2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bondigo Ana Kucağı Titreşimli ve Müzikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir tane böyle bir model buldum suanlık favorilerimde uygun fiyatlı bişey düşünüyorum ben
Güzelmiş yorumları da iyi duruyor Ben de çok para vermek istemiyorum uzun süre kullanılmayacağı için. Bir de bugün bir arkadaşımla konuştuk o da şu aşağıda attığımdan almış çok kullanışlı oldu evin içinde her yere sürüklüyordum hafif epey, yemek yerken mutfağa, salona vs koyuyorduk yanımızda duruyordu dedi. Oyun halısının üzerinde de epey duruyor dedi.

Rahat olamıyoruz ki uykuya dalsakta yattigimiz taraf tutuluyor uyuşuyor, amaaann sabahlar olmasın geziyoruz evin içinde

Sol tarafım çürüdü diye boşa demiyorum kuzum sag tarafta zaten nefes daralması yaşıyordum senin haftalarında ama son 2 haftadır sağa da yatıyorum sola da
Bebiş asagı indikçe saga yatarsn canım

Valla bilmiyorum ki yorgunluktan heralde bir iki dönüp dalıyorum uykuya gece de oğlum uyanırsa kalkıyorum yoksa max 1 kez uyanıyorum ama sabah kalkınca sanki her taraf tutulmuş gibi ağrıyor oluyor tam dinlenme hali yok yani

Dogum sancısı olsaydı 2 güne sıklaşıp dogurman lazım degilmiydi ben öyle biliyorum ama

Hic çatı muayenesi olmayan ben 32.haftada kamera sistemiyle baktı sadece

Kızlar benim de bugün kontrolüm vardı biz zaten 34.haftadan sonra haftalık kontrole başladık.
Bugün 36+1im bebişim gayet iyi karın çevresi 1 hafta geri kafa ve boyu 1 hafta önde gidiyor ama garip bir şekilde kilosu da normal karın çevresi nasıl geri onu anlayamadım.
2920 gr 49.5 cm ölçtü.Suyu normal rahim ağzı uzunluğu normal ve kapalı.
Geçen hafta kafası aşağıdaydı ama kanala girmemişti bu hafta yine ters dönmüş kafası yukarda beyefendi durmuyor ki dönüp duruyor semazen gibi
Benim 2.doğum ve sezeryan olacağı için günümüzü belirledik allahtan bir sorun çıkmazsa 7 Temmuzda bende doğum yapacağım inşallah

Benim de temmuzun sonuydu normalde de riskli ve sezaryen olacağı için daha erken olacakmış. Ne zaman olur bilinmez ama inşallah daha ben de varım

Seni de Temmuzun en geç 2. haftasına alırlar gibi
Bence ben de Temmuzun sonuna kalmam riskli değil ama sezeryan olacak büyük ihtimal o zaman sonuna kadar beklemeyiz

Biz ilk doğumda doğum kolay olsun diye çok uğraştık eşim de bende bu durumdan memnunduk ama şimdi mecburuz beklemeye eşim de dün keşke vajinal doğum yapsaydın şimdi yasak yoktu diyo
Kuzum bizim ilkinde işe yaradı ilişki o yüzden şimdi tutuyoruz kendimizi 32den beri mecburr.. eşim de 1 hafta diyip duruyor adam 38e yaklaşınca veya 38 olunca durmayacak gibi ya hadi hayırlısı sabah 3. Çocuk diyordu akşam yine diyor ya sabırr dedim vajinal olacak benim ama yasaklıyız şimdilik işte
Aman cıkmasın bejn korkuyorum erken doğar diye Allah korusun,bayram tmizliği gezmesi derken sancım oldu maalesef
Doğrudur kuzum ya dikkat etmek lazım. 2 haftayı daha atlatsan sende sonra ne zaman olursa olsun önemli olan 37yi geçmesi
Bir haftadır hiç olmayan duygu dalgalanmaları aniden gelen ağlama iç daralması yaşıyorum hiç böyle olmamıştım sonlara doğru hormonlar duygularımı etkilemeye başladı benim gibi olan var mı
Berbat haldeyim böyle bir duygusallık yok. Her şeye ama her şeye hüngür hüngür ağlıyorum ve hemen sinirleniyorum. Duygusal olarak çok zor zamanlardan geçiyorum iyice üstüme yapışmış durumda. Artık doğsa da bu hallerim geçse diye bakıyorum inan ki.

Ben de aynı böyleyim

Son zamanlarda bende karnımın kasıldığını çok hissetmeye başladım yalancı sancılar sanırım biraz sonra geciyor ama karnım semsert kaskatı oluyor
Geceleri hiç rahat değilim ya sağa dönsem 5 dk sonra orası uyuşuyor sola dönsem 5 dk sonra orası tüm gece mahvoluyorum

Nasıl temizlenmeyi öneriyorsun canım peki jilet mi ? Sen ne dersen o ahahhaa
Gorebiliyorsan dene jilet iş görür idare eder, yardim edecek biri varsa daha iyi olur, olmuyorsa da olduğu kadarini yaparsın isteyen ağda yaptırsın tabii ki birşey diyecek durumda değiliz de benim tercihim değil, ki ben normal durumda asla jilet kullanmam ne kadar rahatsız edici geliyor sen düşün, şu durumda da en hijyenik o yani

Geçen bir doktor klimayı hem arabada hem evde oda sıcaklığında (24derece) açabilirsiniz Zaten sıcak da çok tehlikeli ilk zamanlar sarılık olabilir.
Biizm ev o kadar sıcak ki açmazsam anne bebek buhar oluruz. 10 dk arayla aç kapa yaparım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…