- 10 Aralık 2017
- 2.079
- 8.093
- 158
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #22.341
Ay yazmamışsın yine sessiz sessiz bak, nasıldı kontrol?Günaydın kızlar
Bugün kontrolü olan herkese bugünü de doğurmadan atlatırız inşallah diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yazmamışsın yine sessiz sessiz bak, nasıldı kontrol?Günaydın kızlar
Bugün kontrolü olan herkese bugünü de doğurmadan atlatırız inşallah diyorum![]()
Yavrum sen şimdi dur ağdayı normal doğumu, o valiz kapandı mı eksik gediğin tamam mı? Çatı muayenesi bir ol doktor ne diyecek. Ben normal normal diyordum çatıda bir kemik basık çıktı hop sezeryana gün aldım bugünBende istiyorum aslında ama sorun şu ki normal doğum yapacağım nasıl yapsam![]()
Yaaa bende bunu aldim zevkimiz ayniymisBen böyle trendyoldan aldım kuzum beğenirsen göndereyim set ne demek bilmiyorum ama![]()
Ben de araya bir yere girerim gibi geliyorDüzenletmedi tekrar yayınlıyorum kızlar
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziran @ozmut
3) 25-26 Haziran @Susuuuu
4) 27 Haziran @ahestebirbeste
5) 30 Haziran @lady peacock
6) 1 TemmuzTaranta
7) 2 Temmuz gibi hissettim seni de@Vaalbara
*BonusPenceredekiKiz çok durmayacak gibi bu bebiş de
Benim kızım 52 cm doğdu yenidoğanları 4-5 hafta falan giydiAy canım bi şey sorabilir miyim bebiş 52 cm ya yenidoğan oluyor mu kıyafet ?
Ay inşAllah benimde öyle olur canım ya inşAllahBen instagramdan şu sayfadan aldım müslin zaten isim yazdırdım ve çok beğendim
https://www.instagram.com/ennbebektasarimm?igsh=MWI1Mm9rMXNvcno5eQ==
Acile gittiğimde bana da açılma için fln bakılmıştı hiç anlamamıştım kendini kasmazsan rahat olursan sorun olmicaktır canım
aaaaaa hayırlısı olsun daha kesinleşmedi çatıya bakmadı ama benim hislerim kuvvetli ben normal fırtlatcam öyle hissediyorum valiz hazır değilYavrum sen şimdi dur ağdayı normal doğumu, o valiz kapandı mı eksik gediğin tamam mı? Çatı muayenesi bir ol doktor ne diyecek. Ben normal normal diyordum çatıda bir kemik basık çıktı hop sezeryana gün aldım bugün
iyi bari ben 1 aya razıyım ya hiç giymemesinden iyidir çoğunu paketler kaldırırım sonuçta kız erkek yok ki mavileri pembeyle kombinlerim kız olursa erkek olursa aynı yoldan devam zatenBenim kızım 52 cm doğdu yenidoğanları 4-5 hafta falan giydi
Kızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziran @ozmut
3) 27 Haziran @ahestebirbeste
4) 30 Haziran @lady peacock
5) 1 TemmuzTaranta
Ayy canım hadi hayırlısı ile gelsin sağlıkla gelsin inşallahBugün kontrol vardı haftaya hafta ortası beni de doğuma alıyor doktor kizlar suyum azdı biliyorsunuz cumartesi günü gününü belirleyecek
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İlk çatı muayenesini yapacağı zaman bende çok gergin hissediyordum. Ve böyle şeylerde falan muayenelerde falan hep kendimi kasarım istemeden. O zamanda kasmistim ne kadar serbest birakmaya çalışırsam çalışayım olmamıştı. Sonra da Nisan geldi işte. Sen rahat bırakmaya çalış kuzum. Zor ama ne kadar rahat birakabilirsen o kadar iyi.Anladım canım umarım benimki de kötü bi deneyim olmaz
niyeyse bana kötü bi şeymiş gibi geliyor bilinçaltında bir şey var ama bilmiyorum ne
maşallah size canım çok geçmişler olsun
İnşallah canım benim. Yok dogurmadimEvet ya doğurdun sandım bendezamanında gelsin inşallah
![]()
Beni çok güldürdünDüzenletmedi tekrar yayınlıyorum kızlar
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziran @ozmut
3) 25-26 Haziran @Susuuuu
4) 27 Haziran @ahestebirbeste
5) 30 Haziran @lady peacock
6) 1 TemmuzTaranta
7) 2 Temmuz gibi hissettim seni de@Vaalbara
*BonusPenceredekiKiz çok durmayacak gibi bu bebiş de
Alttan muayene etti açılma yok ama kafası kanalda bu hafta da doğurmazsın gibi ama belli de olmaz bu çocuk duracak gibi değil dediAy yazmamışsın yine sessiz sessiz bak, nasıldı kontrol?
Umarım gelmez ya ben korkarım öyle şeylerdenAyy canım hadi hayırlısı ile gelsin sağlıkla gelsin inşallah![]()
senin ve bebegin için en hayırlı zamanda olsun inşallah
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. İlk çatı muayenesini yapacağı zaman bende çok gergin hissediyordum. Ve böyle şeylerde falan muayenelerde falan hep kendimi kasarım istemeden. O zamanda kasmistim ne kadar serbest birakmaya çalışırsam çalışayım olmamıştı. Sonra da Nisan geldi işte. Sen rahat bırakmaya çalış kuzum. Zor ama ne kadar rahat birakabilirsen o kadar iyi.
