2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Nöbete falan birakamazlar. Arkadaşların seni idare ediyorsa devam edebilirsin ama anlayissiz bir kadro ile çalışıyorsan boşver kalan 3 haftayı senden daha değerli değil. Kendin için en iyisini sen bilirsin.
Aslında sürekli bir yerlere çekiyorlar enjeksiyona vs kan almada oturarak çalışıyorum normal de ama eleman eksiği olan yerlere de istiyorlar maalesef işleri belli olmuyor çalıştığım yerde kıdemli olduğum için her yere hakimim

Sıcaktan mı uykusuzluktan mı, midem bulanıyor.
Karnım ağrıyor. Sersem gibiyim. :bicak:
İns kahvaltıdan sonra bu hal geçer.
Günaydın leydicim yarın sabah inşallah doğumum 24 saatten az kaldı😰
Kontrolden güzel haberlerle dön inşallah🌸
İns bacım. 🤗
E bugün boş mu kaldı ?
26.06; kimse doğurmuyor mu ? :anneadayı:
39+0 dan herkeslere Günaydınnnn artık durduk durduk pazartesine kadar dursun bari diyorum doktorunu beklesin nazlı kız 😃😃
Dur bacım. Kızına da söyle beklesin.
Dr teyzesi gelsin. Pazartesi birlikte doğururuz belki :KK51:

Kizlar herkese tesekkurler 🙏🙏🙏
Ikimizde iyiyiz 🌸
Yorgunluktan telefonu elime alamadim.
Bebek 2200 gr dogdu 🥹 cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde 🙏
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile 😞 rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi

Benim sıpa nst yi görünce hareketlendi 😅 doktor hareketleri az demiştin sanki dedi dedim hocam buraya gelince huyu değişiyo bunun 😄 ne desem aksini yapıyo hastanede. Birde benim bebiş dokunulmasından hiç hazzetmiyo yada oyun yapıyo 😝 problar değince habire ittiriyo. Bu iyi bişey tepki veriyor demekki dedi. Eğer hareketleri bende az görseydim bugn alırdım dedi şimdilik programı bozmayalım her hangi bi durum olursa yine iletişime geçelim dedi. Anestezi hekimiyle görüştüm 5 tüp kan verdim 😬 ve eve döndüm. Son hazırlıkları yapıp yarın bebişimizi kucaklamaya inş 🫠 duygular şelale..

Benim sıpa nst yi görünce hareketlendi 😅 doktor hareketleri az demiştin sanki dedi dedim hocam buraya gelince huyu değişiyo bunun 😄 ne desem aksini yapıyo hastanede. Birde benim bebiş dokunulmasından hiç hazzetmiyo yada oyun yapıyo 😝 problar değince habire ittiriyo. Bu iyi bişey tepki veriyor demekki dedi. Eğer hareketleri bende az görseydim bugn alırdım dedi şimdilik programı bozmayalım her hangi bi durum olursa yine iletişime geçelim dedi. Anestezi hekimiyle görüştüm 5 tüp kan verdim 😬 ve eve döndüm. Son hazırlıkları yapıp yarın bebişimizi kucaklamaya inş 🫠 duygular şelale..
Ahahaha yerim onu 😂😂annesini biraz kandırmış bu fındık 😂😂
Hadi yarına güzel doğumlarla gel canım 🤲🏻🌸bugün sakin burası yarın tekrar başlayacak doğumlar şimdilik sen ve ahestebirbeste ahestebirbeste var sanırım eklenen olur mu belli olmaz 😍😃

Ikimizde iyiyiz 🌸
Bebek 2200 gr dogdu 🥹 cok sukur herhangi bir sikintisi yok ama emmesi solunumu yerinde 🙏
Kuvozede girmedi.
Ciktigimda agrim coktu bayaa yuksek bir agri kesici verdiler sonra kontrol altina girdi cok sukur o da ama gazi bugun az az cikartmaya basladim o simdi cok agri yapiyor yuruyemiyorum bile 😞 rezene 2 tane spazm giderici ilac bana misin demedi
Maşallahh tatlı fındığa🥰 Sen de inşallah hemen toparlanırsın kolayca iyileşirsin canım 🥰😘

