2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Kızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar

Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Kuzummm inşallah sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına dualarım seninle Allah ikinizin de yardımcısı olsun Ateş en kısa zamanda kucağında olacak inşallah

Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Allah yardımcın olsun canım çok kolay geçsin sağlıkla kavuşun. Hiçmi hareket hissetmiyorsun? Bugün benim bebişte çok sakin ondan soruyorum.

Gecen gun benide oyle alacaklardi sonradan hareket basladi ama oksijen verildikten sonra vazgectiler.
Saglikla kucagina alirsin insallah canim artik zamanlarida geldi zaten

Dün bende açıklık kontrolünde ebeyeve doktoruma 1-2 cm aciklik varsa doğum hemen olur mu dedim hayır dedi. Bu hemen bir günde olacak bir durum değil dedi. Olursa da şaşırmamak gerek dedi. Benim de sancılarım var 100 e varan ama düzenli değil. Grupta gördüğüm arkadaşların 4 cm ile bir ay bekleyenler oldu. Doktordan gelip hiç acilmasi olmayıp sabaha dogurdum diyenleri de gördüm. Doğum çok enteresan bir şey gerçekten. Sabah 6 da öyle bir kasılma girdi ki bedenime tam 4 dakika sürdü belim ayaklarim kırılacak sandım ikinsam çıkacak dedim. Ama çıkmadı bir iki tekrarladı şimdi yine hiç birşey yok. Dr suni sancı ile doğumu baslatma taraftari değilim son gününe kadar bekleyelim dedi. Vaktini bekliyorlar senin henüz vaktin var iri bebek olacak telaşı da bence çok yanlış. 36 haftalıkken bebeğim 3 kg du. 3 haftada 200 gram almış. Gebeliğin başından beri şekerden suphelendiler iri bebek dediler beslenmene dikkat et dediler şimdi ise bebeğim yerinde sayiyor. Bunlara takılmamak gerekirmis

Hastane de 6cm açıklığı olan vardı, eve muayene ettikten sonra dedi ki daha dogurmazsin sen biraz daha yürü
Ben oğlumu 6cm ile doğurdum acilmam olmadı nasip

Gecen cuma beni de yatiracakti dr sonra bı lt su iç bi daha nst çek dedi. Çekince düzelmişti. Sağlıcakla mutlulukla kucağıniza alın inşallah. Hayırlısı olsun

Canım benim canım özelden sürekli konuşuyorduk sabahta normal konuşuyorduk beni birden doğuma alıyorlar deyince şok oldum ama bu şekilde bebiş gelmeyi seçti. Seni çok seviyorum umarım çok çok kolay geçer duamda olacaksın haber gelene kadar

Ayyyyy
Ağrıyla gittin galiba hastaneye ?
Saat 2yi bekliyorlarsa plansız doğum durumu var sanırım.

Rabbim, saglıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım senin için

Artık bu grupta her gün en az bi doğum olacak kızlar?
Hareketli günler başlıyor, maceraya hazır mıyız ?

Umutdolu1903 sen nasılsın canım bugün ? Bebeğin durumunda bi gelişme var mı ?

Evet canım normal de o da normal doğum düşünüyordu bende o yüzden biraz şok oldum Nst sonucu karar vermişler

dualarımız seninle inş sağlıkla bebeğinle çıkacaksın güzelim
of herkes patır patır dökülüyor şaka maka bizim vakitler geldi heyecandan çişimi yapıcam şimdi hamile duası kabul olur diyerek hepimizi sağlıkla doğurtucaz inş kızlar

Evet kuzum biliyorum ama daha bacak bacak üstüne atabiliyorum vakti var herhalde enerji halen devam
Aynen hamile değilmişim gibi karnım büyük değilmiş ağırlığım yokmuş gibi hissediyorum gerçekten bende kız bende ağrı falan yok hiç bir şey yok bakalım ne zaman gelir perşembe nstm var bakalım ne çıkacak
Kızlar hala açılmam yok sancım yok sizce beklemeli miyim ? Yoksa sezaryen olmalı mıyım ?
Canım en iyi kararı doktorun bilir. Beklemek doğru belki ama Taranta nin dediği gibi her şey olabilir. O yüzden doktorun kontrolü altında olmak, onunla birlikte bir karar almak en iyisi olur. Doktorun ne diyor? Ne zaman kontrolün?

Evet canım normal de o da normal doğum düşünüyordu bende o yüzden biraz şok oldum Nst sonucu karar vermişler
Ben de öyle hatırlıyorum. Bebek başı kanala girmiş miydi giriyor muydu öyle bi şeyler.. sancıları vardı. Sabah akşam ondan haber bekliyordum. Şimdi hareketleri azaldı diye sanırım sezaryenden bahsediyorlar

Evet aynen öyle oldu bebek hareketleri azmış geçende benimki de öyle çıktı hepimiz için en kolayı en güzeli ne ise o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…