2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Analı babalı sağlıkla büyüsün sevgili oğluşun❤️ ağrıların da inşallah kısa sürede geçecektir.
Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedim😂 neredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım….🤣 her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur😅
Evinize yakın cafe varsa oraya çağır bir saat oturup kalkarsın. Bana da gelmek isteyenlere evim temiz değil gelin aşağda cafede otururuz diyorum kimi iptal ediyor kimi geliyor cafede bir iki saat oturup kalkıyorum.

Ay kizlar ben kendi kendime mi kuruluyorum haklı mıyım size sormak istedim😂 neredeyse 37 haftalık hamileyim, cok yakın bir arkadaşım sürekli oturmaya gelmek istiyor AMA SÜREKLİ. Ben de zaten çok yorgun, gergin ve şişmanım….🤣 her şeye sinirim bozulduğu yetmiyor gibi buna aşırı kuruluyorum nedense. Yani geldiğinde benden bir beklentisi yok belki ama hani dışarıda buluşalım vs yooook oturmaya gelmek istiyorlar ve bu bana cok cok tuhaf geliyor. Siz doğuma bu kadar az kala misafir konusunda ne düşünüyorsunuz? Belki de benim psikolojim artık çok sağlıklı değilimdir ve yanlış düşünüyorumdur😅
E sen ben yerimden zor kalkıyorum fln deyince o zaman sen bize gel fln demiyor mu bekar ya da çocuksuz mu çünkü bi kere bunu yaşamış olanlar insanın halinden biraz anlıyor senin tepkin çok normal şu halinle
Yaa kizlar yarin dogum olmasa sanki daha fazla dayanamayacakmisim gibi.Gerginlikten mi nedir anlamadim bugun bir tuhaf geciyor. Dustayken belime birkac defa agri saplandi.Sanki surekli akintim varmis geliyormus gibi bir hissiyatim var gidiyorum bakiyorum oyle bisey yok. Psikolojim bozuldu gidip bu geceden yatacagim hastaneye 😂
Hepsi psikolojikkk zihnini başka şeylerle meşgul et film dizi fln izle uzun uzun 😀😀

Merhaba rapor aldıysanız özelden yazar mısınız
Henüz doğum yapmadım çalışabilir raporu aldım bu hafta ile 2 hafta 32 haftadan sonra çalışmış olacağım zaten suyum fazla ve bebek 2 hafta önde olduğu için kendimi yormak istemiyorum 2 hafta daha çalışıp çıkmayı düşünüyorum 37 ye kadar durmayacağım 36 da çıkacağım

Haklısın. 🌺
Allah korusun. Suncağız şey yapıcam derken kaza gelmesin başımıza.

Biraz teşvik-rüşvet verip kızımı da biraz ise koşucam bu sefer. :sus:

Bana diyor ki 13 Temmuza kadar hastaneden çıkmış olur musun ? Tabi dedim sezaryende iki gün hastanede kalıcam. Pazartesi dogum olacak, çarşamba taburcu.. İyi diyor, organizasyonu ayarlayalım. Meğer doğumgününü planlıyormuş.:olamaz: Arkadaşlarını çağırmış, mönü düşünüyor. :KK47:

Bakalım lohusa halimle o işi halledebilecek miyim ? o_OOnun da gönlü olsun istiyorum. Bebek gelince zaten krallığı sarsılacak. Rabbim güç kuvvet ver 🤲🏼
yaaa kuzum benim iyiki doğmuş o zaman hak eder bence doğum günü kutlamasını tebrik ediyorum şimdiden

Merhaba heyet raporu aldıysanız özelden yazar mısınız
Benim doktorum sadece 20 gün vereceğini söyledi 10 gün de sağlık ocağından alıp tamamlarım sonrakini artık benim hesaplamalarım belki olmayabilir ama Allah hayırlısını versin 50 gün yıllık iznim var hepsini kullanır mıyım bilmiyorum

E sen ben yerimden zor kalkıyorum fln deyince o zaman sen bize gel fln demiyor mu bekar ya da çocuksuz mu çünkü bi kere bunu yaşamış olanlar insanın halinden biraz anlıyor senin tepkin çok normal şu halinle

Hepsi psikolojikkk zihnini başka şeylerle meşgul et film dizi fln izle uzun uzun 😀😀
Evet bekar ve çocuksuz, bence anlamıyor

Bende de kan uyuşmazlığı var, sarılık riski artıyor mu bunu bende bilmiyordum :( bende sizinle aynı fikirdeyim süt olmazsa vereceğim birazcık
Evet artıyormuş malesef. Uyanamıyorlar bide. Uyansa emmeye takati olmuyor, emerken uyuyakalıyor. Uyurken sağdığımı ağzına damla damla dökerdim saatlerce. 40ı çıkana kadar böyleydi. Ay ruhum daraldı inş bu bebek emer beslenir kolaylıkla amin

Kızlar benim tüm karnım kasılıyor yarım dakika kasılı kalıyor göbeğim sanki düşmüş gibi hissediyorum ben mi evham yapıyorum 34. Hafta da böyle olan var mı suyum fazla ve bebek 2 hafta önde kilo olarak
Bugün 5-6 defa düzenli olmasa da kasılıyor aşırı sert bir hal alıyor

