- 8 Ağustos 2011
- 12.643
- 14.996
- 498
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #23.881
Sizdeki misafir hoşgörüsüne maşallah diyorum.Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedimneredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım…. her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur
Kırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettimSizdeki misafir hoşgörüsüne maşallah diyorum.
Ben şu ara insan görmek istemiyorum.
Doğuma az zaman kala misafir değil, sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit
Hayır canım. Ne münasebet..Kırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettimhayır belki yarın doğuracağım yani tamam bir beklentileri olmayabilir de kendimi bile göresim yok şuan. Sonra da diyorum acaba çok stresliyim da agresif mi davranıyorum
ya evde kimse yokken yapma bari yada çok dikkatli ol ben korkuyorum mutfak dolabından çünkü düştüm daha önce hamileyken asla cesaret edemem taşınırken temizleyen kadının sildiğiyle duruyor benimki travmam belki bilemiyorum yinede tavsiye etmiyorum allah silerken kolaylık versin çok dikkatli olÖyle ama n’apcan?
Ben de bi gün buzdolabını, bi gün mutfak dolaplarını dıştan silicem. Bebekten sonra hiç yapamam. Gelip yapacak kimsem yok. Eşim de günlük şeyleri yapıyor ama böyle ince girmez. Gel yapalım desem bana da kızar. O yokken yapıcam.
bende sevmiyorum bu halde kimseyi misafir etmeyi bana taşındıktan sonra komşular hoşgeldine gelmişti ama baştan dediler sen bişey yapma biz getireceğiz onlar getirdi ikramlıklarını hiçbişeye karışmadığım halde 5 6 saat kadar oturmak yormuştu beni ogün kabus olmuştu bana yani bırak kırılıyorsa bunun içşn kırılsınlar ben anneme kardeşime bile diyorum doğum için gelmek istiyorlar şimdiden gelelim diyorlar hayır diyorum iki gün kala gelin kimseyle uğraşacak halimiz yok hele sıcakta çekilir şey değilKırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettimhayır belki yarın doğuracağım yani tamam bir beklentileri olmayabilir de kendimi bile göresim yok şuan. Sonra da diyorum acaba çok stresliyim da agresif mi davranıyorum
Haklısın.ya evde kimse yokken yapma bari yada çok dikkatli ol ben korkuyorum mutfak dolabından çünkü düştüm daha önce hamileyken asla cesaret edemem taşınırken temizleyen kadının sildiğiyle duruyor benimki travmam belki bilemiyorum yinede tavsiye etmiyorum allah silerken kolaylık versin çok dikkatli ol
Hayırlı olsunKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Daha doğum yapmadım kiMerhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınız
Ya bana da çok gelen giden oluyor ama eşime dedim ki erkek misafir gelmesin. Çünkü tesettürlüyüm hava zaten 100 derece. Evde de şortla falan duruyorum erkek misafire noKırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettimhayır belki yarın doğuracağım yani tamam bir beklentileri olmayabilir de kendimi bile göresim yok şuan. Sonra da diyorum acaba çok stresliyim da agresif mi davranıyorum
Ay öylesine misafir denmez. Gelsinler..Ya bana da çok gelen giden oluyor ama eşime dedim ki erkek misafir gelmesin. Çünkü tesettürlüyüm hava zaten 100 derece. Evde de şortla falan duruyorum erkek misafire nogelen giden de hep yakın arkadaşlarım zaten. Asla yerimden kalkmıyorum her şeyi yapıyorlar. Hatta bi şeyler yiyip içtikten sonra diyorum ki kanka şurayı da bi süpürsene mutfağımı falan tertemiz yapıp gidiyorlar sağolsunlar
Ben yeni taşındım. Arkadaşlarımın, ablamın, komşuların hepsinin gelesi tuttuAy kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedimneredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım…. her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur
Sakinlesss sakinlesss yok öyle birşey her şey yolunda gidecekYaa kizlar yarin dogum olmasa sanki daha fazla dayanamayacakmisim gibi.Gerginlikten mi nedir anlamadim bugun bir tuhaf geciyor. Dustayken belime birkac defa agri saplandi.Sanki surekli akintim varmis geliyormus gibi bir hissiyatim var gidiyorum bakiyorum oyle bisey yok. Psikolojim bozuldu gidip bu geceden yatacagim hastaneye
Kırmak istemiyorum bir şey demiyorum yani ama kendi kendimi de sinir ettimSizdeki misafir hoşgörüsüne maşallah diyorum.
