- 22 Mayıs 2023
- 2.519
- 7.147
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.721
İnşallah kuzummmmÇok sevindim gözün aydın içim rahatladı bi oh dedik. İnşallah vaktiyle sağlıkla doğsunlar amin
Kuzum benim kanamadan 5 gün sonraki kontrolde hala çıkmamıştı. Durduk yere çıkmış resmen. Ama gerçekten karnımda felaket bi hareket vardı bebek sürekli ordan oraya yer değiştiriyordu belki de o plesentaymış. İnşallah senden güzel haber bekliyorum doktordan çıkınca yazBanada 32 den sonra çıkmaz demişlerdi en sonda çıkmamıştı ve tamamen kapatıyor benimki ve benim hiç bugüne kadar da kanamam olmadi senin o kanamalar yer değiştirmeden dolayı olmuş sanıyorum o yüzden sanki benim öyle kalmış gibi hissediyorum yarın ogrenecem bende ay ne çektik bu plesantadan ya büyük ihtimalle bana da artık gün verecekler bakalım hayırlısı
Bu doğum öncesi enerjisi olmasın kızKızlar bugün bana bir haller oldu. Bir enerji geldi bir enerji geldi ama öyle böyle değil. Evi süpürdüm sildim ama böyle eğilip doğrulmali incigini cincigini yani tüm ayrıntılarıyla. 3 tencere yemek yaptım, koca yığın bulaşık yıkadım, çamaşırlar yıkandı kurudu katladim kaldırdım. Kızla ilgilendim, orayı burayı toparladım. Vakit kalsa koltuk silecektim eşim gelince kaldı. Yarın inşallah. Şuan kalkıp halay falan cekebilirim öyle bir enerji var üstümde. Karnım küçülmüş gibi gözüküyor üstten ama aynadan bakınca kocaman gözüküyor aşağıya inmiş baya onu farkettim. Benim enerjik olduğum gibi bebek de hareketli acayip hareket ediyor sürekli aktif karnımı delecek gibi hiç durmuyor. Doğum enerjisi dedikleri olay bu mi? @cokyenianne sanırım aynı şeyleri yasiyoruz bacım sadece bende nişan sancı falan yok. Gece gece hala gözüm işlerde oysaki bu saatte yatak gözümde tüterdi. Noldu anlamadım..
Çok şükür arkadaşımmmm çok şükürrrrrrİnşallah yararlar bacıminşallah sende de en kısa zamanda ise yarar
Masallah canım demek ki daha zamanı var benim nişan gelir gelmez sancılar başlamıştı ertesi gün de sıklaşmıştı sonra da doğum olmuştu. Bekle bakalım elbet gelecek minik
Maşallah canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim
Maşallah senin minik kuşa gün de belki olmus ay çok az kaldı yani kavusmana evladına çok heyecanlısağlıkla gelsin inşallah minik kuşun ya
Çabuk yürü benim canımı sıkma de ahahaha. Şaka bir yana kızlar doğru diyor 40.gun belki de daha fazla yaran iyilesene kadar yapamayacaksiniz zaten iyi değerlendirsin su son zamanları.Doğum icin Görev önemli görev kutsal de sen o anlar yani inşallah başka seçenekler de dene ne varsa ne iyi geliyorsa tüm tuşlara bas belki işe yarar arkadaşım
Umutvarimmmmmhep bir umudumuz vardı kalbimizde hiççç tüketmedik o umutları ve çok sevindim ya resmen mucize maşallah ne güzel sonunda çıkmış seninki de ay çok mutlu oldummmm umutların hiç tükenmemesi gerektigini herkese gosterdiniz minik bebisinle ya bin şükür kuzum benimmmm
Canım benim çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahmerak etme dualarımız seninle ve Cihangir evladımızla inşallah en kısa zamanda toparlayıp çıkacak annesi korkma güçlü ol bol bol dinlen inşallah sütün de hemen gelecek inanıyorum fırsat buldukça yaz merak ederiz seni ve bebeğini
Benim hamile kalmaya çalışırken forumdaki adım bambaşka bi şeydi. Sonra dedim ki şöyle umutlu bi isim koyayım negatif isimler evrene negatif mesajlar olmasın dedim adımı umutvari olarak değiştirdimAhh işte bu Umutvari olmak böyle mucizelerle karşılaşabilirsin demekÇok da mucize mi bilmiyorum ama beklenmeyen bir durum sanırım artık çıkmaz demişti çünkü doktorun. Çok şükür çok sevindim ya
Eşinizle ailenizle olmak istiyorsunuz ve ne güzel duygusal yönden size iyi gelecek bu durumu eşinize açıkça ifade ediyorsunuz. Ama empati yaptığımda eşinizin de aynı şekilde sizin yanınızda olmak istemesi gerekiyor. Devlette tek başıma odada kalmak istemiyorum korkuyorum dediğiniz an gözü bir şey görmemeli. Bu sıralar ben aşırı alınganım diye galiba ben şu an buna takıldım. Yani onun da evet ben de o odada olmalıyım farkındalığına girmesi ne güzel olur...
