2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sancın da var nasıl hissediyorsun peki var mı agrin, dinleme ya, durumun varsa nerede istiyorsan orada yap, boşver su donemlerin zehir olmasin, hastalıkta zaten tam.vaktinde yakalamış bı o eksikti
Ağrım evt ama ben hem strese hemde açıklık kontrolüne bağlıyorum bunu. Sorma bir haftadır gribim bittim dediğim noktadayim. Kimse de yok elimden tutan eşimin gözüne eline bakiyorum resmen. Dr um sabaha da doğum yapabilirsin haftaya da dedi. Bende sıklaşirsa diye bekliyorum

Şimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
Çok güzel oluyor rahatlatıcı etkisi var gerçekten. Bende kalkamıyorum yavaş yavaş önce bir bacak sonra diğer bacak duş sistemine tutunarak kalkıyorum.

benimki de yemek yemediğime dellendi bugün değişikler bu erkekler

.
Bayram öncesinden beri bir ay olacak neredeyse sancı siklasacak diye bekliyorum hala bekliyorum.bakalim ne olacak biziim bu halimiz üzülme vakti gelince olur sağlıcakla inşallah biraz daha sabır

Bilmediğin maddi bı derdi olabilir mi, hep mi boyleydi tavri

Bence sakin ve net bir şekilde ben kararımı verdim özelde doğum yapacağım kendimi daha güvende hissediyorum lütfen üsteleme de ve ne yaparsa ne derse kâle alma onu.

Ben de pirelideve gibi düşünüyorum. Senin hala muallakta old gördüğü için o da hala şansını deniyor. Önce sen bi old yerde sabit dur.

Ve ona kesin bi dille son kez söyle bunu. Özelde dogum yapacağım. Bu son kararım. Konu kapandı de. Ama bunu dilinle old kadar vücut dilinle de söylemelisin. Her zerren bunu hissettirmeli. Ki o da çenesini kapatsın.

Yada daha kesin bi yol söyleyim. Bi sinir krizi herseyi çözer.

Az pişmiş tavuk konusunda, gerekse yeme. Bu ağız tadıma uymadı konusu değil. Zehirlenme ihtimali var. Hamile kadınsın. Ekstra dikkat edeceksin tabi.

Şimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
Ben de yürüyüşe geldim karnım hafif kasılıyor ama baska bir sey yok dönünce de duşa girerim
34. Haftada sehir hastanesinde yatmıstım ve doğum katında odalar iki kişilikti yanımdaki kadın doğuruyordu ve doktorlar gelip gidip bakıyordu doğurana kadar refakatçi de yok o anki doktor da erkekti ve kendimi hiç güvende rahat hissedemedim bilmiyorum öncesinde devlette olabilir diyordum ama yattıktan sonra kendimi daha iyi hissedeceğim bir yer istedim en mahrem anlarımız nereyi seçeceğimiz en doğal hakkımız

Canım önceki doğumumda maddi olarak size benzer bir durumdaydık ev almıştık altın ve dolarla borçlandık en az 2 katına çıktı bu sürede altın ve dolar da. Özelde yaptım doğumumu elimizdekini oraya vermiş olduk. Bir süre birikim yaptık ama oğlum 1 yaşına gelmeden kaza yaptık yine elimizdeki tüm parayı oraya verdik tabi borçlar duruyor. Neyse şöyle böyle derken çok şükür bu ay borçlarımız bitti oğlum 3 yaşında. Yani borçlarınız öyle ya da böyle bitecek her sene daha da rahatlayacaksınız. Anladığım kadarıyla gelirinizi eşinle ayrı tutmuyorsunuz. Eşim para yönetimini daha iyi yaptığı için ben de eşimle gelirimi paylaşıyorum. Borç konusunda erkekler genelde daha stresli oluyor, ama geçecek bitecek inşallah. Bence sen onun stresinden etkilenme ve nasıl istiyorsan öyle olsun taviz tavizi doğurur şimdi kararlı olmazsan sonra farklı durumlarda yine seni kısıtlar. Asla vicdan yapma bu konuda borçlarınız bir gün bitecek ve bugünler bi daha geri gelmeyecek.

Bu arada ben şimdi devlete gidiyorum burda mesele özel ya da devlet olmasından ziyade senin ne istediğin

Kızlar merhaba bebeğim 34. Hafta da doktorda karın çevresi 32+5 geldi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bu açığı kapatan falan? İlerlemezse gelişim geriliği olabilir dendi biraz korkuyorum.

Kızlar merhaba bebeğim 34. Hafta da doktorda karın çevresi 32+5 geldi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bu açığı kapatan falan? İlerlemezse gelişim geriliği olabilir dendi biraz korkuyorum.
Benim de karın çevresi bir hafta geri çıkıyor. Uterin arter direnci sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyorum 23. Haftadan beri. Geriliği doktor çok önemsemedi çünkü boyu kafası normal.
Buradan birinden okudum, ilikli kemik suyu içmiş fark kapandı demişti. Ben de bugün kaynattım. Burnumu tıkayıp içtim bir hafta gayret edeceğim bakalım. Protein ağırlıklı beslenmek de işe yarar sanki. Deneyelim bakalım işe yararsa

3 gündür et balık tavuk ne bulursam yiyorum. İlikli kemik suyunu da deneyim bir inşallah kapanır aradaki fark. Benim suyumda plesenta da bir sıkıntı görmedi ama takip edelim dedi.

Senin adına çok sevindim ya benimde randevum yarın benimde plesanta aşağıdaydi bakalım benimde belki bir mucize olur yukarı çıkar Umut oldun bana yarını heyecanla bekliyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede kendini toparlarsin bebişinde eminimki sağlıklıdır önlem amaçlı almışlardır kuveze sen rahat ol geçecek inşallah rabbim şifa versin ikinizede güzel haberlerle gelirsin bize

Senin adına çok sevindim ya benimde randevum yarın benimde plesanta aşağıdaydi bakalım benimde belki bir mucize olur yukarı çıkar Umut oldun bana yarını heyecanla bekliyorum
Kuzum zaten grupta sadece ikimiz kaldık gibi hatırlıyorum. Bana da 32 den sonra çok az bi ihtimal 34 den sonrada çok çok çok az bi ihtimal çıkabilir demişti. Ama çıkmış. Hatta şöyle ki benim kayınvalidem eşime hamileyken 9 ay boyunca yatmış hep kanaması olmuş onunda rahim ağzını tamamen kapatıyormuş plesenta. 38. Haftaya sezaryen günü vermişler. O güne kadar aşağıdaymış. Sezaryene gittiğinde yukarı çıkmış tamam normal doğumu bekleyelim demişler ve 40. Haftada normal doğum yapmış özeldeki doktorum 28 den sonra asla çıkmaz demişti mesela ama rabbimin hikmeti. Bence senin de çıkmış olabilirrrrr. İnşallah yarın güzel haberlerle gel

sağ olasın canım ben de katlanmayanlardan bakacağım
ay o kadar sevindim ki çıkar mı çıkmaz mı diye diye çıkardık valla. çocuğum da güçlüymüş annesi, biraz yattın dinlendin güç buldu çekmiş plasentasını yukarı
sağlıkla büyüsün inşallah hemen evinize çıkın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…