Ben şu ara insan görmek istemiyorum.
Doğuma az zaman kala misafir değil, sonra da misafir istemiyorum. Ben de diğer uç noktadayım heralde. İfrat tefrit
Evet çok haklıyızHayır canım. Ne münasebet..
Kendi derdimiz bize yetiyor.
Hava 30 derece hissettiğimiz 40.
Ne oturabiliyoruz, ne uyuyabiliyoruz.
Bence insanlar çok anlayışsız ve bencil.Geleyim geleyim demenin anlamı ne yani ? Bi salın ya
Ama sen sınır koyacaksın. Geri çevir istekleri. Rahatsızım de. Gece uyuyamadım. Kasılmam var de. Yalan mı hepsi var.
Bende de kan uyuşmazlığı var, sarılık riski artıyor mu bunu bende bilmiyordumBende kan uyuşmazlığı var. Sarılık riskim artıyor doğal olarak. Oğlumda emememişti şekeri düştü küveze girdi. Ben yine de koyacağım mama. Önceliğim tabiki anne sütü ama nolur nolmaz diye pompa koyacağım. Sütüm gelmezse 2 saat içinde hemen bi çay kaşığı şırınga ile birazcık mama veririm diye düşünüyorum
Evet çok haklısınız kesinlikle ben de böyle hissediyorumbende sevmiyorum bu halde kimseyi misafir etmeyi bana taşındıktan sonra komşular hoşgeldine gelmişti ama baştan dediler sen bişey yapma biz getireceğiz onlar getirdi ikramlıklarını hiçbişeye karışmadığım halde 5 6 saat kadar oturmak yormuştu beni ogün kabus olmuştu bana yani bırak kırılıyorsa bunun içşn kırılsınlar ben anneme kardeşime bile diyorum doğum için gelmek istiyorlar şimdiden gelelim diyorlar hayır diyorum iki gün kala gelin kimseyle uğraşacak halimiz yok hele sıcakta çekilir şey değil
Arkadaşım hamarat olsa canıma minnet valla bir şey demeyeceğim ama yokk hiç iş gelmiyor elindenYa bana da çok gelen giden oluyor ama eşime dedim ki erkek misafir gelmesin. Çünkü tesettürlüyüm hava zaten 100 derece. Evde de şortla falan duruyorum erkek misafire nogelen giden de hep yakın arkadaşlarım zaten. Asla yerimden kalkmıyorum her şeyi yapıyorlar. Hatta bi şeyler yiyip içtikten sonra diyorum ki kanka şurayı da bi süpürsene mutfağımı falan tertemiz yapıp gidiyorlar sağolsunlar
AminnBen yeni taşındım. Arkadaşlarımın, ablamın, komşuların hepsinin gelesi tuttuDoğurunca gelemeyiz şimdi gelip evini görüp gidelim diyorlar. Nasıl hayır diyim ki Çarşamba perşembe cuma peş peşe alacağım. İkramlıkları bol hazırlicam herkese aynı menü bide çalışıyorum yani biliyolar…
Gelsinler gitsinler kurtulayım bari mantığındayım bebek varken istemem mikrop virüs filan takıntım gelir lohusalık nolur nolmaz diye.
Ama haklısın şu süreçte her yeni hizmet bize yük ve zahmet. Allah yardımcımız olsun.
Ben yağlayıp fırına atıyorumYazın en iyi giden menülerden, yağlı magli ama lezzeti de orada bence
Benzer süreçten bende geçtim 5 yıl önce40.hafta bitecek doldu günüm bir hafta daha beklemek için imza istiyor suyu yerinde bebek kilosu her şey normal ananas hurma her şeyi yaptım 6aydıe özel hoca ile pilates yoga çalışıyorum bebeğim bana mısın demiyor
Gözüm aydınKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?