- 20 Şubat 2025
- 205
- 771
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.641
Benimkinde yazmıyordu. Çalıştığım kurumdan sadece bitiş tarihi değil bebeğin tahmini geliş tarihinin de yazması gerektiğini söylediler. Öncekine göre daha detaylı bir rapor oldu yani. O yüzden iş yerindeki ilgili birimle görüşmekte fayda var.Siz rapor aldığınızda raporu incelemediniz mi? Başlangıç ve bitiş tarihi yaziyor orda. Sizde yazılı miydi
Ben yazamadım valla kızlar yoğunluktan çok sağoluncumartesi günü taburcu olduk evde bir de 3.5 yaşında abi olunca onlarla boğuşmaktan yazmadığımı da unutmuşum iyiyiz çok şükür alışma evresindeyiz, gazlı bi bebek sürekli ıkınıyo ona çözüm arıyoruz. Allah hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Böyle bir rapor vermesi lazım, Cuma doktora uğrayacağım 37+0 olacak yine de sormak için ona göre sigortamı yaptırdığımız kuruma ileteceğim.Benimkinde yazmıyordu. Çalıştığım kurumdan sadece bitiş tarihi değil bebeğin tahmini geliş tarihinin de yazması gerektiğini söylediler. Öncekine göre daha detaylı bir rapor oldu yani. O yüzden iş yerindeki ilgili birimle görüşmekte fayda var.
Hemde nasılllAyyy heyecan dorukta bende kendi doktoruma gidecegim cuma günü
Diğer hafta ici gidecektim ama bakalım bi tarih vs söyleyecekmi
Aşk olsun ne uzunu dediğin gibi yazsak roman olur valla tam olarak öyle çünkü yaşananlar bir değil iki değil. Ayyy o test zamanlarını bende bilirim bende sen gibi sürekli paket paket test alıp yapardımAhh canım ne sansliymissin aslında çok şükür çok bekletmemis sizleriamiiinnnn inşallah hepimiz için sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsinler
Ahh evet o şarkıyı duyunca ağlayarak dinliyorum her seferindetüp bebek manevi olarak benide cok zorlamisti herşey çok yolundaydı çok fazla embriyo vardı saglikliydi ama o negatifi görünce dünyam yıkıldı hatta hamileliğimde hiç kanda beta baktirmadim ben travma olmuştu 0 değeri görmek idrar testini bile 10. Gün geçtiğinde eltilerim zoruyla yaptım pozitif görmeyeceğim nasıl olsa diye ama çift çizgi görünce heyecandan kalbim cikcak sanmıştım hep birlikte hüngür hüngür aglamistik hatta bı eltim sen hamilesin gel iddiaya girelim dedi hal ve tavırlarından dolayı bende ona demiştim ki bana böyle konuşma eğer negatif olursa ben toparlayamam artık çok yoruldum sonra üzülmüştü bu kadar direttigi için artık 10. Gün dayanamayıp test alıp gelmişti oylelikle öğrendik hatta Bebek 5+4 lerde falandı öğrendiğimiz de inatla en sonki idrarda tobe demiştim bı daha test almayacağım eve 10 lu testler falan alıyordum deli gibi test yapıyordum her gecikmede ama dediğin gibi olunca hepsi geçti gitti bütün acılar unutuldu sanki hiç yaşanmamış gibi şükürler olsun Rabbime biraz uzun oldu k.b ama aslında yazsak roman olur 9 yıl dile kolay
Benimki de böyle aynen.Böyle bir rapor vermesi lazım, Cuma doktora uğrayacağım 37+0 olacak yine de sormak için ona göre sigortamı yaptırdığımız kuruma ileteceğim.
Evt yazmıyorsa alınması gerekiyor. Benim aldığım raporda a-b tarihleri arasında ve tahmini doğum tarihi bilgileri yazıyordu. Sağlıcakla alın kucağınizaBenimkinde yazmıyordu. Çalıştığım kurumdan sadece bitiş tarihi değil bebeğin tahmini geliş tarihinin de yazması gerektiğini söylediler. Öncekine göre daha detaylı bir rapor oldu yani. O yüzden iş yerindeki ilgili birimle görüşmekte fayda var.
