- 4 Temmuz 2018
- 4.031
- 7.796
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.601
Yaaaa evet belirsizlikte ayrı bir heyecan ama o telaş falan hepsi ayrı güzelAyyy maşallah canım ben normal yapıcam ya ondan çok beklemek istemiyorum ne zaman gelecek belli değil o belirsizlik zor geliyor ayrıca büyük bi bebek daha da büyümesin
Haklısın kuzum insan yardımdan ziyade düşünülmek istiyorE yani işte bunlar birikiyor insanın icinde maalesef. Sabah da demiştim benim bu bebek 6. Torunları o yüzden alıştılar mı desem yetti mi desem ne bileyim bir garip durum işte. Ağırlaştım biliyorlar işimi zor yapıyorum biliyorlar ama işte ihtiyacın var mı diye sorsa yetecek. O da sorulmayinca içten içe kırılıyor insan.Maşallah kayinvalidene ya bin kere. Arada yemeğe çağırır arada yemek gönderir. Bu ara görüşemiyoruz bile
Maşallah Allah razı olsun kuzum ondan. Kimseye güvenip yapmıyoruz tabi biz bu çocukları. Ben hiç bir zaman gelsin baksın demedim demem de. Ben çocuğuma baktım hep yine bakarım sonuçta benim evladım benden iyi kimse de bakamaz. Ama arada bir hal hatır sorulmasını istiyor insan. Ya yapılacak bir şey var mı falan diye. Zor zamanlar geçirdim ama yok yani. O yüzden 3. Çocuğu istemem olursa Allah'tan o ayrı başım gözüm ustune ama bile isteye yapmam çünkü destek yok. Allah bizlere ve evlatlarımıza sağlık versin kimseye muhtaç olmadan bakalım inşallah
Ayyy maşallah maşallahÇok şükür benim kvde de öyle evlendikten 1 ay sonra tayin durumundan dolayı 3 ay onunla yaşadım eşim yoktu o zaman bile aman kızım çalışıp yoruluyorsun diyip bir şey yaptırmazdı
Şimdi de hem oğluma bakıyor hem evde çocuktan zaman kalırsa yapabildiğini yapıyor sağolsun
Sorma sorma hemen hastaneden eve gelmiş durmamış falan ya yetooooDuyduğum bütün eskiler dört kilonun üzerinde fırt diye kolayca dogurmuslar işlerini yaparak. Hemen normale donmusler hiç zorluk yaşanmamış falan filan, Şaşırmadım yani KV.ne de
Valla 3150 idi ne kadar oldu bilmiyorumYaaaa evet belirsizlikte ayrı bir heyecan ama o telaş falan hepsi ayrı güzelşu an 37. Haftan inşallah beklediğin zamanda gelir o zaman yaaa kaç kilo oldu tosun mu o da
Ayyyy 40 a kadar durursa 4 olur tabiValla 3150 idi ne kadar oldu bilmiyorum
Ben ağır kaldırmam yasak şöyle böyle iş yapmam yasak karnımı bir yere bile sürtmemem gerekiyormuş dedim hiç umursanmadımValla bende diyebilen biri değilim yapmasa bana yap diyemem. Zaten iş yapmam yasak uzun süre kimseye diyemedim sonra çok kızdılar sen demezsen biz nerden bileceğiz neye ihtiyacın var dşye diye bende artık diyorumama ne olursa olsun isterse 10 olsun torun yani ne biliyim sevinsinler ne kadar güzel. Ahhh ana babalar zaten hep ayrı bir adım öndeler ya bizimkilerde öyle babam arar kızım nasılsın diye annem zaten eli hep üzerimde sağolsun. Kesinlikle öyle gelir tabi şimdi sonrada diyorlar ya babaannelr neden az seviliyor öyle yaparsanız az sevilir kusura bakmayın. Unutmaz tabi ya yaşamadım ama kardeşimden biliyorum bende o da aynısını diyor. İşte herkes kendi değerini kendi belirliyor napacaksın
Aynen öyle kuzum düşünülmek istiyor insan gerçekten.Haklısın kuzum insan yardımdan ziyade düşünülmek istiyor
İnşallah öyle olurlarBenim oğlum da hem kilosu düşük doğdu hem de çok iştahsız yani acıkmadan asla yemiyor yenidoğan iken bile böyleydi kalorili mama yazmıştı doktor onu bile doyunca istemez bırakırdı.
Sanırım yapısal biraz ama son aylarda her şeyi birlikte yapıyoruz birlikte yaptığımız yemeklerin tadına bakıyor bende yaptım diye şevke geliyor.
