- 27 Ekim 2023
- 7.507
- 20.615
- 268
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.061
Gelde anlat söylüyorum daa, "ben hafta anlamam" diyor dört çocuğu var da neyseşuan tam zamanların sadece agrılı sancılı geçiyor günlerin 41.haftayı görmüşsün gibi davranmasın millet![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelde anlat söylüyorum daa, "ben hafta anlamam" diyor dört çocuğu var da neyseşuan tam zamanların sadece agrılı sancılı geçiyor günlerin 41.haftayı görmüşsün gibi davranmasın millet![]()
Agrını sancını görüyor muhtemelen oda öyle yorumluyorGelde anlat söylüyorum daa, "ben hafta anlamam" diyor dört çocuğu var da neyse![]()
Aniden kramp falan gelince nine gibi eğilip bukuluyorum belli oluyor şeklim değişiyor, rengin atıyor diyor, o yüzden oda geldi gelecek modunda da işte, gelmeyince gelmiyorAgrını sancını görüyor muhtemelen oda öyle yorumluyor
Aslında uzanınca da sertleşiyor devletteki doktor nst de minimal de olsa sancı gördü özel doktorum yok sancı dedi ne olacak bilmiyorumSuyu fazla olupta erken doğar denilen bebişler 39.40 haftada doğdular endişe etmeyin ihtimalleri söylüyor doktorlar uzanınca geçiyor mu sertlik peki ?
evet canım ya daha hiç hazır hissetmiyorum zatenOyyy ne çok var kız
Biz bebelerle uğraşırken senden doğum haberi alacağız inşallah
Olsun sağlıklı olsunda ne zaman geliyorsa gelsin prenses![]()
Kış mevismi için iyi ama yazın klima ile o ayara getirmeye çalışmak saçma 25 bile yeterince iyi oluyor sonuçta yazın yazlık kılın kışlık giyiniyor bebekler. 22 derece de triko kazak falan giyiyoruzKızlar, bu ara oda sıcaklığı konusunda birkaç şey görüyorum yenidoğan için oda ısısı 20-22 derece olmalı diyorlar. Bana çok soğuk geliyor ben bu soğuklukta duramam mesela. Klimayla falan oda sıcaklığını 24'e getirebiliyorum (normalde 30 oluyor) ya sizce de 20 falan soğuk değil mi?
Hatta bizim değil babaların giydiğinden 1kat fazla çünkü bizim hormonlardan sıcaklık algımız değişiyor20 soğuk geldi bana da ama 22-22,5 civarı güzel, hem de daha sağlıklı bağışıklık açısından. Alışkın değilsen ilk başta biraz soğuk gelir, biz de kışın çok sıcakta otururduk kademeli olarak azalttık şimdi 23 ü geçince sıcaklıyorumbebek için de her zaman sizin giydiğinizden bi kat fazlası derler ya öyle dengelenmiş olur
Bi de gece için 20 derece ideal deniyor ama 20 dereceye klima ile ulaşsan etraf buzhane gibi oluyor. Soğuk mevsimlerde sıcaklığı öyle ayarlayınca okay de![]()
Mama gerekirse hastanede veriyorlar senin özel olarak kullanmayı düşündüğün bir mama yoksa bence gerek yok hem belki de hiç ihtiyaç duymayacaksınKızlar sezaryen olacağım bende bu cuma bi sorun olmazsa inşallah. Hastane çantasına mama koymalı mıyım? Sarılık olsun istemiyorum. Sütüm gelmezse diye almalıysam tecrübeli anneler varsa hangi marka almalıyım
İlkinde o his gelmedi bana kafama göre ıkındım. 2. De ıkınma hissi vardı. Vajinal doğum epidural yoksa oldukça yorucu oluyot doğum sonrası rehavet çöküyor. Uyku hali geliyor .kızlar normal dogumda ıkınma süreci nasıl oluyor çok mu yorucu güç istiyor
Ben de bugün rüşvetle evi süpürttüm yarım yamalak yaptı birşeyler ama çok yorulduHaklısın.
Allah korusun. Suncağız şey yapıcam derken kaza gelmesin başımıza.
Biraz teşvik-rüşvet verip kızımı da biraz ise koşucam bu sefer.
Bana diyor ki 13 Temmuza kadar hastaneden çıkmış olur musun ? Tabi dedim sezaryende iki gün hastanede kalıcam. Pazartesi dogum olacak, çarşamba taburcu.. İyi diyor, organizasyonu ayarlayalım. Meğer doğumgününü planlıyormuş.Arkadaşlarını çağırmış, mönü düşünüyor.
Bakalım lohusa halimle o işi halledebilecek miyim ?Onun da gönlü olsun istiyorum. Bebek gelince zaten krallığı sarsılacak. Rabbim güç kuvvet ver
![]()
Kış mevismi için iyi ama yazın klima ile o ayara getirmeye çalışmak saçma 25 bile yeterince iyi oluyor sonuçta yazın yazlık kılın kışlık giyiniyor bebekler. 22 derece de triko kazak falan giyiyoruzKızlar, bu ara oda sıcaklığı konusunda birkaç şey görüyorum yenidoğan için oda ısısı 20-22 derece olmalı diyorlar. Bana çok soğuk geliyor ben bu soğuklukta duramam mesela. Klimayla falan oda sıcaklığını 24'e getirebiliyorum (normalde 30 oluyor) ya sizce de 20 falan soğuk değil mi?
