- 23 Kasım 2024
- 149
- 938
- 18
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.861
Gözün aydın Allah Allah analı babalı büyütsün. İnşallah yarına daha iyi hissedersinKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Hayırlı olsun geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallahKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Bende kan uyuşmazlığı var. Sarılık riskim artıyor doğal olarak. Oğlumda emememişti şekeri düştü küveze girdi. Ben yine de koyacağım mama. Önceliğim tabiki anne sütü ama nolur nolmaz diye pompa koyacağım. Sütüm gelmezse 2 saat içinde hemen bi çay kaşığı şırınga ile birazcık mama veririm diye düşünüyorumKızlar sezaryen olacağım bende bu cuma bi sorun olmazsa inşallah. Hastane çantasına mama koymalı mıyım? Sarılık olsun istemiyorum. Sütüm gelmezse diye almalıysam tecrübeli anneler varsa hangi marka almalıyım
Sancıyla birlikte ıkınma otomatik geliyor, rahatladigin dk derin bı nefes alıp ıkınma hissi gelince tam nefesle ikinirsan bir iki ıkınma da bebiş doğuyor, hiç oralara takılma sen, otomatik oluşuyor hepsi, ebeler yardım eder ikin dur nefes al diye, doğum bittiği dk yorgunluk çöküyor daha çokkızlar normal dogumda ıkınma süreci nasıl oluyor çok mu yorucu güç istiyor
Suni sancıyı 4 cm açıklıktan sonra veriyorlar sanmıyorum hiç açılma yokken vermez gibi geliyor bahsetmedi bile doktorumÖnce suni sancıyla açılma var mı diye takip etseler belki de açılıp doğum olur eğer öyle de olmazsa mecbur sezaryen olursun zaten
Ayyy gözünaydınn canımMaşallah Allah analı babalı büyütsün iki cihan saadeti olsun sizin için çok güzel bir ömrü olsun kuzucuğun
Merhaba rapor aldıysanız özelden yazar mısınızBen 3 yer biliyorum kızlar aklınızda olsun
Bana yapmazsa parasını verir temizlikçi tutarımSeninkide mi yengec benimki de yengeç yetti manipülasyonları ama bende öyle davraniyorum artık mecbuuuurr
Annesine yapıyorsa sana da yapacak kusura bakmasın
Ne bu bazı doktorlarin sezaryen aşkı anlamıyorum kuzum. Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun kontrolden sonra yaz bakalım ne diyecek o.gun merak ettim.
Kuzummm canımın içi çok sevindim şükür haber geldiAllah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın birtanem.. Maşallah Ateş oğlana onun tombik ayaklarını yerim çok geçmiş olsun çiçeğim inşallah en kısa zamanda ağrıların hafifleyecek ve daha iyi olacaksın toparlanacaksın
Maşallah tosuna çooook sevindim bi an önce toparlan inşAllahKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Merhaba rapor aldıysanız özelden yazar mısınızKesinlikle öyle Allah yardımcımız olsun temmuzda yaparlarsa yaparlar artık
Rapor için bana yazar mısınızBen 3 yer biliyorum kızlar aklınızda olsun
Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınızİnşallah çıkar canım ben hastanede çalışıyorum heyet raporu normal rapor ve yıllık izinlerle anca 6 ay uzatabiliyorum 37 haftaya kadar çalışmama rağmen ancak öyle oluyor ama ek gıda dönemi geliyor neye alerjisi var neyi yemeli bunu ayarlamada zorlanacağım
Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınızKuzum ben de ankaradayım. Özel tıp merkezleri ve hastaneler veriyormuş nereler tam bilmiyorum ama iş arkadaşlarımdan alanlar oldu. Öğrenirsem sana da söylerim. Benim ailem çankırıda yaşıyor en kötü oradaki özel hastaneden alırım diye düşündüm
riskli değilmi ya bu işleri yapmak allah korusun ben hiçbişey yapmıyorum yemek bulaşık çamaşır zaten yetiyor yorulmaya dolapların kullanılan yerlerini zaten her bulaşık sonrası siliyoruz onu yaparken bile görse eşim kızıyor bana çocuk doğsun sağlıkla sonraaında yapılır inşaallahSimdi mutfak dolaplarini sildim bitirdim 3 saatte yavas yavas ama bende bittim banyoya giricem halim kalmadi resmen
Hayırlı olsun, analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün inşallahKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınızHeyet raporunu hangi hastaneden aldınız
Öyle de içim rahat etmedi çoktandır erteledigim biseydi banada eşim dokundurmuyor sagolsun çoğu seyi kendisi yaptı camlarimi falan kardesim geldi sildi bunuda ben yapiyim bari diye giristim yavas yavas yaptımriskli değilmi ya bu işleri yapmak allah korusun ben hiçbişey yapmıyorum yemek bulaşık çamaşır zaten yetiyor yorulmaya dolapların kullanılan yerlerini zaten her bulaşık sonrası siliyoruz onu yaparken bile görse eşim kızıyor bana çocuk doğsun sağlıkla sonraaında yapılır inşaallah
çok sevindim iyi olmanıza çok geçmiş olsunKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Öyle ama n’apcan?riskli değilmi ya bu işleri yapmak allah korusun ben hiçbişey yapmıyorum yemek bulaşık çamaşır zaten yetiyor yorulmaya dolapların kullanılan yerlerini zaten her bulaşık sonrası siliyoruz onu yaparken bile görse eşim kızıyor bana çocuk doğsun sağlıkla sonraaında yapılır inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?