2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ayyy maşallah canım ben normal yapıcam ya ondan çok beklemek istemiyorum ne zaman gelecek belli değil o belirsizlik zor geliyor ayrıca büyük bi bebek daha da büyümesin
Yaaaa evet belirsizlikte ayrı bir heyecan ama o telaş falan hepsi ayrı güzel şu an 37. Haftan inşallah beklediğin zamanda gelir o zaman yaaa kaç kilo oldu tosun mu o da

Haklısın kuzum insan yardımdan ziyade düşünülmek istiyor

Ayyy maşallah maşallah ne kadar güzel böyle olduğunda işte insan daha farklı oluyor karşısındakini kv gibi değil anne gibi görüyor maşallah valla helal olsun böyle insanlar çok daha fazla olmalı

Ben ağır kaldırmam yasak şöyle böyle iş yapmam yasak karnımı bir yere bile sürtmemem gerekiyormuş dedim hiç umursanmadım güldüğüme bakma çok gücüme gitmişti. Ben kendi canım için demiyorum ki karnımdaki sonuçta hepimizin evladı onun düşünülmemesi zaten çok zoruma gitmişti. Aynen öyle kızım anneanne diye delirip duruyor boşuna mı görüyor ilgiyi de ondan. İlgilenmiyor değil evet oyun falan oynar ama anneme nazaran daha az sanırım çocuk da hissediyor.. aynen öyle doğru demiş kardesin kuzum. Hayırlısı olsun artık insan yolunu çiziyor bir şekilde böyle böyle.
Haklısın kuzum insan yardımdan ziyade düşünülmek istiyor
Aynen öyle kuzum düşünülmek istiyor insan gerçekten.

Kızlar kontrolden geldim. 1 Haziran'da bebeğimin karın çevresi 3 hafta önde gidiyodu şekerden etkilenmiş büyük ihtimalle dedi Dr. Diyete devam et dedi 17. Gün bugün gittim bebek 1 Haziran'da kilosu ile aynı kalmış bu defa da gelişmemiş Artık napıcağımı şaşırdım yesem önde gidiyo dikkat et diyo az yiyorum gelişmemiş diyo. Tekrardan protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.tokluk şekerim genelde iyi açlık bazen yüksek oluyo artık nasıl olacak bilmiyorum.Bu arada dün devlet hastanesi makat geliş dedi bugün kendi doktorum baş geliş dedi.

İnşallah öyle olurlar bizim ki de kalorili mamayı 1 günde anca bitiriyordu 26 aylıktı başladığında başka hiçbirşey yemiyordu biz de en azından mamayı içsin diye uğraşınca bu sefer hem mamaya hem de inek sütüne alıştı yine hiçbişey yemez oldu. 6 ay kullandık mamayı ama tek tip beslenmeden dolayı bu sefer de bağırsakları bozuldu. Çocuk gastroentorolojiye gideceğiz 3 ay öncesinden aldık randevuyu 1 temmuza verdiler benim doğumum da 27 haziranda olcak babasıyla gidecekler artık napalım. Yeme bozukluğu var bizimkinde bazı dokuları asla kabul etmiyor persentili yüzde 3 ün altına düştü. Üzücü ve yorucu bir süreç Allah başka dert vermesin tabi yine de

Ahh kuşum ya gerçekten insan sinirden gülüyor tabi böyle duruma gider tabi ki gitmez mi hayır karnındaki okey ama sende değerlisin yani sadece karnındaki için yapılmayacak neyse ne diceksin ki boşver geçmiş gitmiş artık zaten boşuna can sıkmaya gerek yok. Herkes kendi değerini belirliyor işte. Eee çocuklar zaten hisseder. Çiziyor kuzum çiziyor mecbur güçlü olıyorsun işte

Ödemden muhtemelen. Benim ellerim de kapanmıyormuş gibi geliyor bazen sabahları, şiş. Sonra geçiyor bol su içince. Ama eller ayaklar şişti. Sandalet bile olmuyor çuval geçiricem heryerime efil efil. Zaten havalar sıcak. Bol su dinlenme

Haklısınız. Kendisi de çıkmak istiyormuş gibi içerde durmuyor. E tabi haliyle hareketleri çok sert ve can acitici. Şu geçmeyen baş ağrısı ve bitkinlik olmasa neyse de. Bekliyecez artık. Keyiflerini

Sıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın
Taze fasülye bulgur pilavı cacık
Biber dolması makarna salata
Veya pilav şiş tavuk ayran
Yada kısır poğaça yap gitsin
En olmadı tavuk incik tepsile yanına salata

32 de çalışabilir aldık diyelim. 37 de zaten otomatik doğum iznine ayırmıyor mu? Çalışamaz almamıza zaten gerek yok ki yanlış mı biliyorum acaba? Doğum yaptığında değil 37den itibaren kalan 13 haftalık izin başlıyor diye biliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…