2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
42 ye kadar yolu varmış. Allah'ım temmuz ortasıni düşünemiyorum artık. Dua edelim birbirimize gerçekten şu durumda dualarımiz çok değerli.
42yi de beklemez bence ya. Çok fazla değil.mi 42? İnşallah bir an önce gelir artık da sende rahatlarsin kuzum benim ❤️
Korkudan artık herşeyi yapma kararı aldım bir yerden başlamak gerek bebeğim Seninde yakın başla 😂😂 yoksa bu bebelerin normal geleceği yok gibi
Hurma ananas egzersiz yürüyüş artı Paris’e yolculuk 😂😂😂 hahaha eklemek isteyen varsa söylesin 😂
Ben bilerek baslamadim şimdiye kadar ilki erken gelince bunda bir korktum. 🤣🤣😅 Ama bu gidişle başlayacağım zira sıcaklar bir yandan kız bir yandan evin işleri bir yandan bu koca karınla nefes alamıyorum resmen 🤣 Vaalbara Vaalbara eklesin gerisini maşallah o her şeyi biliyor tüm tuşlara basıyor 🤣🤣
Eşim pazartesi geliyor şükürler olsun o gelsin de bende artık cogu hareket yeme içme tüm tuşlara basarım artık hem sıcaklar hemde uykusuzluk gercekten zor sanki dogurunca uyuycaz gibi 😂
Hahahah 🤣 eşinle Allah kavuştursun önce hadi az kalmış.. 😍 yani adam gelsin sende başlarsın tüm tuşlara basmaya 🤣🤣🤣 doğurunca inşallah uyuruz diyorum başka da bir şey demiyorum o konuda 🤣🤣😅
Evet ya sona kalan dona kalırrr 😂 Her gece doğurur muyum acaba diye yatıyorum ve sabah göbüşümle bakışıyorumm yine beraberiz diye😂😂
Hiç sorma kız her gün yatıp kalkıp özellikle size bakıyorum doğurdunuz mu diye 🤣 yok anam yok sizin bebelerin gelmeye niyeti yok 🤣😅 benimki ne zaman gelir bilmem. İki gündür belimden sancı giriyor hah işte galiba artık başlıyoruz diyorum sonra geçip gidiyor. Dün gece belimden başladı kasıklara doğru yayıldı hah dedim işte bu doğum sancısı sonra kayboldu gitti 🤣 🤣 ikinci ama kendimi çok fena acemianne hissediyorum 😅 🥲

Kızlar dün akşam ben bir halt ettim. Sen tut 5 kg içi süt dolu tencereyi kaldır ocağın arka gözüne koy kaynatıcam diye. Eşim de yanımdaydı ama başka şeylere söylenip duruyordu yemek vakti. Bende ona kızdım koyuver demedim kendim koydum(s.cam gururuma 🙄) sonra bir yandı o an benim sol kasık ve karın bölgem.. o andan beri çok kötü durumda. Kızlar ya ben fıtık oldum o an ya da sol tarafta rahimle bebekle falan ilgili bir şey oldu. Bebek hareketli şuan sorun yok gibi ama o sol tarafta hareket ettikçe benim canım acıyor ben kımıldamasam bile o kıpırdadıkca acıyor. Her gün 16 kg kızımı kaldırıp duruyorum bir şey olmadı şükür. Ama bunu uzanıp koyunca sanırım ondan oldu. İnşallah geçer zira beni çok zorluyor. 🙄🤲🏻