Kızlar günaydın 🌸 bayadır sadece okuyor hiç yazmıyordum bebişi doğanlar gözünüz aydın hayırlı sağlıklı upuslu bebişler olsunlar inşallah 🥰 sata göre 37+2yim ama bebişe göre 2 hafta önden gidiyoruz iki gündür ara ara kasık ağrılarım var dün gece bir gram uyuyamadım ama uykusuz da değildim bugün de bi enerjik hissediyorum evi süpürüp sileyim diyorum yarın kontrolüm vardı bakarsınız belki bende doğururum 🙈

Ikimizde iyiyiz 🌸
Kuvozede girmedi.
Gözün aydın bacım 🥰
Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı güzel yazılar yazsın 🤲🏼

Birazcık küçük diye endişe ediyordun ama maşallah ne emmesinde sorun var, ne de kuvöze girdi. Elhamdülillah. 🤗

Zor da olsa yürü. Bagırsaklar hareket etsin. İns gazını da çıkarırsın. 🌺

Kızlar günaydın bende taburcu oldum dün evime geldim gerçekten ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gelir gelmez oğlum nasıl yapıştı boynuma nasıl sevindi anniş anniş diye pervane oldu yanlız bi sorunumuz var benim bebişe süt sağmam lazım biliyorsunuz küvezde olduğu için lakin Hamza bu sütün peşinde dolanıyor benimle bebişin sütü diye dayanamayıp verdim hiç tiksinmedi ve sürekli sağım yapınca bardakla yanıma geliyor 🤭allahım onada cm şifa olsun dedim ama okadarda çok olsa keşke vallqhi onada verirdim içsin lıklık Cihangir beyimizde iyi inşallah yarın yada öbür gün gelin alın derler 300 gram vermişti bugün 150 gram geri almış anne sütü altın arkadaşım mucize zaten bunu söylememe gerek yok bende son durumlar böyle ballarım kocaman öpüyorum sizi😘😘
Canım benim taburcu olmana çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda Cihangir de çıkacak küvözden kavusacaksiniz bitanem. Çok geçmiş olsun..anne sütü ile hemen toparlayacak minik oğlun inşallah ❤️ 😍
Günaydın. :KK25:
Son 4 gün ..

Saat 2de yatıp, 5.30da hortladığım ve bir daha dalamadığım sıcakkkk bi gün.
what a wonderful day! :KK53:

Dün doğum yapan anneler ins bugün de iyi haberlerini verir. :KK51:

ahestebirbeste ahestebirbeste doğumun bugün müydü canım ?

Kontrolüm var bugün. Bakalım bizim oğlan neler yapıyor içeride ?:anneadayı:
Güzel haberlerle gel inşallah leydim benim ❤️ 😍
Kuzum geçmiş olsun biran önce 🌸💐
sanırım ani refleks ve sinirle bırakınca ocağa sol tarafın kasılmış olabilir
Ağırlıktan olduğunu sanmıyorum benim kızda 14-15 kg arası arada kaldırıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum
Uzanmana rağmen ağrın hala var mı
Bugün nst çekilecekti sanırım doktora gösterdiğinde söyle istersen bir bakılsın
Bilmiyorum kuzum neden öyle oldu kaldırdım uzandım koydum başka tencere vardı önde. Acayip yandı sonra da acımaya devam etti. Salı akşamı oldu bu dediğim iki gündür acıyor sol taraf ve kasığım. Demedim doktora bir şey nst de falan iyi çıkınca kuzum. Uzanırken oturup kalkarken sürekli acıyor. Fena zedelendi sanırım 😥
Ben de tam sancıların nasıl oldu diyordum ki rahatladım mesajını gördüm 😀

Bazen tüm tuşlara bassan da olmuyor kendi keyfi ne zaman isterse o zaman geliyolar baksana 😀😀

