- 8 Kasım 2024
- 1.081
- 3.467
- 48
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.061
Canımmmm olabiliyor bizim b12 eksikliği bize herşeyi yaptırırGünaydın kızlar ben dün gece bir halt yedimsabah 7de evden çıkarken antrenin ışığını açmışım hiç haberim yok bizim antrede de iki ışık var baya da kuvvetli işten sonra eve gelmedik bi arkadaşımıza gitmiştik haliyle geç kalktık gece saat 2 eve bi geldik iki odada ışık yanıyor eşim dedi ki hırsız bu polisi arıyorum allahım iki tane ekip arabası geldi silahlarla eve girdiler evi aradılar felan sonuç ne ben aptal ışığı açık bırakmışım doğurmadığıma şükrediyorum çok korktum hayatımın en stresli en gergin anlarıydı karnım kasım kasım kasıldı ağrılar girdi
Yaa ne güzel benimde çok sevdiğim bir isimZeynep kız kardesımın ismi
Günaydın canım gözün aydın, evet uzerinde durmadı, bakalim daha ne kadar naz yapacak küçük hanımBacım geçmiş olsun annem geldi memleketten anca okudum mesajları sen zorladikca bebiş yok gelmem diyo sanırım birde plesantasi eskiyor demişsin bebiş ondan kilo almamış olabilir dr bu durumun üzerinde durmadı ki sanırım çok ciddi boyutta değil
Nasılsın şimdi ? Ya hamilelerin uzun süre (hastanede bile olsa) beklemelerine kıyamıyorum insan uzanmak istiyor bi zaman sonra. Sancıların ne durumdaÖf yani, yine doktor acile gönderdi, serum yapıldı nst bakıldı hala sancılı, ikinci serum dediler, ben de dedim zaten önde gittiğini söyledi, yürü doğum başlasın dedi e dedim sancı bastirmanin mantigi ne anlamıyorum dedim, ikinciyi vermekten vazgeçti şükür ama serumun üzerine de sancım var, dogurmazsan haftaya gel doğum başlarsa acile gel herhangi bi değişiklik oluşursa dedi, inanın beklemekten daha fazla sancı tuttu zaten öff, kacabildim.sukur 2bucukta girdim tam 7de çıktım
Plesanta yaşlanmaya başlamış dedi, pek bı fikrim yok ne demek ama şimdilik önemli değil dedi
İdare ediyorum da kramplar bacaklarım sabaha kadar canımı yakıyor sağa yatsam oraya sola yatsam diğer tarafa sürekli kasılıyor kramp giriyorNasılsın şimdi ? Ya hamilelerin uzun süre (hastanede bile olsa) beklemelerine kıyamıyorum insan uzanmak istiyor bi zaman sonra. Sancıların ne durumda
Hayırlı olsunGünaydın güzel kadınlar
Ay sonunda doktorum izne çıktığı için ani bir kararla ilk kuzumu doğum yaptığım doktora döndüm
Hem hastane hemde doktor değiştirmiş oldum umarım güzel olur
Doktora biraz utana sıkıla geldim ama herkes ekmeğinin peşinde güzel karşıladı beni
Aksilik olmazsa 27 yada 30 haziranda alırız dedi
38 sonu 39 oluyorum
tarih netleşince gerildim azcık kızımda sabah akşam doğurdum doğrucam derken 41 de yarın gel alalım demişti
Sol bacağımın ağrısı beni mahvetti bu gece.İdare ediyorum da kramplar bacaklarım sabaha kadar canımı yakıyor sağa yatsam oraya sola yatsam diğer tarafa sürekli kasılıyor kramp giriyorbütün ağrılar birbirine karıştı ayakta çok sıra beklemedim aslinda oturdum.yattim.genelde ama yine de evdeki gibi rahatta olunmuyor, Allah hastalıktan falan düşürmesin ya zor hastanelerde vakit gecirmek
Aynen öyle her sağa sola dönüşte acıdan oflayip pufluyorum adam da doguruyorum zannediyor kalmıyor, gerçekten dogursam kalkmayacak ağrı gene diyeSol bacağımın ağrısı beni mahvetti bu gece.Siyatik ağrısına benziyor. Büyüyen rahim ve ağırlığı sanırım o taraftaki siyatik sinirine baskı yaptığı için bu ağrı. Sağ tarafta hiçbir şey yok. Bildiğiniz sakat gibiyim. Topallıyorum.
Bende 38+6 oluyorumHayırlı olsun
Durumun ben gibi desene.
Ben de binbir endişeyle önceki doğum yaptığım hastaneye rücu ettim. Kürkçü dükkanı misali
30 Eylül sezaryen tarihim ve 39+0 oluyorum o gün.
Bu önümüzdeki on gün topik çok hareketli olacak
Kim kalacak derken, hani ihtiyaç varsa ben kalayım diye mi sordu ? Yada ben ne yapabilirim gibi.. iyi tarafından düşünmek istiyorumBende 38+6 oluyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Umarım kızıma toksoplazma bulaşmamıştır sağlıkla evimize geliriz
Kayınvalidem eşimi aramış hastanede kim refakatçi kalacak diye sormuş derdimizde buydu dedim bir kızım daha var 5 yaşında onla kim kalacak ben ilgileneyim mi nasıl oyalıyım diye düşüneceğine herkes kendi keyfinin peşinde..