Bizde diyoruz inşallah kardeşi iştahlı olur da abisine örnek olur diye
Ahh kuşum ya gerçekten insan sinirden gülüyor tabi böyle durumaBen ağır kaldırmam yasak şöyle böyle iş yapmam yasak karnımı bir yere bile sürtmemem gerekiyormuş dedim hiç umursanmadımgüldüğüme bakma çok gücüme gitmişti. Ben kendi canım için demiyorum ki karnımdaki sonuçta hepimizin evladı onun düşünülmemesi zaten çok zoruma gitmişti. Aynen öyle kızım anneanne diye delirip duruyor boşuna mı görüyor ilgiyi de ondan. İlgilenmiyor değil evet oyun falan oynar ama anneme nazaran daha az sanırım çocuk da hissediyor.. aynen öyle doğru demiş kardesin kuzum. Hayırlısı olsun artık insan yolunu çiziyor bir şekilde böyle böyle.
Aynen öyle kuzum düşünülmek istiyor insan gerçekten.
Ödemden muhtemelen. Benim ellerim de kapanmıyormuş gibi geliyor bazen sabahları, şiş. Sonra geçiyor bol su içince. Ama eller ayaklar şişti. Sandalet bile olmuyor çuval geçiricem heryerime efil efil. Zaten havalar sıcak. Bol su dinlenmeÖzellikle sabahları el parmaklarımın kemikleri ağrıyor. Ama öyle böyle bir ağrı değil. Kırılacak gibi böyle MS hastalarının kasları tutmaz ya öyle bir uyuşuklukla birlikte sabah ağrısı. Sabahtan sonra uyuşukluk geçiyor ağrısı devam ediyor. Ellerime masaj yapıyorum sürekli.
Sağ elimin orta ve yüzük parmaklarına giriyor. Magnezyum eksikliği mi acaba dedim dedim ama haftalardır geçmedi. Yaşayan var mı acaba? Tek bensem hamilelikten değil galiba diyeceğim
Haklısınız. Kendisi de çıkmak istiyormuş gibi içerde durmuyor. E tabi haliyle hareketleri çok sert ve can acitici. Şu geçmeyen baş ağrısı ve bitkinlik olmasa neyse de. Bekliyecez artık. KeyifleriniHiç moralini bozma o saatini bekliyor şöyle düşün doğunca bir daha aynı bedende olmayacağız bu anların tadını çıkar
Bana oğlumda doktorum 40+0da hala sancın olmazsa gel doğumj başlatalım dedi tam o gün sancım yok diye gittim meğer 4 cm açılmam varmış hiç belli olmaz yani birden bi bakmışsın sancın var
Şişko minik patatesler yarım kilo domateslerAyyyy 40 a kadar durursa 4 olur tabibana da öyle dedi doktorum şu an 3.300 normal doğurup beklesem kesin 4 görürdük vay tosuncuklar vay
Taze fasülye bulgur pilavı cacıkSıcaktan yemek pişirmeye ayrı zulüm ya, Allah'ını seven uzerime menü atsın
Valla öyle oldu ya sen nasılsın canım bebiş nasılGrup güya temmuz anneleri ama yarınız haziranda doğuruyosunuz 3-4 kişi temmuza kalacak herhaldeben zaten mayıs annesi oldum kendimi hiç saymıyorum
32 de çalışabilir aldık diyelim. 37 de zaten otomatik doğum iznine ayırmıyor mu? Çalışamaz almamıza zaten gerek yok ki yanlış mı biliyorum acaba? Doğum yaptığında değil 37den itibaren kalan 13 haftalık izin başlıyor diye biliyordumŞeker yüklemesine bir şey diyemem ama çatı muayenesini önemli görüyorum ben tabiki her kadının doğasında vajinal doğum var ama eskiden kadınlar bu baş pelvis uyumsuzlukları yüzünden çok bebek kaybetmiş ya da anne bebek ikisinin birden çok ölümü olmuş o yüzden yapılmalı bence ilk doğumda.
Eğer ilk doğum vajinal ise ikinci de çatı muayenesi yapmaya gerek yok zaten.
Canım bir de 37+0ım dedin ya çalıştığın kuruma tekrar çalışamaz raporu alıp verdin mi benim kurumum istiyoe ama doktorum 32.haftada çalışabilir alan gebelere 37.haftada çalışamaz verilmiyor sgk bize yazı gönderdi bu kalktı diyor ne yapacağımı şaşırdım
Ayyy heyecan dorukta bende kendi doktoruma gidecegim cuma günüAyyy 25 Haziran 3 bebe geliyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?