- 10 Mayıs 2022
- 1.485
- 2.037
- 83
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.701
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geçmiş olsun şimdidenKızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Canım benim canım özelden sürekli konuşuyorduk sabahta normal konuşuyorduk beni birden doğuma alıyorlar deyince şok oldum ama bu şekilde bebiş gelmeyi seçti. Seni çok seviyorum umarım çok çok kolay geçer duamda olacaksın haber gelene kadar
Bizde özelden konuşuyorduk. Dün kasıklarımda ve makata vuran ağrım var dedi. Oğlan normalde çok hareketli azaldı hareketli falan dedi. İshalim dedi . Kuzum acaba gitsen mi bugünden baya doğum belirtin var yarını beklemesen mi dedim. Çok hareketsizlesirse veya başka bir şey olursa giderim dedi. Kontrolü vardı normalde bugün. Gece de çok carpintim var yazmıştı en son bende bak çok kötüysen sabahı bekleme git demiştim. Şimdi doğuma giriyorum yazmış. Sezaryen sanırım normal olacak gibiydi ama bekleyelim bakalım güzel haberlerle gelsin inşallahAyyyyy
Ağrıyla gittin galiba hastaneye ?
Saat 2yi bekliyorlarsa plansız doğum durumu var sanırım.
Rabbim, saglıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım senin için
Artık bu grupta her gün en az bi doğum olacak kızlar?
Hareketli günler başlıyor, maceraya hazır mıyız ?
@Umutdolu1903 sen nasılsın canım bugün ? Bebeğin durumunda bi gelişme var mı ?
Tecrübeli ebeler bilir bunu bende karşılaştım. Bide stajyerler de var onlar iyice bilgisizler.Hanımlar Ben de şu an 37+2'yim geçen hafta pazartesi günü nişanım geldi sabah 4 gibi öğlene doğru kanla karışık bir akıntı daha gelince doktora gittim 1 santim açıklığım vardı mst'de Sancılarım 75 85 arası çıktı hanım da enfeksiyon çıktı CRP 10 antibiyotik başladı bir gece hastanede kaldım hem antibiyotik için hem de ne olur ne olmaz diye. Sonra Sancılarım düzene girdi 35-40 arası gelip gidiyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum 75 85 arasında da hiçbir şey hissetmedim. İki gün sonra açıklığım bir buçuk santim olmuş yani hemen hemen aynı pilates yapıyorum ben de dün yine gittim kontrole nst'de normal çıktı her şey Doktor Cuma gününe kadar bir sıkıntı yaşamazsan bekle dedi Cuma günü tekrar bir kontrole gideceğim.
Nst'de çıkan bebek hareketleri az muhabbeti bebeğin o sırada uyuyor olmasından da kaynaklanabiliyor bilginiz olsun hemşire nst'yi bağladıktan sonra bebeğin hareketleri çok kısıtlı böyle olmaması gerekiyor diye biraz surat astı sonra ebe geldi bu çocuk uyuyor dürtükle biraz dedi iki dürtükledim gayet güzel çıktı hafeketleri fıldır fildir Yani o an sağ olsun ebe gelip bir şey söylemeseydi hareketleri kısıtlı az diye müdahale etmek isteyeceklerdi.
Gün içinde hareketlerini Bazen çok sık hissediyorum bazen az hissediyorum nst'de çıkan hareket baz alınıyor galiba ama bebek uyku modunda olabiliyormuş Ben sağdan soldan hafif dürtünce nst'den de kontrol ediyorum kağıttan hareketleri belli oluyor. Tabii herkes de farklı olabilir de ben de bu durumlar bu şekilde ilerlediBen de öyle hatırlıyorum. Bebek başı kanala girmiş miydi giriyor muydu öyle bi şeyler.. sancıları vardı. Sabah akşam ondan haber bekliyordum. Şimdi hareketleri azaldı diye sanırım sezaryenden bahsediyorlar
Aynen öyle o stajyerler ya da hemşire artık hangisi ise nst nin fotoğrafını çekip doktora attı bebeğin hareketleri kısıtlı diye benim de moralimi bozdu orada Sonra ebe geldi anlattım durumu dürtükleyince düzeldi uyumuş bu dedi. Doktor da o an o mesaja göre hareket etse sezeryan dicekler hemenTecrübeli ebeler bilir bunu bende karşılaştım. Bide stajyerler de var onlar iyice bilgisizler.
