- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.581
Ağrım evt ama ben hem strese hemde açıklık kontrolüne bağlıyorum bunu. Sorma bir haftadır gribim bittim dediğim noktadayim. Kimse de yok elimden tutan eşimin gözüne eline bakiyorum resmen. Dr um sabaha da doğum yapabilirsin haftaya da dedi. Bende sıklaşirsa diye bekliyorumSancın da var nasıl hissediyorsun peki var mı agrin, dinleme ya, durumun varsa nerede istiyorsan orada yap, boşver su donemlerin zehir olmasin, hastalıkta zaten tam.vaktinde yakalamış bı o eksikti
Çok güzel oluyor rahatlatıcı etkisi var gerçekten. Bende kalkamıyorum yavaş yavaş önce bir bacak sonra diğer bacak duş sistemine tutunarak kalkıyorum.Şimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
benimki de yemek yemediğime dellendi bugün değişikler bu erkeklerÖyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmen
Çok değişikler.benimki de yemek yemediğime dellendi bugün değişikler bu erkekler
Bayram öncesinden beri bir ay olacak neredeyse sancı siklasacak diye bekliyorum hala bekliyorum.bakalim ne olacak biziim bu halimizAğrım evt ama ben hem strese hemde açıklık kontrolüne bağlıyorum bunu. Sorma bir haftadır gribim bittim dediğim noktadayim. Kimse de yok elimden tutan eşimin gözüne eline bakiyorum resmen. Dr um sabaha da doğum yapabilirsin haftaya da dedi. Bende sıklaşirsa diye bekliyorum
Bilmediğin maddi bı derdi olabilir mi, hep mi boyleydi tavriÖyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmen
Bence sakin ve net bir şekilde ben kararımı verdim özelde doğum yapacağım kendimi daha güvende hissediyorum lütfen üsteleme de ve ne yaparsa ne derse kâle alma onu.
Ben deÖyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmen
Ben de yürüyüşe geldim karnım hafif kasılıyor ama baska bir sey yok dönünce de duşa girerimŞimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
34. Haftada sehir hastanesinde yatmıstım ve doğum katında odalar iki kişilikti yanımdaki kadın doğuruyordu ve doktorlar gelip gidip bakıyordu doğurana kadar refakatçi de yok o anki doktor da erkekti ve kendimi hiç güvende rahat hissedemedim bilmiyorum öncesinde devlette olabilir diyordum ama yattıktan sonra kendimi daha iyi hissedeceğim bir yer istedim en mahrem anlarımız nereyi seçeceğimiz en doğal hakkımızÖyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmen
Canım önceki doğumumda maddi olarak size benzer bir durumdaydık ev almıştık altın ve dolarla borçlandık en az 2 katına çıktı bu sürede altın ve dolar da. Özelde yaptım doğumumu elimizdekini oraya vermiş olduk. Bir süre birikim yaptık ama oğlum 1 yaşına gelmeden kaza yaptık yine elimizdeki tüm parayı oraya verdik tabi borçlar duruyor. Neyse şöyle böyle derken çok şükür bu ay borçlarımız bitti oğlum 3 yaşında. Yani borçlarınız öyle ya da böyle bitecek her sene daha da rahatlayacaksınız. Anladığım kadarıyla gelirinizi eşinle ayrı tutmuyorsunuz. Eşim para yönetimini daha iyi yaptığı için ben de eşimle gelirimi paylaşıyorum. Borç konusunda erkekler genelde daha stresli oluyor, ama geçecek bitecek inşallah. Bence sen onun stresinden etkilenme ve nasıl istiyorsan öyle olsunÖyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmen
Benim de karın çevresi bir hafta geri çıkıyor. Uterin arter direnci sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyorum 23. Haftadan beri. Geriliği doktor çok önemsemedi çünkü boyu kafası normal.Kızlar merhaba bebeğim 34. Hafta da doktorda karın çevresi 32+5 geldi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı bu açığı kapatan falan? İlerlemezse gelişim geriliği olabilir dendi biraz korkuyorum.
