Selam kızlar hepinize çok teşekkür ederim

8buçukta doğuma alındım 9buçukta çıktım. Hastanenin rutin uygulaması gereği 3 saat yoğun bakımda kaldım. Ben ameliyattayken bebişi yoğun bakıma almışlar o esnada farketmedim, doğduğunda bebişi bana üstünkörü gösterdiler ama yüzünü göremedim o sırada. Bebişte solunum sıkıntısı varmış su yuttuğundan şüphelenmişer burundan nefes alması sağlanıyormuş entübe değilmiş. Kolunda ve ayaklarında morarma varmış, bunun için kan tahlili yapmışlar, kolundaki morluklar kaybolmuş devamında, sonuçları bebeği görmeye gidince öğrenebileceğim. Ne boyunu ne kilosunu biliyorum çok merak ediyorum 4buçukta yeme içme serbest olcak bana hemşire çorbanı içiririm gidersin bi görmeye dedi. Süt sağma eğitimi verildi sağdıkça bebeğe göndereceğim.
Benim de ağrılarım başladı bi yürüme denemesi yaptık. Tıp fakültesinde doğum yaptım ben aşırı memnun kaldım, özelde görmediğim ilgiyi gördüm. Başımı okşaya okşaya rahatlattılar Allah razı olsun

doğum esnasında hepinize dua ettim, Allah sizleri de sağlıkla bebeklerinize kavuştursun inşallah

Bendeki gelişmeler şimdilik böyle