2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey oldu 😀😀😀 plesentam yukarı çıkmış 🤣 yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü 🤣 bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi 😀 küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim 🥰 yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi 🤣 dedim 153 boyum 🤣 aynı şey diyo 😀 bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür 🥹
Yaaa müthiş bı haber bu çok şükür bak seninle detaylı ultrason zamanlarında konuşmuştuk o zaman da dedim sana dinlen çıkacak plesantasi merak etme diye çok şükür bu bile güzel bir haber belki biraz daha dinlenince cikar dahada normal doğum yaparsın inşallah 🥰

@Taranta kuzum merhaba, senin de başına aynısı gelmişti diye hatırlıyorum da, ben şuan son adet tarihine göre 34+0ım. Bebeğin karın çevresi hep 3-4 gün gerideydi son iki haftadır 1-1.5 hafta geriye düştü. Geçen hafta pazartesi kontrolümde 2050 gramdı, bu hafta hiç kilo almamış gözüküyor. Böyle olursa 37 haftayı hedef koyarız tansiyonun yükselirse suyun azalırsa alırız dedi. Senin sürecin nasıl gidiyor 🙏🏻💐
Canım selam, benim de 34+0’da 2008gr çıktı. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım nasıl ilerleyecek ama doktor bir endişeden bahsetmedi.
Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri - Fiyatı, Yorumları Ladycim ben bundan aldım. Bu tarz olanların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır herhalde.
2 kere yazmışım 😔 magnezyumu bırakmayı doktora soracağım kasılmaları hissetmemekten korktum birkaçınıza bırak, azalt vs demiş ya doktor. ağrım ve aşağı baskı hissi yorar diye korkuyorum o zaman da
Benim doktorum gerçek doğum sancılarını magnezyum engellemez, en sona kadar kullanabilirsin dedi. Ne zaman günde 2 yerine 1 içsem gece bacak krampıyla uyanıyorum artık.
Kızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey oldu 😀😀😀 plesentam yukarı çıkmış 🤣 yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü 🤣 bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi 😀 küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim 🥰 yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi 🤣 dedim 153 boyum 🤣 aynı şey diyo 😀 bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür 🥹
Çok sevindim kuzum. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Eğer ben de doğurturum derse düşünür karar verirsin ama ne güzel hem eşin doğuma girebilecekmiş, hem de özel oda ayarlayacaklarmış. Eğer kendi doktorun olmasa bile üniversite hastanesinde güzel şartlarda olacak doğumun.

Yaaaaaaa😍😍 maşallah ne güzel haber buuuu🧿🧿 rabbim ol deyince her şey olur işte güzel kalbine göre veriyor ❤️❤️ annesini üzmeyen akıllı bir kız 🌺🌺 ayy valla o kadar sevindim ki böyle güzel haberle gelmeden oh çok şükür 🤲🏻🤲🏻

Kızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun

Kızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Çok şükür inşallah en kısa zamanda ikinizde toparlayıp kavuşursunuz🤲🏻❤️ Cihangir güçlü bir bebek annesine kavuşmak ve sıcak kollarında olmak için çabalar🧿🧿 rabbim ikinize de sağlık versin❤️

Ah canım. Geçmiş olsun diyeyim. Gecip gitsin agrıların. 🌺

İns çabucak toparlar yavrun. 🤲🏼

Sütün gelecek. Yavrunun rızkını Rabbim gönderecek☺️ Biraz uyumaya çalış. Uyku sütün mayası. İns uyanınca daha iyi hissedeceksin. Güzel haberlerini alalım. ☺️

Son düzenleme:
Ya zorlasak normal doğum bile yaptırırız ama ne gerek var biz karnın kasılmasını istiyoruz yani yukarı kısmın. Senin plesenta yine aşağıya daha yakın orası kasılacak yine boşu boşuna risk alacağız o yüzden 38 de falan alırız sezaryenle hiç riske atmayız dedi 😇 benim özeldeki doktorum da 20 mm olursa ben yaptırırım demişti. Şimdi bi acabaya düştük 🤣 bugünki doktorum da doğuma eşini alırız özel oda işini hallederiz hiç merak etme falan dedi. Ne yapacağız bilmiyoruz kaderdaşım

