2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sizdeki misafir hoşgörüsüne maşallah diyorum.
Benim ne enerjim, ne sabrım var.
Şu ara insan görmek istemiyorum.
Kendim bile kendime ağır geliyorum.

Doğuma az zaman kala misafir değil, doğumdan sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit

Ben şu ara insan görmek istemiyorum.

Doğuma az zaman kala misafir değil, sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit
Kırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettim hayır belki yarın doğuracağım yani tamam bir beklentileri olmayabilir de kendimi bile göresim yok şuan. Sonra da diyorum acaba çok stresliyim da agresif mi davranıyorum

Hayır canım. Ne münasebet..
Kendi derdimiz bize yetiyor.
Hava 30 derece hissettiğimiz 40.
Ne oturabiliyoruz, ne uyuyabiliyoruz.

Bence insanlar çok anlayışsız ve bencil. Geleyim geleyim demenin anlamı ne yani ? Bi salın ya

Ama sen sınır koyacaksın. Geri çevir istekleri. Rahatsızım de. Gece uyuyamadım. Kasılmam var de. Yalan mı hepsi var.

ya evde kimse yokken yapma bari yada çok dikkatli ol ben korkuyorum mutfak dolabından çünkü düştüm daha önce hamileyken asla cesaret edemem taşınırken temizleyen kadının sildiğiyle duruyor benimki travmam belki bilemiyorum yinede tavsiye etmiyorum allah silerken kolaylık versin çok dikkatli ol

bende sevmiyorum bu halde kimseyi misafir etmeyi bana taşındıktan sonra komşular hoşgeldine gelmişti ama baştan dediler sen bişey yapma biz getireceğiz onlar getirdi ikramlıklarını hiçbişeye karışmadığım halde 5 6 saat kadar oturmak yormuştu beni ogün kabus olmuştu bana yani bırak kırılıyorsa bunun içşn kırılsınlar ben anneme kardeşime bile diyorum doğum için gelmek istiyorlar şimdiden gelelim diyorlar hayır diyorum iki gün kala gelin kimseyle uğraşacak halimiz yok hele sıcakta çekilir şey değil

Haklısın.
Allah korusun. Suncağız şey yapıcam derken kaza gelmesin başımıza.

Biraz teşvik-rüşvet verip kızımı da biraz ise koşucam bu sefer.

Bana diyor ki 13 Temmuza kadar hastaneden çıkmış olur musun ? Tabi dedim sezaryende iki gün hastanede kalıcam. Pazartesi dogum olacak, çarşamba taburcu.. İyi diyor, organizasyonu ayarlayalım. Meğer doğumgününü planlıyormuş. Arkadaşlarını çağırmış, mönü düşünüyor.

Bakalım lohusa halimle o işi halledebilecek miyim ? Onun da gönlü olsun istiyorum. Bebek gelince zaten krallığı sarsılacak. Rabbim güç kuvvet ver

Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ağrılar da geçecek inş gün geçtikçe daha iyi hissediliyor

Yaa kizlar yarin dogum olmasa sanki daha fazla dayanamayacakmisim gibi.Gerginlikten mi nedir anlamadim bugun bir tuhaf geciyor. Dustayken belime birkac defa agri saplandi.Sanki surekli akintim varmis geliyormus gibi bir hissiyatim var gidiyorum bakiyorum oyle bisey yok. Psikolojim bozuldu gidip bu geceden yatacagim hastaneye

Ya bana da çok gelen giden oluyor ama eşime dedim ki erkek misafir gelmesin. Çünkü tesettürlüyüm hava zaten 100 derece. Evde de şortla falan duruyorum erkek misafire no gelen giden de hep yakın arkadaşlarım zaten. Asla yerimden kalkmıyorum her şeyi yapıyorlar. Hatta bi şeyler yiyip içtikten sonra diyorum ki kanka şurayı da bi süpürsene mutfağımı falan tertemiz yapıp gidiyorlar sağolsunlar

Ay öylesine misafir denmez. Gelsinler..

Ama gelmeden önce beni telaş saracaksa; temizliği, yemeği, ikramı.. gittikten sonra bi de evi kırklamak gerekecekse.. ben o iste yokum.

Ben yeni taşındım. Arkadaşlarımın, ablamın, komşuların hepsinin gelesi tuttu Doğurunca gelemeyiz şimdi gelip evini görüp gidelim diyorlar. Nasıl hayır diyim ki Çarşamba perşembe cuma peş peşe alacağım. İkramlıkları bol hazırlicam herkese aynı menü bide çalışıyorum yani biliyolar…
Gelsinler gitsinler kurtulayım bari mantığındayım bebek varken istemem mikrop virüs filan takıntım gelir lohusalık nolur nolmaz diye.
Ama haklısın şu süreçte her yeni hizmet bize yük ve zahmet. Allah yardımcımız olsun.

Sakinlesss sakinlesss yok öyle birşey her şey yolunda gidecek

Ben şu ara insan görmek istemiyorum.

Doğuma az zaman kala misafir değil, sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit
Kırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettim hayır belki yarın doğuracağım yani tamam bir beklentileri olmayabilir de kendimi bile göresim yok şuan. Sonra da diyorum acaba çok stresliyim da agresif mi davranıyorum
Evet çok haklıyız

Bende de kan uyuşmazlığı var, sarılık riski artıyor mu bunu bende bilmiyordum bende sizinle aynı fikirdeyim süt olmazsa vereceğim birazcık

Evet çok haklısınız kesinlikle ben de böyle hissediyorum

Arkadaşım hamarat olsa canıma minnet valla bir şey demeyeceğim ama yokk hiç iş gelmiyor elinden

Aminn bana da çok zor geliyor şuan, bir de biraz stresliyim sanırım ha doğurdum ha doğuracağım gibi geliyor, sanki kimseyi göresim yok

Yazın en iyi giden menülerden, yağlı magli ama lezzeti de orada bence
Ben yağlayıp fırına atıyorum
Diğer gün mücver , diğer günde zeytinyağlı fasulye yapıyorum hooop diğer hafta yine aynı menü devamke
Arada fırında somon, fırında tavuk , fırında balık fırın olmasa bizim evde yemek olmayacak.
Benzer süreçten bende geçtim 5 yıl önce
Ama ben doktoruma güveniyordum , yumuşaman yok dedi, bebek kanala bile gitmemiş dedi doğumu fitille başlatsak bile sonu sezaryense döner dedi.
İşin uzmanı o bende kabul ettim benim için iyisi buymuş dedim
Bekledikçe farklı risklerde ortaya çıkıyor.
Kendim için sürecin başından beri en iyisinin hayırlı olmasını diledim sonrada kabul ettim
Doğum bir kavuşma
Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Gözüm aydın maşAllah bebişe ve sana
Hergeçen saat daha iyi olacaksın 3-4 güne bunları unutacaksın
Emen uyukuyu seven gazsız bebek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…