2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ya sancı vakitlerinde hep hasta önlüğü giymiyor muyuz sehir hastanesinde öyleydi izlediğim videolarda da öyle sanki , oğlumda ingilterede oldugum için suda durmustum elbise gibi bısey giymiştim mayo kumaslı ama burda öyle bısey yok ben önlük giyerim diye düşünmüştümm 🙃geceliğim bembeyazz sancıda beklerken hep batar o 😂😂
Bana sancım gelmeye baslayinca odaya alindığımda bunu giyip bez takip hazırlan dediler, direkt önlük giydim yani, iki iki değiştirmek gerekiyor mu emin degilim😂

Asıl doğumdan sonra süt olsun vs gibi sebeplerle yemeğe şerbete çok abanmamak gerek. Ben çevremde kadınlar biliyorum. Hamilelikte almadıkları kiloyu doğumdan sonra aldılar. :olamaz:

Bende gebelik şekeri var ya, doğumdan sonra şunu yiyicem bunu yiyicem diye hayal kuruyorum. Sonra diyorum ki, Lady kendine gel. İpin ucu kaçarsa yanarsın :KK67:
Benim kızım alerjikti Nerdeyse 7-8 ay sadece su ile emzirdim , yediğim şeyler bir elin parmağını geçmiyordu zaten psikolojik olarak yiyemiyordum, çocugumu etkileyecek diye , doğumdan önceki kilomdan aşağıya düşmüştüm. Bir ara bebiş benden daha büyük duruyordu :D
Umarım bu bebişim sağlıklı olur sağlıklı sağlıklı besleniriz <3

Önümüz yaz , arabasına koyup sokak sokak dolaşırız diye plan yapıyorum <3

ben eşime şimdiden sipariş verdim baklava getir hastaye diye kola ve karpuz içim gidiyor bunlara ilk kendime geldiğimde yicem hayalindeyim ondanda olmaz inşaallah kilo
Ay yiyecez bacım. Hakkımız. Çocuk doğuruyoruz. :cool:

Benim dediğim, doğumdan sonraki aylarda çocuk emziriyoruz diye homini gırtlak yememek :KK31:
Ya sancı vakitlerinde hep hasta önlüğü giymiyor muyuz sehir hastanesinde öyleydi izlediğim videolarda da öyle sanki , oğlumda ingilterede oldugum için suda durmustum elbise gibi bısey giymiştim mayo kumaslı ama burda öyle bısey yok ben önlük giyerim diye düşünmüştümm 🙃geceliğim bembeyazz sancıda batar o.
Ahahhahahha. Yeni sorunsal :-)

Sancı vakti tabi önlük giyilir. Sen beyaz geceliği doğum sonrası için aldın sonuçta.

Her gün en az 100 basamak merdiven inip çıkıyorum ama yine de sezeryan olcakmisim gibi bi his var içimde 😂
🤣 Valla orasını Allah bilir kuzum. Gönlüne göre olsun inşallah sezaryen hepimiz için olasılık. En sağlıklı nasıl geleceklerse öyle olsun ❤️
Bana sancım gelmeye baslayinca odaya alindığımda bunu giyip bez takip hazırlan dediler, direkt önlük giydim yani, iki iki değiştirmek gerekiyor mu emin degilim😂
Yani her yerin uygulamasi farklı mı onu bilemedim bende bacım 🤣 doğrudur direk onlukle de almislardir seni ama şöyle bir durum vardı senin suyun gelmişti dimi. Öyle gitmiştin. Benim acilmam 2 cm falandı ama sancım çoktu saatlerce açılmasını bekledik o yüzden hemen önlük giymedim sanirim. Ne bileyim alakalı olabilir mi kendimce teori 🤣🤣🤣
Hala kapatmadım ben valizi lady peacock lady peacock terliklerimi bekliyorum hahahah
Ahahaha 🤣🤣 o da olur inşallah kuzum gelirse kapanır inşallah o valiz 🤣

Doğum oncesi ameliyat kıyafeti giydiriyorlar zaten öyle bekliyorsun hasta beziyle, doğum öncesi değil doğum sonrası muayene kolay olsun diye tercih ediliyorda ben almadım, zaten hemşire gelip söylüyordu "muayeneye gelinecek alttan bakılacak şekilde hazırlanın lütfen" diye, pijamayi çıkarıp örtüyle uzaniyordum, doktor geliyordu bakıp gidiyordu iki kere bakıldı sanırım sonra gerekte olmadi, bu seferde almadım
Okumak istediğim mesaj 😂 ama pijama olursa çıkar giy yapmak lazım bilemedim

Ahahaha 🤣 daha önce de konuşmuştuk bacım burada kaç kere yoksa gecelik benim.de tarzım değil ama öncesinde şart 🤣 ❤️

