2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bende sabah kv.m uğradı bir saat kadar kahve içtik gitti, evi supurdum başka birşey yapmadım pinekledim, sonra eşime menemen yapayım diye kalktım oğlum patates kızartması istedi karışık kızartma yaptım karpuz falan tam yaz menüsü, eşim geldi yedik topladım bitti, yürüyüşe çıkacağız şimdi de, hala hareket yok mu diyor eşim, varda ben tutuyorum sanki 🤷🏻‍♀️

Bende sabah kv.m uğradı bir saat kadar kahve içtik gitti, evi supurdum başka birşey yapmadım pinekledim, sonra eşime menemen yapayım diye kalktım oğlum patates kızartması istedi karışık kızartma yaptım karpuz falan tam yaz menüsü, eşim geldi yedik topladım bitti, yürüyüşe çıkacağız şimdi de, hala hareket yok mu diyor eşim, varda ben tutuyorum sanki 🤷🏻‍♀️
Bende malzeme aldım yapacgımmmmm ❤️❤️❤️❤️ iki gündür canım çekiyor ❤️

mis gibi menü
Bende galiba ıslak mendille silcem yeterli 😀
Cok manıtıklı bende öyle yapim

Evet bir soru daha mesela bebek askılarını veya bu işte krem vs tonaj makası ecüş bücüşleri neyle sildiniz de organizerlere koydunuz sayın analar
Tırnak makasini önce ve her kullanımda kolonya döküp kurulayip koyuyorum, organizer yıkanacak durumdaysa bebe deterjanli su yapıp içine bas çıkar temiz suya baş çıkar yapıp kurutuyorum

Selam kızlar bugün sabah çok halsiz uyandım zar zor ev süpürdüm banyo tuvalet yıkadım çamaşır katladım kahvaltı edip topladım şuan belime sancı giriyor toz da alacaktım onu akşama bıraktım siz neler yaptınız
Biz de bugün büyük temizlik vardı ben de yapabildiğim kadar yaptım kadının yanında öğlen çok sancım oldu aha dedim artık gelir bu kadar yorulmaya , yok o da geçti şuan oturuyorum boş boş ama ev tertemiz keşke otelde kalsak ve hiç kirlenmese ahshhshs

Biz de bugün büyük temizlik vardı ben de yapabildiğim kadar yaptım kadının yanında öğlen çok sancım oldu aha dedim artık gelir bu kadar yorulmaya , yok o da geçti şuan oturuyorum boş boş ama ev tertemiz keşke otelde kalsak ve hiç kirlenmese ahshhshs
Nerdeee o kadar para yarına aynı olur benim ev 🫡

Spinal veya epidural anestezi için ne düşünüyorsunuz ben iki durumda da ikisinden de cok korkuyorum. Normal doğum olursa epidural anestezi yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden yanlış mi düşünüyorum sizce
Ben epidural yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doğum hikayem aynı A acemianne92 ninki gibi. 4 cm de epidural aldım, onun acısını hiç hissetmedim sancılardan. İlerleyen saatlerde suni sancı verdiler ve suyumu patlattılar iki saat içinde doğdu. Bebeğin geldiğini falan da hissettim hemşireyi çağırdım doğuyor galiba diye o da yok canım falan dedi, bi baktı 15 dk sonra kucağımdaydı bebişim😄 Acı olmadan bütün kasılmaları, ıkınmaları hissettim ve üç kere falan ıkındım doğdu. Sonrasında herhangi bir baş veya bel ağrısı olmadı. Herkesin tecrübesi çok farklı yani. Riskleri var deniyor ama o bu kadar yaygınlaşmadan önce daha yüksekmiş şimdi doktorlar çok daha tecrübeli bu konuda tabi iyi birini araştırıp seçmek de önemlidir herhalde. Benim Türkiyede tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama burada Kanada da yani direk gelip ağrı kesici yi (yani epidurali) yapalım mı biraz sonra mı istersin falan diye soruyorlar, genelde çoğu yaptırıyor zaten.

En iyisi 😅 ben biseyler yapmayın vicdan azabı çekiyorum kendime çok kızıyorum bu konuda 😡

Cuma günü kayınvalidem geliyor Türkiyeden ve bir sürü işim var. Üstüne hasta oldum klima çarptı herhalde pestil gibi yatıyorum. Sağlam olsam bile enerjim yok, kadın o kadar mesafeden pis eve gelecek sanırım😭

Cuma günü kayınvalidem geliyor Türkiyeden ve bir sürü işim var. Üstüne hasta oldum klima çarptı herhalde pestil gibi yatıyorum. Sağlam olsam bile enerjim yok, kadın o kadar mesafeden pis eve gelecek sanırım😭
Pisse temizlesin canım yapacak bir şey yok hastaysan ben hemen binlik C vitamini aldım topladım sende hemen al gerçekten halsizlik çok kötü 😭

Kızlar mrb bende yeni hastane den eve gelebildim çok stresli bir gün geçirdim maalesef plesanta aşağıda olduğu gibi doğum kanalıni kapatıyor miyom da var bende Dr belki miyomdan dolayı böyle olmuş olabilir dedi nst de hafif sancı çıktı tekrar alttan baktılar açılma varmı diye açılma yoktu çok şükür serum taktılar sonra nst tekrar çekildi bu sefer de çocuk hareketlendi nabız yükseldi sancı çıkmadı şükür ama Dr benim sezeryanim riskli dedi ve tıp fakültesine sevk ettiler ben şuan ilcedeyim eşim işini ayarlayabilirse yarın en kötü diğer gün gidecez 3 saatlik yol gidecez kızlar çantamı da alayım diyorum ne olur ne olmaz banada dua edin Umutvari Umutvari essanli essanli ...

Cok cabuk batıyor ev işi nankörrr
Kesinlikle öyle
Ben epidural yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doğum hikayem aynı A acemianne92 ninki gibi. 4 cm de epidural aldım, onun acısını hiç hissetmedim sancılardan. İlerleyen saatlerde suni sancı verdiler ve suyumu patlattılar iki saat içinde doğdu. Bebeğin geldiğini falan da hissettim hemşireyi çağırdım doğuyor galiba diye o da yok canım falan dedi, bi baktı 15 dk sonra kucağımdaydı bebişim😄 Acı olmadan bütün kasılmaları, ıkınmaları hissettim ve üç kere falan ıkındım doğdu. Sonrasında herhangi bir baş veya bel ağrısı olmadı. Herkesin tecrübesi çok farklı yani. Riskleri var deniyor ama o bu kadar yaygınlaşmadan önce daha yüksekmiş şimdi doktorlar çok daha tecrübeli bu konuda tabi iyi birini araştırıp seçmek de önemlidir herhalde. Benim Türkiyede tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama burada Kanada da yani direk gelip ağrı kesici yi (yani epidurali) yapalım mı biraz sonra mı istersin falan diye soruyorlar, genelde çoğu yaptırıyor zaten.
Çok iyi Bana da o an bir cesaret gelir yaptırırım inşallah yani o acı hissettikten sonra sancıları daha kolay karar veririm diye düşünüyorum bakalım 🥰 güzel bir doğum geçirmenize sevindim💞

Back
X