Bahsettiğin ani gelen enerjinin neyin belirtisi olduğunu biliyorsun dimi ?aboooyyy alarm alarm
Çok şükür arkadaşımOy maşallah çok şükür ya
Canım dün akşam misafirimiz vardı ama çok yakın iki arkadaşımızdı. Tek bir şeye bile elimi sürdürmediler yemeği eşim yaptı geri kalan her şeyi de onlar yaptılar. Bence misafir gelecekse de böyle misafirler gelmeliİyi geceler
Gruptaki doğum yapan güzel annelerimiz artmaya başladıkça beni de stres basmaya başladı. Yarın doktor kontrolümüz var bakalım biz de gün belirleyecek miyiz çok heyecanlıyım
Bu arada 36. Haftaya geldik artık. Koskoca 8,5 ay bitti neredeyse ve doğuma azıcık kaldı. Kimle konuşsam her an doğurabilirim çok ağırlaştım artık, çok zor hareket ediyorum falan diyorum. Ona rağmen bu hafta bana oturmaya gelmek isteyen 3 ayrı kişi oldu. Bu insanların 2si zaten normalde asla gelmeyen insanlar. Bu hafta ne olduysa ne düşündülerse anlayamadım. Heralde doğurmadan rahat rahat gidelim de oturalım falan diye düşünüyorlar da bir bakın bakalım benim bununla uğraşabilecek gücüm enerjim kalmış mı? Bu güne kadar neredeydiniz?
Bir yandan kendimi çok yalnız hissediyorum insan görmek istiyorum ama bir yandan da bu güne kadar gelmeyip de şimdi gelmek istemelerine kızıyorum. Evi temizleyemiyorum, mutfağı toplayamıyorum, ayakta duracak ve hatta oturacak bile gücüm yok. Biri haftaiçi biri hafta sonu biri de cuma gelmek istiyor, kabul etsem heralde perşembe cuma cumartesi derken pazar günü doğum haberimi almış olursunuz bu kadar hareketliliğin sonucunda
Ne düşünüyorsunuz insanların böyle durup durup doğuma son birkaç hafta kala gelmek istemesi hakkında, var mı başına gelen?
Ayyy Allah razı olsun belki de senin dualarınla oldu kuzucummm kim bilir. Çok teşekkür ederimAllah şifalar versin canım. İnşallah en kısa zamanda bebeğinde sende toparlarsiniz
Anladığım kadarıyla çalışıyorsunuz. Benim şahsi düşüncem eğer ben calisiyorsam kazandigimla ilgili söz hakkı benimdir. Bütün bir yıl onca çocukla uğraştım hemde okul öncesi kaç kez çocuklardan hastalık bulaştı çok ağır atlattım. 37. Haftaya kadar da çalıştım. Şimdi bana eşim gelip diyecek özelde doğurma kocaman gülerim ona... O zaman çalışmamın ne anlamı kalıyor ki paramı istedigim gibi tasarruf edemeyeceksem...
Umutvari canım çok sevindim senin adına o mübarek beldelerde de çok kez aklıma geldin dua etmiştim sana. Allah'tan ümit kesilmez diye boşuna dememişler
Yaaaaaaa resmen yarın 3 bebişimiz mi geliyorrrrrr
Sağol kuzucum Allah razı olsunnn gerçekten dinlenmekle etkili olduKızlar herkese günaydın
Bugün kontrolü olan arkadaşlar iyi haberler alırlar umarım.
@Umutdolu1903 ve @vicky3461 hayırlı uğurlu olsun hem bebişleriniz hem sizler iyisinizdir inşallah. @Umutdolu1903 senin bebiş küvözdeydi sanırım inşallah çabucak toparlar da kavuşursunuz birbirinize
Umutvari güzel haberlerle gelmişsin sevindim senin adına demek ki bu plasentanın olayı dinlenmekmiş sana da iyi geldi umarım her şey dilediğin gibi olur
pepsi imermeri ve ozmut sizlere de şimdiden kolay doğumlar diliyorum. İnşallah hiç sıkıntısız atlatır bu süreci bebişlerinize bir an evvel kavuşursunuz
Anammm son dk golü geldi :) senden bir atak bekliyorduk hepimiz. güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşımmm dualarımız seninle. İnşallah sağlıklıca kavuşun bebişineKızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar