- 2 Mayıs 2017
- 1.308
- 3.012
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.741
Önce ufak bir iğne yapıp o bölgeyi uyuşturuyorlar daha sonra kateter benzeri şeyleri takıyorlar oyüzden hissetmemiştimSizin adınıza çok sevindim Evet bu durum kişiye özel bir durum ama genel fikirleri de merak ediyorum açıkçası Beni korkutan şey bele yapılan iğnenin canımı yakacak korkusu. Sancıyı çekmektense o acıyı anlık çekmek daha mantıklı da geliyor Aslında ama gözümde çok büyüttüm galiba
Koşuşturmaca canım uykuya hasret her şeye yetişmeye çalışmaca en çok kendine yetememe gibi çok şükür sağlıklıyız İnşallah da böyle devam eder amin çok güzel ama yorucu umarım düzene girecek herşeySiz nasılsınız oğlunla canım
İnşallah canım benimmm inşallahGüzel olacak canım benim merak etme yarın. kavusma zamanı
Çok sağolun evet sezeryan olacak :)Hayırlı olsun şimdiden. Sezeryan mi olacak?
Hayırlısı canım sağlıkla kolaylıkla kucağına alırsın inşallah dualarımız seninleKızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Aynısını yaşadım bugün işte o yüzden strese girdim kahvaltı yapınca geçti her şey yoksa bugün beni de alacaklardı sezeryana hiç zamanı değil eşimin dayısı vefat etti bugün cenaze var.Bebek uyuyor olursa nst tekrar ediliyor. O yüzden hareketsiz olursa başlıyorum dürtmeyeuyansın beni zahmete sokmasın. Hep o mu beni uyandıracak ?
Sana bi şey diyeyim mi? Sanırım asla tam olarak buna hazır olamayız. O çantanın fermuarını çekmiş olsaydın bile bi şeyler eksik gibi gelecekti.
Amin canimcim sagolasin
Yaa hem cok heyecanli hemde cok duygusal geciyor bugun agla agla helak oldum sabah beri. Birde herkes arayip nasilsin diye soruyor kimseye cevap vermek istemiyorum kimseyi gormek istemiyorum sadece yalniz kalmak istiyorum sanki bugunYaaa bende bugün anca hallettim valla yoruldum şimdi girdim eve sabah 9 dan beri ordayım çocuğum meğerse açlıktan hareket etmiyormuşnst de iyi geldi şükürler olsun yarın sabah 6.30 7 gibi hastanede olacağız sonra da kucağımda olacak Allah nasip ederse inşallah kan sonuçlarında da bir sorun çıkmazda her şey yolunda gider. Ahhhhh evetttt bende o kadar heyecanlıyım ki bu gece nasıl uyuyacak sabah olacak bilmiyorum
Canım benim dualarım seninle hayırlı sağlıklı bi şekilde alırsın inşallah kucağına bebeğini bizide haberdar etKızlar beni de yatırdılar, 2 gibi doğuma alacaklar
Kalp atışı, solunum var ama bebekte belirgin hareket yok o yüzden riske atmayıp alıyolar
Teşekkür ederim canım. Yanıma kahve makinesimi götürsem diye düşündüm ama eşim kafeteryadan alırız dediBen olacağım inşallah bir aksilik çıkmazsa. Bana şimdiden hemşire dedi ameliyat sonrası bol kahve ile atarsın diye. Türk kahvesi, filtre kahve gibi sert kahveler. Başka bir tüyo alırsam onu da yazarım yada bana iyi gelen bir şey olursa anlatırım
Evet çok haklısın valla dediğin gibi bende çok fazla konuşmak istemiyorum biraz kendimle kalıp bu son günün tadını çıkartmak istiyorum. Konuşmak istemiyorsan zorlama kendini sonra konuşursun boşver kendini son süreçte yorma ve germe. Rahatla güzel bir duş al keyif kahvesi yap iç ben öyle yapmayı planlıyorum. Allah razı olsun çok sağolAmin canimcim sagolasin
Yaa hem cok heyecanli hemde cok duygusal geciyor bugun agla agla helak oldum sabah beri. Birde herkes arayip nasilsin diye soruyor kimseye cevap vermek istemiyorum kimseyi gormek istemiyorum sadece yalniz kalmak istiyorum sanki bugunbu arada basiniz sagolsun.
Rica ederim canım valla mantıklı ama Türk kahvesi bana az gelir ben büyük boy filtre falan istiyorumTeşekkür ederim canım. Yanıma kahve makinesimi götürsem diye düşündüm ama eşim kafeteryadan alırız dedinapsam bilemedim atsammı çantaya türk kahvesiyle makinesini?
Kız gece başardım hahah söylendiklerimle adam gece geç saat olmasına rağmen geldiİnşallah yararlar bacıminşallah sende de en kısa zamanda ise yarar
Masallah canım demek ki daha zamanı var benim nişan gelir gelmez sancılar başlamıştı ertesi gün de sıklaşmıştı sonra da doğum olmuştu. Bekle bakalım elbet gelecek minik
Maşallah canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim
Maşallah senin minik kuşa gün de belki olmus ay çok az kaldı yani kavusmana evladına çok heyecanlısağlıkla gelsin inşallah minik kuşun ya
Çabuk yürü benim canımı sıkma de ahahaha. Şaka bir yana kızlar doğru diyor 40.gun belki de daha fazla yaran iyilesene kadar yapamayacaksiniz zaten iyi değerlendirsin su son zamanları.Doğum icin Görev önemli görev kutsal de sen o anlar yani inşallah başka seçenekler de dene ne varsa ne iyi geliyorsa tüm tuşlara bas belki işe yarar arkadaşım
Umutvarimmmmmhep bir umudumuz vardı kalbimizde hiççç tüketmedik o umutları ve çok sevindim ya resmen mucize maşallah ne güzel sonunda çıkmış seninki de ay çok mutlu oldummmm umutların hiç tükenmemesi gerektigini herkese gosterdiniz minik bebisinle ya bin şükür kuzum benimmmm
Canım benim çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahmerak etme dualarımız seninle ve Cihangir evladımızla inşallah en kısa zamanda toparlayıp çıkacak annesi korkma güçlü ol bol bol dinlen inşallah sütün de hemen gelecek inanıyorum fırsat buldukça yaz merak ederiz seni ve bebeğini
Allah iyilik versin canım zamanla daha da güzel olacak merak etmeKoşuşturmaca canım uykuya hasret her şeye yetişmeye çalışmaca en çok kendine yetememe gibi çok şükür sağlıklıyız İnşallah da böyle devam eder amin çok güzel ama yorucu umarım düzene girecek herşey
Sağlık ocağından çağırıyorlar yarın bir sürü şey konuşuluyor sosyal medyada ne yapalım bilemedim çok da araştıramadım bakabilen var mı acaba topuk kanı alma haricinde aşılar falan da yapılacak ama dönem olarak ne zaman yapılıyor bilmiyorum şu an
Teşekkür ederim çok sağolunSağlıcakla kucağıniza alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?