- 2 Şubat 2023
- 1.024
- 2.429
- 63
- 34
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.561
Çok sevindim gözün aydın içim rahatladı bi oh dedik. İnşallah vaktiyle sağlıkla doğsunlar aminBenim 33 de hala çıkmamıştı(10 mm di ) . Bugün 34+6 yız anca çıkmışnormalde doktor 34 e kadar çıkmadıysa artık çıkmaz demişti ama çıkmış
aaa benimde 10 temmuz 07:30 da burda ol dediler ama 3 güne bir nst kontrolüne çağırdılar yinedeTüm sonuçlar yanlışmış şaka gibi gerçekten sağlık ocağına güvenim sıfırlandı resmen çok şükür bir sıkıntı yokbu arada doğum tarihim netleşti 10 temmuz hayırlısıyla
Maşallah
Dr lüzum görürse daha önce de nst isteyebilir. Ama genelde 37de başlıyor rutin.
Ben doğum yapacağım hastaneden fiyat aldım 55 bin gayme. Ama içinde neler var çok emin değilim. Baska hastaneleri telefonla arayıp bilgi almıştım. Onları not etmişim madde madde. Misal doğum sonrası, annenin kadın doğum muayenesi vs de dahildi ücrete. Bunda tam olarak neler var bilmiyorum. Daha karar vermemişken aradım, alıcı kulakla dinlememiştim. Yarın sabah bi arayıp görüşeyim. Şu saatten sonra böyle ufak detaylarla fikrim değişmez ama yine de bilmek iyi olur.
Oh be tamam hadi geçmiş olsun iyi ki gittin bak bedavadan böyle insanlar antibiyotik kullanıyor bebişlereTüm sonuçlar yanlışmış şaka gibi gerçekten sağlık ocağına güvenim sıfırlandı resmen çok şükür bir sıkıntı yokbu arada doğum tarihim netleşti 10 temmuz hayırlısıyla
Çok güzel olucak her şey biraz sabırKızlar Yen’ü kendime geldim hakkıınızı helal edin şimdi kaldırıp yürüttler ameliyat güzel geçti ama bebiş küvezde maalesef solunum sıkıntısı var bu beni çok ama çok üzdü acım çok fazlaydı ağrı yine öyle maalesef narkotik ilaç kullanmak zorunda kaldılar çünkü ciddi ağrılarım vardı eski sezeryanımda çok fazla yapışıklıklar varmış doktorum çok zorlanmış birde tüpler bağlandığı için ağrılarım iki üç katı olsun bebeğin küveze alınmasıda gebelik şekeri etkili oldu maalesef arkadaşlarım şeker olduğu için solunum sıkıntısı oldu henüz hiç sütüm yok ama inşallah gelicek bebeğe damardan serumla besliyorlar sadece çok dualarınıza ihtiyacım var rabbim sizleride en güzel şekilde kurtarsın bacılarım soran yazan tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum duanızı eksik etmeyin Cihangir’imden Allah razı olsun
Ahahahahahhajahahahaha çok komikŞimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
rica etsem yorumlarmısın asla anlamıyorum telefonuma yapay zekada yüklenmiyor bu çektirşp bakmafan gün verdiler zaten yorgundum uğraşmadım bende çıktım hastanedenMaşallah
Dr lüzum görürse daha önce de nst isteyebilir. Ama genelde 37de başlıyor rutin.
Ben doğum yapacağım hastaneden fiyat aldım 55 bin gayme. Ama içinde neler var çok emin değilim. Baska hastaneleri telefonla arayıp bilgi almıştım. Onları not etmişim madde madde. Misal doğum sonrası, annenin kadın doğum muayenesi vs de dahildi ücrete. Bunda tam olarak neler var bilmiyorum. Daha karar vermemişken aradım, alıcı kulakla dinlememiştim. Yarın sabah bi arayıp görüşeyim. Şu saatten sonra böyle ufak detaylarla fikrim değişmez ama yine de bilmek iyi olur.