Kızlar günaydın bende taburcu oldum dün evime geldim gerçekten ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gelir gelmez oğlum nasıl yapıştı boynuma nasıl sevindi anniş anniş diye pervane oldu yanlız bi sorunumuz var benim bebişe süt sağmam lazım biliyorsunuz küvezde olduğu için lakin Hamza bu sütün peşinde dolanıyor benimle bebişin sütü diye dayanamayıp verdim hiç tiksinmedi ve sürekli sağım yapınca bardakla yanıma geliyor 🤭allahım onada cm şifa olsun dedim ama okadarda çok olsa keşke vallqhi onada verirdim içsin lıklık Cihangir beyimizde iyi inşallah yarın yada öbür gün gelin alın derler 300 gram vermişti bugün 150 gram geri almış anne sütü altın arkadaşım mucize zaten bunu söylememe gerek yok bende son durumlar böyle ballarım kocaman öpüyorum sizi😘😘

Kızlar günaydın bende taburcu oldum dün evime geldim gerçekten ne olursa olsun insanın evi gibisi yok gelir gelmez oğlum nasıl yapıştı boynuma nasıl sevindi anniş anniş diye pervane oldu yanlız bi sorunumuz var benim bebişe süt sağmam lazım biliyorsunuz küvezde olduğu için lakin Hamza bu sütün peşinde dolanıyor benimle bebişin sütü diye dayanamayıp verdim hiç tiksinmedi ve sürekli sağım yapınca bardakla yanıma geliyor 🤭allahım onada cm şifa olsun dedim ama okadarda çok olsa keşke vallqhi onada verirdim içsin lıklık Cihangir beyimizde iyi inşallah yarın yada öbür gün gelin alın derler 300 gram vermişti bugün 150 gram geri almış anne sütü altın arkadaşım mucize zaten bunu söylememe gerek yok bende son durumlar böyle ballarım kocaman öpüyorum sizi😘😘
Maşallah cnm herşey daha iyiye gidiyor çok sevindim sizin adınıza.

3 gündür bnm bebişin hareketleri sayıca az şiddetide az. Dün yazdım asistana bugn anestezi doktoru görecek kan verecektim gelmişken nst de bakalım her ihtimale karşı aç gelin dedi. Heyecandan stresten gece boyu uyuyamadım. E tabi sıcağında etkisi var. İnş güzel haberler aldığımız keyifli bir gün olur hepimiz için.

Günaydın. :KK25:
Son 4 gün ..

Saat 2de yatıp, 5.30da hortladığım ve bir daha dalamadığım sıcakkkk bi gün.
what a wonderful day! :KK53:

Dün doğum yapan anneler ins bugün de iyi haberlerini verir. :KK51:

ahestebirbeste ahestebirbeste doğumun bugün müydü canım ?

Kontrolüm var bugün. Bakalım bizim oğlan neler yapıyor içeride ?:anneadayı:

Oyyy Hamzaaaa! 🥰
O da anne kuzusu annesiiiii.
Burnumun direği sızladı :cry:

Rabbim evlatlarına hayırlı uzun ömür versin.
Cihangir’i tez zamanda evine göndersin. 🤲🏼 🌺

Bana kalsa öyle giderim. Riskli bir durumum yok. Daha önce de bir doğum yapmışım. Hiç tecrübesiz değilim. Ama 37de gidince sonraki haftaların randevusunu da hemen oluşturdu.

