2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Gözün aydın Allah Allah analı babalı büyütsün. İnşallah yarına daha iyi hissedersin💐

Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Hayırlı olsun geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah 🌺

Kızlar sezaryen olacağım bende bu cuma bi sorun olmazsa inşallah. Hastane çantasına mama koymalı mıyım? Sarılık olsun istemiyorum. Sütüm gelmezse diye almalıysam tecrübeli anneler varsa hangi marka almalıyım
Bende kan uyuşmazlığı var. Sarılık riskim artıyor doğal olarak. Oğlumda emememişti şekeri düştü küveze girdi. Ben yine de koyacağım mama. Önceliğim tabiki anne sütü ama nolur nolmaz diye pompa koyacağım. Sütüm gelmezse 2 saat içinde hemen bi çay kaşığı şırınga ile birazcık mama veririm diye düşünüyorum

kızlar normal dogumda ıkınma süreci nasıl oluyor çok mu yorucu güç istiyor
Sancıyla birlikte ıkınma otomatik geliyor, rahatladigin dk derin bı nefes alıp ıkınma hissi gelince tam nefesle ikinirsan bir iki ıkınma da bebiş doğuyor, hiç oralara takılma sen, otomatik oluşuyor hepsi, ebeler yardım eder ikin dur nefes al diye, doğum bittiği dk yorgunluk çöküyor daha çok 😊

Önce suni sancıyla açılma var mı diye takip etseler belki de açılıp doğum olur eğer öyle de olmazsa mecbur sezaryen olursun zaten

Ayyy gözünaydınn canım 🥰🌸 Maşallah Allah analı babalı büyütsün iki cihan saadeti olsun sizin için çok güzel bir ömrü olsun kuzucuğun🌸🤩
Suni sancıyı 4 cm açıklıktan sonra veriyorlar sanmıyorum hiç açılma yokken vermez gibi geliyor bahsetmedi bile doktorum

Seninkide mi yengec benimki de yengeç yetti manipülasyonları ama bende öyle davraniyorum artık mecbuuuurr 🤣

Annesine yapıyorsa sana da yapacak kusura bakmasın 🤣🤣

Ne bu bazı doktorlarin sezaryen aşkı anlamıyorum kuzum. Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun kontrolden sonra yaz bakalım ne diyecek o.gun merak ettim.

Kuzummm canımın içi çok sevindim şükür haber geldi ❤️🥰🤲🏻 Allah analı babalı büyütsün inşallah gözün aydın birtanem.. Maşallah Ateş oğlana onun tombik ayaklarını yerim 🥰😍 çok geçmiş olsun çiçeğim inşallah en kısa zamanda ağrıların hafifleyecek ve daha iyi olacaksın toparlanacaksın ❤️🥰
Bana yapmazsa parasını verir temizlikçi tutarım 😀 yada anasını çağırırım hahayttt

Maşallah tosuna çooook sevindim bi an önce toparlan inşAllah ❤️

İnşallah çıkar canım ben hastanede çalışıyorum heyet raporu normal rapor ve yıllık izinlerle anca 6 ay uzatabiliyorum 37 haftaya kadar çalışmama rağmen ancak öyle oluyor ama ek gıda dönemi geliyor neye alerjisi var neyi yemeli bunu ayarlamada zorlanacağım
Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınız

Kuzum ben de ankaradayım. Özel tıp merkezleri ve hastaneler veriyormuş nereler tam bilmiyorum ama iş arkadaşlarımdan alanlar oldu. Öğrenirsem sana da söylerim. Benim ailem çankırıda yaşıyor en kötü oradaki özel hastaneden alırım diye düşündüm
Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınız

Simdi mutfak dolaplarini sildim bitirdim 3 saatte yavas yavas ama bende bittim banyoya giricem halim kalmadi resmen
riskli değilmi ya bu işleri yapmak allah korusun ben hiçbişey yapmıyorum yemek bulaşık çamaşır zaten yetiyor yorulmaya dolapların kullanılan yerlerini zaten her bulaşık sonrası siliyoruz onu yaparken bile görse eşim kızıyor bana çocuk doğsun sağlıkla sonraaında yapılır inşaallah

Hayırlı olsun, analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün inşallah 🙏🧿❤️ size de geçmiş olsun

riskli değilmi ya bu işleri yapmak allah korusun ben hiçbişey yapmıyorum yemek bulaşık çamaşır zaten yetiyor yorulmaya dolapların kullanılan yerlerini zaten her bulaşık sonrası siliyoruz onu yaparken bile görse eşim kızıyor bana çocuk doğsun sağlıkla sonraaında yapılır inşaallah
Öyle de içim rahat etmedi çoktandır erteledigim biseydi banada eşim dokundurmuyor sagolsun çoğu seyi kendisi yaptı camlarimi falan kardesim geldi sildi bunuda ben yapiyim bari diye giristim yavas yavas yaptım

Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedim😂 neredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım….🤣 her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur😅

Öyle ama n’apcan? 😬

Ben de bi gün buzdolabını, bi gün mutfak dolaplarını dıştan silicem. Bebekten sonra hiç yapamam. Gelip yapacak kimsem yok. Eşim de günlük şeyleri yapıyor ama böyle ince girmez. Gel yapalım desem bana da kızar. O yokken yapıcam.

Back
X