- 9 Mart 2021
- 801
- 1.636
- 63
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.041
BennnKızlar isimli çikolata yaptıran var mı ? Şimdi kendi çalıştığım hastanede doğum yapacağım için gelen giden çok olur diye düşündüm. Bir de büyük Kolonya alırız gelenlere ikram ederizyaptıran varsa link atabilir mi nerde yaptırdınız
Bugünkü yazılanları şimdi okuyabildim de, kasılmam var sancım yok yazanlar olmuş. Bende de sancı var kasılma yok çok ilginç gerçekten. Saatlerdir bıçaklanıyor gibiyim çok yoruldum artık. Bilenler yazarsa çok sevinirim, nasıl bir şey bu doğum sancısı? Siz olsanız etkisini nasıl anlatırsınız?İyi geceler kızlar
Sol kasığıma bıçak batıyor çıkıyor sanki. 1-2 dk kadar sürüyor, sürekli saniyelik bıçak girip çıkma acısı gibi bir acı ama sürekli devam ediyor 1-2 dk boyunca. Sonra tam geçti diyorum unutuyorum hatta. Yaklaşık 10 dk sonra tekrar başlıyor. Aynı noktada var acı. Herhangi bir kasılma vs yok. 2 gün önce de akşam birkaç saat yaşamıştım bu şekilde. Doğum sancısı ne kadar bir alanı kaplar peki? Tek bir noktaya bıçak batma hissi de doğum sancısı mıdır yoksa komple karnı kasıkları etkilemesi mi gerekir? Ve illa bu doğum sancısı süresince karın sert mi olur yoksa yumuşak da olabilir mi?
Aiyyyy çok güzel olmuş
Sağol canımmAiyyyy çok güzel olmuş
Zeynep kız kardesımın ismiSağol canımmhastane çıkışımızda geldi
İyi geceler kızlar
Sol kasığıma bıçak batıyor çıkıyor sanki. 1-2 dk kadar sürüyor, sürekli saniyelik bıçak girip çıkma acısı gibi bir acı ama sürekli devam ediyor 1-2 dk boyunca. Sonra tam geçti diyorum unutuyorum hatta. Yaklaşık 10 dk sonra tekrar başlıyor. Aynı noktada var acı. Herhangi bir kasılma vs yok. 2 gün önce de akşam birkaç saat yaşamıştım bu şekilde. Doğum sancısı ne kadar bir alanı kaplar peki? Tek bir noktaya bıçak batma hissi de doğum sancısı mıdır yoksa komple karnı kasıkları etkilemesi mi gerekir? Ve illa bu doğum sancısı süresince karın sert mi olur yoksa yumuşak da olabilir mi?
Bugünkü yazılanları şimdi okuyabildim de, kasılmam var sancım yok yazanlar olmuş. Bende de sancı var kasılma yok çok ilginç gerçekten. Saatlerdir bıçaklanıyor gibiyim çok yoruldum artık. Bilenler yazarsa çok sevinirim, nasıl bir şey bu doğum sancısı? Siz olsanız etkisini nasıl anlatırsınız?
Günaydın canım benim önceki hamileliğimde çok şiddetli baş dönmelerim olmuştu tahlil yaptırdım b12 düşük çıktı, ilaç kullanınca geçti. Şimdi yine hafif baş dönmelerim oluyor b12 yine düşük çıkmış. B12 eksikliği de baş dönmesi yapıyor bir baktırabilir. Bir de havalar çok sıcak susuz kalıyor olabilir bol su içsin doktorum bana böyle demişti.Kızlar kuzenimin eşi hamile , bu akşam bebeğimi görmeye geldi . 38. Haftada kendisi. Mide bulantısı baş dönmesi yaşadığını söyledi ama sadece bugün akşamüzeri itibarıyla başlamış az önce mesaj atmış hala devam ediyormuş baş dönmesi . Şimdiye kadarki testlerinde idrarda protein kaçağı filan görülmemiş tansiyonu da sabah 10 a 6 çıkmış burda da ölçtük 12 ye 8 çıktı. Gebelik zehirlenmesinden korkuyor konu hakkında bilgi sahibi olan var mı
Canım ben 41+0 da doğurdum. Oğlumu... Bekledik eğer gelmezse yakın takip ile 42ye kadar yolu var demişti ilk doktorum. Sık sık nst'ye alıyorlar iki üç günde bir yakın takip etmek istemeyince doktor erkenden gün veriyor.Banada tüm riskleri alıyorum diye imza verirsen bekliyorum dedi oda 1 hafta daha beklerim dedi sezaryen asla istemiyorum çok korkuyorum
Ayy hamile bir kadının yüzüne bebek tüm güzelliğini almış demek ne demek yaPek batıl inançlara kapılmamaya çalışırım ama ister istemez de etkileniyorum:) İşe gittiğim son zamanlarımda metroda bir kadınla karşılaşmıştım, "kız mı bekliyorsun, belli, bütün güzelliğini almış götürmüş" dedi:) Yüzümde güneş lekesi gibi aşırı lekeler çıktı çünkü, sivilce izleri de var. Neyse, bu kadın bir de dedi ki doğumdan sonra ilk banyoda saçlarını yüzüne yüzüne sür bol bol, hepsi geçer merak etme. Annem de aynı şeyi söyledi sonra. Böyle bir inanış var, denemekle bir şey kaybetmeyiz sanırım, aklınızda olsun:)
Canım doğum kasılması anlatması çok güç bir kasılma çünkü doğumdan sonra hiç hatırlamıyorsun nasıl bir şey olduğunu. Belden başlayıp karna yayılan bir kasılma hissi ve sancı eşlik eder. Ama başladığı zaman yalancı sancilardan ayırt etmemek imkansız. Yani Hah evet işte bu o diyorsun ve bu içgüdüsel. Eğer acaba bu doğum sancısı olabilir mi diyirsan o doğum sancısı değildir.Bugünkü yazılanları şimdi okuyabildim de, kasılmam var sancım yok yazanlar olmuş. Bende de sancı var kasılma yok çok ilginç gerçekten. Saatlerdir bıçaklanıyor gibiyim çok yoruldum artık. Bilenler yazarsa çok sevinirim, nasıl bir şey bu doğum sancısı? Siz olsanız etkisini nasıl anlatırsınız?
