- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #22.661
benim de bu arada böyle bugün 154 çıktı yşne açlık desen 115 altına düştüğü yokEvet gerçekten öyle ama benim ki o kadar düzensiz ki çok yesem yükselmiyo dikkat etsem 150 leri görüyo şaşkınım
Bilmiyorum ama bende yok bi de galiba benim kocamdan kaynaklı çünkü kilom vs. Çok dalga geçiyo bazen acaba beğenmiyor falab mi diye düşünüyorum ondan da olabilirBizde de hep devam etti ta ki 34.haftaya kadar açılma vs olursa tetiklenmesin diye.
Bazen şey diyorum gebelikte de libidon artmaz be abartma hamiş hamiş ne oluyor sana diye de hormonlar işte
Ama doğum sonrası düzelir bence
Molfix premium öneririm bulabilirseniz. E bebekte bugun %40 indirimdeydi.Migros'ts bebek bezi 1 alana 1 bedava kampanyası varmış 20-21 Haziranben almıştım ama alternatif olarak 1 paket de molfix alabilirim
Normal doğumda gün verilmiyor canım, bebişin keyfine bağlı o, yalnız 41haftayi gecer tuvaletini yapma durumu falan tehlikeli görülürse doğumu başlatırlar o kadarMecburi sezaryen mi
Bilmiyorum ki normal dogum da da bi tarih verebiliyormu özeller
Bakalım ne zaman geleceklerNormal doğumda gün verilmiyor canım, bebişin keyfine bağlı o, yalnız 41haftayi gecer tuvaletini yapma durumu falan tehlikeli görülürse doğumu başlatırlar o kadar
Yokyok üstüne yatma değil bu baska bi şii.. Bende erken başladı hatta 4.aydan itibaren(otoimmun hastalık, kalca ameliyati, progesterona devam, kilolu gebelik vs..zaten ödemik bir şahıstim -ama bacaklarda-)
Uyaninca el,kol,bacaklar alaca alaca kirmizi sis. Hatta bilekleri bükünce beyaz çizgi halinde ağrıyla gelen bi odem. Yere de bastırmıyor. Hatta takip ettim bazen sağa yatsam sol üstteki kol ağrıyor..
Yatakta yastik üstüne koyup ayaklarımı itme germe yapıyorum, ellerimi yaradan açıp yukarıdan aşağı hafif masaj vs.
Dr kan,karaciğer takipte kalalım dedi. Metilkobalamin verdi.hatta devam ederse iğnesini yapalım dedi.
Tecrübeli anneler bişey soracağım normalde benim bebe Deli Dumrul gibi hareket eder durur bugün o kadar hafif hareketler yapıyor ki az az sürekli hissediyorum ama hareketleri güçsüz ve az normalde hareketleri canımı bile yakar bugün sakinliği mi uzerinde acaba yada yorgun falanmi
Valla öyle oldu ya sen nasılsın canım bebiş nasıl
O kadar haklısın ki canım benimben de temmuzu bulur muyum acaba diye düşünüyorum arada nasılsın toparlandın mı iyice minik kuzucuk.nasil
Sabret biraz, bikac haftaya süre uzadıkça rahatlarsın, rabbim güç versinİyiyiz çok şükür emzirme nöbetindeyim şu an2-3 saatte bir uyanmak aşırı yorucu oluyor bir de 3.5 yaşında başka çocuk olunca asla dinlenemiyorum kafama huni takıp gezerim yakında
Canım benim Rabbim sana güç versin inşallah en kısa zamanda bir düzene oturur hayatınız.İyiyiz çok şükür emzirme nöbetindeyim şu an2-3 saatte bir uyanmak aşırı yorucu oluyor bir de 3.5 yaşında başka çocuk olunca asla dinlenemiyorum kafama huni takıp gezerim yakında
Nerelerdesin bacım seni her goremedigimde doğurdun sanıyorum..
Sabret biraz, bikac haftaya süre uzadıkça rahatlarsın, rabbim güç versin
Sağ kaburgamda bende aynı şeyi hissediyorum son 1 aydır doğuma kadar da hissedecegim gibi duruyo ama hareketleri normale döndü şükür demekki bebislerin de modları var benimki de baş aşağı duruyo şu an bende aynı dediğin gibi idrar kaçıracak mis gibi hissediyordumMerhaba, benim de aynen dediğiniz gibi çok hareketliydi sonra iki gün boyunca baya hareketleri hafifledi. Çok endişelendim tabii ama “en az” kriterini yakalayabildiğim için, yani eskisi gibi olmasa da hiç hareket etmiyor diyemediğim için hastaneye gitmedim. Bugün biraz daha güçlü hissetmeye başladım. Muhtemelen başı aşağıda ve yüzü sırtıma dönüktü diye düşünüyorum. Çünkü alt bölgede o idrar kaçıracakmış gibi olma hissini yaşıyordum yani hareket ettiğini hissediyordum ama içerden ve sönüktü. Zaten doğum pozisyonu da baş aşağı ve yüzü sizin sırtınıza dönük diye biliyorum. Şimdi birkaç gündür ayakları sağ kaburga altımda sabit sürekli orayı itiyor onu hissetmeye başladım
Yürüyüş yapıyoruz yaaNerelerdesin bacım seni her goremedigimde doğurdun sanıyorum
Hemen doktora gidin hiç gerek yok bu stresle yaşamaya. Rahim agzi vb ölçerler. Magnezyum içebilirsiniz bu sırada, kasilmalara çok faydası oluyor. Iyi dusunun iyi olur insallah:)Merhabalar, ben 28 haftalık gebeyim. Yaklaşık 3 haftadır karnım günde 5-8 defa top gibi sertleşiyor ve gevşiyordu ancak 2-3 gündür neredeyse saat başı karnım top gibi sertleşiyor. Bu haftalarda önceki gebeliğinde ya da mevcut gebeliğinde bu durumu yaşayan var mı? Erken doğum yapanlar süreciniz nasıldı, belirtilileriniz nelerdi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tekrarliyor mu, kaç dkda bir oluyor?Kızlar çok fena sancım var 11 buçuktan beri takipteyim ama düzensiz şiddeti azalarak gidiyo ama ilk geldiğinde acayip canım yandı ilk kez bu denli şiddetli bı sancı yaşadım
Tekrarladı ama ilk önce 6 dkk birdi sonra yarım saat içinde 2 kez geldi sonra 40 dkk sonra geldi duzensizdi dediğim gibi ama siddetliydi baya canımın yandığını hissettim ilk kezTekrarliyor mu, kaç dkda bir oluyor?
Dinlen, sürelerini takip et, sancıların araliklari uzamaz kısalır gercek sancılarda, 30-20-10 gibi... Zaten 10dk ya düşünce hastaneye ulasman lazım sonrası daha sıklaşir doğum başlıyor demekTekrarladı ama ilk önce 6 dkk birdi sonra yarım saat içinde 2 kez geldi sonra 40 dkk sonra geldi duzensizdi dediğim gibi ama siddetliydi baya canımın yandığını hissettim ilk kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?