- 29 Ekim 2020
- 2.491
- 7.308
- 108
- 33
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.621
Aynen öyle bitanem benim. Önümüze bakacağız artık yapacak bir şey yokAhh kuşum ya gerçekten insan sinirden gülüyor tabi böyle durumagider tabi ki gitmez mi hayır karnındaki okey ama sende değerlisin yani sadece karnındaki için yapılmayacak neyse ne diceksin ki boşver geçmiş gitmiş artık zaten boşuna can sıkmaya gerek yok. Herkes kendi değerini belirliyor işte. Eee çocuklar zaten hisseder. Çiziyor kuzum çiziyor mecbur güçlü olıyorsun işte
O kadar haklısın ki canım benimGrup güya temmuz anneleri ama yarınız haziranda doğuruyosunuz 3-4 kişi temmuza kalacak herhaldeben zaten mayıs annesi oldum kendimi hiç saymıyorum
Aynıııı ben böyle oluyorum o yüzden oturamıyorum yatmam lazım tam olarakAyakları kaburgalarıma dayadı, başını aşağı çevirdi. Şuan kendini aşağı itiyor. Yamuldum şekilden şekle girdim sığmıyo bu çocuk içime. Napıcam yatsam yatılmıyor. Çık evladım ordan. Acıtıyor yav
bu şekerle başımız gerçekten beladaKızlar kontrolden geldim. 1 Haziran'da bebeğimin karın çevresi 3 hafta önde gidiyodu şekerden etkilenmiş büyük ihtimalle dedi Dr. Diyete devam et dedi 17. Gün bugün gittim bebek 1 Haziran'da kilosu ile aynı kalmış bu defa da gelişmemiş Artık napıcağımı şaşırdım yesem önde gidiyo dikkat et diyo az yiyorum gelişmemiş diyo. Tekrardan protein ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum.tokluk şekerim genelde iyi açlık bazen yüksek oluyo artık nasıl olacak bilmiyorum.Bu arada dün devlet hastanesi makat geliş dedi bugün kendi doktorum baş geliş dedi.
bende cumayı bekliyorum gün verecekmi diye özel gün veriyor da devlette doğum yapacağım için o önemli olan yoksa tarih 4 temmuz benimdeAyyy heyecan dorukta bende kendi doktoruma gidecegim cuma günü
Diğer hafta ici gidecektim ama bakalım bi tarih vs söyleyecekmi
Bende cuma gidecegımmmmbende cumayı bekliyorum gün verecekmi diye özel gün veriyor da devlette doğum yapacağım için o önemli olan yoksa tarih 4 temmuz benimde
Eğer 32 de aldığın doğum izni raporunda iznin bitiş tarihi yazıyorsa tekrar rapor almadan ayrılabiliyormuşsun. Benimkinde izin bitiş tarihi yazmıyordu o yüzden yeniden almak durumunda kaldım ama bazı yerlerde yazsa bile yeniden rapor istiyorlarmış ve almayınca sıkıntı oluyormuş. Bence personelle ilgilenen birimle görüşün isterseniz eksiklik var mı yeniden almak gerekir mi yoksa otomatik ayrılacak mı diye.32 de çalışabilir aldık diyelim. 37 de zaten otomatik doğum iznine ayırmıyor mu? Çalışamaz almamıza zaten gerek yok ki yanlış mı biliyorum acaba? Doğum yaptığında değil 37den itibaren kalan 13 haftalık izin başlıyor diye biliyordum
Mecburi sezaryen mibende cumayı bekliyorum gün verecekmi diye özel gün veriyor da devlette doğum yapacağım için o önemli olan yoksa tarih 4 temmuz benimde
Güzel haberlerle gel çiçeğimBende cuma gidecegımmmm
Ben dün 170 o aradım ve bu konuyu sordum. Çalışan söyle söyledi; 32. Haftada çalışabilir raporu alıp doktorunuz sisteme a/b tarihleri arasında çalışabilir diye belirttiginde b tarihi geldiğinde sistem otomatik olarak atıyormuş. 37 hafta çalışamaz raporu almaya ekstra gerek yok dedi. Ama iş yeriniz ısrarla bunu istiyorsa alabilirsiniz dedi.Eğer 32 de aldığın doğum izni raporunda iznin bitiş tarihi yazıyorsa tekrar rapor almadan ayrılabiliyormuşsun. Benimkinde izin bitiş tarihi yazmıyordu o yüzden yeniden almak durumunda kaldım ama bazı yerlerde yazsa bile yeniden rapor istiyorlarmış ve almayınca sıkıntı oluyormuş. Bence personelle ilgilenen birimle görüşün isterseniz eksiklik var mı yeniden almak gerekir mi yoksa otomatik ayrılacak mı diye.
