- 20 Şubat 2025
- 205
- 771
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.381
Güzelmiş yorumları da iyi duruyorBondigo Ana Kucağı Titreşimli ve Müzikli Fiyatı, Yorumları - Trendyol bir tane böyle bir model buldum suanlık favorilerimde uygun fiyatlı bişey düşünüyorum ben
Rahat olamıyoruz ki uykuya dalsakta yattigimiz taraf tutuluyor uyuşuyor, amaaann sabahlar olmasın geziyoruz evin içindeKızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Sol tarafım çürüdü diye boşa demiyorum kuzumKızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Valla bilmiyorum ki yorgunluktan heralde bir iki dönüp dalıyorum uykuya gece de oğlum uyanırsa kalkıyorum yoksa max 1 kez uyanıyorum ama sabah kalkınca sanki her taraf tutulmuş gibi ağrıyor oluyor tam dinlenme hali yok yaniKızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Aynısını bende sordum kendime sonra şampuanla yıkamak mantıklı geldiSaç fırçasını kullanmadan önce nasıl dezenfekte edeceğiz, bilen var mı ?
Dogum sancısı olsaydı 2 güne sıklaşıp dogurman lazım degilmiydi ben öyle biliyorum amaHayırlı akşamlar kızlar
İki gündür böyle hafif hafif sancılar hissediyorum yani böyle regl ağrısı gibi belime bir ağrı karnımın alt kısımlarına bir ağrılar girip duruyor ayakta çok kaldıkça daha çok hissediyorum şuan bile otururken belimde sancı hissediyorum
Sanırım bu doğum sancısı
Ben kızımda hiç sancı çekmedim direk hastanede sancım olmuştu ama bu bebişte karnım sertleşip duruyor baya çok rahatsız hissediyorum kendimi
Hic çatı muayenesi olmayan benYavrum sen şimdi dur ağdayı normal doğumu, o valiz kapandı mı eksik gediğin tamam mı? Çatı muayenesi bir ol doktor ne diyecek. Ben normal normal diyordum çatıda bir kemik basık çıktı hop sezeryana gün aldım bugün
Ben de varım merak etme
Benim de temmuzun sonuydu normalde de riskli ve sezaryen olacağı için daha erken olacakmış. Ne zaman olur bilinmez ama inşallah daha ben de varım
Kuzum bizim ilkinde işe yaradı ilişkiBiz ilk doğumda doğum kolay olsun diye çok uğraştık eşim de bende bu durumdan memnunduk ama şimdi mecburuz beklemeye eşim de dün keşke vajinal doğum yapsaydın şimdi yasak yoktu diyo
Doğrudur kuzum ya dikkat etmek lazım. 2 haftayı daha atlatsan sende sonra ne zaman olursa olsun önemli olan 37yi geçmesiAman cıkmasın bejn korkuyorum erken doğar diye Allah korusun,bayram tmizliği gezmesi derken sancım oldu maalesef
Berbat haldeyim böyle bir duygusallık yok. Her şeye ama her şeye hüngür hüngür ağlıyorum ve hemen sinirleniyorum. Duygusal olarak çok zor zamanlardan geçiyorum iyice üstüme yapışmış durumda. Artık doğsa da bu hallerim geçse diye bakıyorum inan ki.Bir haftadır hiç olmayan duygu dalgalanmaları aniden gelen ağlama iç daralması yaşıyorum hiç böyle olmamıştım sonlara doğru hormonlar duygularımı etkilemeye başladı benim gibi olan var mı
Kızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Ben de aynı böyleyimValla bilmiyorum ki yorgunluktan heralde bir iki dönüp dalıyorum uykuya gece de oğlum uyanırsa kalkıyorum yoksa max 1 kez uyanıyorum ama sabah kalkınca sanki her taraf tutulmuş gibi ağrıyor oluyor tam dinlenme hali yok yani
Nasıl temizlenmeyi öneriyorsun canım peki jilet mi ? Sen ne dersen o ahahhaa+1 Bende yazacaktım açıkçası enfeksiyona Max. açıkken, gevşeyip şekli şemali degismisken ağda mantıklı gelmiyor da belki farklı düşünen vardır diye birşey demek istemedim
Son zamanlarda bende karnımın kasıldığını çok hissetmeye başladım yalancı sancılar sanırım biraz sonra geciyor ama karnım semsert kaskatı oluyorHayırlı akşamlar kızlar
İki gündür böyle hafif hafif sancılar hissediyorum yani böyle regl ağrısı gibi belime bir ağrı karnımın alt kısımlarına bir ağrılar girip duruyor ayakta çok kaldıkça daha çok hissediyorum şuan bile otururken belimde sancı hissediyorum
Sanırım bu doğum sancısı
Ben kızımda hiç sancı çekmedim direk hastanede sancım olmuştu ama bu bebişte karnım sertleşip duruyor baya çok rahatsız hissediyorum kendimi
Geceleri hiç rahat değilim ya sağa dönsem 5 dk sonra orası uyuşuyor sola dönsem 5 dk sonra orası tüm gece mahvoluyorumKızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya
Bennnnm dün sabaha kadar midem ağzzımdaydıŞu son haftalarında reflüden çeken var mı ya? Ne yesem yemek borusunda yanma yapıyor artık
Merak etmee buralarda oluruz seni kurda kuşa yem etmeyiz
Gorebiliyorsan dene jilet iş görür idare eder, yardim edecek biri varsa daha iyi olur, olmuyorsa da olduğu kadarini yaparsınNasıl temizlenmeyi öneriyorsun canım peki jilet mi ? Sen ne dersen o ahahhaa
Klimanın çalıştığı odada duramayabiliriz belki bebekle ama 20-24 dereceye serinletip ona uygun giydirerek belki ferahlayabiliriz. Bnm cesaretim yok ama çk bunalırsam belki bu şekilde yapabilirim. Tabiki klimanın direk vurmadığı en uzak köşeyi tercih ederim gibi. Çok uzun sürelide kalmam muhtemelen klimalı odada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?