3 gündür et balık tavuk ne bulursam yiyorum. İlikli kemik suyunu da deneyim bir inşallah kapanır aradaki fark. Benim suyumda plesenta da bir sıkıntı görmedi ama takip edelim dedi.Benim de karın çevresi bir hafta geri çıkıyor. Uterin arter direnci sebebiyle kan sulandırıcı kullanıyorum 23. Haftadan beri. Geriliği doktor çok önemsemedi çünkü boyu kafası normal.
Buradan birinden okudum, ilikli kemik suyu içmiş fark kapandı demişti. Ben de bugün kaynattım. Burnumu tıkayıp içtim bir hafta gayret edeceğim bakalım. Protein ağırlıklı beslenmek de işe yarar sanki. Deneyelim bakalım işe yararsa
Senin adına çok sevindim ya benimde randevum yarın benimde plesanta aşağıdaydi bakalım benimde belki bir mucize olur yukarı çıkar Umut oldun bana yarını heyecanla bekliyorumKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş bebeğim yine 40. Haftaları beklemeyiz ama 38. Hafta içerisinde alırız dedi. 2380 gr olmuş. Tüm ölçümler iyi ama kafa 10 gün geride. Endişe edeyim mi dedim. Sen 140 boyunla nasıl bi kafa büyüklüğünde çocuk doğurmayı planlıyorsun dedi dedim 153 boyum aynı şey diyo bu bebekle ilgili beni endişelendiren hiç bi şey yok dedi. Şimdi bile doğsa hiç bi şey olmaz kuvöze bile girmez dedi. Kucağına alır gidersin dedi. Çok şükür
Çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede kendini toparlarsin bebişinde eminimki sağlıklıdır önlem amaçlı almışlardır kuveze sen rahat ol geçecek inşallah rabbim şifa versin ikinizede güzel haberlerle gelirsin bizeKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Kız haklısın en iyisi dövmekAhahhahaha eminim son kararım aşkım
Kuzum zaten grupta sadece ikimiz kaldık gibi hatırlıyorum. Bana da 32 den sonra çok az bi ihtimal 34 den sonrada çok çok çok az bi ihtimal çıkabilir demişti. Ama çıkmış. Hatta şöyle ki benim kayınvalidem eşime hamileyken 9 ay boyunca yatmış hep kanaması olmuş onunda rahim ağzını tamamen kapatıyormuş plesenta. 38. Haftaya sezaryen günü vermişler. O güne kadar aşağıdaymış. Sezaryene gittiğinde yukarı çıkmış tamam normal doğumu bekleyelim demişler ve 40. Haftada normal doğum yapmışSenin adına çok sevindim ya benimde randevum yarın benimde plesanta aşağıdaydi bakalım benimde belki bir mucize olur yukarı çıkar Umut oldun bana yarını heyecanla bekliyorum
sağ olasın canım ben de katlanmayanlardan bakacağımVienev 3'lü Set Fileli Yenidoğan Küvet Seti Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Vienev 3'lü Set Fileli Yenidoğan Küvet Seti Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım daha uyguna aldım tabi ama güzel görünüyor katlanırlar güven vermedi
ay o kadar sevindim kiKızlar kızlar kızlarrrr. Doktordan çıktık şimdi. Çok ilginç bir şey olduplesentam yukarı çıkmış yani tam değil ama 20 mm olması lazım en az demişti doktor. 22 mm ölçtü bu nasıl olabilir dedim, bak olabiliyor işte mucize dedi küçük güzel kızım içerde horon tepiyor sanıyordum meğerse plesentasını çekiştiriyormuş
sağlıkla büyüsün inşallah hemen evinize çıkın canımKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok
Ben de böyle katlanmayan aldım e-bebekten.Vienev 3'lü Set Fileli Yenidoğan Küvet Seti Yeşil - Fiyatı, Yorumları
Vienev 3'lü Set Fileli Yenidoğan Küvet Seti Yeşil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bunu aldım daha uyguna aldım tabi ama güzel görünüyor katlanırlar güven vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?