Neyseki olumsuz bir durum yokmuş. 🤲🏼
Benim kızım kordonu boynuna 2 tam tur dolanmış şekilde doğdu. Hatta detaylı ultrasonda çekilmiş bir resmi var. Onda bir kere dolanmış. Kravat gibi 😄 sonra becerip bir kere daha dolamış. :KK45:
Normal beklesen o dolanma sorun olur Allah korusun. Biz normal beklediğimiz için. Gerçi normal olmasa da acil sezeryan gerektirebilir bar ile takip önemli bunduurmda galiba
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ❤️ tek tek etiket yapamadım.
Şimd durumu özetliyorum, bugün normalde kontrolümüz vardı biliyorsunuz. Doktor suyun azaldığını söyledi sancım ve açıklığım da varmış benek hareketleri de azalmış göründü nstde. Bugün alalım dedi. Ben tok gittiğimin öğleden sonrayı bekleyelim dedi. Eve gel annemi al birkaç eksiği tamamla valiz puset derken geldik.
Kan tahlili yaptılar sonra odada bekledik. Ameliyat kıyafeti giydim sonra sedye ile ameliyathaneye gittik. Eşimi almadılar. Spinal anestezi oldum. Ağrı yoktu iğne girerken hissettim sadece, hemen uyuştu bacaklarım.
Doktor ve ekip geldi o andan itibaren 10 dk sonra kızım doğdu ağlamaya başladı ten tene temas istedim. Sonra onu giydirip eşime anneme teslim ettiler odaya çıkmışlar. Ben biraz korktum dedim hafif sedatif verip kapattılar. Sonra odaya çıkarıldım. 2 saat sonra su ve kahve 6 saat sonra çorba içtim ve yürüdüm. Yürümek zorladı ama yürüdükçe iyileşeceğim. Dişimi sıktım. Yatarken ağrım olmadı henüz.
Kızım çok güzel, minik minicik. Ultrasonda 3200 idi 2700 gr doğdu sağlığı iyi. 8-10 kez emzirdim, hepsinde süt gelmiyor ama emdikçe süt inecek biliyorum sabırla bekliyorum, kızım memede uyumak istiyor. Çok şükür her şey yolunda. Çok güzel bir duygu Allahıma bin şükür 💞 yarın akşam büyük ihtimal taburcu olacağız.
Şimdilik bizdeki havadisler böyle.

Dipnot: ne kuaföre gidebildim, kaş bıyık ayrı bir yerde. Alt taraf ne alemde hiçbir fikrim dahi yok. 😅😅 Siz bakımınızı epilasyonunuzu ihmal etmeyin. Ya da edin amaan bebişe kavuşunca bunlar hiç umrunuzda olmuyor ki 🙋🏻‍♀️ öptüm
Ay kuzum benim iyi olmanıza çok sevindim dün ben de öyle apar topar gittim acil doğuma alıyoruz deseler çocuk doğunca bana Baba derdi öyle bir bıyık var. Bugün o işleri halledeceğim inşallah
Kızlar yardım önceki sorum arada kaynadı galiba idrar yaparken zorlanmaya başladım bebek hareketleri canımı yakıyor vede sancılarım düzene giriyo gibi
Enfeksiyon olabilir tahlil yapıldı mı enfeksiyon varsa hemen antibiyotik kullanılmalı
3 gündür bnm bebişin hareketleri sayıca az şiddetide az. Dün yazdım asistana bugn anestezi doktoru görecek kan verecektim gelmişken nst de bakalım her ihtimale karşı aç gelin dedi. Heyecandan stresten gece boyu uyuyamadım. E tabi sıcağında etkisi var. İnş güzel haberler aldığımız keyifli bir gün olur hepimiz için.
Benim de dünden beri öyle baya bir azalma var hareketlerde bugün tekrar nst için gideceğim. Çünkü hanımefendl çok az hareket ediyor

sıcaktan bunaldım duştan çıktım giyinirken terledim ne olacak bilemiyorum böyle klima kurulu ama tesisat hazır değildi yarın oda hallolur inşallah serinlerim biraz bugün doktor bana yatış verdi yatmadım imza attım geldim şeker yüksekmiş onu kontrol edelim dedi hastanede ben istemediğimi söyledim dahiliyeye yolladı oda her öğün öncesi iğne dozu ayarladı günde dört defa vuruluyorum artık çok yoruldum çok bunaldım hastaneden eve kadar ağladım neden bunlar benim başıma geliyor diye detaylıda başladık sıkıntıya hala aynı artık perinotolog takipli olacakmışım son kalmış 15 atlatsaydım inşaallah gününde doğurarak doktor bugün detaylıyı hatırlattı ense kalınlığı çıkmış neden testleri yapmadın razımısın down sendrımlu bebeğe dedi o kadar üzüldüm ki nasıl duygusuzca dedi onu öyle aklım almıyor hala inşaallah sağlıklıdır kızım dua isterim sizlerden şeker düşsün inşaallah
Sen takma o doktoru. Bütün empati duygularını kaybediyorlar. Benim de ikili taramada risk çıkmıştı. Doktor bunu haber verirken sırada fetal dna testi var onu yapacağız onun sonucuna göre devam edip etmek istemeyeceğine karar vereceksin demişti. Çok kolay bir şeymiş gibi ben şok içindeyken. Sonra dna testi temiz geldi şükür. Allahın izniyle senin bebişin de sapsağlıklı doğar. Bugünlerde çok fazla insana bunu diyorlar zaten.

