2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Otururken ağrım yok ama ayağa kalkıp yürümeye başlayınca belimin özellikle sol kısmına bir ağrı buruyor fıtıktan kaynaklı sanırım akşam üzeri geldi ağrı bu zamana kadar hiç bel ağrım olmuyordu magnezyumda fayda etmedi. Birde kocam karnın aşağıya inmiş iyice dedi 😱 neyse ki 3 gün kaldı 🥹
Sabır canım Rabbim hepimizi bi avazda kurtarsın

Doğuran anneler Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin 🙏🏼 bizlere de sağlıklı güzel doğumlar inşallah 🙏🏼 bana doktorum sancın olduğu an beklemem alırım bebeği dediği için küçük sancıları sineye çekmeye başladım gidersem doğurtacaklar 😂😂
Stresten perşembe gece uçuk çıkardım dudağımda değil çenemde hem de 11 tane 🤦🏼‍♀️ geçsin diye o günden beri krem kullanıyorum hafifledi inşallah tamamen geçene kadar doğmaz benimki 😓 yoksa kucağıma alırken bile çok tedirgin olacağım sizler de çok dikkat edin etrafınızda uçuklu biri olmamasına aman çok ama çok tehlikeli bebekler için 😔
Arkadaşım benim kronik uçuk sorunum var. Virüs varmış vücudumda ve hamilelikte bi tedavi uygulayamıyor. Bebek bağışıklık kazanır anne karnında ama yine de dikkat etmek lazımm dedi doktorum. Ben kendi yavrumu nasıl öpmeyeceğim diyorum hep ama öpememm🥹🥹

Kızlar bebeğimin çok şükür hemen hemen herşeyi hazır çantamda sonunda tamamlandı sadece bebek arabası kaldı onuda bı turlu karar veremedim sizler aldıysanız banada fikir verebilir misiniz hafif taşınması rahat ve pusetli modelden istiyorum
Kuzum biz maxi cosi leona2 tercih ettik. Alırken baya araştırmıştık

Bu gece bana nasıl sabah olacak acaba. Resmen her yerim ağrıyor. Boynum, sırtım, belim, bacaklarım. Hiç bir şey de yapmadım magnezyumu da aksatmıyorum ama kopacak sanki her yerim. Sırt üstü yatınca iyi geliyor bir tek onda da asla nefes alamıyorum kalbim güm güm çarpıyor. Salı günü inş 35. Haftaya gireceğiz. Kızlar bu haftadan sonra artık belimiz doğrulmuyor mu doğru söyleyin 🤣🤣

Yatışımı yaptılar ciğer geliştirici de yaptılar kızlar bırakmıyorlar ikinci sezeryan diye yemek yemiştim yemeseydim gece birde alıcaklardı o sebeple sabah 8 de alıcaklar sancım devam ediyor sancılı plduğum için bırakmıyorlarmış
Canım benim sağlıkla gelsin inşallah bebeğin dualarım seninle. Allah yardımcın olsun inşallah güzelce gelsin miniğin ❤️ 🥰 🤲🏻
Bu gece bana nasıl sabah olacak acaba. Resmen her yerim ağrıyor. Boynum, sırtım, belim, bacaklarım. Hiç bir şey de yapmadım magnezyumu da aksatmıyorum ama kopacak sanki her yerim. Sırt üstü yatınca iyi geliyor bir tek onda da asla nefes alamıyorum kalbim güm güm çarpıyor. Salı günü inş 35. Haftaya gireceğiz. Kızlar bu haftadan sonra artık belimiz doğrulmuyor mu doğru söyleyin 🤣🤣
Pek doğrulduğu söylenemez kuzucumm 🤣🥲 geçmiş olsun. Bir yerlerimin ağrımadığı tek bir gün yok uzun zamandır. Bugün cam sildik tül perde yıkattık eşimle bakalım nasıl sabahlar olacak bana ağrılarla 🤣

Bazı dönemler gerçekten belimiz dogrulmuyor 😂
Ben yürüyüşe ara vermeden devam edeceğim bak onunda etkisi oluyor agrılara

Canım benim sağlıkla gelsin inşallah bebeğin dualarım seninle. Allah yardımcın olsun inşallah güzelce gelsin miniğin ❤️ 🥰 🤲🏻

