2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Çok sevindim gözün aydın içim rahatladı bi oh dedik. İnşallah vaktiyle sağlıkla doğsunlar amin
İnşallah kuzummmm
Kuzum benim kanamadan 5 gün sonraki kontrolde hala çıkmamıştı. Durduk yere çıkmış resmen. Ama gerçekten karnımda felaket bi hareket vardı bebek sürekli ordan oraya yer değiştiriyordu belki de o plesentaymış. İnşallah senden güzel haber bekliyorum doktordan çıkınca yaz
Bu doğum öncesi enerjisi olmasın kız
Çok şükür arkadaşımmmm çok şükürrrrrr
Benim hamile kalmaya çalışırken forumdaki adım bambaşka bi şeydi. Sonra dedim ki şöyle umutlu bi isim koyayım negatif isimler evrene negatif mesajlar olmasın dedim adımı umutvari olarak değiştirdim bence işe yaradı
Oy maşallah çok şükür ya
Çok şükür arkadaşım
Canım dün akşam misafirimiz vardı ama çok yakın iki arkadaşımızdı. Tek bir şeye bile elimi sürdürmediler yemeği eşim yaptı geri kalan her şeyi de onlar yaptılar. Bence misafir gelecekse de böyle misafirler gelmeli
Ayyy Allah razı olsun belki de senin dualarınla oldu kuzucummm kim bilir. Çok teşekkür ederim çok şükür rahata erdik
Gunaydinn
Bugun ayni bedende son gunumuz kizlar ozmut ve kullanici adini bulamadim iremmerilii kiz bul bizi
Nasilsiniz ?
Ben hic iyi degilim sanirim

Buldum imermeri
Yaaaaaaa resmen yarın 3 bebişimiz mi geliyorrrrrr
Sağol kuzucum Allah razı olsunnn gerçekten dinlenmekle etkili oldu
Kızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar

Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Anammm son dk golü geldi :) senden bir atak bekliyorduk hepimiz. güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşımmm dualarımız seninle. İnşallah sağlıklıca kavuşun bebişine bizi habersiz bırakma

Güzelce gelecek minigin tüm kalbimle inanıyorum sakin ol her şey olduğu kadar artık sen ve bebeğin sağlıklı olun gerisinin hiç önemi yok. Haberlerini bekliyoruz kuzum benim

Bu konu herkesin kendi özeli düsüncesi kuzum. İlkinde epidural anestezi ile doğum yaptım. Çok güzel bir tecrübeydi. 4 cm açıklıktan sonra epidural anestezi vermeye başladılar. Ayni zamanda suni sancı da verdiler. Hiç bir ağrıyı sancıyı hissetmedim. Sadece kasılma ve orama bebeğin yaptigi baskıyı hissettim o kadar. Onu da hissetmek lazım ki doğumun başladığını anlamak için. Sabah ebeyi cagirrtim anneme, gelip baktı dedim çok aşırı baskı hissediyorum artık oramda. Noldu dedim nolcak kız saçları görünüyor doğum başladı dedi o kadar ağrısız sızısızdı benim için. Doğumdan sonra da ne bel ağrısı ne baş ağrısı hiç bir şey hissetmedim. Kuş gibi hafiftim. Şimdi yine normal gözüküyor ve yine öyle yaptıracağım nasipse. Dediğim gibi herkesin kendi kararı. Ama eltim aynı şekilde 2 doğum yaptı o da hep memnundu bende memnundum..

Öyle olma ihtimali yüksek kuzum

Sizin adınıza çok sevindim Evet bu durum kişiye özel bir durum ama genel fikirleri de merak ediyorum açıkçası Beni korkutan şey bele yapılan iğnenin canımı yakacak korkusu. Sancıyı çekmektense o acıyı anlık çekmek daha mantıklı da geliyor Aslında ama gözümde çok büyüttüm galiba

Merhaba hanımlar, hamileliğim 33+5 te,dün gece aşırı bir ağrı oldu karnımda bebek bir hareketler yaptı,yer değiştirdi,ne sağıma ne soluma dönebildim düz sırt üstü de yatamadım,sürekli alttan sancı gibi oldu,sanki adet sancısı gibi,yürüdükçe sanki aşağıya doğru çekti,uyanıp uyandım hep sonra hafifledi uyumuşum sabah da ağrım kalmadı,devam etse doktora gidicektim ama geçti suanda da sakiniz,acaba neyden oldu? Doğum mu yaklaşıyor sizce,erken doğum belirtileri miydi?

