2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Aaa okurken bende böyleyim dedim. Ablam doğuma yanıma gelir eşim oğlumla kalır diye planlıyodum tüm ailem temmuzun 18inde memelekete uçak bileti almış düğüne gidiyorlar. O arada doğurursam kaldık kocamla başbaşa. Kayınvalide de burda ama o zaten gelsin istemiyom yedi sülaleye ben baktım ay hastanede kaldım oy çok yoruldum diye haber ajansı gibi son dakka geçeceğine tek başıma doğurmayı tercih ediyorum

Merhabalar varisler için ne ilacı kullanıyorsunuz acaba

Teşekkür ederiz kuzum senin erken doğum yapan arkadaşın nasıl bu arada sabah o aklıma geldi bebiş taburcu oldu mu
İki aya yaklaşıyor kuvözde. 35. Haftalık oldu. Annesi her gün hastaneye gidiyor, eğitim veriliyor. Emzirme vs konularda. Bu hafta çıkaracaklar sanırım. Küçük hanım eve gelecek. Çok mutlular. Ben de aynı dönem doğum yapacağım. İns birlikte kavuşacağız bebelerimize

Oy masallah rabbimin mucizesi

Kim kalacak derken, hani ihtiyaç varsa ben kalayım diye mi sordu ? Yada ben ne yapabilirim gibi.. iyi tarafından düşünmek istiyorum
Gün sonunda ben destek olmak istedim diyecek ama hastane rahat yemek var hemşire var
Evde niye durup çocuğa baksın ki orda iş var
İki oğlu var , birşeye ihtiyacı olsa bize gelecek hiç düşünmüyor.
Geçende aramış ben seni aramıyorum rahatsız etmemek için diyor dedim bende seni rahatsız etmemek için aramıycam
Üzüldüm , komşularım soruyor bize bırak birşeye ihtiyacın varsa geleyim dolabını sileyim
Bu insanlar neden bukadar kötü
ay bu kvler neyin kafasında ya ?
Gün sonunda ben hastanede kalayım demiştim destek olmak için diyecek ee siz bana başka birşey demediniz ki diyecek

Bende doğurdukdan sonra mı söylesem diyorum
Ayak altı dolaşmamış olurlar kendimize geldikten sonra haber veririz diyorum ama cesarette tam edemiyorum
Eşimde sen önemlisin sen böyle rahat hissedeceksen bu şekilde haber verelim diyor

Her hareket ayrı benim bildiğim kayma itme yuvarlanma gibi
Ben oğlumda da doğduktan sonra söyledim bunda da öyle olur muhtemelen ilk doğumda süre biraz uzun oluyor en basında söyleyince niye hala doğmadı fln fln diye arayıp baskı altında olduğunu hissediyor insan en iyisi doğunca söylemek

Kafalar çok farklı çalışıyor. Ben Kv olsam ev ortamı rahat old için onu tercih ederim. İstediğin gibi yat kalk. Ev konforu. Bildiğin yer. Kendi evinde de bi tencere yemek yapıyorsun, orada da yaparsın. Durup duracağın da 1-2 gün.

İste demek, kan her şey değil. Halden anlamak için kan bağı gerekmiyor. İnsan olan hisseder, can bağı lazım.

Hissedebildiğin her türlü hareket, titreşim, kıpırdama dahil.

Banada tüm riskleri alıyorum diye imza verirsen bekliyorum dedi oda 1 hafta daha beklerim dedi sezaryen asla istemiyorum çok korkuyorum
özele gidiyorum ama devletede gittim gerçekten böyle mi diye aynı şeyleri söylediler

Aramızda afyonlu varsa bilir onları bi yeşil mercimekli böreği var kaç gündür canım istiyo ne pis iş bu yaaaa(dayımın eşi afyonlu çok yapardı ama onlar da muğla'da şuan yaz sezonu)
Onu bilmiyorum ya gördum de denemedim, dondurucuda peynirli ıspanaklı var bolca yapıp atmıştım, bu sefer kıymalı kuş üzümlü tarçınlı falan hazırladım içini, seviyoruz öyle, bir de tarif gördüm pizza malzemesi hazırlayıp börek gibi yapıp fırına atıyorlar oğlumda pizza sever almiyorum kendim yapiyordum, bu tarifte mantıklı geldi, biraz deneyeceğim güzel olursa baya işimi görür

10 defa sanırım 10 taneden ziyade

Kızlar ben doktorumu aradım bugün. Beni yüzüstü bıraktınız dedim. Ay sonuna kadar buradayım senin doğumunu yaptıracağım dedi Çarşamba kontrolüne gel dedi. Kafam karıştı. O zaman belki Cuma doğurtabilir beni diye düşünüyorum. Yani 27'si. 1-2 gün de kontrol etse dikiş falan ay sonu ediyor işte.
Bu doktorla ilk aşılama denemesinde başarı elde ettim, kanamam yoğundu onunla süreci yönettim. Yani sanki o olmazsa doğuramam gibi hissediyorum çok şey yüklemişim ondan çok perişan oldum dün zaten. Hani normalde başka iyi doktorlar da var 1 saat mesafede ama işin büyüsü bu doktormuş gibi geldi ne bileyim ya. Sakinledim biraz Şimdi de eşim panik bebek beklediğimizden 4 gün erken gelecek diye. Tam 38+0 olacak oysa, normal gibi.

Kendini güvende hissetmek önemli bence doğumda sen kendini öyle rahat güvende hissedeceksen kendi doktorunla devam et .
3 4 gün önce veya sonra hiç farketmez ki 1 saat mesafede bir yere gitmekte uzak gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…