Çok şükür ladyim yaaa. Hamdolsun. Şunu anladım ki benim evde yatıp dinlenmem gerekiyormuş gerçekten 😇 hemen sadaka vermem lazım gerçekten 🌺🌺
ayyy hadi masaAllah🤗kendi plasentam çıkmış gibi sevindim🥰🙃
Kacinci haftadasiniz simdi?
Benim de 30.hafta 2cm olmuş şükür. Dinlenmeye & Duaya devam ozaman 🤲😇

Ben şundan aldım, hepsi aşağı yukarı aynı olduğu için bunun tipi hoşuma gitmişti
Eki Görüntüle 3608554

Doğum yaklaşıyorum diyor demek ki😅

Ay ne güzel haberler gözün aydın, sağlıkla ve kolaylıkla kavuşun inş 🎉

Yaaaa bu ne guzel bir haber boylee 🥹🥹🙏🙏🙏
Cok sukur canim cok sukur ❤️
Bizim ikimizin bebegi mucize ugur bocekleri resmen😂
Banada bebek makat gelis donemez yeri yok dogum pozisyonu alamaz dendi hep ama bas asagi döndü yetmedi birdaha gerii döndü 😂😂
Benim boyumda 150 bebek minik diye uzuluyorum doktorum zaten cok minyonsun diyoor 😂😂 okumus adam ne diyecek psikologun incinmissin demesi gibii😂😂😂
Ahahaha 🤣🤣 Normalde kafası 2 haftadan daha küçük çıktı 3 haftaya yakın. Ama bpd öyle çıktı. Hc normal. O yüzden önemsemedi doktor galiba. Karın çevresiyle femur da normalmiş. Aslında buna çok kafamı takardım ama doktor kafana takma dediği için takmıyorum 😀😀
Demek plesenta yukarı çıkıyormuş diye kanaman olmuştu. Şer görünenin ardındaki hayır da buymuş demek. Sezeryanın da inşallah çok güzel geçer. 🤲

Ayy çok sevindim 🤩🤩
Gözün aydın 💕💕
Bebek ve Doğum bilinmez bir kutu son ana kadar Allahtan ümit kesilmiyor 😇🙏🏼
Sağlıkla kucağımıza alırız inş 🙏🏼🌸

Yaaa müthiş bı haber bu çok şükür bak seninle detaylı ultrason zamanlarında konuşmuştuk o zaman da dedim sana dinlen çıkacak plesantasi merak etme diye çok şükür bu bile güzel bir haber belki biraz daha dinlenince cikar dahada normal doğum yaparsın inşallah 🥰

Canım selam, benim de 34+0’da 2008gr çıktı. 10 gün sonra tekrar randevum var, bakalım nasıl ilerleyecek ama doktor bir endişeden bahsetmedi.

Serstil Keçe Anne Bebek Bakım Çantası Düzenleyici Organizer - Gri - Fiyatı, Yorumları Ladycim ben bundan aldım. Bu tarz olanların hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynıdır herhalde.

Benim doktorum gerçek doğum sancılarını magnezyum engellemez, en sona kadar kullanabilirsin dedi. Ne zaman günde 2 yerine 1 içsem gece bacak krampıyla uyanıyorum artık.

Çok sevindim kuzum. Doktorunla konuş bakalım ne diyecek. Eğer ben de doğurturum derse düşünür karar verirsin ama ne güzel hem eşin doğuma girebilecekmiş, hem de özel oda ayarlayacaklarmış. Eğer kendi doktorun olmasa bile üniversite hastanesinde güzel şartlarda olacak doğumun.
Yaaaaaaa😍😍 maşallah ne güzel haber buuuu🧿🧿 rabbim ol deyince her şey olur işte güzel kalbine göre veriyor ❤️❤️ annesini üzmeyen akıllı bir kız 🌺🌺 ayy valla o kadar sevindim ki böyle güzel haberle gelmeden oh çok şükür 🤲🏻🤲🏻
Valla Allah hepinizden razı olsun en başından beri benimle beklediniz resmen. Rabbimin mucizesi güzel kızım. 33 haftada olmayan bir haftada oluverdi 😇

ayyy hadi masaAllah🤗kendi plasentam çıkmış gibi sevindim🥰🙃
Kacinci haftadasiniz simdi?
Benim de 30.hafta 2cm olmuş şükür. Dinlenmeye & Duaya devam ozaman 🤲😇
Benim 33 de hala çıkmamıştı(10 mm di ) . Bugün 34+6 yız anca çıkmış 😀 normalde doktor 34 e kadar çıkmadıysa artık çıkmaz demişti ama çıkmış 🥹

