2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Önce ufak bir iğne yapıp o bölgeyi uyuşturuyorlar daha sonra kateter benzeri şeyleri takıyorlar oyüzden hissetmemiştim

Siz nasılsınız oğlunla canım
Koşuşturmaca canım uykuya hasret her şeye yetişmeye çalışmaca en çok kendine yetememe gibi çok şükür sağlıklıyız İnşallah da böyle devam eder amin çok güzel ama yorucu umarım düzene girecek herşey
Sağlık ocağından çağırıyorlar yarın bir sürü şey konuşuluyor sosyal medyada ne yapalım bilemedim çok da araştıramadım bakabilen var mı acaba topuk kanı alma haricinde aşılar falan da yapılacak ama dönem olarak ne zaman yapılıyor bilmiyorum şu an

Aynısını yaşadım bugün işte o yüzden strese girdim kahvaltı yapınca geçti her şey yoksa bugün beni de alacaklardı sezeryana hiç zamanı değil eşimin dayısı vefat etti bugün cenaze var.

Amin canimcim sagolasin
Yaa hem cok heyecanli hemde cok duygusal geciyor bugun agla agla helak oldum sabah beri. Birde herkes arayip nasilsin diye soruyor kimseye cevap vermek istemiyorum kimseyi gormek istemiyorum sadece yalniz kalmak istiyorum sanki bugun bu arada basiniz sagolsun.

Kızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar

Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Canım benim dualarım seninle hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah kucağına bebeğini bizide haberdar et

Teşekkür ederim canım. Yanıma kahve makinesimi götürsem diye düşündüm ama eşim kafeteryadan alırız dedi napsam bilemedim atsammı çantaya türk kahvesiyle makinesini?

Evet çok haklısın valla dediğin gibi bende çok fazla konuşmak istemiyorum biraz kendimle kalıp bu son günün tadını çıkartmak istiyorum. Konuşmak istemiyorsan zorlama kendini sonra konuşursun boşver kendini son süreçte yorma ve germe. Rahatla güzel bir duş al keyif kahvesi yap iç ben öyle yapmayı planlıyorum. Allah razı olsun çok sağol

Teşekkür ederim canım. Yanıma kahve makinesimi götürsem diye düşündüm ama eşim kafeteryadan alırız dedi napsam bilemedim atsammı çantaya türk kahvesiyle makinesini?
Rica ederim canım valla mantıklı ama Türk kahvesi bana az gelir ben büyük boy filtre falan istiyorum tüm 9 ayın acısı çıksın dşye

Kız gece başardım hahah söylendiklerimle adam gece geç saat olmasına rağmen geldi
İşe yaradı taktikler kızlar
Bundan sonra günah benden gitti

Allah iyilik versin canım zamanla daha da güzel olacak merak etme

Ayyy ne heyecanlı böyle doğumlar olunca ben yerimde duramıyorum
Bu arada başladık artık sancı olsun diye herşeyi yapmaya
Dün hem ananas hem hurma yedim sabah saatlerinde belimde çok sancım vardı yürüyüşte yapıldı şimdi egzersizle devam
Taki açılma ve sancı olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…