2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aynen öyle bitanem benim. Önümüze bakacağız artık yapacak bir şey yok
Grup güya temmuz anneleri ama yarınız haziranda doğuruyosunuz 3-4 kişi temmuza kalacak herhalde ben zaten mayıs annesi oldum kendimi hiç saymıyorum
O kadar haklısın ki canım benim ben de temmuzu bulur muyum acaba diye düşünüyorum arada nasılsın toparlandın mı iyice minik kuzucuk.nasil

Aynıııı ben böyle oluyorum o yüzden oturamıyorum yatmam lazım tam olarak

bu şekerle başımız gerçekten belada

Ayyy heyecan dorukta bende kendi doktoruma gidecegim cuma günü
Diğer hafta ici gidecektim ama bakalım bi tarih vs söyleyecekmi
bende cumayı bekliyorum gün verecekmi diye özel gün veriyor da devlette doğum yapacağım için o önemli olan yoksa tarih 4 temmuz benimde

Eğer 32 de aldığın doğum izni raporunda iznin bitiş tarihi yazıyorsa tekrar rapor almadan ayrılabiliyormuşsun. Benimkinde izin bitiş tarihi yazmıyordu o yüzden yeniden almak durumunda kaldım ama bazı yerlerde yazsa bile yeniden rapor istiyorlarmış ve almayınca sıkıntı oluyormuş. Bence personelle ilgilenen birimle görüşün isterseniz eksiklik var mı yeniden almak gerekir mi yoksa otomatik ayrılacak mı diye.

Ben dün 170 o aradım ve bu konuyu sordum. Çalışan söyle söyledi; 32. Haftada çalışabilir raporu alıp doktorunuz sisteme a/b tarihleri arasında çalışabilir diye belirttiginde b tarihi geldiğinde sistem otomatik olarak atıyormuş. 37 hafta çalışamaz raporu almaya ekstra gerek yok dedi. Ama iş yeriniz ısrarla bunu istiyorsa alabilirsiniz dedi.

Evet işte ben de personel birimiyle görüştüm eksiklik var dediler ama bizimkiler biraz tuhaf belki tam olsaydı bile isteyeceklerdi belli olmuyor hiç.

bende cumayı bekliyorum gün verecekmi diye özel gün veriyor da devlette doğum yapacağım için o önemli olan yoksa tarih 4 temmuz benimde
Sezaryen di mi ?
Görünen bi durum mu var ? Hani bebeği daha erken almak için geçerli bi sebep ?

Eğer öyle bi durum yoksa 35. Hafta tarih vermek için erken.

Ahh canım ne sansliymissin aslında çok şükür çok bekletmemis sizleri amiiinnnn inşallah hepimiz için sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsinler
Ahh evet o şarkıyı duyunca ağlayarak dinliyorum her seferinde tüp bebek manevi olarak benide cok zorlamisti herşey çok yolundaydı çok fazla embriyo vardı saglikliydi ama o negatifi görünce dünyam yıkıldı hatta hamileliğimde hiç kanda beta baktirmadim ben travma olmuştu 0 değeri görmek idrar testini bile 10. Gün geçtiğinde eltilerim zoruyla yaptım pozitif görmeyeceğim nasıl olsa diye ama çift çizgi görünce heyecandan kalbim cikcak sanmıştım hep birlikte hüngür hüngür aglamistik hatta bı eltim sen hamilesin gel iddiaya girelim dedi hal ve tavırlarından dolayı bende ona demiştim ki bana böyle konuşma eğer negatif olursa ben toparlayamam artık çok yoruldum sonra üzülmüştü bu kadar direttigi için artık 10. Gün dayanamayıp test alıp gelmişti oylelikle öğrendik hatta Bebek 5+4 lerde falandı öğrendiğimiz de inatla en sonki idrarda tobe demiştim bı daha test almayacağım eve 10 lu testler falan alıyordum deli gibi test yapıyordum her gecikmede ama dediğin gibi olunca hepsi geçti gitti bütün acılar unutuldu sanki hiç yaşanmamış gibi şükürler olsun Rabbime biraz uzun oldu k.b ama aslında yazsak roman olur 9 yıl dile kolay

Ödemden ödemden suyu da galiba bu sıralar yeterli içmiyorum. Ay ayaklar zaten palet gibi oldu. Çuval da bu havada yakar yaa Atlet don ile geziyorum evde

Tecrübeli anneler bişey soracağım normalde benim bebe Deli Dumrul gibi hareket eder durur bugün o kadar hafif hareketler yapıyor ki az az sürekli hissediyorum ama hareketleri güçsüz ve az normalde hareketleri canımı bile yakar bugün sakinliği mi uzerinde acaba yada yorgun falanmi

Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyordu ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…