Ayy canım ters hareket yapıp kas ağrısı olmuştur o bugün dikkat et dinlen bol bol 🌸
İnşallah öyle olmuştur kuzum benim. Bir an önce geçer inşallah teşekkür ederim ❤️ aynen demek ki bazen ne yaparsan yap olmuyor vakti var daha belli 😍❤️
Ikimizde iyiyiz 🌸
Kuvozede girmedi.
Çok geçmiş olsun canım benim..hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️ 😍 maşallah minigine. İnsallah sen de en kısa zamanda toparlayacaksin kendini inanıyorum ❤️
Maşallah canım benim ❤️ 🥰 hadi inşallah hayırlı sağlıklı kavusmanız olsun bebeğinle yarın çok heyecanlı ya 🥰 😍

Kızlar günaydın bende taburcu oldum dün evime geldim gerçekten ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gelir gelmez oğlum nasıl yapıştı boynuma nasıl sevindi anniş anniş diye pervane oldu yanlız bi sorunumuz var benim bebişe süt sağmam lazım biliyorsunuz küvezde olduğu için lakin Hamza bu sütün peşinde dolanıyor benimle bebişin sütü diye dayanamayıp verdim hiç tiksinmedi ve sürekli sağım yapınca bardakla yanıma geliyor 🤭allahım onada cm şifa olsun dedim ama okadarda çok olsa keşke vallqhi onada verirdim içsin lıklık Cihangir beyimizde iyi inşallah yarın yada öbür gün gelin alın derler 300 gram vermişti bugün 150 gram geri almış anne sütü altın arkadaşım mucize zaten bunu söylememe gerek yok bende son durumlar böyle ballarım kocaman öpüyorum sizi😘😘
Haydi hayırlı olsun canım ❤️ az daha sabret sonra her şey mükemmel olucak ❤️

Evet ya sona kalan dona kalırrr 😂 Her gece doğurur muyum acaba diye yatıyorum ve sabah göbüşümle bakışıyorumm yine beraberiz diye😂😂
Peki ya rüyalarda bile doğurmalar uyanınca koca göbek ve yatakta olma😮‍💨
Aslında sürekli bir yerlere çekiyorlar enjeksiyona vs kan almada oturarak çalışıyorum normal de ama eleman eksiği olan yerlere de istiyorlar maalesef işleri belli olmuyor çalıştığım yerde kıdemli olduğum için her yere hakimim
Öyleyse dinlen senden daha değerli değil kalan günler.

Dogurmadim kiii 🙈 yalancı sancıydi sanırım ama beni hoplatmaya yetti duştan sonra rahatladım sanırım uyumuşum bu saate kadar 😂

Anladım canım ilerdeki sancılar da bu bilgi yararlı olacak
Sezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim 😀😀😀❤️

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ❤️ tek tek etiket yapamadım.
Şimd durumu özetliyorum, bugün normalde kontrolümüz vardı biliyorsunuz. Doktor suyun azaldığını söyledi sancım ve açıklığım da varmış benek hareketleri de azalmış göründü nstde. Bugün alalım dedi. Ben tok gittiğimin öğleden sonrayı bekleyelim dedi. Eve gel annemi al birkaç eksiği tamamla valiz puset derken geldik.
Kan tahlili yaptılar sonra odada bekledik. Ameliyat kıyafeti giydim sonra sedye ile ameliyathaneye gittik. Eşimi almadılar. Spinal anestezi oldum. Ağrı yoktu iğne girerken hissettim sadece, hemen uyuştu bacaklarım.
Doktor ve ekip geldi o andan itibaren 10 dk sonra kızım doğdu ağlamaya başladı ten tene temas istedim. Sonra onu giydirip eşime anneme teslim ettiler odaya çıkmışlar. Ben biraz korktum dedim hafif sedatif verip kapattılar. Sonra odaya çıkarıldım. 2 saat sonra su ve kahve 6 saat sonra çorba içtim ve yürüdüm. Yürümek zorladı ama yürüdükçe iyileşeceğim. Dişimi sıktım. Yatarken ağrım olmadı henüz.
Kızım çok güzel, minik minicik. Ultrasonda 3200 idi 2700 gr doğdu sağlığı iyi. 8-10 kez emzirdim, hepsinde süt gelmiyor ama emdikçe süt inecek biliyorum sabırla bekliyorum, kızım memede uyumak istiyor. Çok şükür her şey yolunda. Çok güzel bir duygu Allahıma bin şükür 💞 yarın akşam büyük ihtimal taburcu olacağız.
Şimdilik bizdeki havadisler böyle.

