2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Dinlen, sürelerini takip et, sancıların araliklari uzamaz kısalır gercek sancılarda, 30-20-10 gibi... Zaten 10dk ya düşünce hastaneye ulasman lazım sonrası daha sıklaşir doğum başlıyor demek
Dinlen sen biraz su iç takip edersin gece boyunca
Çok teşekkürler bacım o kadar bilmiyorum ki başıma ne geleceğini suyumu içtim yatmaya geçtim baya yordu beni sancı bu kadar şiddetli acılı yalancı sancı mi olur ayol gerçeği nasıldır kim bilir 😂 peki ilk sancıyla ikinci sancı arası 1 saatimi yarım saat mi olacak yani düzenli olarak artarsami anlayacagim gerçek sancı olduğunu

Kızlar bugün kıyafetleri ütüleyip yerleştirdik hastaneye gidecekleri ayırdık ama aklıma bişey takıldı ben yeni doğan olarak dört takım almışım toplam da gerisi 3 6 ay. Tulum takım alsam mı yine bilemedim, doğumdan sonra ihtiyaca göre mi hareket etsem

Çok teşekkürler bacım o kadar bilmiyorum ki başıma ne geleceğini suyumu içtim yatmaya geçtim baya yordu beni sancı bu kadar şiddetli acılı yalancı sancı mi olur ayol gerçeği nasıldır kim bilir 😂 peki ilk sancıyla ikinci sancı arası 1 saatimi yarım saat mi olacak yani düzenli olarak artarsami anlayacagim gerçek sancı olduğunu
Benim on gundur min. Yarım saat arayla hissedilir kasılma ve sancım oluyor, bu süre doğum yaklaştıkça azalacak mesela yirmi dk olur belki 15dk olur değişir ama daha sıklaşir 10dkya gelirse gerçek doğum başlıyor diyeceğiz, hastanede hazırlık evresi diye dusun, 10dk altı zaten dogumhanedeyiz 😂 yalancı sancılarda vakit yaklaştıkça siddetlenebilir, nefesim kesiliyor bazen sancidan, merak etme sen, süre takibi yap dinlen kafanı yorma, stres yapma 😊

Bu akşam ben de ilk defa alt karnımda ciddi sancılar hissettim. Belim de ağrıdı aynı zamanda. İnsanı yoran halsiz bırakan şiddetli sancılar. Düzensiz olduğu için yalancı sancı diye düşünüyorum ama bir de gerçek olsa gerçekten çok yorucu olmalı heralde. Şimdi dinleniyorum öyle ama içim yorgun, sırtım ağrıyor falan, bütün kemiklerim birbirine giriyor sanki. Allah yardımcımız olsun, kolaylıklar versin inşallah...🌸

Ay ne mükemmel bir doktormuş ya maşallah 💕 Bu arada Rabbim ibadetini kabul etsin hoşgeldin 🐣
Hoşbuldum canım🌸 Evet kendisi türünün son örneklerinden🥰 yakında profesör oluyor bilgisine tecrübesine çok güveniyorum.
Hayırlı haberlerle gel canım benim ❤️ 😍 muallime5353 muallime5353 hoşgeldin canım benim. Güzelce evladına kavusmana çok sevindim. Rabbim kabul etsin ibadetini. Şimdi sıra ufakliga kavuşmaya geldi sağlıkla o da gelsin inşallah.🥰❤️🤲🏻
Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularımıza🌸🤲🏻
Normal doğum yapanlarla konusmama kararı alicam :KK47:heran sezeryana dönmemek için dün eltim de diyo baya acı çekeceksin hazırlıklı ol kandırmayalım seni diyo dedim sus duymak istemiyorum tam drumdan normal doğum onayı almışken bu denirmi 😂
Benim bu hayatta yaşadığım en güzel his diye tarif edebilirim. Elbette kolay değil ama doğumun zaten ister vajinal ister sezeryan olsun hiçbiri kolay değil ki ... Bizim şuan yapmamiz gereken olumlu düşünmek ve herşeyin yolunda gitmesi için dua etmek🤲🏻💐
Canım bir de 37+0ım dedin ya çalıştığın kuruma tekrar çalışamaz raporu alıp verdin mi benim kurumum istiyoe ama doktorum 32.haftada çalışabilir alan gebelere 37.haftada çalışamaz verilmiyor sgk bize yazı gönderdi bu kalktı diyor ne yapacağımı şaşırdım
Yok canım tekrar rapor almadım. 32. Haftada çalışabilir aldığım raporda 17. Haziran'da 13 haftalık doğum sonrası izninin başlayacağı yazıyordu. Kurumda yeni bir rapor istemedi ilk aldigim yeterli oldu. İstersen raporu özelden atarım sana
Kızlar bu akşamustu eve geldik
Kusura bakmayın yazamıyorum hem ağrılar hem bebek hem kızım hastanede hiç uyuyamadım bugün eşime emanet edip uyuyacağım inşaallah iki saat. Halüsinasyon görmeye başlayacağım artık hiç dinlenemedim muhakkak sizi dinlendirebilecek biri olsun yanınızda sezeryan sonrasi
Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin güzel uyuyan gazsız bir bebek olur sende çabucak toparlarsin. Hayırlı olsun tekrardan Allah analı babalı vatana millete hayırlı bir evlat eylesiin🤲🏻💐

