2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bilmiyorum ama bende yok bi de galiba benim kocamdan kaynaklı çünkü kilom vs. Çok dalga geçiyo bazen acaba beğenmiyor falab mi diye düşünüyorum ondan da olabilir

Mecburi sezaryen mi
Bilmiyorum ki normal dogum da da bi tarih verebiliyormu özeller
Normal doğumda gün verilmiyor canım, bebişin keyfine bağlı o, yalnız 41haftayi gecer tuvaletini yapma durumu falan tehlikeli görülürse doğumu başlatırlar o kadar

Kızlar bu akşamustu eve geldik
Kusura bakmayın yazamıyorum hem ağrılar hem bebek hem kızım hastanede hiç uyuyamadım bugün eşime emanet edip uyuyacağım inşaallah iki saat. Halüsinasyon görmeye başlayacağım artık hiç dinlenemedim muhakkak sizi dinlendirebilecek biri olsun yanınızda sezeryan sonrasi

Oooo sizin ödem tüm vücuda yansıyor anladğım kadarıyla. 4.aydan itibaren bunları yaşıyorsunuz iğne için geç kalmamış mı doktor neyi bekliyor ki

Merhaba, benim de aynen dediğiniz gibi çok hareketliydi sonra iki gün boyunca baya hareketleri hafifledi. Çok endişelendim tabii ama “en az” kriterini yakalayabildiğim için, yani eskisi gibi olmasa da hiç hareket etmiyor diyemediğim için hastaneye gitmedim. Bugün biraz daha güçlü hissetmeye başladım. Muhtemelen başı aşağıda ve yüzü sırtıma dönüktü diye düşünüyorum. Çünkü alt bölgede o idrar kaçıracakmış gibi olma hissini yaşıyordum yani hareket ettiğini hissediyordum ama içerden ve sönüktü. Zaten doğum pozisyonu da baş aşağı ve yüzü sizin sırtınıza dönük diye biliyorum. Şimdi birkaç gündür ayakları sağ kaburga altımda sabit sürekli orayı itiyor onu hissetmeye başladım

Valla öyle oldu ya sen nasılsın canım bebiş nasıl
O kadar haklısın ki canım benim ben de temmuzu bulur muyum acaba diye düşünüyorum arada nasılsın toparlandın mı iyice minik kuzucuk.nasil

İyiyiz çok şükür emzirme nöbetindeyim şu an 2-3 saatte bir uyanmak aşırı yorucu oluyor bir de 3.5 yaşında başka çocuk olunca asla dinlenemiyorum kafama huni takıp gezerim yakında

..
İyiyiz çok şükür emzirme nöbetindeyim şu an 2-3 saatte bir uyanmak aşırı yorucu oluyor bir de 3.5 yaşında başka çocuk olunca asla dinlenemiyorum kafama huni takıp gezerim yakında
Sabret biraz, bikac haftaya süre uzadıkça rahatlarsın, rabbim güç versin

Canım benim Rabbim sana güç versin inşallah en kısa zamanda bir düzene oturur hayatınız. Benim de 4.5 yaşında var bir tane uykusu da çok hafif açıkçası çok tedirginim o ağladıkça o da kalkarsa diye bakalım nasıl olacak. Rabbim hepimize güç kuvvet versin de üstesinden gelelim inşallah

Sağ kaburgamda bende aynı şeyi hissediyorum son 1 aydır doğuma kadar da hissedecegim gibi duruyo ama hareketleri normale döndü şükür demekki bebislerin de modları var benimki de baş aşağı duruyo şu an bende aynı dediğin gibi idrar kaçıracak mis gibi hissediyordum

Nerelerdesin bacım seni her goremedigimde doğurdun sanıyorum
Yürüyüş yapıyoruz yaa sabahtan ev işi yemek, öğleden sonra bu sıcakta oğlumla mahallede gezmedigimiz park kalmiyor, tabii benim totom çıkıyor yürümekten onun canına minnet parklarin içinden geçiyor, eve gelince de bayılıyorum üç gündür böyle
Dogursam kesin gelip söylerim merak etmeyin

Son düzenleme:
Hemen doktora gidin hiç gerek yok bu stresle yaşamaya. Rahim agzi vb ölçerler. Magnezyum içebilirsiniz bu sırada, kasilmalara çok faydası oluyor. Iyi dusunun iyi olur insallah:)

Tekrarladı ama ilk önce 6 dkk birdi sonra yarım saat içinde 2 kez geldi sonra 40 dkk sonra geldi duzensizdi dediğim gibi ama siddetliydi baya canımın yandığını hissettim ilk kez
Dinlen, sürelerini takip et, sancıların araliklari uzamaz kısalır gercek sancılarda, 30-20-10 gibi... Zaten 10dk ya düşünce hastaneye ulasman lazım sonrası daha sıklaşir doğum başlıyor demek
Dinlen sen biraz su iç takip edersin gece boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…