Merhaba, benim doktorum günde 10 defayı geçerse haber ver demişti o haftalarda. Günde 2 magnezyum içmek benim kasılmalarımı neredeyse ortadan kaldırdı, doktorunuza yada eczacınıza magnezyum da sorabilirsiniz belki.Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyordu ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Yokyok üstüne yatma değil bu baska bi şii.. Bende erken başladı hatta 4.aydan itibarenKeşke öyle olsa şimdiye kadar geçerdi. Ödem ellerimi şişiriyor o da kemiklere vuruyor galiba. Başka yaşayan da varmış
Hangi magnezyumu içiyorsunuz?Merhaba, benim doktorum günde 10 defayı geçerse haber ver demişti o haftalarda. Günde 2 magnezyum içmek benim kasılmalarımı neredeyse ortadan kaldırdı, doktorunuza yada eczacınıza magnezyum da sorabilirsiniz belki.
Sizin günde kaç defa oluyordu?Merhaba, benim doktorum günde 10 defayı geçerse haber ver demişti o haftalarda. Günde 2 magnezyum içmek benim kasılmalarımı neredeyse ortadan kaldırdı, doktorunuza yada eczacınıza magnezyum da sorabilirsiniz belki.
İnsallah hepimizinnOyyyy bir haftacıksağlıkla gelsin
Evett bi ara bizimki bir atak yapti ama yine geldik ayni tariheYaaaaaaynı gün doğuruyoruz resmen çok şükür çok sevindim inşallah her şey yolunda gidecek ve bebişin kollarında olacak
İnsallah canimm hepimizin insallahAynen öyle zaten şunu yap bunu yap diyebilen biri değilim normalde de. Ama bu haldeyken bile arayıp sorulmamak zor gerçekten. Maşallah Allah razı olsun gerçekten seninkilerden yaBabamların 3. Torun ilk gibi heyecanlı sevinçliler en başından beri. baslarinda dayım varken bile ellerinden geleni yapıyorlar mümkün olduğunca inan. Arayıp duruyorlar ihtiyaç var mı ağrın sızın var mı diye. Gelecek diye çok mutlular sabah akşam haber bekliyorlar öyle coşkulular. Kendiminkileri öyle görüp eşimin ailesinden öyle göremeyince garip geliyor ne bileyim.. ne diyim herkes kendi bilir. Ama insan hamilelikte ve lohusalıkta olanları kolay unutmuyor bu da bir gerçek
lady peacock pepsi Kızlar çok sevindim güzel haberlerle gelmişsiniz ve tarihler belli olmuş çok heyecanlı. Sizi böyle gördükçe ben çok heyecanlanıyorum. Sağlıkla gelsinler inşallah evlatlarınız
Yaa benimki rahimde perde oldugundan biraz imkansizi basardiİnanılmaz hareket ediyorlar ya gerçekten
Kilosu için doktorunu dinle hiç endişelenme doğunca eminim çabucak toparlar annesi
Benim genel bilgim; eğer bebek yada annenin sağlığını tehlikeye atabilecek özel bi durum yoksa, planlı sezaryenler 38+ günlerle başlayıp en ideali 39. Haftada (ciger gelişimi bu haftalarda tam olarak bitmiş sayılıyor) yapılıyor. 40ta da yapanlar var. Ama bu tarih yelpazesinde iki gün önce, bir hafta sonrası tercihi Dr a kalmış. Yani onlar günü belirliyor.ay bugün ASM deki ebe mesaj attı doğurdun mu hiç uğramıyorsun diye yok dedim 10 temmuzda. Aaaaa çok erken daha 37+2 oluyorsun neden erken alıyor ne gerek amaan birsürü şey söyledi. Ne bileyim dedim doktor öyle istedi zaten 1 hafta da çocuk önden gidiyormuş dedim aman yarabbiii bana demediği kalmadı tövbe yarabbim yaaaa
Keşke dursa 40.a kadar kızım 35 de doğdu ne zordu onu beslemek.Benim genel bilgim; eğer bebek yada annenin sağlığını tehlikeye atabilecek özel bi durum yoksa, planlı sezaryenler 38+ günlerle başlayıp en ideali 39. Haftada (ciger gelişimi bu haftalarda tam olarak bitmiş sayılıyor) yapılıyor. 40ta da yapanlar var. Ama bu tarih yelpazesinde iki gün önce, bir hafta sonrası tercihi Dr a kalmış. Yani onlar günü belirliyor.
Açıkçası bebeğin anne karnında bir gün bile fazla durması kıymetli. Hatta sezaryen olacak bir hamile olarak söyleyeyim, içimden geçen gün belirlemekten ziyade, zaten sıkı takip altındayız. Kanımda durmaya devam etsin, ne zaman doğal bi doğum süreci başlarsa; İşaretler gelir, sancı, açılma, su gelmesi gibi.. o zaman sezaryen olsun isterim. Gönlümden geçen o. Sanki o daha doğal sürece uygun.
