Kızlar geldim çok şükür eve. Güzel geçti kontrol nstde bir sıkıntı görmedi. Haftaya sadece nstye çağırdı normal randevu vermedi. Nst bakıp geçecek. Şuan erken doğum belirtisi görünmüyor dedi ama tabi artık her an her sey olabilir dedi. 2800 olmuş bizim cimcime. 2268 idi 3 hafta önce. Yaşıtlarından az biraz ama sen de zaten minyonsun dedi çok kg bir bebek olmasını ve öyle bir bebek dogurmani bekleyemem dedi. Ki kg hic kafama takmıyorum. 2500 bizim için sınırdı çok şükür geçti şuan doğmuş olsa 2700 civarı falandır net kgsu dedi. Baş aşağı duruyor o yüzden yüzünü pek goremiyoruz iki kontroldür. Pozisyonu dolayısı ile beyin lobuna çok bakamiyorum ama şuan herhangi bir şişlik büyüme gözükmüyor bence bu iş çözüldü dedi. İnşallah öyledir şükür bunları duymak bir nebze rahatlatıyor.

Eşim heyecanlandı her an her şey olabilir artık deyince

her an bekliyor muyuz yani hocam diyor

doktor da evet tabi her an artık her şey olabilir ama sürekli böyle düşünmemek lazım dedi benimkini sakinleştirmek için

başlarsa artık doğumu durdurmak için bir şey yapmayız dedi 1 hafta daha geçse yeter dedi of heyecanlandim ya