Ben de evin girişinde çorabımı giyip sonra ayağa kalkamamıştım. Eşimin gelmesini bekledim 2 saatten fazlaŞimdi bi büyük leğen sıcak su yapıp (bol lavantali falan) oturup keyif yapacağım, sonrasında kalkamayacagim için eşimin eve gelmesini bekliyorum
Düzensiz az sancı var. Ama sanırım hissetmiyorsun.rica etsem yorumlarmısın asla anlamıyorum telefonuma yapay zekada yüklenmiyor bu çektirşp bakmafan gün verdiler zaten yorgundum uğraşmadım bende çıktım hastaneden
O kadar gerildim ki nst de ful sancım çıktı 100 lere varan. Sinir oldum resmen. Birde kadınlar çok konuşur derler ben erkekler kadar çok ve gereksiz mal gibi konuşan canlı görmedim. Sadece kendi eşim değil yani iş yerinde de cokÖncelikle gözün aydın canım huzurla büyüt yavrunu. İnş en kısa zamanda toparlayacak Cihangir'imiz anneciğinin kucağında evine gidecek. Acıların azalır sende hızlıca toparlanırsn inş.
Ayy sinir basıyo beni. Kendisi devlette doğursun o zamantövbe ya rabbim.
10 temmuza verdiler ama çam sakuradan da gün alacam daha bu tarih veren bağcılar eğitim araştırma eşim asla istemiyor burayı çok teşekkür ederim bu aradaDüzensiz az sancı var. Ama sanırım hissetmiyorsun.
Bebeğin kalp atışları normal seyirde
Tarihi ne zamana verdiler ?
Kendi paramla bu kadar rezil olmamıştım resmen. Geldim eve konuşuyorum söylüyorum anlatıyorum yok anacim tüm kanallarını kapatmış bu. Hiç halim yok biliyon mu o kadar ağır bir grip halindeyim ki. Yürüyecek takatim yok. Nst de bu şekilde çıktı.Öf o gitsin kendisi istediği yerde dogursun, seni rahat bıraksın lutfen.!
Stres yapma parka bahçeye cik hava al, meyve ye, yorma kendini, bebisler anlık gelişir bu haftalarda, üç hafta almadiysa şimdi alır, sen onun için rahatlamaya çalış
Klasik düzensiz sancılar var ama kalp atışı normal, ağrı hissediyor musun bu değerlerde pek hissettirmiyor kendini kasılma gibi oluyor daha çok, senin nasılrica etsem yorumlarmısın asla anlamıyorum telefonuma yapay zekada yüklenmiyor bu çektirşp bakmafan gün verdiler zaten yorgundum uğraşmadım bende çıktım hastaneden
Bence sakin ve net bir şekilde ben kararımı verdim özelde doğum yapacağım kendimi daha güvende hissediyorum lütfen üsteleme de ve ne yaparsa ne derse kâle alma onu.O kadar gerildim ki nst de ful sancım çıktı 100 lere varan. Sinir oldum resmen. Birde kadınlar çok konuşur derler ben erkekler kadar çok ve gereksiz mal gibi konuşan canlı görmedim. Sadece kendi eşim değil yani iş yerinde de cok
sancı değilde karnım taş oluyor ve aşağıya sıkılmış sanki bebek her adımda acıyor canım hatta şu testi denedim ayak ayak üstüne atmayı asla yapamıyorum canım acıyor bir kaç gün önce yapıyordum oysaKlasik düzensiz sancılar var ama kalp atışı normal, ağrı hissediyor musun bu değerlerde pek hissettirmiyor kendini kasılma gibi oluyor daha çok, senin nasıl
Sancın da var nasıl hissediyorsun peki var mı agrin, dinleme ya, durumun varsa nerede istiyorsan orada yap, boşver su donemlerin zehir olmasin, hastalıkta zaten tam.vaktinde yakalamış bı o eksiktiKendi paramla bu kadar rezil olmamıştım resmen. Geldim eve konuşuyorum söylüyorum anlatıyorum yok anacim tüm kanallarını kapatmış bu. Hiç halim yok biliyon mu o kadar ağır bir grip halindeyim ki. Yürüyecek takatim yok. Nst de bu şekilde çıktı.
Öyle dedim. Bu konuyu daha önce konuştuk ben korkuyorum devlet hastanesinde kimseyi yanına almiyorlar ve ben çalışan bir insanım beş on bin için bu konforumu bozmak istemiyorum. Kafam rahat ve eşim ailem yanımda olsun istiyorum dedim. İyi sen bilirsin dedi surat astı arabaya kadar da bağımsız yürüdü. Açtım valla midem ağrıyordu yemek söyleyelim dedim ben yaparım dedi. Az pişmiş bir tavuk yaptı çok az pişmiş dedim bu hicbirsey begenmiyorsun diye bir de o yönden laf yedik. Tövbe tövbe valla kriz geçirecek seviyeye geldim resmenBence sakin ve net bir şekilde ben kararımı verdim özelde doğum yapacağım kendimi daha güvende hissediyorum lütfen üsteleme de ve ne yaparsa ne derse kâle alma onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?