Şimdi eve geldik muayeneden. Bebeğim çok az kilo almış 3 haftadır 200 gram almış sadece. Bu beni üzdü biraz. Açıklık kontrolü yapildi 1-2 cm dedi ama doğum aktif değil dedi. Grip olduğum ve bu bir aydır stres altında olduğum için bebeğim de etkilenmiş. Çok üzüldüm. Haftaya salı günü tekrar gel dedi. Doğum olmazsa eğer. Bebeğim yine yüzünü göstermedi. Tam baş aşağı olduğu için. Eşim de orda soylenip durdu niye burda doğum yapacaksın devletin nesi var diye diye söylendi suratsız suratsız durdu yanımda o an tartismamak için çok zor tuttum kendimi. 🥺🥺🥺

Kuzum merhaba, eğer senin bebeğinin karın çevresi ölçümü geride değilse önemsememiştir. Kilo bebekten bebeğe değişebilen bir şey benimkinde karın çevresi yani AC değeri geriliği var şuan 2 hafta

Tüm sonuçlar yanlışmış şaka gibi gerçekten sağlık ocağına güvenim sıfırlandı resmen çok şükür bir sıkıntı yok 🥰 bu arada doğum tarihim netleşti 10 temmuz hayırlısıyla 🥰🥰😇
Yaaa dedik :dondurma:
Hadi geçmiş olsun 💐

Kızımı havuza yazdıracağım. İdrar tahili istendi. Eşim dedi ki sağlık ocağında yaptır. Yok dedim hastaneye götürdüm aynı sebeple.

Kızlar ben de haftalar sonra sonunda ultrasona girebildim. Detaylı sonuçları yarın doktor randevumda öğreneceğim ama genel olarak iyi şükür. Kafası aşağıda. Ağırlık 2928 gr, Boy da 49.2 olarak görünüyor. 36 haftayı da doldurduk şükür.

Havalar burada aşırı sıcak bu aralar nefes alınmıyor, Kanada deyince insanlar yaz yokmus gibi düşünüyor ama hiç öyle değil😅 bi de iyice ağırlaştım. Diyorum 8 ay nasıl geçti bu son haftalar geçmiyooor. Ben artık okayim galibaa gelmesine😅 sonra diyorum biraz daha dursun büyüsün. Bi de iki çocuklu olma fikri ürkütücü geliyor, karnimda durdugu yerde dururken hala resmi olarak tek çocukluyum, keyfini çıkarmak lazım diyorum ama tabi ne kadar mümkünse😂
Maşallah :emir_bebek::nazar:
Uzun zamandır bu günü bekliyordun.
Çok şükür :KK36:

Bir tüyo; gündüzden özel içerikli bi mesaj atın.:KK66:
[“Hamilelik-doğum-başlatma” kelimeleri ve niyetin görünmeyecek ama ..]

Sadece bi özlem ve çağrı olsun. Anlayabileceği kadar açık, üstüne hayal kuracağı kadar kapalı bi mesaj. Eve şevkle gelsin.

Biraz özen kendine, geldiğinde onu beklediğini anlasın. Bence ise yarar. :KK8:
Ooo bak Buda iyi taktik 😂😂
Hahah deneyelim şimdi 🤣🤣🤣🤣🤣

Çok sevindim canım Ne kadar şükretsek az bak sonunda Seninde plesanta yukarı çıkmış
Gözün aydın olsun 🤲🏻🥰😍
Ne olursa olsun ümidini kaybetme demiştik
Sonunda iyi haberlerle geldin 😍

Back
X