Dipnot: ne kuaföre gidebildim, kaş bıyık ayrı bir yerde. Alt taraf ne alemde hiçbir fikrim dahi yok. 😅😅 Siz bakımınızı epilasyonunuzu ihmal etmeyin. Ya da edin amaan bebişe kavuşunca bunlar hiç umrunuzda olmuyor ki 🙋🏻‍♀️ öptüm
Çok güzel bi doğum hikayesi olmuş💕Allah iki cihandada mutlu etsin ailenizi darısı bekleyen biz hamişlerin başına. Tekrar gözünüz aydın olsun💕

Geldim kızlar nstden. Tertemiz nst ile geldim 🤣 sancı hiç yok bebiş hareketli her şey normal. Haftaya perşembeye kontrol randevusu verdi o zamana kadar doğmazsa dedi. O zamana 38+5 olacağım gelir mi acaba 🤣 🤣
Senle biz 38+4 38+6 gibi doğuralım baciiii yoksa biz sona kaldık dona kaldık sana söyleyeyim 😀😀😀

Bende onu düşünüyordum, bakalım orada ilk kim olacak, sonuncu belli de (ben) 😂😂
Bakalım kız artık biri başlasın doğurmaya az cesaret versin kızlar ben gittim doğurdum geldim desin böyle ha geldi ha geliyor ha gelecek ha şimdi bu sancı mı ay acaba açılmam var mı diye diye zaman geçmiyor duşa girdim iyice temizlendim jiletledim kendimi 😀😀😀 diyorum hazır mis gibiyken gidem de bi doğuram gelem 😀 bi yanım da hiç bilmediğim bi şey korkuyor ama diyorum aamaaan korkunun faydası yok boşver böyle manyak manyak düşünüyorum sürekli 😍

Doğum öncesi nişan gelir ondan da kaç gün sonra doğum olur diyorlar. Bizde nişan bile yok. Demek yarın nişan gelse bile henüz günler varmis. Sıcaktan bunaldım klimadan hastalandım daha tam iyilesmedim. Klima odasında uyumaya gidemiyorum yatak odasında ise duşa rağmen pisiyorum. Defalarca sağa sola dön dur sabaha karşı anca uyuyorum valla pes dedirtti artık bu sıcaklar da. Hepimiz sağlıcakla bir avazda dogursak da bitse hararetler. Bugün 6 kat merdiven çıktım bacaklarım titredi de tık yok tik. Ahhhhhhhhh
Aksak yürüyüş de deneyin. Benim ilk doğumumda işe yaramıştı. Bi kaldırım gibi yüksek bi yerde ayağınız bi çıkıp bi ineceksiniz. İnşallah işe yarar

Bakalım kız artık biri başlasın doğurmaya az cesaret versin kızlar ben gittim doğurdum geldim desin böyle ha geldi ha geliyor ha gelecek ha şimdi bu sancı mı ay acaba açılmam var mı diye diye zaman geçmiyor duşa girdim iyice temizlendim jiletledim kendimi 😀😀😀 diyorum hazır mis gibiyken gidem de bi doğuram gelem 😀 bi yanım da hiç bilmediğim bi şey korkuyor ama diyorum aamaaan korkunun faydası yok boşver böyle manyak manyak düşünüyorum sürekli 😍
Bende dün yaptım temizligimi, hazır diyorum temizken doguruversem 😍 bugünde kontrolum var bakalım ne diyecek 😂

Sezeryanlar bir bir doğuruyor da farkındamısınız hiç normal doğuran yok birinin suyu gelmedi ben gidiyorum doğurmaya demedi belki ben derim 😀😀😀❤️
Hea!

Maçta futbolculara “doğal olan normal doğumdur” pankartı açtıran bakan gelsin istatistik görsün. :işsiz:

Back
X