2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Canımmmm olabiliyor bizim b12 eksikliği bize herşeyi yaptırır
Çok geçmiş olsunnnn hic canını sıkma sana bebişe birşey olmasın

Günaydın canım gözün aydın, evet uzerinde durmadı, bakalim daha ne kadar naz yapacak küçük hanım

Nasılsın şimdi ? Ya hamilelerin uzun süre (hastanede bile olsa) beklemelerine kıyamıyorum insan uzanmak istiyor bi zaman sonra. Sancıların ne durumda

Nasılsın şimdi ? Ya hamilelerin uzun süre (hastanede bile olsa) beklemelerine kıyamıyorum insan uzanmak istiyor bi zaman sonra. Sancıların ne durumda
İdare ediyorum da kramplar bacaklarım sabaha kadar canımı yakıyor sağa yatsam oraya sola yatsam diğer tarafa sürekli kasılıyor kramp giriyor bütün ağrılar birbirine karıştı ayakta çok sıra beklemedim aslinda oturdum.yattim.genelde ama yine de evdeki gibi rahatta olunmuyor, Allah hastalıktan falan düşürmesin ya zor hastanelerde vakit gecirmek

Günaydın güzel kadınlar
Ay sonunda doktorum izne çıktığı için ani bir kararla ilk kuzumu doğum yaptığım doktora döndüm
Hem hastane hemde doktor değiştirmiş oldum umarım güzel olur
Doktora biraz utana sıkıla geldim ama herkes ekmeğinin peşinde güzel karşıladı beni
Aksilik olmazsa 27 yada 30 haziranda alırız dedi
38 sonu 39 oluyorum
tarih netleşince gerildim azcık kızımda sabah akşam doğurdum doğrucam derken 41 de yarın gel alalım demişti

Hayırlı olsun
Durumun ben gibi desene.
Ben de binbir endişeyle önceki doğum yaptığım hastaneye rücu ettim. Kürkçü dükkanı misali

30 Eylül sezaryen tarihim ve 39+0 oluyorum o gün.

Bu önümüzdeki on gün topik çok hareketli olacak

Sol bacağımın ağrısı beni mahvetti bu gece. Siyatik ağrısına benziyor. Büyüyen rahim ve ağırlığı sanırım o taraftaki siyatik sinirine baskı yaptığı için bu ağrı. Sağ tarafta hiçbir şey yok. Bildiğiniz sakat gibiyim. Topallıyorum.

6-7 kez WC ye kalktım. 3 kez sivri geldi ona uyandım. Her kalktığımda bacak ağrısından Notre damme ın kamburu gibi yamulduğumdan tekrar dalmak zor oldu. Sabaha kadar full eğlence yani

Aynen öyle her sağa sola dönüşte acıdan oflayip pufluyorum adam da doguruyorum zannediyor kalmıyor, gerçekten dogursam kalkmayacak ağrı gene diye

Bende 38+6 oluyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Umarım kızıma toksoplazma bulaşmamıştır sağlıkla evimize geliriz

Kayınvalidem eşimi aramış hastanede kim refakatçi kalacak diye sormuş derdimizde buydu dedim bir kızım daha var 5 yaşında onla kim kalacak ben ilgileneyim mi nasıl oyalıyım diye düşüneceğine herkes kendi keyfinin peşinde..
Sanırım kocam kızım ben hastanede kalacağız

Kim kalacak derken, hani ihtiyaç varsa ben kalayım diye mi sordu ? Yada ben ne yapabilirim gibi.. iyi tarafından düşünmek istiyorum

Bi arkadaşım var. İlk çocuk 2 yaşındaydı galiba, 2. Sini doğuracaktı. Suyu gelmiş. Kv ile altlı üstlü oturuyor. Eşi haber vermiş anne biz hastaneye gidiyoruz diye. Hani sen büyüğe bak demiş. Annesini ben bakamam onu da götürün demişti. Normal doğuma 2 yaşındaki bebekle gittiler.

Yani hazır çocuğu sevmek, onunla övünmek kolay. Ama suncagız şeyi de yapmayacaklarsa birkaç saat yada bir iki gün torun bakmaktan bahsediyorum, bu kadar yakın oturmaya zaten gerek yok.

İnsanlar sanki o dönemleri hiç yaşamadı gibi unutuyorlar.

Eyvah eyvah Benim de annem hiçbir şeyden memnun olmuyor, sürekli eleştiri ama Allah bize sabır versin onlara da anlayış umarım

ay bu kvler neyin kafasında ya ?

Bizde yakın oturuyoruz sayılır arabayla 10 dk ama benim kayınvalideme bakamam dese bir daha o çocuğu göremeyecegını bilir yada bunun bi geri dönüşü olacağını bir aile terapistinden şunu duymuştum; eşimin ailesi ile aram bozuk deme eşim asıl ailesinin biz olduğunu bilmiyor de. Olay erkekte bitiyor. Anasının her yaptığına okey derse bu anne kuzuları işte kaynana da her şeyi yapıyor

Evet canım doktorum reçete etti zaten önceki gebelikte de vermişti. Gebelik sonrası epey azalmıştı ama mevvutta dışarıda olmasa da içeride birleyler olduğu belliydi bazen şişkinlik oluyordu o bölgede ama ilk kez acı veriyor. Bir de benim 2. Doğumda epizyotomi yapılmadı ve yırtılmalarım oldu orta hatta o bölgeye kadar iyileşme sürecinde zorlandım mikrop kapmaktan korktum tuvalet konusu zorladı vs.. aynı sorunların yaşanmasından korkuyorum
O durum bendede var bundan önceki gebeliklerimdede son ay olmuştu maalesef birsey batıyor hissi yapısal bişi yok krem veriyorlar ama işe yaramıyor doğumdan sonra baskı kalkınca sıkıntı kalmıyor
İlk gebelşkten sonra sorun yaşamadım ama 2. Den sonra biraz kaldı gibi şimdi hepten kalacak bence
Bende zaten normalde de ufaktan var, en önemlisi kabız olmamak. Bunun içinde gün içinde 30 gram lifin altına düşmemek lazım. Artırılırsa daha da iyi
Aslında kabız da değilim ama yaparken zorlanıyorum magnezyum oldukça yumuşatıyor sabah akşam aldığım için.

Ben varisler için de bir ilaç kullanıyorum aynı ilaç hemoroide de faydalıymış bir nevi o da bağırsak içi kan dolaşımıyla ilgili bir durum. Ama tüm bu kullandığım şeylere rağmen böyleysem kesin bir operasyon gerekecek doğum sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…