- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.661
Allah yardımcın olsun demek ki bu haftalarda herkes aynı ağrıyı yaşıyorBenim de pazar günü nişanım geldi dün gece de baya belim kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıdı gece uykumdan uyandım yani dedim artık doğuruyorum sonra uyuyakalmısım sabah kalkınca yok doğuramadım fln dedim kendime ki bu 2.doğumumDün yapmadığım şey kalmadı squatlar yürüyüşler yer silmeler amma bizim kız inat edince olmuyor 38+5 im bugün en son 2 cm açılmam vardı ve doktorum 5 gün izinde söyliyeceklerim bu kadar
5gun bol stresli geçecek deseneBenim de pazar günü nişanım geldi dün gece de baya belim kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıdı gece uykumdan uyandım yani dedim artık doğuruyorum sonra uyuyakalmısım sabah kalkınca yok doğuramadım fln dedim kendime ki bu 2.doğumumDün yapmadığım şey kalmadı squatlar yürüyüşler yer silmeler amma bizim kız inat edince olmuyor 38+5 im bugün en son 2 cm açılmam vardı ve doktorum 5 gün izinde söyliyeceklerim bu kadar
Az önce birine de yazdım ananas yemek de tetikliyor açılma için de acele etme aktif doğum süreci başladığında açılman da hızlanacaktır. Sen şuan yapabileceğin şeyleri yapıyorsun zaten.ağrıların doğum öncesi hazırlık ağrıları olabilir parol almayı dene en azından gerçek sancılar değilse durumu bir tık hafifletebilir.Maşallahtecrübesizlik zor okuyorum burada yazılanları sürekli ama belirsizlik insana korku veriyor Sıcak suyu deneyeceğim teşekkürler
Benimki de yeni geldi bu hafta hastanede sonraki hafta Allah kerim net birşey demedi.bebşm de 2. Doğumda pazartesi nişan gelmişti o gün doktora gittiğimde istersen suni verelşm demişti tam 39+2ydim ve 2cm açılmam vardı.o hafta bir dün hastanede bir gün değildi. Çarşambaya kadar sabrettim beklerim dedim salı gece acilde düzenli sancıları görünce Çarşamba sabah gittim o suni sancıyı yine de aldımBenim de pazar günü nişanım geldi dün gece de baya belim kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıdı gece uykumdan uyandım yani dedim artık doğuruyorum sonra uyuyakalmısım sabah kalkınca yok doğuramadım fln dedim kendime ki bu 2.doğumumDün yapmadığım şey kalmadı squatlar yürüyüşler yer silmeler amma bizim kız inat edince olmuyor 38+5 im bugün en son 2 cm açılmam vardı ve doktorum 5 gün izinde söyliyeceklerim bu kadar
Benimki de yeni geldi bu hafta hastanede sonraki hafta Allah kerim net birşey demedi.bebşm de 2. Doğumda pazartesi nişan gelmişti o gün doktora gittiğimde istersen suni verelşm demişti tam 39+2ydim ve 2cm açılmam vardıo hafta bir dün hastanede bir gün değildi. Çarşambaya kadar sabrettim beklerim dedim salı gece acilde düzenli sancıları görünce Çarşamba sabah gittim o suni sancıyı yine de aldımBenim de pazar günü nişanım geldi dün gece de baya belim kasıklarım regl ağrısı gibi ağrıdı gece uykumdan uyandım yani dedim artık doğuruyorum sonra uyuyakalmısım sabah kalkınca yok doğuramadım fln dedim kendime ki bu 2.doğumumDün yapmadığım şey kalmadı squatlar yürüyüşler yer silmeler amma bizim kız inat edince olmuyor 38+5 im bugün en son 2 cm açılmam vardı ve doktorum 5 gün izinde söyliyeceklerim bu kadar
O ağrıyı ayirmama durumun yok inan ki, sancıyla birlikte titreme ıkınma kasılma hissi, tuvalet hissi hepsi bı anda çöküyor, bu yalancı sancıları katlar, korkutma kendini anlamam diye, ben de ebeye demiştim suyum geldikten sonra odaya bıraktı gelip kontrol edeceğim dedi, bende ya dogurursam anlamazsam dedim, kafasını salladı sırıttı anlarsın anlarsıin diyeKızlar selam, 37+4’teyim. Cuma günü nişanım geldi, Dün regl sancısı, bel ağrısı ve kasılmalarla doktoruma gittim, 1 cm açılman var dedi. NST de iyi, iyice yürü akşama açılman artar gel doğum başlasın dedi. (Bebek gününü beklerse iri olacak diye vajinal doğumu yapamayacağımı düşünüyor iki ayrı doktor olarak baktılar dün) Dün bütün gün evde pilates yaptım. Her türlü çömelme, ördek yürüyüşü, topla hareketler vs ama gece açılmam devam etmedi. Ne yapmam gerekiyor açılmanın devamı için çok da strese girdim zaten doğum korkum vardı. Gece gittiğim nöbetçi hekim de azarladı neden gelmişim diye. Sürekli açılmana bakmak lazım doğum sanıcısı böyle bir şey değil dayanamazsın olsa vs diye kızdı bana. Halbuki geceki NST’de sancım hep yüksekti. Ona da kızdı bunlar düzenli değil diye. ( o sırada kasılmalardan zor duruyordum) İlk gebeliğim siz ne derseniz o olur ben bilmiyorum ne yapacağımı