2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Benimki de hep çok hareketli. Son 1 haftadır iyice arttı. Hiç durmuyor sürekli dönüyor sallanıyor vuruyor. Resmen oyun oynuyor içerde. Gündüz toplasan belki en fazla 1-2 saat hareketsiz duruyordur. Doğumu etkiler mi acaba bu hareketlilik?? 😯 Bir de aramızda 2 gün var. Bana da temmuzun ilk haftası falan demeye kalkar mı acaba doktorum? Ay heyecan bastı şimdi 😯
Ne zaman gün verecek?
Benim biraz günü ben seçtim kızımla aynı olsun dige 😂 ama zaten bildiğim 37-38 de alıyorlar sezeryan olunca

Aleyküm selam şekerim maşallah senin tombige 🤣😍❤️

Benim öyle belli bir sancı çıkmadı canım. Hareketleri iyi baş aşağı benimki de bakalım ne zaman gelir 🥰
Aman cıkmasın bejn korkuyorum erken doğar diye Allah korusun,bayram tmizliği gezmesi derken sancım oldu maalesef

Ya çok şükür iki gebeliğimde çok güzel geçti sabah iş arkadaşım maşallah kız gebe gibi değilsin bi karnın var zorlanmıyorsun.Mide yanman yok hamileliğin boyunca hiç kusmadın ben bile kustum diyor🤭🧿
Sadece bu gebelikte dinlenemediğim için çabuk yoruluyorum ağrım çok oluyor o da olur o kadar nazarlık olsun diyoruz 😀 🫠🧿

Bizde ikimizde kaynıyoruz ya mecburen tutuyoruz valla sezeryan olmasa Şimdiye perine masajı tamamdı😀

Biliyorum canım çok teşekkür ederim düzenli yiyorum zaten bu bebişimin kilosu normal gidiyor bakalım bir sıkıntı çıkmazsa
Aşko masajı boşver üst komşum masör o geliyo belime falan 😂 ama kocam gidebilir 😂

Ayy kızlar bir kere karnımdan çıt diye ses gelmişti araştırdığımda bebeğin eklem sesi olabilir, amniyon sıvısından ses gelmiş olabilir vs yazıyordu. Sonra burda da konuşuldu hatta bir ara bu konu. Şimdi son birkaç gündür 4. Kez duyuyorum aynı çıt sesini. Sanki minicik bir eklemden minicik bir çıt sesi geliyor gibi bir ses. Gerçekten bebeğimin kemiklerinden çıkan sesi mi duyuyorum şimdi Allah'ım çok mucizevi çok güzel🥹💖 Var mı aynı durumu yaşayan? Olumsuz bir şeyle alakası yoktur değil mi?
Oğluma hamileyken 6. Aydan iyibaren günde birkaç kez olmak üzere duydum o çıtırtıları hatta ben değil etrafımdakş herkes duyuyordu.ilk gebeliğim de öyle bir durumla karşılaşmadım için uzun süre ne olduğunu anlamaya çalıştım kendi kemiklerimden mi geliyor acaba diye düşündüm araştırdım senin de yazdığın gibi bebeğin eklemlerinden geliyormuş. Bunu anlattığım herkes sesi duyana kadar hadi oradan bakışı atıyordu sesi duyunca gözleri faltaşı gibi açılıyordu😂 şimdiki gebeliğimde de 2 kez falan duydum gibi 2 gündür ama emin de olamadım.
Ayy kızlar bir kere karnımdan çıt diye ses gelmişti araştırdığımda bebeğin eklem sesi olabilir, amniyon sıvısından ses gelmiş olabilir vs yazıyordu. Sonra burda da konuşuldu hatta bir ara bu konu. Şimdi son birkaç gündür 4. Kez duyuyorum aynı çıt sesini. Sanki minicik bir eklemden minicik bir çıt sesi geliyor gibi bir ses. Gerçekten bebeğimin kemiklerinden çıkan sesi mi duyuyorum şimdi Allah'ım çok mucizevi çok güzel🥹💖 Var mı aynı durumu yaşayan? Olumsuz bir şeyle alakası yoktur değil mi?

Ne zaman gün verecek?
Benim biraz günü ben seçtim kızımla aynı olsun dige 😂 ama zaten bildiğim 37-38 de alıyorlar sezeryan olunca
Önümüzdeki salı randevum var muhtemelen gününü konuşuruz artık. Bazılarına 37+ olunca bazılarına 38+ olunca falan gün veriyorlar ya deli gibi merak ediyorum bana ne diyecek acaba doktorum diye. Temmuz başı mı temmuz ortası mı yoksa sonuna mı kalır. Çok beklemek de istemiyorum çok heyecanlıyım🥹 Doğum günüm 7 temmuz. Ne dersin denk gelir mi acaba bizim bebişin doğumu doğum günüme 🥰

Kızlar selam
Cok şükür şuan daha iyiyim hala hastanedeyiz yarın eve cikacagiz inşaallah biraz ağrılarım vardı o nedenle bugün de hastanedeyiz. Herşey çok şükür iyi gidiyor daha da iyi olacak inşaallah amin. Ayrıntıları size yazacagim hepinize sağlıklı kolaylıkla acısız ağrısız hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden. Şöyle soylebilirim kısaca boyu kısa kilolu demişlerdi 3700 ve 52 cm çıktı boyu tam tersi oldu umarım sağlıkla devam ederiz birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim 💕
Çok şükür inşAllah ağrılarınız geçer de rahatlarsınız bebisle de daha rahat ilgilenirsiniz Aminnn hepimizin doğumu rahat geçsin sağlıkla sıhhatle doğuralım inşAllah.

