2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ne zaman gün verecek?
Benim biraz günü ben seçtim kızımla aynı olsun dige ama zaten bildiğim 37-38 de alıyorlar sezeryan olunca

Aleyküm selam şekerim maşallah senin tombige

Benim öyle belli bir sancı çıkmadı canım. Hareketleri iyi baş aşağı benimki de bakalım ne zaman gelir
Aman cıkmasın bejn korkuyorum erken doğar diye Allah korusun,bayram tmizliği gezmesi derken sancım oldu maalesef

Aşko masajı boşver üst komşum masör o geliyo belime falan ama kocam gidebilir

Oğluma hamileyken 6. Aydan iyibaren günde birkaç kez olmak üzere duydum o çıtırtıları hatta ben değil etrafımdakş herkes duyuyordu.ilk gebeliğim de öyle bir durumla karşılaşmadım için uzun süre ne olduğunu anlamaya çalıştım kendi kemiklerimden mi geliyor acaba diye düşündüm araştırdım senin de yazdığın gibi bebeğin eklemlerinden geliyormuş. Bunu anlattığım herkes sesi duyana kadar hadi oradan bakışı atıyordu sesi duyunca gözleri faltaşı gibi açılıyordu şimdiki gebeliğimde de 2 kez falan duydum gibi 2 gündür ama emin de olamadım.

Ne zaman gün verecek?
Benim biraz günü ben seçtim kızımla aynı olsun dige ama zaten bildiğim 37-38 de alıyorlar sezeryan olunca
Önümüzdeki salı randevum var muhtemelen gününü konuşuruz artık. Bazılarına 37+ olunca bazılarına 38+ olunca falan gün veriyorlar ya deli gibi merak ediyorum bana ne diyecek acaba doktorum diye. Temmuz başı mı temmuz ortası mı yoksa sonuna mı kalır. Çok beklemek de istemiyorum çok heyecanlıyım Doğum günüm 7 temmuz. Ne dersin denk gelir mi acaba bizim bebişin doğumu doğum günüme

Çok şükür inşAllah ağrılarınız geçer de rahatlarsınız bebisle de daha rahat ilgilenirsiniz Aminnn hepimizin doğumu rahat geçsin sağlıkla sıhhatle doğuralım inşAllah.

Kızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziran @pepsi
2) 25 Haziran @ozmut
3) 27 Haziran @ahestebirbeste
4) 30 Haziran @lady peacock
5) 1 Temmuz @Taranta

Anaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladım panik atak var bendee yavaş gelin.
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru

+1 Bende yazacaktım açıkçası enfeksiyona Max. açıkken, gevşeyip şekli şemali degismisken ağda mantıklı gelmiyor da belki farklı düşünen vardır diye birşey demek istemedim

Geliir neden olmasın sende talep edebilirsin sorun olmayacaksa doktorun o günü verir bence süper olur

Bir haftadır hiç olmayan duygu dalgalanmaları aniden gelen ağlama iç daralması yaşıyorum hiç böyle olmamıştım sonlara doğru hormonlar duygularımı etkilemeye başladı benim gibi olan var mı
Hem de ne iç sıkılması, sorma. Yalnızlık hissi yaşıyorum çok yoğun. Yalnız kalmak istemiyorum, ne zaman yalnız kalsam hüzün çöküyor içime. Her şeye ağlıyorum. Olup olmadık her şey gücüme gidiyor bir anda, güçsüz hissediyorum yine ağlamaya başlıyorum. En zoru da tek başına ağlamak... Eşimin karşısında ağlasam "ne var şimdi ağlayacak, saçmalama, ağlama" vs diyecek daha çok üzüleceğim. Hormonlar baya bi yıpratmaya başladı artık

Merak etmee buralarda oluruz seni kurda kuşa yem etmeyiz

Benim de temmuzun sonuydu normalde de riskli ve sezaryen olacağı için daha erken olacakmış. Ne zaman olur bilinmez ama inşallah daha ben de varım

Hayırlı akşamlar kızlar
İki gündür böyle hafif hafif sancılar hissediyorum yani böyle regl ağrısı gibi belime bir ağrı karnımın alt kısımlarına bir ağrılar girip duruyor ayakta çok kaldıkça daha çok hissediyorum şuan bile otururken belimde sancı hissediyorum
Sanırım bu doğum sancısı
Ben kızımda hiç sancı çekmedim direk hastanede sancım olmuştu ama bu bebişte karnım sertleşip duruyor baya çok rahatsız hissediyorum kendimi

Kızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya

Ben de varım merak etme

Bugün kontrol vardı haftaya hafta ortası beni de doğuma alıyor doktor kizlar suyum azdı biliyorsunuz cumartesi günü gününü belirleyecek
İkiniz de sağ salim çıkarsınız bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Kuzum benim de kesin 7 temmuz

Aşko masajı boşver üst komşum masör o geliyo belime falan ama kocam gidebilir
Yok kız bu masaj aslında vajinal doğumu kolaylaştıran servikse doğru yapılan o bölgeyi yumuşatıp fazla yırtılması önleyen bir masaj.
Ama cinsel ilişki ve meninin de aynı şekilde açılmayı sağladığını söylüyorlar
Ne kadar doğru bilemem tabi oğlumda etkisi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…