- 13 Ekim 2022
- 4.803
- 6.794
- 88
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #23.841
Amin canım inşallahÇok güzelmiş canımmm çok beğendimRabbim ağız tadıyla yemeyi de ikram etmeyi de nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahÇok güzelmiş canımmm çok beğendimRabbim ağız tadıyla yemeyi de ikram etmeyi de nasip etsin
Sadece kayboldum başka birşey yok dimi cınımKızlarım 25 Haziran'da "Yenidogan Donemde Uyku, Oyun ve Guvenli Baglanma" konulu online egitimde bulusuyoruz! Bilgileneceginiz, sorularinizi yonelteceginiz, surpriz hediyeler kazanabileceginiz ucretsiz etkinligimize katilmak icin: 3. bebek.com Akademi Eğitimi Başvuru Formu SMS RET: EBBK yaz 4933'e gonder. Yarın eğitim var saat 14.00 te katılmak isteyenler için paylaşayım![]()
Devlet de özel hastane de 41 e kadar imza almadan bekliyor. Dün özeldeki doktorum Bugün de devletteki doktorum da 41 e kadar bekliyelim takiple dedi. İmza 41 sonrası için sanirim40.hafta bitecek doldu günüm bir hafta daha beklemek için imza istiyor suyu yerinde bebek kilosu her şey normal ananas hurma her şeyi yaptım 6aydıe özel hoca ile pilates yoga çalışıyorum bebeğim bana mısın demiyor
Bide siz de benim gibi daha 3 gün sonra yeni 40 olacaksınız. Yani 1 hafta daha bekleyebilirsiniz. Şuan 39+3 mu 4 falansiniz40.hafta bitecek doldu günüm bir hafta daha beklemek için imza istiyor suyu yerinde bebek kilosu her şey normal ananas hurma her şeyi yaptım 6aydıe özel hoca ile pilates yoga çalışıyorum bebeğim bana mısın demiyor
Link gelecek dediler ama hala gelmediSadece kayboldum başka birşey yok dimi cınım
Doktor kilo olarakta 3.600ü geçerse doğurman zor kafası 1 hafta ilerden gidiyor dedi yani bir hafta beklersem kafa çapı 42.hafta olcak birde kilosu aşacak ileride problem yaşarsın gibi konuştu doktorum sezaryen sevdiği içinde demiş olabilir amaBide siz de benim gibi daha 3 gün sonra yeni 40 olacaksınız. Yani 1 hafta daha bekleyebilirsiniz. Şuan 39+3 mu 4 falansiniz
Ahh çok şükür canım benim bebeğin iyi acıların da yavaş yavaş hafifleyecek rabbim şifa versin maşallah ateş bebeğe annecigine babacigina hayırlı evlat olsunKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Amin kuzummm allah razı olsun darısı sizlere olsun inşallahAhh çok şükür canım benim bebeğin iyi acıların da yavaş yavaş hafifleyecek rabbim şifa versin maşallah ateş bebeğe annecigine babacigina hayırlı evlat olsun![]()
![]()
Ah gözün aydın canım benimKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Maşallah maşallahKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Seninkide mi yengec benimki de yengeç yetti manipülasyonları ama bende öyle davraniyorum artık mecbuuuurrAhahah seninkidemi yengeç benimkide yengeç ama yiyorsa yapmasın binbir suratimla karşı karşıya kalır koltukları yikattirdim bende dün bizim bebelerde yengeç kocalarda onlarla baş etmeyi öğrenmemiz lazım![]()
Annesine yapıyorsa sana da yapacak kusura bakmasınEvet aynen öyle o kadar haklısın ki annesi de böyle acındırıyor kendini öyle yaptırıyor anasının evinde yaptırıyor annesi her şeyi![]()
Ne bu bazı doktorlarin sezaryen aşkı anlamıyorum kuzum. Ne diyim hakkınızda hayırlısı olsun kontrolden sonra yaz bakalım ne diyecek o.gun merak ettim.Perşembe günü kontrol doktorum acayip sezaryen seven biri o yüzden hemen sezaryen dedi kilosu sağlığı suyu her şey yerinde bekleyelim demiyor ama yeni nesil doğuramıyor diyor
Kuzummm canımın içi çok sevindim şükür haber geldiKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Tam senden haber var mı diye bakmaya girmiştim. Çok şükürrrr hayırlı uğurlu oldun arkadaşımmmm Rabbim sağlıcakla büyütmeyi de nasip etsinKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Geçecek canım benim her giden saat daha kendine getirecek seni ağırlık koydukları iyi olmus göbek kalmasın diye her hastane yapmıyor ve de o baskı içeriyide temizliyor kanama olarak diye biliyorum gözün aydın olsun bundan sonrası hallolur Allahın izniyleKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Önce suni sancıyla açılma var mı diye takip etseler belki de açılıp doğum olur eğer öyle de olmazsa mecbur sezaryen olursun zaten40.hafta bitecek doldu günüm bir hafta daha beklemek için imza istiyor suyu yerinde bebek kilosu her şey normal ananas hurma her şeyi yaptım 6aydıe özel hoca ile pilates yoga çalışıyorum bebeğim bana mısın demiyor
Ayyy gözünaydınn canımKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Rabbim şifa versin bı an önce toparlanirsin inşallah, gözünuz aydın, ömrü bahtı güzel olur inşallahKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Yaa hamileyiz sonuçta ona da kadın laf yapmaz heralde geliyorsa yardım da eder heralde hastanız sonuçta anlıyorum temiz evde ağırlamak istiyorsunuz ama her zaman mümkün olmuyorCuma günü kayınvalidem geliyor Türkiyeden ve bir sürü işim var. Üstüne hasta oldum klima çarptı herhalde pestil gibi yatıyorum. Sağlam olsam bile enerjim yok, kadın o kadar mesafeden pis eve gelecek sanırım![]()
Benimki de şuan 3200 41 e 42 e kadar 3600 geçebilir dedi. Ama normal doğum için 3600 çok doğal. 4 üstü olsa neyse. Bugün de devletteki doktorum iri bebek ama olsun sapmalar olabiliyor dedi. 41 i bitirmeyi bekliyelim dedi. Gozetimli şekildeDoktor kilo olarakta 3.600ü geçerse doğurman zor kafası 1 hafta ilerden gidiyor dedi yani bir hafta beklersem kafa çapı 42.hafta olcak birde kilosu aşacak ileride problem yaşarsın gibi konuştu doktorum sezaryen sevdiği içinde demiş olabilir ama
Gözün aydın cnm. Geçmiş olsun. Her saat bir önceki saatten daha iyi olacaksınKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.