2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Benim 33 de hala çıkmamıştı(10 mm di ) . Bugün 34+6 yız anca çıkmış normalde doktor 34 e kadar çıkmadıysa artık çıkmaz demişti ama çıkmış
Çok sevindim gözün aydın içim rahatladı bi oh dedik. İnşallah vaktiyle sağlıkla doğsunlar amin

Tüm sonuçlar yanlışmış şaka gibi gerçekten sağlık ocağına güvenim sıfırlandı resmen çok şükür bir sıkıntı yok bu arada doğum tarihim netleşti 10 temmuz hayırlısıyla
aaa benimde 10 temmuz 07:30 da burda ol dediler ama 3 güne bir nst kontrolüne çağırdılar yinede

Yine etiketlemeyi beceremedim. Az kg aldı diye üzülen arkadaşım her zaman doğruyu yansıtmıyor bence ultrason ölçümleri. Çünkü doktor bana bi kere kilosu gelişimi çok önde omega-3 ü azalt dedi sonraki kontrolde bebek hiç büyümemiş dedi omegalı takviye yazdı sonraki hafta bebek çok iyi gelişmiş yakalamış haftasını dedi sonraki hafta pek kilo almamıi biraz iyi beslen dedi sonraki kontrolde haftasıyla çok uyumlu dedi. Aynı doktor aynı makine bu arada. Kilosuna takılmayı bıraktım artık ben. Diğer bebeklerim iri olunca bu küçük diye üzülüyordum sonra dengesiz olduğunu farkettim ölçümlerin kiloya takılmayo bıraktım. Ayrıca diğer iki bebeğimi doğurtan doktor hiç bir zaman bana boy kilo söylememişti. En güzeli bilmemek bence sıkıntılı bi durum yoksa. Gereksiz gerginlik.

iyi ücretler.. burada da 45 binmiş baktığım yerde. şeytan diyor git devlette doğur 45 bine de 1 hafta butik otel tatili yap eylülde

Tüm sonuçlar yanlışmış şaka gibi gerçekten sağlık ocağına güvenim sıfırlandı resmen çok şükür bir sıkıntı yok bu arada doğum tarihim netleşti 10 temmuz hayırlısıyla
Oh be tamam hadi geçmiş olsun iyi ki gittin bak bedavadan böyle insanlar antibiyotik kullanıyor bebişlere

Çok güzel olucak her şey biraz sabır

rica etsem yorumlarmısın asla anlamıyorum telefonuma yapay zekada yüklenmiyor bu çektirşp bakmafan gün verdiler zaten yorgundum uğraşmadım bende çıktım hastaneden

Eklentiler

• IMG_20250623_122307.webp
    51,9 KB · Görüntüleme: 73
Şimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
Ben de evin girişinde çorabımı giyip sonra ayağa kalkamamıştım. Eşimin gelmesini bekledim 2 saatten fazla
İnsan bazen kalkamıyor evet. Kaldırmayan Allah kaldırmıyor işte.
Annem de doğumdan önce dinlenseydin kalkıp napıcaksın yatıvereydin oracığa dedi. Uzandım raad ol dedim. Bugünümüze şükür

rica etsem yorumlarmısın asla anlamıyorum telefonuma yapay zekada yüklenmiyor bu çektirşp bakmafan gün verdiler zaten yorgundum uğraşmadım bende çıktım hastaneden
Düzensiz az sancı var. Ama sanırım hissetmiyorsun.

Bebeğin kalp atışları normal seyirde

Tarihi ne zamana verdiler ?

O kadar gerildim ki nst de ful sancım çıktı 100 lere varan. Sinir oldum resmen. Birde kadınlar çok konuşur derler ben erkekler kadar çok ve gereksiz mal gibi konuşan canlı görmedim. Sadece kendi eşim değil yani iş yerinde de cok

Düzensiz az sancı var. Ama sanırım hissetmiyorsun.

Bebeğin kalp atışları normal seyirde

Tarihi ne zamana verdiler ?
10 temmuza verdiler ama çam sakuradan da gün alacam daha bu tarih veren bağcılar eğitim araştırma eşim asla istemiyor burayı çok teşekkür ederim bu arada

Kendi paramla bu kadar rezil olmamıştım resmen. Geldim eve konuşuyorum söylüyorum anlatıyorum yok anacim tüm kanallarını kapatmış bu. Hiç halim yok biliyon mu o kadar ağır bir grip halindeyim ki. Yürüyecek takatim yok. Nst de bu şekilde çıktı.

Eklentiler

• chatgpt-1750688442021.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 83
Klasik düzensiz sancılar var ama kalp atışı normal, ağrı hissediyor musun bu değerlerde pek hissettirmiyor kendini kasılma gibi oluyor daha çok, senin nasıl

Bence sakin ve net bir şekilde ben kararımı verdim özelde doğum yapacağım kendimi daha güvende hissediyorum lütfen üsteleme de ve ne yaparsa ne derse kâle alma onu.

Klasik düzensiz sancılar var ama kalp atışı normal, ağrı hissediyor musun bu değerlerde pek hissettirmiyor kendini kasılma gibi oluyor daha çok, senin nasıl
sancı değilde karnım taş oluyor ve aşağıya sıkılmış sanki bebek her adımda acıyor canım hatta şu testi denedim ayak ayak üstüne atmayı asla yapamıyorum canım acıyor bir kaç gün önce yapıyordum oysa

Sancın da var nasıl hissediyorsun peki var mı agrin, dinleme ya, durumun varsa nerede istiyorsan orada yap, boşver su donemlerin zehir olmasin, hastalıkta zaten tam.vaktinde yakalamış bı o eksikti

Bence sakin ve net bir şekilde ben kararımı verdim özelde doğum yapacağım kendimi daha güvende hissediyorum lütfen üsteleme de ve ne yaparsa ne derse kâle alma onu.
Öyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…