İnşallah canım benim. Yok dogurmadim1 hafta geçsin de ne zaman olursa o zaman gelsin
![]()
En başta korkuyorsun sonra her halta alışıyorsun canım merak etmeUmarım gelmez ya ben korkarım öyle şeylerden![]()
Ya çok şükür iki gebeliğimde çok güzel geçti sabah iş arkadaşım maşallah kız gebe gibi değilsin bi karnın var zorlanmıyorsun.Mide yanman yok hamileliğin boyunca hiç kusmadın ben bile kustum diyorKızzz maşallah maşallah dillendirme bak![]()
Bizde ikimizde kaynıyoruz ya mecburen tutuyoruz valla sezeryan olmasa Şimdiye perine masajı tamamdıDoğurduktan sonra kocam kişisini kayınvalideme yollamak istiyom çünkü çok kayniyo bana ya![]()
Biliyorum canım çok teşekkür ederim düzenli yiyorum zaten bu bebişimin kilosu normal gidiyor bakalım bir sıkıntı çıkmazsaCanım arkadaşıma kaşar tavsiye etmiştim 2550 idi bebeği 3 günde 2600 olmuş 50 gram almış kaşar işe yarıyor haberin olsun![]()
Çok şükür iyi olmanıza sevindim canımKızlar selam
Cok şükür şuan daha iyiyim hala hastanedeyiz yarın eve cikacagiz inşaallah biraz ağrılarım vardı o nedenle bugün de hastanedeyiz. Herşey çok şükür iyi gidiyor daha da iyi olacak inşaallah amin. Ayrıntıları size yazacagim hepinize sağlıklı kolaylıkla acısız ağrısız hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden. Şöyle soylebilirim kısaca boyu kısa kilolu demişlerdi 3700 ve 52 cm çıktı boyu tam tersi oldu umarım sağlıkla devam ederiz birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim![]()
Alışırız anam napayımEn başta korkuyorsun sonra her halta alışıyorsun canım merak etme![]()
gelip gidip alttan bakmalarina her şeye alışıyorsun
![]()
Biz ilk doğumda doğum kolay olsun diye çok uğraştık eşim de bende bu durumdan memnunduk ama şimdi mecburuz beklemeye eşim de dün keşke vajinal doğum yapsaydın şimdi yasak yoktu diyoSağlıkla gelsin inşallah canım bebeğin![]()
benim kocam yasak falan dinlemeyecek atlayacak üzerime de zor tutuyorum şimdilik
![]()
Yani siz ağdacısınız diye övüyorsunuz da hiç hijyenik değil çoğu insanın açılması falan var, ayrıca başkasının orasına değen çubuğu ağda kutusuna sokup çıkarıyor sonra aynı kutuya başka çubukla hamileye sürüyor bir sürü hastalık var. Ben önermiyorum kimseye hele ağdacıya gitmeyi.Gebeyken ağda yaptıklarımızın çoğu zaten normal doğum yapıyor. Sezaryen de olsa zaten o bölgeniz açılıyor. Doğuma bir hafta kala ağdacıya gidin. Tertemiz, pırıl pırıl işte. Lohusalıkta da ağda ihtiyacınız olmaz.
Balım sağlıkla gelsin
Biz ağda yaparken maksimum hijyene dikkat ediyoruz. Asla ve asla birisine kullandığımız çubuğu başkasına kullanmıyoruz. Hatta açtığımız ağda kutusunun kalanını müşterimize veriyoruz. Masa üstüne sıvı geçirmeyen, tek kullanımlık, hijyenik örtü seriyoruz. Ağda bitince de özellikle vajina ve makat çevresini aleo veralı, içinde kimyasal olmayan temizlik havluları ile siliyoruz. Müsteri kalktığında ağda masasını da siliyoruz. Açılması olan gebenin ağdacıda değil hastanede olması gerekir. Dikkat ederseniz doğuma 1 hafta kala diye yazdım. Bize gelen gebelerin hepsi doktordan izin almış, doktora sormuş oluyorlar. Evet, hijyen çok önemli ama her mesleğin etik olmayanı, kötüsü vardır. Bir övünme falan yok, hijyen korkusu varsa evde başka türlü de halledilebilinir ama birisinden, kız kardeşinden veya arkadaşından yardım alması gerekir çünkü gebenin eli oraya ulaşmıyor. Ağda da şart değil, jilet de olur, epilatör de olur.Yani siz ağdacısınız diye övüyorsunuz da hiç hijyenik değil çoğu insanın açılması falan var, ayrıca başkasının orasına değen çubuğu ağda kutusuna sokup çıkarıyor sonra aynı kutuya başka çubukla hamileye sürüyor bir sürü hastalık var. Ben önermiyorum kimseye hele ağdacıya gitmeyi.
Benimki de hep çok hareketli. Son 1 haftadır iyice arttı. Hiç durmuyor sürekli dönüyor sallanıyor vuruyor. Resmen oyun oynuyor içerde. Gündüz toplasan belki en fazla 1-2 saat hareketsiz duruyordur. Doğumu etkiler mi acaba bu hareketlilik??Bugün nst de 10 dk bebeği sabitlemeye çalıştık. Tam kalp atışı alıyoruz dönüyor asla durmuyordoktor bile inşallah 10 temmuza durur bu hiç sanmıyorum dedi ama korktum açıkcası doğduktan sonra nasıl bir bebe olacak acebee
![]()