2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Tam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım

Karnımın bütünü sertti ama regli ağrısı gibi de ağrım vardı

Çok şükür geçti canım heralde bu haftalarda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kalçamı değilde afedersiniz makati zonklatiyordu ağrı gibi sancı gibi ara ara vurup geciyo
İşin eksperi değilim ama sanırım sancı o arkadaşım 🤦🏻‍♀️

Canım kardeşim 3 ay oldu doğum yapalı. Doktor sezeryanda miyomlarını da aldı. Hatta ameliyat sırasında miyonlar var alalım bunlarıda diyip aldı yoksa iki ameliyat parası alıyolarmış. Doktor öyle bi güzellik de yapmıştı.
Teşekkürler. Geçmiş olsun kardeşinize, bebeği de analı babalı kuzenli büyüsün🥰🧿

Tam olarak akşam yemeğinden sonra bunları yaşadım bide üzerine mide bulantısı eklendi fenaydi bol su içtim sonra hafifleyince biraz yürüyüş yaptım

Çok şükür geçti canım heralde bu haftalarda hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz kalçamı değilde afedersiniz makati zonklatiyordu ağrı gibi sancı gibi ara ara vurup geciyo
Şu an aynı durumdayız sizinle ama benim için henüz erken rabbim sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin

Bende öyleydim canım gündüz hiç bişeyim yoktu akşam eşim biraz sitenin içinde dolanalım sana bişey ısmarlayım dedi tabi ben bi haftadır evdeyim ve yatıyorum şiştim hemen hazırlandım çıkar çıkmaz bana bişeyler oldu adım dahi atamadım ağlıcam bozuntuyada vermek istemiyorum şimdi oda korkucak zaten panik atağı var ufak ufak yürüdüm ama çatladım resmen dedim ben yürüyemiyorum doktor doğru demiş demekki sakın yürüme kendini yorma diye bidaha arabaya bindik öyle gittik geldiğimden beri uzanıyorum biraz iyiyim şimdi

Bende öyleydim canım gündüz hiç bişeyim yoktu akşam eşim biraz sitenin içinde dolanalım sana bişey ısmarlayım dedi tabi ben bi haftadır evdeyim ve yatıyorum şiştim hemen hazırlandım çıkar çıkmaz bana bişeyler oldu adım dahi atamadım ağlıcam bozuntuyada vermek istemiyorum şimdi oda korkucak zaten panik atağı var ufak ufak yürüdüm ama çatladım resmen dedim ben yürüyemiyorum doktor doğru demiş demekki sakın yürüme kendini yorma diye bidaha arabaya bindik öyle gittik geldiğimden beri uzanıyorum biraz iyiyim şimdi
Bol bol su iç bol bol dinlen vallahi ben masayı bile kaldirmadim eşime dedim sen yaparsın ben yatıyorum diye 2 3 saat uzandım bol bolda su içtim şimdi şimdi geldim kendime

Bol bol su iç bol bol dinlen vallahi ben masayı bile kaldirmadim eşime dedim sen yaparsın ben yatıyorum diye 2 3 saat uzandım bol bolda su içtim şimdi şimdi geldim kendime
Evet bi tane iki litre bitirdim birde soda şimdi iyiyim çok şükür sanada çok geçmiş olsun canım

Makata vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorum 🤔

Normal doğum tecrübesi olanlar aydınlatsın bizi.

Benim fikrim de şu şekilde; baş başa geçirdiğimiz son günler bunlar. Bu yüzden eşimle ne kadar çok zaman geçirirsem o kadar iyi diye düşünüyorum. Eşim de aynı fikirde neyseki. Sürekli şu cümleyi kurar oldum "kendi kendimize son aktivitemiz"... Doğumdan sonra arkadaşlarıyla görüşemeyecek kısıtlanacak ama seninle de birdaha böyle baş başa zaman geçiremeyecek, asıl seninle olan zamanları kısıtlanacak. Çünkü artık hayatımız bayağı değişecek bundan sonra. Hadi gezmeye çıkalım deyince belki hazırlanmaya giyinip süslenmeye zamanım bile olmayacak, kızımı hazırlayacağım onun eşyalarını düşüneceğim onun karnının nasıl doyacağını vs düşüneceğim. Tek başımıza olmak çok güzeldi ama bebişlerimizle birlikte bambaşka ve çok daha güzel bir hayatın içinde bulacağız kendimizi 🥰 Şimdinin de, sonrasının da tadını çıkarmaya bakın. Bu günler birdaha geri gelmeyecek diyerek arkadaşa koşulmaz, eşe koşulur 🤣 Eşinle ciddi bir konuşma yapman lazım bence 😂
Eve geldiğinde haşlayacaktım ama hem çok erken geldi hem de gelir gelmez çok güzel film seçtim bir şeyler hazırlayım sarılıp izleyelim son zamanlarımız dedi 😀 bi şey demedim o yüzden. Ya kullanıcı adımı öğrendi beni gizli gizli takip ediyor ya da yüce mevlam ona ikinci bi şans verdi 🤣

Zaten deli gömleği gibi bişey giydiriyolar ki elle muayeneler mümkün olsun. Afedersin gelen giden parmaklıyodu. Sırf şu yüzden normal doğum korkutuyo ama sonrası rahat işte. Biraz açık yazdım ama gerçek yani napiyim yaşiycaz kabullendim ben. :işsiz:
Aynen öyle 😀 sakin daha hiç tecrübe etmedim bilmiyorum ama bakalım

Mide bulantim yoktu ama çok sancım vardı baya baya yani. Evin içinde zor gezdim öyle yemek yapicam diye uğraştım karnım taş gibiydi. Benim de hem ön tarafta vardı hem de makata vuruyordu. Ne güzel kesilmişti yarım saattir yine başladı. Arada böbrekten de vuruyor..
Makata vuran ağrı doğum sancısı diye biliyorum 🤔

Normal doğum tecrübesi olanlar aydınlatsın bizi.
Aynen ladyim doğum zamanı makata falan da vuruyordu sancı. Bugün de öyle oldu uzun sürdü korktum. Yine başladı şimdi. Umarım yalancıdır devamı olmaz diye kendimi telkin ediyorum. 🙄 Doktor uzun süren sancın olursa, su gelirse, kanama lekelenme olursa gel dedi bugün. Akşamki sancı uzun sürünce korkuttu şimdi yine var karnım kasiliyorcok fena.

Back
X