diyorum ne istiyorsun tedirginsen yatışını gerçekleştirelim diye kızıyor. Resmen ağrılarımı kanıtlamaya çalıştım tüm gece.Daha önce gebelik geçiren arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim, açılmamı nasıl ilerletebilirim? Genelde dün geceki doktor bey nöbetçi oluyor, yine gece olur sancılarım da bu hekime denk gelirim diye de korkuyorum çünkü aksi yaşlı biri. Kendimi doğumum acaba başladı mı korkusuyla hastaneye attığımda yine azar yemek istemiyorum. Yalancı kasılmalarım haftalardır vardı ama bel ve vajina ağrısı bu kasılmalara yeni eklendi, hatta uykudan uyandırıyor. Gerçek sancı olur da ayırt edemem falan diye herkes gibi ikilemde kalıyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Canim sandalyeye sürekli otur kalk demisti bana doktorum açılma için.dusa gir beline sicak su tut ,ananas hurma ye papatya adacayi iç.sancin geldiginde surekli oluyor kesilmiyor arkasi mutlaka anlarsin yani Allah yardımcın olsunKızlar selam, 37+4’teyim. Cuma günü nişanım geldi, Dün regl sancısı, bel ağrısı ve kasılmalarla doktoruma gittim, 1 cm açılman var dedi. NST de iyi, iyice yürü akşama açılman artar gel doğum başlasın dedi. (Bebek gününü beklerse iri olacak diye vajinal doğumu yapamayacağımı düşünüyor iki ayrı doktor olarak baktılar dün) Dün bütün gün evde pilates yaptım. Her türlü çömelme, ördek yürüyüşü, topla hareketler vs ama gece açılmam devam etmedi. Ne yapmam gerekiyor açılmanın devamı için çok da strese girdim zaten doğum korkum vardı. Gece gittiğim nöbetçi hekim de azarladı neden gelmişim diye. Sürekli açılmana bakmak lazım doğum sanıcısı böyle bir şey değil dayanamazsın olsa vs diye kızdı bana. Halbuki geceki NST’de sancım hep yüksekti. Ona da kızdı bunlar düzenli değil diye. ( o sırada kasılmalardan zor duruyordum) İlk gebeliğim siz ne derseniz o olur ben bilmiyorum ne yapacağımı diyorum ne istiyorsun tedirginsen yatışını gerçekleştirelim diye kızıyor. Resmen ağrılarımı kanıtlamaya çalıştım tüm gece.Daha önce gebelik geçiren arkadaşlarım yardımcı olursa sevinirim, açılmamı nasıl ilerletebilirim? Genelde dün geceki doktor bey nöbetçi oluyor, yine gece olur sancılarım da bu hekime denk gelirim diye de korkuyorum çünkü aksi yaşlı biri. Kendimi doğumum acaba başladı mı korkusuyla hastaneye attığımda yine azar yemek istemiyorum. Yalancı kasılmalarım haftalardır vardı ama bel ve vajina ağrısı bu kasılmalara yeni eklendi, hatta uykudan uyandırıyor. Gerçek sancı olur da ayırt edemem falan diye herkes gibi ikilemde kalıyorum. Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Listeyi buldum.Düzenletmedi tekrar yayınlıyorum kızlar
1) 20-23 Haziranpepsi
2) 25 Haziranozmut
3) 25-26 Haziran @Susuuuu
4) 27 Haziran @ahestebirbeste
5) 30 Haziranlady peacock
6) 1 Temmuz @Taranta
7) 2 Temmuz gibi hissettim seni deVaalbara
*Bonus @PenceredekiKiz çok durmayacak gibi bu bebiş de
Günaydınnnn
Amann geçen sancım yüksek yüksek çıkıyor heyecandan telefon numaramı unuttum, resetlendim sanki bakakaldim, kadınla balistik bı süre unuttum dedim, kesin salak falan demiştir içindenGünaydınnnn
Ahh evet yaaa çok heyecannnnşu an hastanedeyim sabah nst de hareket etmedi aç geldim çünkü şimdi anestezi için sıra bekliyorum onu halledip kahvaltı ve arkasından yeniden nst çekileceğim. Sabah 8 de doğmuş olur dediler o kadar ve o kadar aşırı heyecan var ki doktor imza istiyor tercüman yerine isim soyisiim imza atmışım
Hahahahah ayyy bence artık kendimizi bile unutabiliriz yaniAmann geçen sancım yüksek yüksek çıkıyor heyecandan telefon numaramı unuttum, resetlendim sanki bakakaldim, kadınla balistik bı süre unuttum dedim, kesin salak falan demiştir içindengülümsedi eşinin numarası da olur problem yok dedi ben bakmaya devam ediyorum, bildim bileli aynı numara ad soyad gibi ama unuttum yani öyle bı bilgi o anda yoktu bende
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnsallah canim insallahHadi kolaylıkla sağlıcakla kavuşun
Ahh tesekkurler ederiiim efendimKolaylıklar diliyorum
Ay eveeeeeeet ladyy eveeett
Ben dunden hallettim o isleriGünaydınnnn
Ahh evet yaaa çok heyecannnnşu an hastanedeyim sabah nst de hareket etmedi aç geldim çünkü şimdi anestezi için sıra bekliyorum onu halledip kahvaltı ve arkasından yeniden nst çekileceğim. Sabah 8 de doğmuş olur dediler o kadar ve o kadar aşırı heyecan var ki doktor imza istiyor tercüman yerine isim soyisiim imza atmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?