2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Doğuran herkesin bebeği iyi mi? Nasıl gidiyor kızlar? Ben epey alıştım bebek uyuyunca uyuyorum artık, ağrılar da zamanla azalır sağlıkla büyüsünler 💛
Süper, daha da güzel ağrısız, bol bebiş kokulu günlere🙏🏻 yazarken farkettim yine bak şu bebiş kokusunu içime çekmek için sabırsızlanıyorum 😍
Başım çatlıyor çok sıcak klima açtım başımı ağrıtıyor. Sağa sola dönemiyorum. Son çalışma günümdü okul seminer evrak işleri bitti şükür. Tam oh diyeceğim ağırlaştım. Gebeliğin sefasını süremeden bitecek. Hareketleri tekmeleri özleyeceğim.

Neyse gidiyim kocaya çatiyim ısı yayıyor az öte git diyim. Uyuyabiliyor geceleri sinirimi bozuyor. Kalksın bana dondurma alsın evin tozunu alsın. Bu adam rahat uzandıkça bana bişeyler oluyor :KK53: Delirmeden kavuşaydık bebelere :rolleyes:
Ben de sıcaktan yanma klimadan çarpılma döngüsünde gidip geliyorum🥲 ah bu kocalar da bizden iyi çekiyor ama yapacak bir şey yok biz bu havada 9 aylık hamileyiz yani ne yapalım🤪

Korktugum gibi olmadı canım açıkcası
Sonrasında kahverengi bir leke geldi Vaalvara aydınlattı sagolsun bir sıkıntı olmadı
Zor değilmiş yani sen oldun mu çatı muayenesi
Doktor normal dogum İcin hicbir engel yok dedi
Bana da normal doğum olabilir dedi bi tık zor geçti ❤️❤️❤️❤️ çok sevindim adına maşallah canım 💕💕💕

Kızlar merhaba ben doktoruma göre 40 haftalık hamileyim fakat Picos hastası olduğum için son adet tarihimde olmadığı için tamamen doktor hesaplaması bu normal doğum istiyorum fakat doktor 40 haftaya doldurduğun için pazartesi sezeryana alacağım dedi benim son adet tarihimi 23 Eylül olarak hesapladılar fakat 14 Ekim de kan verdiğimde betam tam sıfır çıkmış 26 Ekinde idrarda çift çizgi görmüşüm 27 Ekim deyse Beta değerim 2000 çıkmış bence doktorlar erken hesapladı şu an ben 37-38 arası bir haftada olduğumu düşünüyorum bunu doktora nasıl anlatabilirim pazartesi sezeryana girmek istemiyorum beklemek istiyorum fakat doktor bebeğin gelişimi iyi haftası ile uyumlu 3250 kilosu var dedi.Günü geçmiş gibi muamele yapıyor son yaptığım ultrasonlarda ise tahmini doğum tarihi 10 Temmuz 12 Temmuz bu aralıklar çıkıyor benim hesaplamalarım da bu yönde doktor hayır uyumlu diyor ne yapmalıyım

Kızlar merhaba ben doktoruma göre 40 haftalık hamileyim fakat Picos hastası olduğum için son adet tarihimde olmadığı için tamamen doktor hesaplaması bu normal doğum istiyorum fakat doktor 40 haftaya doldurduğun için pazartesi sezeryana alacağım dedi benim son adet tarihimi 23 Eylül olarak hesapladılar fakat 14 Ekim de kan verdiğimde betam tam sıfır çıkmış 26 Ekinde idrarda çift çizgi görmüşüm 27 Ekim deyse Beta değerim 2000 çıkmış bence doktorlar erken hesapladı şu an ben 37-38 arası bir haftada olduğumu düşünüyorum bunu doktora nasıl anlatabilirim pazartesi sezeryana girmek istemiyorum beklemek istiyorum fakat doktor bebeğin gelişimi iyi haftası ile uyumlu 3250 kilosu var dedi.Günü geçmiş gibi muamele yapıyor son yaptığım ultrasonlarda ise tahmini doğum tarihi 10 Temmuz 12 Temmuz bu aralıklar çıkıyor benim hesaplamalarım da bu yönde doktor hayır uyumlu diyor ne yapmalıyım
40 haftalık olsa bile önce suni sancıyla deneseler normal doğumu tabi baska bir faktör yoksa yani direk neden sezaryen dedi

Kefir içeyim dedim. Neredeyse oda ısısında, bi baktım buzdolabım resmen soğutmuyor. :KK64: Eşim de kapıyı açık bırakmışsınızdır diyor. Hadi alt açık kaldı, üst niye soğutmuyor?:KK12:

Derecesini 2ye düşürdüm.. Ama üst dondurucu kısmında da verimli soğutma yok. 🤔 Sanırım hava aşırı sıcak diye motorda hararet oldu. Çektirdim arkasını motorunun tozunu bi aldı. Arkası havalandı aletin. Bakalım fayda edecek mi? Daha da 2 senelik cihaz.

Benim, 3 hafta önce 31 mm idi. Dr gayet iyi dedi. Bebek de o zaman 3200 gr civarıydı.

Bence daha bu haftadan, hangi hafta doğacak, normaldi sezaryendi diye düşünmek faydasız.

Var, evet hissediyorum da. Dr istersen bugün yarın yapalım sezaryeni dedi. Pazartesi olacak.

Probu elinle mi tutturdu sana ? :KK57:
Allahım ya Rabbim… :olamaz:
Çocuklu kadın ilk kez gelmiyordur oraya. Psikolojik baskı altında hissetme kendini.
Bulamadı uzun süre kalp atışını buldu sabitleyemedi. böyle tutarmısın dedi ya tutayımda sola dönmüşüm belim boşta elim zaten uyuşmaya yer arıyor bide baştan nstyi alınca isyan ettim. Yok Allah var hemşiresi çok kibar kadın ama heryere yetişmeye çalışıyor elime tutuşturdu gitti gibi oldu. Neyseki nstde sorun çıkmadı ikinci nstyi alınca korktum acaba sancı var benmi hissetmiyom diye. Bu durumda bile erkek rahatlığı var ya ben de ondan istiyom. ben ter kana batmışım yatarken herifim başıma gelip gıdıklıyo bulaşıyo Allahım benin gözlerim ateş saçıyor adamımın rahatlık on numara😮‍💨

Kızlar ben yeni anne oldum tecrübem yok ama yine de size tavsiye vermek için yazıyorum. Doğum yapınca alt değiştirme gaz çıkarma vs refakatçinize görev verin bol bol emzirin yarım saatte saat başı. Süt insin bebek alışsın çok önemli. Diğer şeyler halledilir süt kaynağı sizsiniz ilk andan sıkı tutarsanız emzirme işi halloluyor 🥰 daha hiç mama falan vermedim inat ettim çok şükür şimdiye kadar emip emip uyuyor sarılık olmadık henüz
Yaz tarantacım bunların hepsi bizede yarayacak şeyler💕ayy benim refakatçim sadece eşim olacak inşallah halledebiliriz başbaşa diye dua ediyorum

Back
X