Kızlar ne durumdayız bu mesajı güncelleriz atladığım varsa bana etiket yapın,
1) 20-23 Haziran @pepsi
2) 25 Haziran @ozmut
3) 27 Haziran @ahestebirbeste
4) 30 Haziran @lady peacock
5) 1 Temmuz @Taranta

Anaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladım o_O panik atak var bendee yavaş gelin.:rolleyes:
Ya herkes doğuracak ben burada tek kalıcam Temmuzun sonuna doğru :(

Yani siz ağdacısınız diye övüyorsunuz da hiç hijyenik değil çoğu insanın açılması falan var, ayrıca başkasının orasına değen çubuğu ağda kutusuna sokup çıkarıyor sonra aynı kutuya başka çubukla hamileye sürüyor bir sürü hastalık var. Ben önermiyorum kimseye hele ağdacıya gitmeyi.
+1 Bende yazacaktım açıkçası enfeksiyona Max. açıkken, gevşeyip şekli şemali degismisken ağda mantıklı gelmiyor da belki farklı düşünen vardır diye birşey demek istemedim

Önümüzdeki salı randevum var muhtemelen gününü konuşuruz artık. Bazılarına 37+ olunca bazılarına 38+ olunca falan gün veriyorlar ya deli gibi merak ediyorum bana ne diyecek acaba doktorum diye. Temmuz başı mı temmuz ortası mı yoksa sonuna mı kalır. Çok beklemek de istemiyorum çok heyecanlıyım🥹 Doğum günüm 7 temmuz. Ne dersin denk gelir mi acaba bizim bebişin doğumu doğum günüme 🥰
Geliir neden olmasın sende talep edebilirsin sorun olmayacaksa doktorun o günü verir bence süper olur 💓

Bir haftadır hiç olmayan duygu dalgalanmaları aniden gelen ağlama iç daralması yaşıyorum hiç böyle olmamıştım sonlara doğru hormonlar duygularımı etkilemeye başladı benim gibi olan var mı
Hem de ne iç sıkılması, sorma. Yalnızlık hissi yaşıyorum çok yoğun. Yalnız kalmak istemiyorum, ne zaman yalnız kalsam hüzün çöküyor içime. Her şeye ağlıyorum. Olup olmadık her şey gücüme gidiyor bir anda, güçsüz hissediyorum yine ağlamaya başlıyorum. En zoru da tek başına ağlamak... Eşimin karşısında ağlasam "ne var şimdi ağlayacak, saçmalama, ağlama" vs diyecek daha çok üzüleceğim. Hormonlar baya bi yıpratmaya başladı artık

Anaaam herkesin tarihi belli olmuş. Yazılarda geriden geliyorum ama bu listeyi görünce gelişmeleri kaçırdığımı anladım o_O panik atak var bendee yavaş gelin.:rolleyes:
Merak etmee buralarda oluruz seni kurda kuşa yem etmeyiz 😂

Benim de temmuzun sonuydu normalde de riskli ve sezaryen olacağı için daha erken olacakmış. Ne zaman olur bilinmez ama inşallah daha ben de varım 😀

Hayırlı akşamlar kızlar 🌸
İki gündür böyle hafif hafif sancılar hissediyorum yani böyle regl ağrısı gibi belime bir ağrı karnımın alt kısımlarına bir ağrılar girip duruyor ayakta çok kaldıkça daha çok hissediyorum şuan bile otururken belimde sancı hissediyorum
Sanırım bu doğum sancısı
Ben kızımda hiç sancı çekmedim direk hastanede sancım olmuştu ama bu bebişte karnım sertleşip duruyor baya çok rahatsız hissediyorum kendimi

Kızlar kendinize uyuyacak pozisyonu nasıl buluyorsunuz. Yemin ederim hiç rahat değilim. Sırt üstü yarınca biraz rahatlıyordum aslında ama artık sırt üstü yattığım an nefesim kesliyor asla nefes alamıyorum. Sağıma yatınca da böyle sanki biri biri boynumu kıstırıyor yine nefessiz kalıyorum. Sadece sola yatabiliyorum ama o da aşırı konforsuz. Eskiden hamile yastığı iş görüyordu şimdi zerre iş görmüyor niye böyle oldu ya

Ben de varım merak etme 😃

Bugün kontrol vardı haftaya hafta ortası beni de doğuma alıyor doktor kizlar suyum azdı biliyorsunuz cumartesi günü gününü belirleyecek
İkiniz de sağ salim çıkarsınız bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏🏻
Düzenletmedi tekrar yayınlıyorum kızlar
1) 20-23 Haziran @pepsi
2) 25 Haziran @ozmut
3) 25-26 Haziran @Susuuuu
4) 27 Haziran @ahestebirbeste
5) 30 Haziran @lady peacock
6) 1 Temmuz @Taranta
7) 2 Temmuz gibi hissettim seni de 😅 Vaalbara Vaalbara
*Bonus @PenceredekiKiz çok durmayacak gibi bu bebiş de
Kuzum benim de kesin 7 temmuz🤭

Aşko masajı boşver üst komşum masör o geliyo belime falan 😂 ama kocam gidebilir 😂
Yok kız bu masaj aslında vajinal doğumu kolaylaştıran servikse doğru yapılan o bölgeyi yumuşatıp fazla yırtılması önleyen bir masaj.
Ama cinsel ilişki ve meninin de aynı şekilde açılmayı sağladığını söylüyorlar 🤭
Ne kadar doğru bilemem tabi oğlumda etkisi olmadı🙈

Back
X