Sanırım kocam kızım ben hastanede kalacağız
Babam kız kardeşime hep Zeyneb’im Zeyneb’im bala bala Zeyneb’im şarkısını söylerdi o geldi aklımaYaa ne güzel benimde çok sevdiğim bir isim
Eyvah eyvahAyy hamile bir kadının yüzüne bebek tüm güzelliğini almış demek ne demek yanefret ediyorum kaba insanlardan. Ölmezsin maşallah Allah kavuştursun desen illa laf sokacaklar. Bitanede bende var hemde hergün dibimde yok bunda iri gidiyosun yok ellerin patlıcak şişlikten ee zıkkımın kökü
ay bu kvler neyin kafasında ya ?Bende 38+6 oluyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza alalım
Umarım kızıma toksoplazma bulaşmamıştır sağlıkla evimize geliriz
Kayınvalidem eşimi aramış hastanede kim refakatçi kalacak diye sormuş derdimizde buydu dedim bir kızım daha var 5 yaşında onla kim kalacak ben ilgileneyim mi nasıl oyalıyım diye düşüneceğine herkes kendi keyfinin peşinde..
Sanırım kocam kızım ben hastanede kalacağız
Bizde yakın oturuyoruz sayılır arabayla 10 dk ama benim kayınvalideme bakamam dese bir daha o çocuğu göremeyecegını bilir yada bunun bi geri dönüşü olacağını bir aile terapistinden şunu duymuştum; eşimin ailesi ile aram bozuk deme eşim asıl ailesinin biz olduğunu bilmiyor de. Olay erkekte bitiyor. Anasının her yaptığına okey derse bu anne kuzuları işte kaynana da her şeyi yapıyorBi arkadaşım var. İlk çocuk 2 yaşındaydı galiba, 2. Sini doğuracaktı. Suyu gelmiş. Kv ile altlı üstlü oturuyor. Eşi haber vermiş anne biz hastaneye gidiyoruz diye. Hani sen büyüğe bak demiş. Annesini ben bakamam onu da götürün demişti. Normal doğuma 2 yaşındaki bebekle gittiler.
Yani hazır çocuğu sevmek, onunla övünmek kolay. Ama suncagız şeyi de yapmayacaklarsa birkaç saat yada bir iki gün torun bakmaktan bahsediyorum, bu kadar yakın oturmaya zaten gerek yok.
İnsanlar sanki o dönemleri hiç yaşamadı gibi unutuyorlar.
Evet canım doktorum reçete etti zaten önceki gebelikte de vermişti. Gebelik sonrası epey azalmıştı ama mevvutta dışarıda olmasa da içeride birleyler olduğu belliydi bazen şişkinlik oluyordu o bölgede ama ilk kez acı veriyor. Bir de benim 2. Doğumda epizyotomi yapılmadı ve yırtılmalarım oldu orta hatta o bölgeye kadar iyileşme sürecinde zorlandım mikrop kapmaktan korktum tuvalet konusu zorladı vs.. aynı sorunların yaşanmasından korkuyorumAh sorma cabim ya ben de aynı dertten muzdaribim. Hata gecen catlamis kanama bile yaptı aklım çıktı. Doktora sordum bugün genel cerraha göster dedi. Ama genel cerrah şu an bir şey yapamaz zaten doğum sonrası geçer nasılsa diye bekliyirum. Benimki kan ilacı yüzünden ciiiyor kulanmazsam sorun yok kullanmaya başlayınca çok azıyor. Değiştirdi doktorum ama zannetmiyorum fayda edeceğini... Bir gün alıp bir gün almamaya karar verdim kendi kendime bende...
Hiçbir şey ise yaramadı sıcak suya oturma vs...
Bir de naçizane progrologda kortizon var ya doktoruun biliyor değil ki kullandığını. Yani haberi var?
İlk gebelşkten sonra sorun yaşamadım ama 2. Den sonra biraz kaldı gibi şimdi hepten kalacak benceO durum bendede var bundan önceki gebeliklerimdede son ay olmuştu maalesef birsey batıyor hissi yapısal bişi yok krem veriyorlar ama işe yaramıyor doğumdan sonra baskı kalkınca sıkıntı kalmıyor
Aslında kabız da değilim ama yaparken zorlanıyorum magnezyum oldukça yumuşatıyor sabah akşam aldığım için.Bende zaten normalde de ufaktan var, en önemlisi kabız olmamak. Bunun içinde gün içinde 30 gram lifin altına düşmemek lazım. Artırılırsa daha da iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?