Kızlar hepinize çok teşekkür ederim

tek tek etiket yapamadım.
Şimd durumu özetliyorum, bugün normalde kontrolümüz vardı biliyorsunuz. Doktor suyun azaldığını söyledi sancım ve açıklığım da varmış benek hareketleri de azalmış göründü nstde. Bugün alalım dedi. Ben tok gittiğimin öğleden sonrayı bekleyelim dedi. Eve gel annemi al birkaç eksiği tamamla valiz puset derken geldik.
Kan tahlili yaptılar sonra odada bekledik. Ameliyat kıyafeti giydim sonra sedye ile ameliyathaneye gittik. Eşimi almadılar. Spinal anestezi oldum. Ağrı yoktu iğne girerken hissettim sadece, hemen uyuştu bacaklarım.
Doktor ve ekip geldi o andan itibaren 10 dk sonra kızım doğdu ağlamaya başladı ten tene temas istedim. Sonra onu giydirip eşime anneme teslim ettiler odaya çıkmışlar. Ben biraz korktum dedim hafif sedatif verip kapattılar. Sonra odaya çıkarıldım. 2 saat sonra su ve kahve 6 saat sonra çorba içtim ve yürüdüm. Yürümek zorladı ama yürüdükçe iyileşeceğim. Dişimi sıktım. Yatarken ağrım olmadı henüz.
Kızım çok güzel, minik minicik. Ultrasonda 3200 idi 2700 gr doğdu sağlığı iyi. 8-10 kez emzirdim, hepsinde süt gelmiyor ama emdikçe süt inecek biliyorum sabırla bekliyorum, kızım memede uyumak istiyor. Çok şükür her şey yolunda. Çok güzel bir duygu Allahıma bin şükür

yarın akşam büyük ihtimal taburcu olacağız.
Şimdilik bizdeki havadisler böyle.
Dipnot: ne kuaföre gidebildim, kaş bıyık ayrı bir yerde. Alt taraf ne alemde hiçbir fikrim dahi yok.

Siz bakımınızı epilasyonunuzu ihmal etmeyin. Ya da edin amaan bebişe kavuşunca bunlar hiç umrunuzda olmuyor ki

öptüm