Sen en iyisi başka renk doğum öncesi için edin bir tane kuzum 🤣🤣 valla akşam 6-7 de yatış yapıldı o geceliği giydim gece 3 e doğru lavman yapmadan ameliyat önlüğü giydirdiler o önlüğü giydirene kadar da kaç kere alttan muayene ettiler 🤣🤣 benim ozeldeydi ama devlette de aynı galiba 🤣 bordo almıştım çok iyi olmuştu 🤣🤣
Doktora gidince bir sorsam mı ya da evden penye bir elbise koyabilirim 😀
Aynen ben de öyle düşünmüştüm de ☺️

Umutvari Umutvari lady peacock lady peacock N nonsense38 PenceredekiKiz PenceredekiKiz nuriye54 nuriye54

Ay sağolun kızlar valla yaşamayan anlayamaz 😂 en son tahlillerde 10 a düşmüştü kanım mecbur düzenli kullandım. Bir gün arayla içse nasıl olur diye sorcam doktora olmaz derse değiştirelim derim çünkü olcak gibi değil yani. Soğuk kompres yaptım, zeytin yağı sürdüm, bana mısın demedi, ılık su uygulaması deniycem bakalım...

Y YagmurrTanem

Canım gözün aydın. Çok zor bir hamilelik geçirdin, çok sinandin sağlıkla kavusmaniza öyle çok sevindim ki hayırlısı olsun. Bundan sonrası sizin için keyifli geçsin inşallah 🙏🏻 bizi habersiz bırakma ❤️

Canlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
Benimde öyle özellikle çok hareketli gün geçirirsem daha da artıyor doktora sordun kokusu yoksa normal olduğunu söyledi.

Bana da mantıklı gelen o . Sancılar sıklaşınca yada ani birşey oldu düşkün bayıldın abarttım suan ama eeee nolacak ameliyat önlüğü nasıl giyilecek 😂

Kuzum ya benim bi sancım çıkmıştı hatırlarsınız belki acilde serum vermişlerdi ama ben o gün tam 4buçuk litre su içmiştim ve o kadar susuz hissediyodum ki kendimi yine de acaba su mu kaçırdım farketmeden diye düşündüm şimdi
O zaman suyun azalırdı ama onu bilirlerdi bence
Umutvari Umutvari bende 58-den 64 e cikmisim 6 kilo aldim toplamda şoktayım diger bebelerimde 15-16sar kilo almistim bu sefer öyle olmadi ama bunda daha bilinçli yedim bide kansizlik filan cikti bunda belkide o yüzden çok almadim fikrim yok. Eldorin Eldorin canim bende ayniyim eczaci bana doktorun yazdigi kan hapinin emilimi cok az dedi ayrica hemoroidimi tetikledi mahfolmustum bende ocean aldim şimdi onu kullaniyirum ayrica hemoroidim suan daha iyi durumda hergun bir bardak kefir tukettim .bide esim reels atmış tahinin icine limon sikinca yulseltiyormus kani bide onu denicem .en son iki ay once bakıldığında fertttin 7 ydi çünkü .yeni minosslar gelmisler dünyaya hos gelmisler cok heyecanliii .bende birtek bebegin kiyafetelrini yikadim utuledim baska hic bir hazirlik yok 😅
Bende de kansızlık var malesef ilacı içmeyi de kesmiştim de geri başlayacağım malesef o da kilo yapar muhtemelen
Benimde öyle özellikle çok hareketli gün geçirirsem daha da artıyor doktora sordun kokusu yoksa normal olduğunu söyledi.
Ay iyi bari bi an korktum bugün baya geldi çünkü

Bana da mantıklı gelen o . Sancılar sıklaşınca yada ani birşey oldu düşkün bayıldın abarttım suan ama eeee nolacak ameliyat önlüğü nasıl giyilecek 😂
Valla ben kendi geceliğimle doğum yapmıştım 😂 fırsat olmadı önlük giymeye 😂 bunda da şehir hastanesinde doğum yapan biriyle konuştum forumdan sağolsun baya detaylı bilgi verdi. Burda da ameliyat önlüğü zorunlu değilmiş. Oğlumun doğumunda yanıma aldığım geceliği giycem doğuma giderken çıkardım dışarda askıda duruyor emzirme dostu bir gecelik hem alttan hem üstten kolay 😂

Canlar bir soru daha. Benim akıntım çok fazla arttı. Ama su gibi değil. Hafif sarımsı normal eski akıntılarım gibi. Ama çok. 33. Haftada böyle akıntısı artanlar oldu mu. Enfeksiyon falan mı kaptım acaba
Canım biz çok yakınız ya benim de arttı baya ıslak hissediyorum ama kokusuz ve renksiz yani tehlikeli olan kokulu ve yeşile çalan renkte olanlar diye biliyorum bence vajina temizlik yapıyor 😂 yine de için rahat etmezse hemen bir kültür yaptır nasılsa sen laboratuvardasin de mi 🙈 izne ayrılmış mıydın?

benim arttı hemde çok doktoruma sotdım normal dedi zaten enfeksiyonu nerden alalım ki dokunulmazlığımız var :)

Back
X