Yok yok gitmem sabaha karşı sancı siklasirsa arabada giderken bile yazarım şimdi iyiyim kasilmam var sadece uyuyabilirsem uyuycam gerçek sanciysa uykudan uyandırır diye düşünüyorum 😂
Aynen gerçek sancıysa uyutmaz. Bir de süresi 40 dkya düştükten sonra geri çıkmaz 🤷🏻‍♀️

Kızlar dün akşam ben bir halt ettim. Sen tut 5 kg içi süt dolu tencereyi kaldır ocağın arka gözüne koy kaynatıcam diye. Eşim de yanımdaydı ama başka şeylere söylenip duruyordu yemek vakti. Bende ona kızdım koyuver demedim kendim koydum(s.cam gururuma 🙄) sonra bir yandı o an benim sol kasık ve karın bölgem.. o andan beri çok kötü durumda. Kızlar ya ben fıtık oldum o an ya da sol tarafta rahimle bebekle falan ilgili bir şey oldu. Bebek hareketli şuan sorun yok gibi ama o sol tarafta hareket ettikçe benim canım acıyor ben kımıldamasam bile o kıpırdadıkca acıyor. Her gün 16 kg kızımı kaldırıp duruyorum bir şey olmadı şükür. Ama bunu uzanıp koyunca sanırım ondan oldu. İnşallah geçer zira beni çok zorluyor. 🙄🤲🏻
Kuzum geçmiş olsun biran önce 🌸💐
sanırım ani refleks ve sinirle bırakınca ocağa sol tarafın kasılmış olabilir
Ağırlıktan olduğunu sanmıyorum benim kızda 14-15 kg arası arada kaldırıyorum bir sıkıntı yaşamıyorum
Uzanmana rağmen ağrın hala var mı
Bugün nst çekilecekti sanırım doktora gösterdiğinde söyle istersen bir bakılsın

Son 4 gün ..

Günaydın ladycim🌞
Gece senin gibi yattım bende artık ağlayacaktım sıcaklıktan dolayı pencere açık yok esmiyor yani terlemekten öldüm
Çareyi gidip kendime yelpazeyi aldım getirdim yelledim sürekli kendimi 😂😂
Hala da elimde yatakta benimle 😂😂

Eklentiler

• IMG_5630.webp
    IMG_5630.webp
    78,4 KB · Görüntüleme: 23
Son 4 gün ..

Günaydın leydicim yarın sabah inşallah doğumum 24 saatten az kaldı😰
Kontrolden güzel haberlerle dön inşallah🌸

Kız naptınnnnn ❤️😀
Dogurmadim kiii 🙈 yalancı sancıydi sanırım ama beni hoplatmaya yetti duştan sonra rahatladım sanırım uyumuşum bu saate kadar 😂
Sen takma o doktoru. Bütün empati duygularını kaybediyorlar. Benim de ikili taramada risk çıkmıştı. Doktor bunu haber verirken sırada fetal dna testi var onu yapacağız onun sonucuna göre devam edip etmek istemeyeceğine karar vereceksin demişti. Çok kolay bir şeymiş gibi ben şok içindeyken. Sonra dna testi temiz geldi şükür. Allahın izniyle senin bebişin de sapsağlıklı doğar. Bugünlerde çok fazla insana bunu diyorlar zaten.

