2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
27 sinde bende varım çok heyecan çok endişe çok mutluluk..
Spinal sezeryan olan olursa anesteziyi kolay atlatmak için vs bildiklerini anlatırsa sevinirim.
Anestezinin her türlüsünün etkilerini atmak için bol su ve kahve öneriyorlar
Sezeryanda kombine de yapabiliyorlar spinal epidural ağrı oldukça ilaç verilmeye devam ediyor. Sezeryan olmak durumunda kalsam o şekilde olmasını isterdim ben.

Aynen öyle hakkimizda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah. Doğumda plan olmuyor her türlü düşünceye kendimizi hazırlayıp gitmemiz lazım. Rabbim yardımcımız olsun inşallah.
Yok canım daha dogurmadım ama yakın hissediyorum nedense arkadaşla epidural doğumu konuşuyorduk önceki tecrübemi anlattım naçizane. İnşallah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar olsun canım benim. Güzelce gelsin miniklerimiz

Simdi mutfak dolaplarini sildim bitirdim 3 saatte yavas yavas ama bende bittim banyoya giricem halim kalmadi resmen

Bi çeşit yemek yapıcam onu yeyip toplamak bi iş bunu yapmayı düşünüyorum inşAllah Halim olursa akşam çıkıp yürümeyi düşünüyorum bunu pek yapamıyorum
Ben yürüyüş falan yapamıyorum ev işi yemek derken yemek yedikten sonra hal kalmıyor demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…