Sizin adınıza çok sevindim Evet bu durum kişiye özel bir durum ama genel fikirleri de merak ediyorum açıkçası Beni korkutan şey bele yapılan iğnenin canımı yakacak korkusu. Sancıyı çekmektense o acıyı anlık çekmek daha mantıklı da geliyor Aslında ama gözümde çok büyüttüm galiba
Önceki doğumumda spinal anestezi oldum pek acı hissetmedim açıkçası koldan kan alınırken oluşan acı kadar bişeydi sanırım
@ozmut pepsi pepsi @imermeri ahestebirbeste ahestebirbeste kızlar kalbimiz dualarımız sizinle, sağlıkla kavuşun minik kuşlarınıza 💞🐣🌸

@ozmut pepsi pepsi @imermeri ahestebirbeste ahestebirbeste sağlıkla kolaylıkla kucağıniza almak nasip olsun inşaallah amin
Kızlar çok teşekkür ederim benim doğumum 27 sinde o gün adına güzel dileklerinizi alıyorum🥰
Kayıt oldummm teşekkür ederim kuzucumm

Ben beyaz sirkeli bi su yaptım kuzum onla sildim askıları ve dolap içlerini. Sonrasında da dolapların kapaklarını çekmecelerini askıları vs camları açıp havalandırdım koku vs kalmadı hiç

Kuzucumm senden haber bekledim hep. Üniversite hastaneleri bu konuda işlerinin Ehl-i merak etme. Ben de başta kabullenmekte çok zorlanmıştım ama iyi hastane, perinatolog gerçekten çok önemli. Tıp fakültesi hastanelerinde yenidoğan yoğun bakım, gerekirse senin için yoğun bakım, kan bankası her şey hazır. Hepsini geçtim bazen plesentasal durumlarda birden fazla hekim olmak zorundaymış sezaryenlerde. İstemediğin kadar dr var orda hepsi son derece eğitimli. Beni mesela özeldeki doktorum yönlendirdi tıp fakültesine. Ve tıp fakültesini hiç sevmemiştim normalde. Kanullenmekte de çok zorlandım burda çok dert yandım hatta. Ama kendim için bebeğimin sağlığı için kabullenmiştim. Dün dr plesenta yukarı çıkmış dedi. İstesem özeldeki doktoruma tekrar gidebilirim şu an. Ama eşimle konuştuk ve tıp fakültesinde doğum yapmaya karar verdim. Vardır bunda da bir hayır dedik. Sen hiç korkma ama giderken hastane çantanı mutlaka götür 3 saatlik mesafe az değil. Bana plesenta aşağıdaylen doğumun max 37+2 de falan olur demişti doktorum. 38 e kalmayız demişti. Şimdi de 38 de alırız diyor çok bir şey değişmedi yani :)
Tıp fakültesinden ben de çok memnun kaldım iyi ki burayı tercih etmişim diyorum 😊
Kızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.

Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
Gözünüz aydın canım sağlıkla bebişini kucağına almana çok sevindim🥰 bebişin boyu kilosu da çok iyi maşallah sen de gün geçtikçe daha iyi olcaksın, her gün bu iyileşmeyi net bir şekilde hissedeceksin🍀

Bende kan uyuşmazlığı var. Sarılık riskim artıyor doğal olarak. Oğlumda emememişti şekeri düştü küveze girdi. Ben yine de koyacağım mama. Önceliğim tabiki anne sütü ama nolur nolmaz diye pompa koyacağım. Sütüm gelmezse 2 saat içinde hemen bi çay kaşığı şırınga ile birazcık mama veririm diye düşünüyo

Bende kan uyuşmazlığı var. Sarılık riskim artıyor doğal olarak. Oğlumda emememişti şekeri düştü küveze girdi. Ben yine de koyacağım mama. Önceliğim tabiki anne sütü ama nolur nolmaz diye pompa koyacağım. Sütüm gelmezse 2 saat içinde hemen bi çay kaşığı şırınga ile birazcık mama veririm diye düşünüyorum
Aynı durumdayız.kan uyuşmazlığı var sütüm g3c geliyor. Mama alacağım ilk gu icin aç kalınca sarılıkla uğraşmak zorunda kalıyor lz

Selam kızlar mesajları okuya okuya geldim, güzel haberler de olunca gün sonunda terapi gibi geliyor burası bana 🥰 bugün son kontrolüm vardı doktorum gelmişken anestezi ile de görüş tekrar gelme her şey hazır olsun direkt doğuma gelirsin dedi. Sabah 8.30da hastaneye gittim akşam 17.00de hastaneden çıktım araya endokrin randevumu da sıkıştırdım kan tahlilleri poliklinikler arasında gidişler gelişler baya yordu tahlil yapılacağı için aç gitmiştim aç aç dolaştım durdum derken nstde fenalaştım tansiyonum düştü hemen serum taktılar. Çok şükür ki tahlil sonuçlarım iyi bir şekilde hastaneden ayrıldım ama pert durumdayım. Anesteziden de onayımı aldım spinale karar verdim sabah ilk beni alcak sezaryene doktorum, yükseleni aslan olcak bebişin o da denk gelmiş oldu😅

Sakinlesss sakinlesss yok öyle birşey her şey yolunda gidecek 😍

Insallah kizlar Allah hepimizin yardimcisi olsun 🙏
Boyle planli oluncada zormus beklemek diger turlu paldir küldür toparlanip gidiyorsun 😂
O kadar gerginim ki belli etmiyorum bana gore etrafima anacigimin tansiyonlari firladi bugun😂

Maşallah canım geçmiş olsun rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🧿

Back
X