Hiç bilmek istemezsin10 cm değil mi o ya nasıl 6 ile dogurdunuz
Canımm her şey güzel olur inşallah sağlıkla gelsin miniğinKızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Hanımlar Ben de şu an 37+2'yim geçen hafta pazartesi günü nişanım geldi sabah 4 gibi öğlene doğru kanla karışık bir akıntı daha gelince doktora gittim 1 santim açıklığım vardı mst'de Sancılarım 75 85 arası çıktı hanım da enfeksiyon çıktı CRP 10 antibiyotik başladı bir gece hastanede kaldım hem antibiyotik için hem de ne olur ne olmaz diye. Sonra Sancılarım düzene girdi 35-40 arası gelip gidiyor ama ben hiçbir şey hissetmiyorum 75 85 arasında da hiçbir şey hissetmedim. İki gün sonra açıklığım bir buçuk santim olmuş yani hemen hemen aynı pilates yapıyorum ben de dün yine gittim kontrole nst'de normal çıktı her şey Doktor Cuma gününe kadar bir sıkıntı yaşamazsan bekle dedi Cuma günü tekrar bir kontrole gideceğim.
Nst'de çıkan bebek hareketleri az muhabbeti bebeğin o sırada uyuyor olmasından da kaynaklanabiliyor bilginiz olsun hemşire nst'yi bağladıktan sonra bebeğin hareketleri çok kısıtlı böyle olmaması gerekiyor diye biraz surat astı sonra ebe geldi bu çocuk uyuyor dürtükle biraz dedi iki dürtükledim gayet güzel çıktı hafeketleri fıldır fildir Yani o an sağ olsun ebe gelip bir şey sö
Sağlıcakla gelsinler inşallah. Bir avazda. Annemler falan diyor ya işte senin durumun da uzadı insan son günler sancı çeker sen aylardır boylesin. Maalesef bu durum çok kötü işte. 3 aydır sürekli kasılma var. Ama ne gelen nişan var ne gelen su var ne bebek. Bu kasılma ve baskılar ile ben diyordum açılma var gidiyordum 0 açılma diyorlardı. İlk defa dün ebe 1-2 cm açıklık var yumuşama yok dedi. Allah yardımcımız olsun.Aynen öyle o stajyerler ya da hemşire artık hangisi ise nst nin fotoğrafını çekip doktora attı bebeğin hareketleri kısıtlı diye benim de moralimi bozdu orada Sonra ebe geldi anlattım durumu dürtükleyince düzeldi uyumuş bu dedi. Doktor da o an o mesaja göre hareket etse sezeryan dicekler hemen
Hiç bilmek istemezsin
Ayy noluyor noluyor canim hemen yaz doğumdan cikinca Allahim kolaylastirsin zorlastirmasin
Kuzummm inşallah sağlıkla alacaksın yavrunu kucağına dualarım seninle Allah ikinizin de yardımcısı olsunAteş en kısa zamanda kucağında olacak inşallah
Allah yardımcın olsun canım çok kolay geçsin sağlıkla kavuşun. Hiçmi hareket hissetmiyorsun? Bugün benim bebişte çok sakin ondan soruyorum.
Gecen gun benide oyle alacaklardi sonradan hareket basladi ama oksijen verildikten sonra vazgectiler.
