2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Bende sana sarılıyorum kocaman öpüyorum herkesin derdine derman olmaya çalıştın hepimize hem carelerinle hem espirilerinle yetiştin Allah kalbinden gecenden kolay ve güzel eylesin herşeyi 💕
Ah güzel bacım 🥰 aminnn 🤲🏼 Saol. İyi ki varsın 💙

En çok duaya ihtiyacım var. Akılla, izanla, çabayla çıkış yolu bulamıyorum. Bu yaşımdayım, hayatımın en zor günlerini geçiriyorum. Allah’a dayandım. :KK61:Burası bana iyi geliyor. Yoksa depresyonun dibine vuracağım. :KK42:

Allahım bu bebeklerle birlikte, hayatımıza muhabbet ve ummadık sevinçler getirsin. Hepimiz için duam 🤲🏼

Kızlarrrr🌺🌺

Biz kavuştukkkk🥹🥹 darısı tüm bekleyen canımmm annelerin başına🤲🏻🤲🏻

İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.

3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasonda 😍🧿🧿🧿 biraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için🌺🌺
Oyy gözünaydınn 🌸 maşallah tosun olmuşta gelmişş baksana Rabbim ömrünü çok güzel eylesin hayırlı evlat olsun inşallah 🥰🌸💝
Bu ara sezaryenler yığıldı. (Sayımız da az değil 😬) Boyle olunca vajinal doğum bekleyenler için sabretmesi zor..
Ya evet önce Vaalbara Vaalbara ya da ben doğururum gibi geliyordu biz sona kaldıkk😂😂

Ya evet önce Vaalbara Vaalbara ya da ben doğururum gibi geliyordu biz sona kaldıkk😂😂
Hakket. ☺️
Sabah akşam sizden haber beklerken..
Ama hala sizden sürpriz bekliyorum ben :KK51:

Sona kalmadı henüz kimse, çünkü daha temmuz gelmedi. :KK45:

Temmuz görünümlü haziran bebekleri..

Kızlarrrr🌺🌺

İkimizde iyiyiz çok şükür biraz ağrılarım başladı sadece yavaştan yükleniyor ama onu da aşacağız.

3.800 doğdu paşam dün 3.500 dün ultrasonda 😍🧿🧿🧿 biraz kendime geleyim detaylı yazacağım. Hepinizi çok öpüyorum çok teşekkür ederim güzel dilekler ve dualar için🌺🌺
Oyyy oyyy maşallah 🧿 😍
Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🙏
Çok çok geçmiş olsun ağrıların geçer gider hemen inşallah 🙏🥰

PenceredekiKiz PenceredekiKiz Taranta Taranta ozmut ozmut kızlar 🥲🩷 allah analı babalı büyütsün, hepinizi güzel ailenizle uzun, sağlıklı, mutlu bir hayat versin 🥹🥲

imermeri imermeri pepsi pepsi dualarımız sizinle, her şey çok güzel geçsin 🙏🏼🥲 sağlıkla, ağrısız kavuşun birbirinize. çok duygusalım artık gözlerim doluyor. ayları yedik beraber, okuya okuya gün gün. hep dualarımdasınız. canım kızlar 🫂

Kızlarrrr🌺🌺

Hayırlı olsun tebrik ederim çok şükür sağlıkla kavuştunuz ❤️ sağlıkla büyüsün inş

Kızlarrrr🌺🌺

Yaaa çok şükür, toparlandik çıktık haberini de bekliyoruz, gözünuz aydın rabbim bagislasin 😍❣️
Ama ben ne dedim, bu kız beni çok strese soktu ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz ama en sona kalıcaz heralde demedim mi 🤣🤣

IMG_3092.webp
14 haftalık cinsiyet tahmini lütfen

Kızlarrrr🌺🌺

Taptazeeeee anneeee💐 gözün aydın olsunnnn sağlıkla büyüt yavrunu bizi habersiz bırakma 🤗

Back
X