Benim bebeğim de yaklaşık 2 hafta önden gidiyor. Dr un bana verdiği tarih 39+0. Beni tatmin edecek kadar ileri bi gün. Belki daha geç olabilirdi, ama erken old da düşünmüyorum.
Bana sebep yokken 37+2de (yani bugün için) sezaryen tarihi verseydi, biraz daha bekleyelim derdim. Dr un görüşü mühim ama karar alırlen burada benimle de uzlaşacak şekilde hareket etmesini beklerim.
Asm deki hemşire bunu düşünerek belki yorum yaptı. Ama adı üstünde yorum. Bu denki köşeli laflarla ileri gidip haddi de aşmamalıydı. Üslubu uygun olmamış.
Evet bizde çok beğendik 26sı da evlilik yıl dönümümüz üstüneİnsallah hepimizinn
Evett bi ara bizimki bir atak yapti ama yine geldik ayni tariheguzel tarih ama 25/06/25
İnsallah canimm hepimizin insallah
Yaa benimki rahimde perde oldugundan biraz imkansizi basardikendi minik ama hareketleri cok buyuk
Bana da doktorum sezaryen için en ideali 39. Hafta dedi. Yalnız ben sancı başlayınca sezaryen riskli diye biliyorumBenim genel bilgim; eğer bebek yada annenin sağlığını tehlikeye atabilecek özel bi durum yoksa, planlı sezaryenler 38+ günlerle başlayıp en ideali 39. Haftada (ciger gelişimi bu haftalarda tam olarak bitmiş sayılıyor) yapılıyor. 40ta da yapanlar var. Ama bu tarih yelpazesinde iki gün önce, bir hafta sonrası tercihi Dr a kalmış. Yani onlar günü belirliyor.
Açıkçası bebeğin anne karnında bir gün bile fazla durması kıymetli. Hatta sezaryen olacak bir hamile olarak söyleyeyim, içimden geçen gün belirlemekten ziyade, zaten sıkı takip altındayız. Kanımda durmaya devam etsin, ne zaman doğal bi doğum süreci başlarsa; İşaretler gelir, sancı, açılma, su gelmesi gibi.. o zaman sezaryen olsun isterim. Gönlümden geçen o. Sanki o daha doğal sürece uygun.
Benim bebeğim de yaklaşık 2 hafta önden gidiyor. Dr un bana verdiği tarih 39+0. Beni tatmin edecek kadar ileri bi gün. Belki daha geç olabilirdi, ama erken old da düşünmüyorum.
Bana sebep yokken 37+2de (yani bugün için) sezaryen tarihi verseydi, biraz daha bekleyelim derdim. Dr un görüşü mühim ama karar alırken burada benimle de uzlaşacak şekilde hareket etmesini beklerim.
Asm deki hemşire bunu düşünerek belki yorum yaptı. Ama adı üstünde yorum. Bu denki köşeli laflarla ileri gidip haddi de aşmamalıydı. Üslubu uygun olmamış.
Ekstra risk durumları varsa sezaryen tarihini öne alıyor doktorlar en ideali 39. Hafta dedi doktorum. Şekerin kontrol altına alındıysa 38 alınamadıysa 37 de alıyorlar bebişi. Benim de 37+2 de olcak doğumum sabah açlık şekerlerimi düşüremedik bir türlüKeşke dursa 40.a kadar kızım 35 de doğdu ne zordu onu beslemek.
ama genetik şekerim var birde gebelik başından beri geçmeyen bir idrar yoku enfeksiyonum. Sürekli antibiyotik kullanıyorum son 1 aydır. Sanırım bu yüzden acele ediyor doktor da yani ben sorduğumda böyle söylemişti.
Benim zaten takıldığım uslubu oldu yoksa tabiki 1 saat bile fazla dursa daha ne isterim ki
onu bende bilmiyorum normal doğumun bence tarihi olmaz gibi benimki mecburi sezeryan oldupu için gün vereceğini demişti bayramdan önce amabaynı doktor denk gelmiyor işte çam sakuradaMecburi sezaryen mi
Bilmiyorum ki normal dogum da da bi tarih verebiliyormu özeller
37. haftaya gün verdi evet sezeryan benimki mecburi ve hatta her hastane kabul de etmiyor benim sezeryanımı özel bir durumum var ondan dolayıSezaryen di mi ?
Görünen bi durum mu var ? Hani bebeği daha erken almak için geçerli bi sebep ?
Eğer öyle bi durum yoksa 35. Hafta tarih vermek için erken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?