Pek doğrulduğu söylenemez kuzucumm 🤣🥲 geçmiş olsun. Bir yerlerimin ağrımadığı tek bir gün yok uzun zamandır. Bugün cam sildik tül perde yıkattık eşimle bakalım nasıl sabahlar olacak bana ağrılarla 🤣
Ya bizim de dün bebek odası eşyalarımız gelmişti ama zaten tüm kıyafetler yıkanıp ütülenmişti askılara bile asmıştık. Sadece heyecanlandım onları dolaplara astım o kadar. Yemek bile yapmıyorum nerdeyse bu nasıl bir yaşamak 🤣🤣🤣 daha ne kadar yatmam gerek 🤣🤣
Bazı dönemler gerçekten belimiz dogrulmuyor 😂
Ben yürüyüşe ara vermeden devam edeceğim bak onunda etkisi oluyor agrılara
Ya yürüyüş de yasak onu da yapamıyorum ki zaten yapamam da sanırım 🤣 gün içinde 3 adım atsam gece perişan oluyorum 🤣 ben yine bu haftalara iyi gelmişim 🤣

Ya bizim de dün bebek odası eşyalarımız gelmişti ama zaten tüm kıyafetler yıkanıp ütülenmişti askılara bile asmıştık. Sadece heyecanlandım onları dolaplara astım o kadar. Yemek bile yapmıyorum nerdeyse bu nasıl bir yaşamak 🤣🤣🤣 daha ne kadar yatmam gerek 🤣🤣

Ya yürüyüş de yasak onu da yapamıyorum ki zaten yapamam da sanırım 🤣 gün içinde 3 adım atsam gece perişan oluyorum 🤣 ben yine bu haftalara iyi gelmişim 🤣
Doğurana kadar sanırım kuzum 🤣🤣 doğurunca her şey normale döner yavaş yavaş 🤣 ilk gebeligimde de kendimi o kadar hantal hissediyordum ki artık son haftalarda. Ama bu kadar ağrım yoktu. Doğum oldu ya o an ve sonrasında ağrı falan kalmadı bende her şey geçti bitti gitti bir anda 🤣🥰 kvdem de der onu hep. Doğurunca resmen her yerin dinlenmiş gibi oluyor rahatlıyor insan son zamanların bütün yükü gitmiş gibi oluyor der haklı yani o konuda. Doğurunca ne ağrı ne sizi ne yorgunluk o an hepsi bitmişti bende. 🤣 Doğum yaptım eşim babamla eve gitti o akşam. Annemle kaldık anneme uzan dedim diğer yatağa annem uyuyakaldı duymadı hiç bir şeyi 🤣🤣🤣 önceki gece benimle sabahladi dua ede ede kadın o gece dayanamdi tabi 🤣🤣 kalktım kızımla ilgilendim kucağımda gezdirdim emzirdim öpüp kokladım karnımı doyurdum falan sabaha kadar gezdim resmen hiç dogurmamis gibi hastanede 🤣🤣🤣 bir enerji gelmişti bana yani inşallah yine öyle enerji gelir doğurunca 🥰

Doğrulmuyoor asla doğrulmuyorr 😂 34ten sonra ben ben değilimmm 🥲🥲🥲

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şarjım bitmişti yazamadım eşim ve görümcem yanımda geliştiriciyi her ihtimale karşı yaptılar inşallah sabah 8 de alıcaklar rabbim hepinize Banada yardım etsin inşallah 😘😘
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebişine
Ne şikayet ile gitmiştin acile

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun şarjım bitmişti yazamadım eşim ve görümcem yanımda geliştiriciyi her ihtimale karşı yaptılar inşallah sabah 8 de alıcaklar rabbim hepinize Banada yardım etsin inşallah 😘😘
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebişine
Ne şikayet ile gitmiştin acile
Amin canım sancım başladı dünden beri vardı ama bugün sıklaşınca bende geldim mecburen

Sizleri mısır hediyelerimle selamlıyorum hamişlerim😁😁

Eklentiler

• IMG_7699.webp
    IMG_7699.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 53
Ayyy heyecanla bekliyorsun sende bizde dualarımızdasın sağlıcakla alacaksın inşallah
Sabah uyandığımızda 6. Bebişimiz gruba dahil olacak inşallah 🥰🤲🏻❤️

Sağlıkla kolaylıkla inşaallah 🌷💕

vicky34 vicky34 gözün aydın arkadaşım 💐 Allah analı babalı büyütsün vatana millete hayırlı evlat olsun inşallah 🥰 🤗 memlekette oldugum için ancak gece girip okumaya fırsatım oluyor

Umutdolu1903 Umutdolu1903 Allah yardımcın olsun canım her şey kolaylıkla ilerlerlesin bebeğine sağlıkla kavuş inşallah 🤲🏻 💐

C cokyenianne hakkında hayırlısı olsun inşallah Canim artık kritik eşiği geçtiler birer birer katılacaklar aramıza❤️🌷

A acemianne92
Rabbim gönlüne ferahlık versin arkadaşım. İnsanın en iyi ilacı kendisi, kimseye kimseden fayda yok ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk İnan ki... Tam olarak sıkıntını bilmiyorum ama içimden böyle yazmak geldi💐

Back
X