Hatta bizim değil babaların giydiğinden 1kat fazla çünkü bizim hormonlardan sıcaklık algımız değişiyor20 soğuk geldi bana da ama 22-22,5 civarı güzel, hem de daha sağlıklı bağışıklık açısından. Alışkın değilsen ilk başta biraz soğuk gelir, biz de kışın çok sıcakta otururduk kademeli olarak azalttık şimdi 23 ü geçince sıcaklıyorumbebek için de her zaman sizin giydiğinizden bi kat fazlası derler ya öyle dengelenmiş olur
Bi de gece için 20 derece ideal deniyor ama 20 dereceye klima ile ulaşsan etraf buzhane gibi oluyor. Soğuk mevsimlerde sıcaklığı öyle ayarlayınca okay de![]()
Mama gerekirse hastanede veriyorlar senin özel olarak kullanmayı düşündüğün bir mama yoksa bence gerek yok hem belki de hiç ihtiyaç duymayacaksınKızlar sezaryen olacağım bende bu cuma bi sorun olmazsa inşallah. Hastane çantasına mama koymalı mıyım? Sarılık olsun istemiyorum. Sütüm gelmezse diye almalıysam tecrübeli anneler varsa hangi marka almalıyım
İlkinde o his gelmedi bana kafama göre ıkındım. 2. De ıkınma hissi vardı. Vajinal doğum epidural yoksa oldukça yorucu oluyot doğum sonrası rehavet çöküyor. Uyku hali geliyor .kızlar normal dogumda ıkınma süreci nasıl oluyor çok mu yorucu güç istiyor
Ben de bugün rüşvetle evi süpürttüm yarım yamalak yaptı birşeyler ama çok yorulduHaklısın.
Allah korusun. Suncağız şey yapıcam derken kaza gelmesin başımıza.
Biraz teşvik-rüşvet verip kızımı da biraz ise koşucam bu sefer.
Bana diyor ki 13 Temmuza kadar hastaneden çıkmış olur musun ? Tabi dedim sezaryende iki gün hastanede kalıcam. Pazartesi dogum olacak, çarşamba taburcu.. İyi diyor, organizasyonu ayarlayalım. Meğer doğumgününü planlıyormuş.Arkadaşlarını çağırmış, mönü düşünüyor.
Bakalım lohusa halimle o işi halledebilecek miyim ?Onun da gönlü olsun istiyorum. Bebek gelince zaten krallığı sarsılacak. Rabbim güç kuvvet ver
![]()
Bende de oluyor Ballı süt veya yediğinizde ictiginizde genel olarak hareket ettiği birşey yiyip içip sol yaniniza uzanın biraz dürtün uyuyor olabilir. Yerleri daraldığı için hareket edemiyorlar uyuyorlarBu arada doğum yapan arkadaşlarım gözünüz Aydın Allah hayırlı evlat eylesin bebişlerinizi
Benim kızım da bugün hiç hareket etmedi beni tedirgin etti biraz eşim çalışıyor yarı. İzinli olacak acaba bugün doktora gitmeli miyim yoksa yarın mı gideyim. Pazartesi gittim gayet iyiydi bir sonrakş kontrole yine pazartesi çağırdı doktor. Acaba evham mı yapıyorum
Bizimki de elinin ucuyla is yapıyor. Başında nazi subayı gibi durmazsam devamlı savsaklama modunda.Ben de bugün rüşvetle evi süpürttüm yarım yamalak yaptı birşeyler ama çok yoruldudoğum günü işini ben 3 hafta önce hallettim çok şükür. Sen de doğurmadan öne çekip yapsan iyi olurdu lohusalıkta zor olmaz mı
Bi şeyler yedin, uzanıp kendini dinledin di mi ?Bu arada doğum yapan arkadaşlarım gözünüz Aydın Allah hayırlı evlat eylesin bebişlerinizi
Benim kızım da bugün hiç hareket etmedi beni tedirgin etti biraz eşim çalışıyor yarı. İzinli olacak acaba bugün doktora gitmeli miyim yoksa yarın mı gideyim. Pazartesi gittim gayet iyiydi bir sonrakş kontrole yine pazartesi çağırdı doktor. Acaba evham mı yapıyorum
İnşAllah bir an önceKızlar anca kendime geldim çok ağrım vardı. Oğluşum gayet iyi 3525 gram 50 cm doğdu.
Dikişlerim çok ağrıyo neden böyle bilmiyorum ama belki de 3kg ağırlık koydular ondan bu kadar ağrım var
O kaburga ağrısı ah ahBenim artık kaburgam mafoldu ayaklarını dayamasından![]()
Evet canımÖzel demi yoksa
Aynen öyle harbiden 2 gün aglayasim var ama annem üzülür diye aglayamiyom daAllahım yarabbim çok duygusalım bende bi oturup iki gün ağlayasım var susmadan![]()
Bende anneme gidicem doğumdan sonra bende öyle olcam büyük ihtimalleEvet canım
Aynen öyle harbiden 2 gün aglayasim var ama annem üzülür diye aglayamiyom da![]()
Evet bakalım doğurmayı bekliyorumİnşAllah bir an önce
O kaburga ağrısı ah ah![]()
Ah gözün aydınKızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçükdaha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar
![]()
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat eylesinKızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçükdaha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar
![]()
Ohhh maşallah, gözünuz aydinn, rabbim şifa versin, ömrü bahtı güzel olsun bebisimizinKızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçükdaha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar
![]()
Gözün aydınKızlar 13.40'ta doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz biraz emzirdim çok küçükdaha anestezi vsr ondan rahat yazabldim size öpüyorum umarım bugün doğum yapacaklar sağlıkla kavuşurlar
![]()