Aynen gerçek sancıysa uyutmaz. Bir de süresi 40 dkya düştükten sonra geri çıkmaz 🤷🏻‍♀️
Anladım canım ilerdeki sancılar da bu bilgi yararlı olacak

Normal beklesen o dolanma sorun olur Allah korusun. Biz normal beklediğimiz için. Gerçi normal olmasa da acil sezeryan gerektirebilir bar ile takip önemli bunduurmda galiba

Ay kuzum benim iyi olmanıza çok sevindim dün ben de öyle apar topar gittim acil doğuma alıyoruz deseler çocuk doğunca bana Baba derdi öyle bir bıyık var. Bugün o işleri halledeceğim inşallah

Enfeksiyon olabilir tahlil yapıldı mı enfeksiyon varsa hemen antibiyotik kullanılmalı

Benim de dünden beri öyle baya bir azalma var hareketlerde bugün tekrar nst için gideceğim. Çünkü hanımefendl çok az hareket ediyor
Yarın kontrol günüm kan da vereceğim enfeksiyonada baktiririm teşekkürler

Kızlar yardım önceki sorum arada kaynadı galiba idrar yaparken zorlanmaya başladım bebek hareketleri canımı yakıyor vede sancılarım düzene giriyo gibi
Ben de tam sancıların nasıl oldu diyordum ki rahatladım mesajını gördüm 😀
42yi de beklemez bence ya. Çok fazla değil.mi 42? İnşallah bir an önce gelir artık da sende rahatlarsin kuzum benim ❤️

Ben bilerek baslamadim şimdiye kadar ilki erken gelince bunda bir korktum. 🤣🤣😅 Ama bu gidişle başlayacağım zira sıcaklar bir yandan kız bir yandan evin işleri bir yandan bu koca karınla nefes alamıyorum resmen 🤣 Vaalbara Vaalbara eklesin gerisini maşallah o her şeyi biliyor tüm tuşlara basıyor 🤣🤣

Hahahah 🤣 eşinle Allah kavuştursun önce hadi az kalmış.. 😍 yani adam gelsin sende başlarsın tüm tuşlara basmaya 🤣🤣🤣 doğurunca inşallah uyuruz diyorum başka da bir şey demiyorum o konuda 🤣🤣😅

Hiç sorma kız her gün yatıp kalkıp özellikle size bakıyorum doğurdunuz mu diye 🤣 yok anam yok sizin bebelerin gelmeye niyeti yok 🤣😅 benimki ne zaman gelir bilmem. İki gündür belimden sancı giriyor hah işte galiba artık başlıyoruz diyorum sonra geçip gidiyor. Dün gece belimden başladı kasıklara doğru yayıldı hah dedim işte bu doğum sancısı sonra kayboldu gitti 🤣 🤣 ikinci ama kendimi çok fena acemianne hissediyorum 😅 🥲
Bazen tüm tuşlara bassan da olmuyor kendi keyfi ne zaman isterse o zaman geliyolar baksana 😀😀
Ayy canım ters hareket yapıp kas ağrısı olmuştur o bugün dikkat et dinlen bol bol 🌸

Ben de tam sancıların nasıl oldu diyordum ki rahatladım mesajını gördüm 😀

Bazen tüm tuşlara bassan da olmuyor kendi keyfi ne zaman isterse o zaman geliyolar baksana 😀😀

Ayy canım ters hareket yapıp kas ağrısı olmuştur o bugün dikkat et dinlen bol bol 🌸
Dün bebek kanala girsin diye Spor yapmistim tüm evi sildim süpürdüm ondan heveslendim ki heh geliyo diye 😂ama maalesef boşuna heveslendim buda gol değil 😂

Back
X