- 8 Temmuz 2017
- 697
- 2.170
- 113
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.021
Masaallah sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah amin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masaallah sağlıkla kolaylıkla gelsin inşaallah amin güzel haberlerini bekliyoruzKızlar süprizöğleden sonra doğuma alınacağım ayyyyy
öpüyorum herkesi
Ah güzel bacımBende sana sarılıyorum kocaman öpüyorum herkesin derdine derman olmaya çalıştın hepimize hem carelerinle hem espirilerinle yetiştin Allah kalbinden gecenden kolay ve güzel eylesin herşeyi![]()
Oyy gözünaydınnKızlarrrr
Biz kavuştukkkkdarısı tüm bekleyen canımmm annelerin başına
İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.
3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasondabiraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için
![]()
Ya evet önceBu ara sezaryenler yığıldı. (Sayımız da az değil) Boyle olunca vajinal doğum bekleyenler için sabretmesi zor..
Hakket.
Yaa yerim seniAşkım ya posta kutusu dolmuşzaten başka neden ceza alabilirsin ki
![]()
Sağol kuzum HoşbuldumAman aman canım sorun olmasında hoşgeldin![]()
Oyyy oyyy maşallahKızlarrrr
İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.
3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasondabiraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için
![]()
Hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür sağlıkla kavuştunuzKızlarrrr
![]()
KV.m geldi kahve içiyoruz balım sağolasın sen ne yapıyorsunVaalbara bacım ne yaptın, nasılsın?
Yaaa çok şükür, toparlandik çıktık haberini de bekliyoruz, gözünuz aydın rabbim bagislasinKızlarrrr
![]()
Ama ben ne dedim, bu kız beni çok strese soktu ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz ama en sona kalıcaz heralde demedim mi
Oooh afiyet olsun. Napiyim ben de iş güç. Vücudum çok hantallaştı artık eğilip kalkmakta çok zorlanıyorum. merka ettim nasıl son durumlar diyeKV.m geldi kahve içiyoruz balım sağolasın sen ne yapıyorsun![]()
Al Benden de o kadarGrupta doğuran çoğaldıkça bende doğurmak istiyooooommm diye bagirasim geliyo![]()
Taptazeeeee anneeeeKızlarrrr
![]()
Saglıkla kolaylıkla kucağına alırsın inş bizi habersiz bırakma Rabbim yar ve yardımcın olsunCanım su azalmış sancı var açılma var her şeyi yaşamışım hiç farkında değilim3200 gram olmuş ay sağlıkla kavuşalım inş
![]()
Ay cuma da benim
Hala keyif hala keyif ne zaman dogurcan kız senden önce ben dogururum diyim bakKV.m geldi kahve içiyoruz balım sağolasın sen ne yapıyorsun![]()
Erkek gibi benim kese de böyle fasulye gibiydi erkek çıktıEki Görüntüle 3609260 14 haftalık cinsiyet tahmini lütfen