Ahh canım ne sansliymissin aslında çok şükür çok bekletmemis sizleri ❤️ amiiinnnn inşallah hepimiz için sağlıkla hayırla kolaylıkla gelsinler ❤️

Ahh evet o şarkıyı duyunca ağlayarak dinliyorum her seferinde 😊 tüp bebek manevi olarak benide cok zorlamisti herşey çok yolundaydı çok fazla embriyo vardı saglikliydi ama o negatifi görünce dünyam yıkıldı hatta hamileliğimde hiç kanda beta baktirmadim ben travma olmuştu 0 değeri görmek idrar testini bile 10. Gün geçtiğinde eltilerim zoruyla yaptım pozitif görmeyeceğim nasıl olsa diye ama çift çizgi görünce heyecandan kalbim cikcak sanmıştım hep birlikte hüngür hüngür aglamistik hatta bı eltim sen hamilesin gel iddiaya girelim dedi hal ve tavırlarından dolayı bende ona demiştim ki bana böyle konuşma eğer negatif olursa ben toparlayamam artık çok yoruldum sonra üzülmüştü bu kadar direttigi için artık 10. Gün dayanamayıp test alıp gelmişti oylelikle öğrendik hatta Bebek 5+4 lerde falandı öğrendiğimiz de inatla en sonki idrarda tobe demiştim bı daha test almayacağım eve 10 lu testler falan alıyordum deli gibi test yapıyordum her gecikmede 😂ama dediğin gibi olunca hepsi geçti gitti bütün acılar unutuldu sanki hiç yaşanmamış gibi şükürler olsun Rabbime 🥹biraz uzun oldu k.b ama aslında yazsak roman olur 9 yıl dile kolay 😂
Eltin de tatlı biriymiş ama ne güzel ya maşallah
İyiyiz çok şükür emzirme nöbetindeyim şu an 😂 2-3 saatte bir uyanmak aşırı yorucu oluyor bir de 3.5 yaşında başka çocuk olunca asla dinlenemiyorum kafama huni takıp gezerim yakında 😂
olsunnnn maşallahın var bu süreci çok güzel atlattın çok güçlüsün
Hoşbuldum canım🌸 Evet kendisi türünün son örneklerinden🥰 yakında profesör oluyor bilgisine tecrübesine çok güveniyorum.

