2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bennn

Eklentiler

• IMG_7336.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 70
Bugünkü yazılanları şimdi okuyabildim de, kasılmam var sancım yok yazanlar olmuş. Bende de sancı var kasılma yok çok ilginç gerçekten. Saatlerdir bıçaklanıyor gibiyim çok yoruldum artık. Bilenler yazarsa çok sevinirim, nasıl bir şey bu doğum sancısı? Siz olsanız etkisini nasıl anlatırsınız?

Günaydın kızlarım,
Bugün annem geliyor, buraya girişim seyrekleşebilir doğuracak olursam mutlaka yazarım size merak etmeyin bugün doktor alternatifleri bakacağım bakalım hayırlısı. Bugün de doğurmazsak İkizler krizini atlatmış oluruz 1-2 gün daha dişimizi sıkalım

Gerçek doğum sancısında da karın sertleşiyor. Ama yalancı kasılmaya göre farkeden bir acısı var, ben alt karın kasların toplanıyor gibi hissetmiştim. Gerçekten sancıyı hissedince heh buymuş diyorsun ama o gelene kadar da gelen sancılar hep acaba dedirtiyor. En önemli belirteci düzenli olması. Sancı olduğunu düşündüğünüz zaman hemen not almaya başlayın; hangi dakikada başladı ve kaç saniye sürdü. Aralık düzenli ve gittikçe azalıyor ise bu doğum sancısıdır. Bi de yalancı kasılmalar biraz uzanıp dinlenince falan rahatlayabiliyor. Gerçek sancı hiç bir şey dinlemiyor

Günaydın canım benim önceki hamileliğimde çok şiddetli baş dönmelerim olmuştu tahlil yaptırdım b12 düşük çıktı, ilaç kullanınca geçti. Şimdi yine hafif baş dönmelerim oluyor b12 yine düşük çıkmış. B12 eksikliği de baş dönmesi yapıyor bir baktırabilir. Bir de havalar çok sıcak susuz kalıyor olabilir bol su içsin doktorum bana böyle demişti.

Bu arada sen nasılsın bebişin nasıl ne durumdasınız?

Banada tüm riskleri alıyorum diye imza verirsen bekliyorum dedi oda 1 hafta daha beklerim dedi sezaryen asla istemiyorum çok korkuyorum
Canım ben 41+0 da doğurdum. Oğlumu... Bekledik eğer gelmezse yakın takip ile 42ye kadar yolu var demişti ilk doktorum. Sık sık nst'ye alıyorlar iki üç günde bir yakın takip etmek istemeyince doktor erkenden gün veriyor.

Devlet hastanesi mı özel doktora mi gidiyorsun?

Ayy hamile bir kadının yüzüne bebek tüm güzelliğini almış demek ne demek yanefret ediyorum kaba insanlardan. Ölmezsin maşallah Allah kavuştursun desen illa laf sokacaklar. Bitanede bende var hemde hergün dibimde yok bunda iri gidiyosun yok ellerin patlıcak şişlikten ee zıkkımın kökü

Günaydın kızlar

Dün oğlumun yıl sonu gösterisi vardı akşam hiç giremedim o yüzden duygusal anlar yaşadım ya. Daha dün elime dogmamismiydi bu çocuk dedim zaman çok hızlı geçiyor. Oğluma 38 haftalık hamileyken ne zaman gelecek ne zaman gelecek diye sabırsızlandigim, karnımın içindeki bebek, çıkmış tavşan rondu yapiyir arkadaşlarıyla öğretmeniyle çok duygusal

Bir şekilde geliyorlar ve büyüyorlar yani. Çok da şeyetmemek lazım

Canım doğum kasılması anlatması çok güç bir kasılma çünkü doğumdan sonra hiç hatırlamıyorsun nasıl bir şey olduğunu. Belden başlayıp karna yayılan bir kasılma hissi ve sancı eşlik eder. Ama başladığı zaman yalancı sancilardan ayırt etmemek imkansız. Yani Hah evet işte bu o diyorsun ve bu içgüdüsel. Eğer acaba bu doğum sancısı olabilir mi diyirsan o doğum sancısı değildir.

Bunu ilk dogumumda çok söylemişti doulam. Bir türlü aklım almamıştı nasıl ya diye. Sonra daha ilk kasilmamda dedim ki "canım basladi. Bu o!" 7 saat sonra doğurmuştum. Bütün vücudun işin içine giriyor doğum kasılması sırasında. Sesler uzaktan geliyir, görüntü flulasiyor sadece o an orda oluyorsusn. Doğumistan diyorlar o hale de. Doğumistan girmek. Laborland İngilizcesi de

Günaydın kızlar ben dün gece bir halt yedim sabah 7de evden çıkarken antrenin ışığını açmışım hiç haberim yok bizim antrede de iki ışık var baya da kuvvetli işten sonra eve gelmedik bi arkadaşımıza gitmiştik haliyle geç kalktık gece saat 2 eve bi geldik iki odada ışık yanıyor eşim dedi ki hırsız bu polisi arıyorum allahım iki tane ekip arabası geldi silahlarla eve girdiler evi aradılar felan sonuç ne ben aptal ışığı açık bırakmışım doğurmadığıma şükrediyorum çok korktum hayatımın en stresli en gergin anlarıydı karnım kasım kasım kasıldı ağrılar girdi

Günü belli olmuş hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah küçük bey
Canım o yaşadığın bicaklanma hissi yavaş yavaş kemiklerinin acıldigini gösteriyor. Normal sancılarda karın mutlaka sertleşiyor. Artık 36. Haftadasin bu yaşadığın bicaklanma hissi çok normal doğuma hazırlık için kemikler ayrılıyor yavaş yavaş.. yalancı sancılar da normal doğuma hazırlık bir nevi. Sancılar varken karnın sertse ve geldiği süre duzenliyse önemli.. değilse önemli değil. Bir de magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanırsan daha az hissedersin o biçak batması olayını..ne zaman aksatsam senin dediğin şeyi daha şiddetli yaşıyorum..geçmiş olsun canım benim.

Peki ben çok basit ve saçma bir şey sorayım. Ninni. Ben hiç ninni bilmediğimi fark ettimVar mı ninni öneriniz sizin bebişleri sakinleştirdiğine inandığınız
Benim eşime gıcık olduğumda söylediğim vardı ninnilerde bile gıcıklık yapmışlığım var
Dandinikooo dandinikoooo annesi şeker nesline çekerr dandinikooooo
Babası deve geç gelir eve dandinikooo
Ayy aklıma getirdin şaka bir yana en çok
Benim annem güzel annem beni al kollarına kucağında okşa beni ninniler söyle bana.
Küçüçükken başucumda bana ninni söylerdin. Sabahları uyanınca beni okşar severdin.
Benim annem güzel annem beni al kollarına...
Bu ninniyi söylerim bazen oğlum uyurken anne söylesene diye hala tutturur. Bebeğimin başını okşayarak söylemek beni de rahatlatıyor bence

Günaydın
Hahahhahaha gece aklıma gelen ikizler sorunsalı direnin kızlarrrrrr

Okuyunca gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Geçmiş olsun canım stresten dolayı ağrın olmuştur neyseki durum farkedilmiş
Bu unutkanlık meselesi bazen bende de yaşanıyor sonradan farkediyorum

Amin inşallah canım benim son aydayız herşey iyi gitsin artık sağlıcakla alalım bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…