2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Allah yardımcın olsun demek ki bu haftalarda herkes aynı ağrıyı yaşıyor

5gun bol stresli geçecek desene

Maşallah tecrübesizlik zor okuyorum burada yazılanları sürekli ama belirsizlik insana korku veriyor Sıcak suyu deneyeceğim teşekkürler
Az önce birine de yazdım ananas yemek de tetikliyor açılma için de acele etme aktif doğum süreci başladığında açılman da hızlanacaktır. Sen şuan yapabileceğin şeyleri yapıyorsun zaten.ağrıların doğum öncesi hazırlık ağrıları olabilir parol almayı dene en azından gerçek sancılar değilse durumu bir tık hafifletebilir.

Benimki de yeni geldi bu hafta hastanede sonraki hafta Allah kerim net birşey demedi.bebşm de 2. Doğumda pazartesi nişan gelmişti o gün doktora gittiğimde istersen suni verelşm demişti tam 39+2ydim ve 2cm açılmam vardı.o hafta bir dün hastanede bir gün değildi. Çarşambaya kadar sabrettim beklerim dedim salı gece acilde düzenli sancıları görünce Çarşamba sabah gittim o suni sancıyı yine de aldım velhasıl 39+5 te doğurdum.

Benimki de yeni geldi bu hafta hastanede sonraki hafta Allah kerim net birşey demedi.bebşm de 2. Doğumda pazartesi nişan gelmişti o gün doktora gittiğimde istersen suni verelşm demişti tam 39+2ydim ve 2cm açılmam vardıo hafta bir dün hastanede bir gün değildi. Çarşambaya kadar sabrettim beklerim dedim salı gece acilde düzenli sancıları görünce Çarşamba sabah gittim o suni sancıyı yine de aldım velhasıl 39+5 te doğurdum.

O ağrıyı ayirmama durumun yok inan ki, sancıyla birlikte titreme ıkınma kasılma hissi, tuvalet hissi hepsi bı anda çöküyor, bu yalancı sancıları katlar, korkutma kendini anlamam diye, ben de ebeye demiştim suyum geldikten sonra odaya bıraktı gelip kontrol edeceğim dedi, bende ya dogurursam anlamazsam dedim, kafasını salladı sırıttı anlarsın anlarsıin diye boşuna kuruntu yapıyoruz da başımıza gelene kadar anlamıyoruz açılma için de bir aydır çalışıyorum bı halt olmadı, sıcak suya oturdum, ananas Hindistan cevizi yedim hurma yedim papatya çayı içiyorum, cinsel hayatim şaşmış durumda, vakti varsa ne yaparsak yapalım birşey olduğu yok doğum insanın kendini rahat huzurlu hissettiği saatlerde başlamaya daha meyilliymis o yüzden genelde akşam saatlerinde gece falan gelirmiş, sen kafanı rahatlatmaya çalış, kendini korkutma

Canim sandalyeye sürekli otur kalk demisti bana doktorum açılma için.dusa gir beline sicak su tut ,ananas hurma ye papatya adacayi iç.sancin geldiginde surekli oluyor kesilmiyor arkasi mutlaka anlarsin yani Allah yardımcın olsun

Gunaydinn
Bugun ayni bedende son gunumuz kizlar ozmut ve kullanici adini bulamadim iremmerilii kiz bul bizi
Nasilsiniz ?
Ben hic iyi degilim sanirim

Buldum imermeri
Günaydınnnn
Ahh evet yaaa çok heyecannnn şu an hastanedeyim sabah nst de hareket etmedi aç geldim çünkü şimdi anestezi için sıra bekliyorum onu halledip kahvaltı ve arkasından yeniden nst çekileceğim. Sabah 8 de doğmuş olur dediler o kadar ve o kadar aşırı heyecan var ki doktor imza istiyor tercüman yerine isim soyisiim imza atmışım

Amann geçen sancım yüksek yüksek çıkıyor heyecandan telefon numaramı unuttum, resetlendim sanki bakakaldim, kadınla balistik bı süre unuttum dedim, kesin salak falan demiştir içinden gülümsedi eşinin numarası da olur problem yok dedi ben bakmaya devam ediyorum, bildim bileli aynı numara ad soyad gibi ama unuttum yani öyle bı bilgi o anda yoktu bende

Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hahahahah ayyy bence artık kendimizi bile unutabiliriz yani beyin sıfırlıyor kendini aman ne salaklığı anayız biz anaaa içimizde o heyecan neler yapıyor bize yani içimde ki heyecan çok garip kalbim pırr pırrr resmen 24 saatten az kaldı inşallah çok teşekkür ederim

Hadi kolaylıkla sağlıcakla kavuşun
İnsallah canim insallah
Kolaylıklar diliyorum
Ahh tesekkurler ederiiim efendim
Yani yarın bu saatlerde bebekler kucakta mı olacak ?
Hem de üç kişi mi doğuruyor ?
Sen, imermeri ve ozmut
Ay eveeeeeeet ladyy eveeett gerci beni saat 13:00 de alcaklar biraz garip oldu o ama napalim artik
Ben dunden hallettim o isleri
Allahim yarin bizim icin yeni bir hayat basliyor nasil olacaaak

Kızlar herkese günaydın

Bugün kontrolü olan arkadaşlar iyi haberler alırlar umarım.

Umutdolu1903 ve vicky3461 hayırlı uğurlu olsun hem bebişleriniz hem sizler iyisinizdir inşallah. Umutdolu1903 senin bebiş küvözdeydi sanırım inşallah çabucak toparlar da kavuşursunuz birbirinize

Umutvari güzel haberlerle gelmişsin sevindim senin adına demek ki bu plasentanın olayı dinlenmekmiş sana da iyi geldi umarım her şey dilediğin gibi olur

pepsi imermeri ve ozmut sizlere de şimdiden kolay doğumlar diliyorum. İnşallah hiç sıkıntısız atlatır bu süreci bebişlerinize bir an evvel kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…