Yaaa bende bugün anca hallettim valla yoruldum şimdi girdim eve sabah 9 dan beri ordayım çocuğum meğerse açlıktan hareket etmiyormuş nst de iyi geldi şükürler olsun yarın sabah 6.30 7 gibi hastanede olacağız sonra da kucağımda olacak Allah nasip ederse inşallah kan sonuçlarında da bir sorun çıkmazda her şey yolunda gider. Ahhhhh evetttt bende o kadar heyecanlıyım ki bu gece nasıl uyuyacak sabah olacak bilmiyorum

Epidural anestezi normal doğumda uygulanan lokal anestezi diyebilecegımız anestezi çeşidi. Omurilikten vuruluyor ve belden aşağısını. Uyusturuyor. Bu da doğum sancısını daha az duymaya ve ıkınma hissinin daha az gelmesine sebep oluyor. Doğumu yavaşlattığı da kanıtlanmış. Ben dayanabildiğim kadar dayanıp yaptırmak istemiyorum tabiki ama o an süreç nasıl işler bilmiyorum ayrıca vurulduğu bölge itibari ile riskleri de mevcut

Çok teşekkür ederimmm inşallahh hepimiz kolaylıkla sağlıkla kavuşuruzzzz

Güzel olacak canım benim merak etme yarın. kavusma zamanı

27 sinde bende varım çok heyecan çok endişe çok mutluluk..
Spinal sezeryan olan olursa anesteziyi kolay atlatmak için vs bildiklerini anlatırsa sevinirim.
Ben olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bana şimdiden hemşire dedi ameliyat sonrası bol kahve ile atarsın diye. Türk kahvesi, filtre kahve gibi sert kahveler. Başka bir tüyo alırsam onu da yazarım yada bana iyi gelen bir şey olursa anlatırım

Evet bunları bildiğimden Aslında korkuyorum biraz da Epidural anestezide kateter takılıyor Omuriliğin tam içine değil aslında yanından oluyor İncecik bir hortum gibi bir şey takıyorlar ve Aslında anestezi de değil Belirli aralıklarla ağrı kesici uyguluyorlar.

Spinal anestezi Sezeryanda yapılıyor o direkt Omuriliğin içine bir defa uygulanıyor ve yaklaşık 6 saat etkisi sürüyor.

Her ikisini de yapan kişi Çok önemli aslında. Bakalım benim de büyük ihtimalle anlık gelişecek her şey ama tecrübelerden duymak istedim çünkü mesela süreci yavaşlattığını ıkınma hissini azalttığını bilmiyordum

Bebek uyuyor olursa nst tekrar ediliyor. O yüzden hareketsiz olursa başlıyorum dürtmeye uyansın beni zahmete sokmasın. Hep o mu beni uyandıracak ?
Teşekkür ederim arkadaşım inşallah hepimizin bebikleri sağlıkla gelir bu hafta doğurcam gibi geliyo demiştim zaten ama tabi hazırlıksız olmayı da beklemiyodum
Sana bi şey diyeyim mi? Sanırım asla tam olarak buna hazır olamayız. O çantanın fermuarını çekmiş olsaydın bile bi şeyler eksik gibi gelecekti.

Hayırlı olsun şimdiden. Sezeryan mi olacak?

Aminnn aminnn inşallahhh ahhh kendime geldiğimde inşallah fırsat bulur bulmaz yazacağım buraya

Hayırlı olsun şimdiden. Sezeryan mi olacak?
Şükür zordu dikişlerim falan cok vardı ama hemen toparlandım kötü geçmedi çok şükür, inşallah daha güzellerini geciririz
Amin amin inşallah su gibi bir avazda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…