Allah razı olsun canım. İnşallah hepimiz saglikla kavusalim yavrularımıza🌸🤲🏻

Benim bu hayatta yaşadığım en güzel his diye tarif edebilirim. Elbette kolay değil ama doğumun zaten ister vajinal ister sezeryan olsun hiçbiri kolay değil ki ... Bizim şuan yapmamiz gereken olumlu düşünmek ve herşeyin yolunda gitmesi için dua etmek🤲🏻💐

Yok canım tekrar rapor almadım. 32. Haftada çalışabilir aldığım raporda 17. Haziran'da 13 haftalık doğum sonrası izninin başlayacağı yazıyordu. Kurumda yeni bir rapor istemedi ilk aldigim yeterli oldu. İstersen raporu özelden atarım sana

Allah yardımcın olsun. İnşallah bebeğin güzel uyuyan gazsız bir bebek olur sende çabucak toparlarsin. Hayırlı olsun tekrardan Allah analı babalı vatana millete hayırlı bir evlat eylesiin🤲🏻💐
hangi hastanede çalışıyor çok beğendim bende belki 2.ye giderim ❤️

Benim ilkinde şöyle olmustu. Gece yarısı belime hafiften ağrılar vurmaya başladı sanki regl olacakmış gibi... Sonra yattım uyudum sabah 5 gibi artık ağrılar ritmik şekilde 5-10 dk bir gelmeye başladı. Saat 9:00 da muayene ettiklerinde 3cm acilmayla yatisim yapılmıştı. Önceden ne suyum ne nişan dedikleri olay gelmedi bende.

hangi hastanede çalışıyor çok beğendim bende belki 2.ye giderim ❤️
Ben doğuda büyükşehir bile olmayan bir ilde görev yapıyorum canım. İstanbul'da değilim. Tabi gelirim dersen yazarım sana özelden 😅Bende biraz Karadenizli olmanın deli cesareti var doktorumu çok yadirgiyorlar ama ben seviyorum 🥰

Ben doğuda büyükşehir bile olmayan bir ilde görev yapıyorum canım. İstanbul'da değilim. Tabi gelirim dersen yazarım sana özelden 😅Bende biraz Karadenizli olmanın deli cesareti var doktorumu çok yadirgiyorlar ama ben seviyorum 🥰
He canım İstanbul dışına gelemem tüh neyse sağlık olsun❤️

Uykum catladı. 2 saattir karanlık evde zombi gibi geziyorum. :KK53: Biri uyansa, koridorda karşılaşsa altına eder :confused:Uykum varrrr 😴

Sen nasılsın? Gece emzirmesindesin galiba ?:KK51: İns bebeklerimiz gece uykusu güzel ve düzenli olan bebeklerden olur Ya Rabbim 🤲🏼
Karnımın yanlarına kramp giriyor ya. Böyle sancı gibi değil de karın büyüdükçe bağlar geriliyor ya herhalde o yüzden çok can yakıyor hareket edemiyor kalıyorsun öylece. Nedir çaresi acaba kocaman oldum iyice başa çıkamıyorum bu karınla :cry:
Benim karnım da benden bağımsız bi varlık artık.
Magnezyum alıyorsun di mi ?

Uykum catladı. 2 saattir karanlık evde zombi gibi geziyorum. :KK53: Biri uyansa, koridorda karşılaşsa altına eder :confused:Uykum varrrr 😴

Sen nasılsın? Gece emzirmesindesin galiba ?:KK51: İns bebeklerimiz gece uykusu güzel ve düzenli olan bebeklerden olur Ya Rabbim

Benim karnım da benden bağımsız bi varlık artık.
Magnezyum alıyorsun di mi ?
Osteocare alıyorum ayrıca bir magnezyum dozu almıyordum ama sanırım almalıyım. Yetmiyor galiba :KK64:

Osteocare alıyorum ayrıca bir magnezyum dozu almıyordum ama sanırım almalıyım. Yetmiyor galiba :KK64:
Yetmiyor olabilir. Burada sanırım herkes, hem multivitamin hem haricen magnezyum alıyor.

Ben multivitamin kullanmıyorum. Ama gerekse bazen magnezyumu iki içiyorum. Sadece kramplar, kas ağrıları için değil rahimdeki kasılmaları da azaltıyor. Senin haftan da küçük. Doğuma daha zamanın var. Bence Dr una sor yada aile hekimine de yazdırabilirsin. Yahut eczaneden direkt bi markanın magnezyum takviyesini alabilirsin. 🌺

Bi dene bakalım ins rahatlarsın biraz. Belki şifan ondadır. :KK51:

Son düzenleme:
Back
X