2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Benim ki de 2 hafta geride gözüküyor, yanında da +/-15 yazıyor. 15 güne kadar yanılma payı var herhalde. Ne kadar geri olduğundan ziyade kilo almaya devam etmesi önemli anladığım kadarıyla. Doktor bir şey demedi ama gördüğüm kadarıyla persentili de 16’dan 12’ye düşmüş, iki haftada 300 gr almış. Umarım biraz hız kazanır kilo alışı yada en azından düşmesin…

Allah yardımcımız oluyor ben bunu anlatmaktan yoruldum sürekli günün sonunda özür diliyor. Ama kırılan kalp kırılıyor yani. Burda mevzu kesinlikle devlet veya özel değil. Devlet hastanesinde gittiğimde ebeyle konuşuyorum hickimseyi içeri almıyorlar diyor ve ben belki saatlerce doğumum olmayacak korkuyorum. Yalnız olmak istemiyorum. İstiyorum ki odamda son ana kadar da eşim annem yanımda olsun destek versin bu imkanım varken neden böylesi bir durumu tek başıma geçireyim ki.

Bu durumda moral motivasyon çok önemli bence. Helede ilk doğumsa. Çok haklı buldum ben seni.

Aynen kesinlikle. Ya düşünün bayramdan sonraya kadar çalıştım ben yıllardır çalışıyorum bu anımı belki bir daha yasamicam. Üç beş kuruş için kendimi böyle bir an için neden bu duruma dusureyim ki. İmkanımiz var çok şükür ve böyle hem güzel hem korku dolu anı ben yalnız geçirmek istemiyorum. Odamda eşim ve ailemle daha merhametli daha özel ve konforlu geçirmek istiyorum. Devlete gittigim her kontrolde kadınlar Allah kimseyi düşürmesin bunların eline diyor. Evt belki iyi ebeler hemsireler de vardır ama denk gelmezse ne olacak. Bugün açıklık kontrolüne gittim ebeyle tanıştım gayet güzel muayene etti yardımcı oldu açıklama yaptı eşim de girebilir dedi. Ama devlette açıklık kontrolü yaptığımda insan yerine koymayan ebe ve stajyer öğrencilerin eline kalıyorsun.

Saatler sürebiliyor haklısın, ben yalnız olacağım, eşim oğlumla kalacak, oğlum bizsiz kalmaya alışık değil, onunla kalmasını istiyorum, aksi durumda aklım onda kalacak, hem o süre boyunca biz yokuz pat diye bebekle geliyoruz oda şok yasamasin, annem zaten yok, kv.m de sevmez böyle işleri "sen evde bı çorba yap yeter dedim, şanslısın yalnız kalmayacaksin, sen nasıl istiyorsan öyle yap, erkekler anlamaz bunları, dümdüz düşünürler, aslında elinde olan bı durumsa doğuma sokta görsün gününü

Bu durumda moral motivasyon çok önemli bence. Helede ilk doğumsa. Çok haklı buldum ben seni.
Kesinlikle moral çok önemli. Keşke devlette böyle yapmasalar. Ordaki de insan özeldeki de insan. Devletteki de maaşını alıyor özelde olan da maaşını alıyor. Ebesin sen dr değil. Merhamet herkeste olmuyor. Bugün özeldeki ebe de sordu burda mı düşünüyosun doğumu dedi evet dedim neden dedi devlette de acin olacak ağrın olacak doğum bu yani dedi. Bende muameleme dedim. Burda siz benimle tatlı tatlı konuşurken muayeneden bile rahatsız olmadım dedim. Tatlı dil insanlarda çok eksilen birşey. Devlette doktora birşey soramiyorsun resmen. Koyun sürüsüyuz sanki

Rabbim sizin de yardımcınız olsun inşallah. Son anda o halimden faydalanıp kacmazsa öyle yapacam inşallah

Öyle olduğu vakit karnımı okşuyorum biraz gevsiyor. Bizim de başı tam oturmuş. Bazen hareketleri hem mutluluk veriyor hemde cooookkk acıtıyor
İcim cekiliyor ağrıdan nefesim falan kesiliyor, haftalardır böyle de bu aralar kilo aldıkça geliştikçe hiç sigamiyor

Kesinlikle öyle. Gecen haftalarda full devletteydim ama illaki güzel yerlerde vardır ama bana denk gelmez inan tansiyonum düşüyor bu muamele ile nasıl dogurcam diyorum ıkınmasan beceremedin beceriksiz derler diye dahi korkuyorum yani diken üstünde dogururum muhtemelen

İcim cekiliyor ağrıdan nefesim falan kesiliyor, haftalardır böyle de bu aralar kilo aldıkça geliştikçe hiç sigamiyor
O iç çekilmesini 3 aydır yaşıyorum ben. Bazen eşim sitem ediyor böyle zorlu bir gebelik yaşayacağını hiç tahmin etmezdim diyor. Ki yaşadığımız herhangi önemli bir zorluk da olmadı erken başlayan kasılmalarim oldu çok ödem oluştu o kadar. Ama bugün üzüldüm kilo almamış olmasina. İki hafta ilerde giden oğlum şimdi geride kaldı.

Banada 32 den sonra çıkmaz demişlerdi en sonda çıkmamıştı ve tamamen kapatıyor benimki ve benim hiç bugüne kadar da kanamam olmadi senin o kanamalar yer değiştirmeden dolayı olmuş sanıyorum o yüzden sanki benim öyle kalmış gibi hissediyorum yarın ogrenecem bende ay ne çektik bu plesantadan ya büyük ihtimalle bana da artık gün verecekler bakalım hayırlısı

Rabbim iyilerle denk getirsin hepimizi gerçekten.

Benim de plesenta aşagıdaydı 32.haftada cıktıgını öğrendim ve kanamam hic olmadı

Ben tam teşekküllü diye cam ve sakura da doguracagim.ilk dogumumu da orada yapmıştım biraz tesadüftü yeni acilmisti çok popülerdi falan, çok güzel geçti, bu seferde kontorllere falan hep oradayım, sıkıntı yaşayan hastaları görüyorum polemik yaşıyorlar ama ben daha bana surat yapan kaş çatan gormedim, cuma günü çatı muayenesinde ki ebe "canım annem rahatla ac tatlım hallettik rahatla" boyle muayene etti, giyindim "hazır mısın kusura bakma çok kalabalık o yüzden soruyorum hasta alabilir miyim" dedi çok zarifti, serum takan nst bakan ayrı tatlıydı, şans meselesi sanırım o arada benle tatlı tatlı konuşup nst.me bakarken yan taraftaki kadına kızdı, kadına telefonu kaldır dedi kadın da karnına nst olculurken o takoların üzerine telefon ve çanta koymuş ölçüm yapamıyor makina tekrar sıfırdan başladı, bu arada nst bekleyen hastalar var acayip kalabalıktı, kadına dedi hakkina giriyorsun senden daha acil durumda olanlar var kaldır dedim karnına mi koydun esyalarini falan diye oluyor yani, haddini aşan ters yapana bende yaparım tavrımdan mi bilmiyorum ama hiç sıkıntı yaşamadım

Benim de plesenta aşagıdaydı 32.haftada cıktıgını öğrendim ve kanamam hic olmadı
Evet canım hatırlıyorum senin de durumunu çok şükür sende atlattin Benim 32 çıkmamış ti canım Dr da artık çıkmaz gibi dedi şuan 35 +2 oldum yarın randevum var bir umut merakla bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…