Saglikla kucagina alirsin insallah canimartik zamanlarida geldi zaten
Rabbim sağlıcakla kavuştursun
Gecen cuma beni de yatiracakti dr sonra bı lt su iç bi daha nst çek dedi. Çekince düzelmişti. Sağlıcakla mutlulukla kucağıniza alın inşallah. Hayırlısı olsun
Canım benim canım özelden sürekli konuşuyorduk sabahta normal konuşuyorduk beni birden doğuma alıyorlar deyince şok oldum ama bu şekilde bebiş gelmeyi seçti. Seni çok seviyorum umarım çok çok kolay geçer duamda olacaksın haber gelene kadar
Ayyyyy
Ağrıyla gittin galiba hastaneye ?
Saat 2yi bekliyorlarsa plansız doğum durumu var sanırım.
Rabbim, saglıkla ve kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin. Dualarım senin için
Artık bu grupta her gün en az bi doğum olacak kızlar?
Hareketli günler başlıyor, maceraya hazır mıyız ?
@Umutdolu1903 sen nasılsın canım bugün ? Bebeğin durumunda bi gelişme var mı ?
dualarımız seninle inş sağlıkla bebeğinle çıkacaksın güzelim
of herkes patır patır dökülüyor şaka maka bizim vakitler geldi heyecandan çişimi yapıcam şimdi hamile duası kabul olur diyerek hepimizi sağlıkla doğurtucaz inş kızlar
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin geçmiş olsun şimdiden
Kızlarım çok teşekkür ederim, birkaç gündür zaten vücudum da çok iyi değildi kendimi iyi hissetmiyodum. 3 cm açıklık var 7 cm myom var bebekte de hala belirgin hareket yok nst için kahvaltı yaptığım için de öğleden sonrayı bekliyorlar.Bizde özelden konuşuyorduk. Dün kasıklarımda ve makata vuran ağrım var dedi. Oğlan normalde çok hareketli azaldı hareketli falan dedi. İshalim dedi . Kuzum acaba gitsen mi bugünden baya doğum belirtin var yarını beklemesen mi dedim. Çok hareketsizlesirse veya başka bir şey olursa giderim dedi. Kontrolü vardı normalde bugün. Gece de çok carpintim var yazmıştı en son bende bak çok kötüysen sabahı bekleme git demiştim. Şimdi doğuma giriyorum yazmış. Sezaryen sanırım normal olacak gibiydi ama bekleyelim bakalım güzel haberlerle gelsin inşallah
Sizin kg ne kadar çıktı ?. Bu hfta bol bol protein almamız lazım çok dikkat edelim düzeledebilirMerhaba ben de bugün tam 34+0dım 32 hafta çıktı maalesef. Biz de takipteyiz duruma göre erken alınma ihtimali var inşallah gerek kalmaz
Amin inşallah hepimiz icin hayırlısı olsun Rabbim kolaylaştırsın.Sağlıcakla gelsinler inşallah. Bir avazda. Annemler falan diyor ya işte senin durumun da uzadı insan son günler sancı çeker sen aylardır boylesin. Maalesef bu durum çok kötü işte. 3 aydır sürekli kasılma var. Ama ne gelen nişan var ne gelen su var ne bebek. Bu kasılma ve baskılar ile ben diyordum açılma var gidiyordum 0 açılma diyorlardı. İlk defa dün ebe 1-2 cm açıklık var yumuşama yok dedi. Allah yardımcımız olsun.
Ah canımKızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimizin bebikleri sağlıkla gelir bu hafta doğurcam gibi geliyo demiştim zaten ama tabi hazırlıksız olmayı da beklemiyodumAh canımbu ara senin doğumunu bekliyorduk, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini dualarım seninle
Şükür zordu dikişlerim falan cok vardı ama hemen toparlandım kötü geçmedi çok şükür, inşallah daha güzellerini geciririzGelmiş geçmiş gitmiş. İnşallah bu doğumun çok güzel geçer.
Sağlıkla kucağına al inşallah. Çok güzel geçecek dığumun endişelenme.Kızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?