Günü belli olmuş hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah küçük beyKızlar hayırlı geceler eve yeni geldim benimde bugün kontrolüm vardı bebiş iyi ama baya aşağılara inmiş doktor hiç alanı kalmamış artık dedi ama inşallah 38 i bekler dedi doğum için tarihimizi aldık 3 Temmuz Allah izin verirse inşallah sabah 8 de alıcak beni nstde gayet güzeldi benim anlamadığım neden evde sancı çekiyoruz kıvranıyoruz da nst de hiç tık yok hastaneye gidince beyfendinin havası sönüyor
Canım o yaşadığın bicaklanma hissi yavaş yavaş kemiklerinin acıldigini gösteriyor. Normal sancılarda karın mutlaka sertleşiyor. Artık 36. Haftadasin bu yaşadığın bicaklanma hissi çok normal doğuma hazırlık için kemikler ayrılıyor yavaş yavaş.. yalancı sancılar da normal doğuma hazırlık bir nevi. Sancılar varken karnın sertse ve geldiği süre duzenliyse önemli.. değilse önemli değil. Bir de magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum ama kullanırsan daha az hissedersin o biçak batması olayını..ne zaman aksatsam senin dediğin şeyi daha şiddetli yaşıyorum..geçmiş olsun canım benim.İyi geceler kızlar
Benim eşime gıcık olduğumda söylediğim vardıPeki ben çok basit ve saçma bir şey sorayım. Ninni. Ben hiç ninni bilmediğimi fark ettimVar mı ninni öneriniz sizin bebişleri sakinleştirdiğine inandığınız
GünaydınGünaydın kızlarım,
Bugün annem geliyor, buraya girişim seyrekleşebilir doğuracak olursam mutlaka yazarım size merak etmeyinbugün doktor alternatifleri bakacağım bakalım hayırlısı. Bugün de doğurmazsak İkizler krizini atlatmış oluruz 1-2 gün daha dişimizi sıkalım
Okuyunca gülsem mi üzülsem mi bilemedimGünaydın kızlar ben dün gece bir halt yedimsabah 7de evden çıkarken antrenin ışığını açmışım hiç haberim yok bizim antrede de iki ışık var baya da kuvvetli işten sonra eve gelmedik bi arkadaşımıza gitmiştik haliyle geç kalktık gece saat 2 eve bi geldik iki odada ışık yanıyor eşim dedi ki hırsız bu polisi arıyorum allahım iki tane ekip arabası geldi silahlarla eve girdiler evi aradılar felan sonuç ne ben aptal ışığı açık bırakmışım doğurmadığıma şükrediyorum çok korktum hayatımın en stresli en gergin anlarıydı karnım kasım kasım kasıldı ağrılar girdi
Amin inşallah canım benimHadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin inşallah miniğin maşallah
İnşallah döner en kısa zamanda canım benim. Hayirlisi olsun artıkbekleyip görelim halimiz nice olacak
Masallah canım benimhayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah zamanı gelince
Canım öncelikle geçmiş olsun bugün baya yorucu geçmiş senin için.. İnşallah en kısa zamanda sağlıkla gelir artık bebeğin de rahatlarsın. Bir çok şey yapıyorsun, o kadar sancın var ama gelemiyor çok enteresan ya gerçekten. Vakti var daha demek ki.. Rabbim en hayırlı zamanda kucağına almayı nasip etsin. Heyecan ve merak ile bekliyorum minik kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?