- 4 Temmuz 2018
- 4.031
- 7.795
- 158
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.781
Ben eller serbest mochi aldım bakalım daha deneyimlemedim ama :)Kızlar Philips in mi lasinohun mu göğüs pompasını alsam giyilebilir mi alsam eller serbest olan yoksa elektrikli olan mı bana önerisi olacak olan var mı ?
Ah çok teşekkürler amin inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşalımozmut @pepsi @imermeri @ahestebirbeste kızlar kalbimiz dualarımız sizinle, sağlıkla kavuşun minik kuşlarınıza
Amin amin inşallahozmut @pepsi @imermeri @ahestebirbeste sağlıkla kolaylıkla kucağıniza almak nasip olsun inşaallah amin
Anestezinin her türlüsünün etkilerini atmak için bol su ve kahve öneriyorlar27 sinde bende varımçok heyecan çok endişe çok mutluluk..
Spinal sezeryan olan olursa anesteziyi kolay atlatmak için vs bildiklerini anlatırsa sevinirim.
Sezeryanda kombine de yapabiliyorlar spinal epidural ağrı oldukça ilaç verilmeye devam ediyor. Sezeryan olmak durumunda kalsam o şekilde olmasını isterdim ben.Spinal veya epidural anestezi için ne düşünüyorsunuz ben iki durumda da ikisinden de cok korkuyorum. Normal doğum olursa epidural anestezi yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden yanlış mi düşünüyorum sizce
Aynen öyle hakkimizda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah. Doğumda plan olmuyor her türlü düşünceye kendimizi hazırlayıp gitmemiz lazım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.Aynı şeyi düşünerek dürtuyorum bende
Sizi rahatlatmasına sevindim inşallah hepimiz öyle kolay geçiririz Dediğim gibi ben de anlık ne olur bilmiyorum Daha önce hiç doğum yapmadığım için şu an gelecek olan sancıyı da dayanıp dayanamayacağımı da bilmiyorum hepimiz için hayırlısı diyelim o zaman
Yok canım daha dogurmadım ama yakın hissediyorum nedenseA acemianne92 Bunu okuyunca doğum yaptın sandım, gün ayrıntısına kadar yazınca. Ama sanırım bu önceki doğum hikayen. Hayırlı doğumlar diliyorum.
Doğum yapan ve bugün yarın yapacak olan arkadaşlarımız çoğalmış, tam seçemedim mesajlardan, herkesi tebrik ediyorum. Sağlıklı, analı babalı büyüsün minikler.
Deneyimlilere sormam lazım haziran analarına mı sorsamBen eller serbest mochi aldım bakalım daha deneyimlemedim ama :)
Aaaa evet bende şuan fark ettimKızlararyakusum neden ceza aldı anlayan var mı bir baktım ceza almış şaşırdım. Burada da doğumdan başka bir şey konuşmadık onunla halbuki
Anlayamadım nedenini. Kız doğum yapsa haberimiz olmayacak. Hayırlısı olsun ne diyelim.Aaaa evet bende şuan fark ettim
Hiç bi şeySelam kızlar bugün sabah çok halsiz uyandım zar zor ev süpürdüm banyo tuvalet yıkadım çamaşır katladım kahvaltı edip topladım şuan belime sancı giriyor toz da alacaktım onu akşama bıraktım siz neler yaptınız
En iyisiHiç bi şey
Bence oraya danış onlar mayısta anne oldukları içinDeneyimlilere sormam lazım haziran analarına mı sorsam
Bi çeşit yemek yapıcam onu yeyip toplamak bi işEn iyisiben biseyler yapmayın vicdan azabı çekiyorum kendime çok kızıyorum bu konuda
Su keçe bebek organizerinden aldınız mı ?
Aşağı yukarı hepsi aynı kalite gibi. Şunu alayım diyorum Eki Görüntüle 3608262
Simdi mutfak dolaplarini sildim bitirdim 3 saatte yavas yavas ama bende bittim banyoya giricem halim kalmadi resmenSelam kızlar bugün sabah çok halsiz uyandım zar zor ev süpürdüm banyo tuvalet yıkadım çamaşır katladım kahvaltı edip topladım şuan belime sancı giriyor toz da alacaktım onu akşama bıraktım siz neler yaptınız
Mutfak dolabı silmekten nefretSimdi mutfak dolaplarini sildim bitirdim 3 saatte yavas yavas ama bende bittim banyoya giricem halim kalmadi resmen
Ay ne hoş bi çanta yerim onu
Valla bende hic sevmiyorum ha bugun ha yarin derken dedim artık sil bitsin disindan sildim bendeMutfak dolabı silmekten nefretbayram da içlerini almadım bile
Ben yürüyüş falan yapamıyorum ev işi yemek derken yemek yedikten sonra hal kalmıyor demiBi çeşit yemek yapıcam onu yeyip toplamak bi işbunu yapmayı düşünüyorum inşAllah Halim olursa akşam çıkıp yürümeyi düşünüyorum bunu pek yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?