Çatı muayenesi olcak işte inşAllah güzel geçer canımın içi ya dua etGüzel haberlerle gel çiçeğim
Muhtemelen bana da bi çatı muayenesi yapar diye düşünüyorum güzel kolay gecsin inşÇatı muayenesi olcak işte inşAllah güzel geçer canımın içi ya dua et
Evet işte ben de personel birimiyle görüştüm eksiklik var dediler ama bizimkiler biraz tuhaf belki tam olsaydı bile isteyeceklerdi belli olmuyor hiç.Ben dün 170 o aradım ve bu konuyu sordum. Çalışan söyle söyledi; 32. Haftada çalışabilir raporu alıp doktorunuz sisteme a/b tarihleri arasında çalışabilir diye belirttiginde b tarihi geldiğinde sistem otomatik olarak atıyormuş. 37 hafta çalışamaz raporu almaya ekstra gerek yok dedi. Ama iş yeriniz ısrarla bunu istiyorsa alabilirsiniz dedi.
Sezaryen di mi ?bende cumayı bekliyorum gün verecekmi diye özel gün veriyor da devlette doğum yapacağım için o önemli olan yoksa tarih 4 temmuz benimde
Evet gerçekten öyle ama benim ki o kadar düzensiz ki çok yesem yükselmiyo dikkat etsem 150 leri görüyo şaşkınımbu şekerle başımız gerçekten belada
Siz rapor aldığınızda raporu incelemediniz mi? Başlangıç ve bitiş tarihi yaziyor orda. Sizde yazılı miydiEvet işte ben de personel birimiyle görüştüm eksiklik var dediler ama bizimkiler biraz tuhaf belki tam olsaydı bile isteyeceklerdi belli olmuyor hiç.
İnşşşşMuhtemelen bana da bi çatı muayenesi yapar diye düşünüyorum güzel kolay gecsin inş
Ahh canım ne sansliymissin aslında çok şükür çok bekletmemis sizleriAyyy kızlar ya siz çok uzun beklemişsiniz biz bir buçuk yıl bekledik ona rağmen çok zordu. Bir aşılama negatif olmuştu. Sebepsiz infertiliteydi. Doktorum tüp bebek yapalım artık dedi. Aşılama negatif olunca kısa bi depresyona girdim istemiyorum dedim biraz dinleneceğim. Doktorum daha yolun başındayız pes etme dedi ama ara vermek istedim. Ertesi ay hamile kaldım. Kendiliğinden geldi benim mucizemde. Rabbim bu konuda kimseyi sınamasın gerçekten çok zor bir imtihan ve diğer imtihanlara benzemiyor. Çok şükür şimdi kucağımıza alacağımız günler çok yakın. Sağlıcakla da kucağımıza alalım inşallah
Ahh evet o şarkıyı duyunca ağlayarak dinliyorum her seferindeVar ya bir şarkı bekledikkkk ama değdiiiirabbime şükürler olsun uzun bekledik ama sonunda nasip etti ya unutulup gitti bile tüp bebek benlm için çok zorlu bir süreçti ve aşırı derecede yıpranmıştım zaten ondan sonra da asla düşünemedim. Neyse ki mucizem kendi gelmeyi seçti çok güzel maşallah rabbim aratmasın kimseye böyle hikayeler hep umut olurdu bana bende o hikayelerden biri oldum çok şükür kuzum öyle böyle yolun sonuna geldik kucağımıza alıp yüzlerine baktığımızda her şey geride kalacak
Ödemden muhtemelen. Benim ellerim de kapanmıyormuş gibi geliyor bazen sabahları, şiş. Sonra geçiyor bol su içince. Ama eller ayaklar şişti. Sandalet bile olmuyor çuval geçiricem heryerime efil efil. Zaten havalar sıcak. Bol su dinlenme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?