- 29 Ocak 2021
- 374
- 623
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #23.801
Cok cabuk batıyor ev işi nankörrrValla bende hic sevmiyorum ha bugun ha yarin derken dedim artık sil bitsin disindan sildim bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok cabuk batıyor ev işi nankörrrValla bende hic sevmiyorum ha bugun ha yarin derken dedim artık sil bitsin disindan sildim bende
Benim kalacak kadar bile halim yok ki hiç bi şey yapasım yok yaBen yürüyüş falan yapamıyorum ev işi yemek derken yemek yedikten sonra hal kalmıyor demi
Bebek askılarını yıkadım Organizerlere bisey yapamadım yıkanabilir değildiEvet bir soru daha mesela bebek askılarını veya bu işte krem vs tonaj makası ecüş bücüşleri neyle sildiniz de organizerlere koydunuz sayın analar
Bende galiba ıslak mendille silcem yeterliBebek askılarını yıkadım Organizerlere bisey yapamadım yıkanabilir değilditırnak
Bende malzeme aldım yapacgımmmmmBende sabah kv.m uğradı bir saat kadar kahve içtik gitti, evi supurdum başka birşey yapmadım pinekledim, sonra eşime menemen yapayım diye kalktım oğlum patates kızartması istedi karışık kızartma yaptım karpuz falan tam yaz menüsü, eşim geldi yedik topladım bitti, yürüyüşe çıkacağız şimdi de, hala hareket yok mu diyor eşim, varda ben tutuyorum sanki![]()
mis gibi menüBende sabah kv.m uğradı bir saat kadar kahve içtik gitti, evi supurdum başka birşey yapmadım pinekledim, sonra eşime menemen yapayım diye kalktım oğlum patates kızartması istedi karışık kızartma yaptım karpuz falan tam yaz menüsü, eşim geldi yedik topladım bitti, yürüyüşe çıkacağız şimdi de, hala hareket yok mu diyor eşim, varda ben tutuyorum sanki![]()
Cok manıtıklı bende öyle yapimBende galiba ıslak mendille silcem yeterli![]()
Çok normal bacım bugün söve söve is gördüm herife de patladım dalaştım yardım etmiyor diye düşün halimiBenim kalacak kadar bile halim yok ki hiç bi şey yapasım yok ya![]()
Tırnak makasini önce ve her kullanımda kolonya döküp kurulayip koyuyorum, organizer yıkanacak durumdaysa bebe deterjanli su yapıp içine bas çıkar temiz suya baş çıkar yapıp kurutuyorumEvet bir soru daha mesela bebek askılarını veya bu işte krem vs tonaj makası ecüş bücüşleri neyle sildiniz de organizerlere koydunuz sayın analar
Biz de bugün büyük temizlik vardı ben de yapabildiğim kadar yaptım kadının yanında öğlen çok sancım oldu aha dedim artık gelir bu kadar yorulmaya , yok o da geçti şuan oturuyorum boş boş ama ev tertemiz keşke otelde kalsak ve hiç kirlenmese ahshhshsSelam kızlar bugün sabah çok halsiz uyandım zar zor ev süpürdüm banyo tuvalet yıkadım çamaşır katladım kahvaltı edip topladım şuan belime sancı giriyor toz da alacaktım onu akşama bıraktım siz neler yaptınız
Yazın en iyi giden menülerden, yağlı magli ama lezzeti de orada bencemis gibi menü
Nerdeee o kadar para yarına aynı olur benim evBiz de bugün büyük temizlik vardı ben de yapabildiğim kadar yaptım kadının yanında öğlen çok sancım oldu aha dedim artık gelir bu kadar yorulmaya , yok o da geçti şuan oturuyorum boş boş ama ev tertemiz keşke otelde kalsak ve hiç kirlenmese ahshhshs
Ben epidural yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doğum hikayem aynı A acemianne92 ninki gibi. 4 cm de epidural aldım, onun acısını hiç hissetmedim sancılardan. İlerleyen saatlerde suni sancı verdiler ve suyumu patlattılar iki saat içinde doğdu. Bebeğin geldiğini falan da hissettim hemşireyi çağırdım doğuyor galiba diye o da yok canım falan dedi, bi baktı 15 dk sonra kucağımdaydı bebişimSpinal veya epidural anestezi için ne düşünüyorsunuz ben iki durumda da ikisinden de cok korkuyorum. Normal doğum olursa epidural anestezi yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden yanlış mi düşünüyorum sizce
Benimki de etmiyor seni seviyorum ya diyor dedim ne alaka Allahın manipülatif yengeciÇok normal bacım bugün söve söve is gördüm herife de patladım dalaştım yardım etmiyor diye düşün halimi
Hiç bi şey![]()
En iyisiben biseyler yapmayın vicdan azabı çekiyorum kendime çok kızıyorum bu konuda
![]()
Biz de bugün büyük temizlik vardı ben de yapabildiğim kadar yaptım kadının yanında öğlen çok sancım oldu aha dedim artık gelir bu kadar yorulmaya , yok o da geçti şuan oturuyorum boş boş ama ev tertemiz keşke otelde kalsak ve hiç kirlenmese ahshhshs
Pisse temizlesin canım yapacak bir şey yok hastaysan ben hemen binlik C vitamini aldım topladım sende hemen al gerçekten halsizlik çok kötüCuma günü kayınvalidem geliyor Türkiyeden ve bir sürü işim var. Üstüne hasta oldum klima çarptı herhalde pestil gibi yatıyorum. Sağlam olsam bile enerjim yok, kadın o kadar mesafeden pis eve gelecek sanırım![]()
Kesinlikle öyleCok cabuk batıyor ev işi nankörrr
Çok iyi Bana da o an bir cesaret gelir yaptırırım inşallah yani o acı hissettikten sonra sancıları daha kolay karar veririm diye düşünüyorum bakalımBen epidural yaptırdım ve çok memnun kaldım. Doğum hikayem aynı A acemianne92 ninki gibi. 4 cm de epidural aldım, onun acısını hiç hissetmedim sancılardan. İlerleyen saatlerde suni sancı verdiler ve suyumu patlattılar iki saat içinde doğdu. Bebeğin geldiğini falan da hissettim hemşireyi çağırdım doğuyor galiba diye o da yok canım falan dedi, bi baktı 15 dk sonra kucağımdaydı bebişimAcı olmadan bütün kasılmaları, ıkınmaları hissettim ve üç kere falan ıkındım doğdu. Sonrasında herhangi bir baş veya bel ağrısı olmadı. Herkesin tecrübesi çok farklı yani. Riskleri var deniyor ama o bu kadar yaygınlaşmadan önce daha yüksekmiş şimdi doktorlar çok daha tecrübeli bu konuda tabi iyi birini araştırıp seçmek de önemlidir herhalde. Benim Türkiyede tecrübem olmadığı için bilemiyorum ama burada Kanada da yani direk gelip ağrı kesici yi (yani epidurali) yapalım mı biraz sonra mı istersin falan diye soruyorlar, genelde çoğu yaptırıyor zaten.
Çok mantıklı canımTırnak makasini önce ve her kullanımda kolonya döküp kurulayip koyuyorum, organizer yıkanacak durumdaysa bebe deterjanli su yapıp içine bas çıkar temiz suya baş çıkar yapıp kurutuyorum