2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Sağol kuzum benim inşallah kendi sancılarım gelirde bu bir kaç gün içerisinde hiç hastaneden çekmem
Sağol canım ladycim bende bol bol dua edip bekliyorum herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Bende ilkinde suni almadım bekledim ama gelmeyince dığumhanede müdahale edip başlattılar sancıyı şimdi de kendi sancımın gelmesini bekliyorum olmadı en son çare suni sancı olsun
Canım senin normal doğum sa bence iyi yapmışsın beklemekle doktorların hepsi farklı telden çalıyor bazen çok farklı şeyler söylüyorlar ama biz vücudumuzu tanıyoruz biliyoruz
Evet gerçekten şuan buna hazır olmadığını hissediyorum hani olurda kendi sancım olsa kendi doğumumun başladığı hissederim böyle sebep yokken olması bana mantıklı gelmiyor

Bu arada destekleriniz için sağolun canlarım
İçimi rahatlattınız

Evet son anda haberimiz olmuş iki kişi tek biliyorduk üç kişiymiş
Normal mi yaptı onu çok merak ediyorum yani ilk kez biri normal dogurcakta ondan yoksa her doğum aynıdır kimse yanlış anlamasın lütfen sadece yani bebekler artık sularını patlatmaya başladı mı merak ediyorum

Kendine gelince anlatır Susuuuu bende merak ettim şimdi bayadır da yok zaten hiç doğum konusu geçmedi

Kızlar sizler tecrübeli hamile olarak birşey sormak istiyorum ben 12 haftam bitti bu haftaya kadar çok zor geçiyordu ağrılar baş dönmeleri bulantı halsizlik sürekli uyumak ama en çokta ağrı vs zorluyordu beni ama bu hafta sanki daha iyiyim hatta o günleri düşününce baya iyiyim yine arada mide bulantım sancım oluyor ama geçtiğim haftalara göre daha hafif şimdi ben iyiyim diye korkmaya başladım bebeğime bişey olmamıştır dimi hep kötü olunca iyi olduğumda panik yaptım en son 10 gün önce gittim doktora bir sorun yoktu

Kızlar ciddi şekilde psikolojim bozulmaya başladı benim. Stres yapmıyorum aslında kendimce ama gel de içime anlat bir de... Yalnızlık hissi çok ağır basmaya başladı. Bu ya doğurursam korkusu falan değil ama, yalnız hissediyorum sadece. Dışarı çıkamıyorum adım atmaya halim yok. Eşim iş çıkışı arkadaşlarıyla balık tutmaya gitti sabahın köründen beri tek başımayım oyalanacak şeyler buluyorum falan ama yok olmuyor içim çok sıkılıyor. Dışarı çıkabilseydim normalde eşim benimle balık tutmaya giderdi, benim de kafam dağılırdı. Ben de çıkamıyorum, yapayalnız kaldım. Bebişim de hiç durmadı bugün, aşağıdan çıkacak sanki hiç durmadan aşağı baskı yapıyor sürekli hareket ediyor bacaklarımı sıkıyorum resmen düşecek gibi geliyor Karmakarışık duygular içindeyim. Az kaldı tamam ama nasıl geçecek bu birkaç hafta? Arada sıkışmış gibiyim. Eski hayatım ve yeni hayatımın arasındaki birkaç haftalık zaman diliminde sıkışıp kaldım resmen. Kalbim ağzımda atıyor sanki stres doluyum. Var mıdır psikolojik olarak rahatlayabilmem için bir öneriniz? Vaalbara 'nın pozitifliğinden enerjisinden istiyorum lütfen bana da bana daaa
Doğum yapan arkadaşları görünce de çok seviniyorum, hepinizin gözü aydın İnşallah en kısa zamanda kendinizi toplar bebişlerinizle güzel zamanlar geçirirsiniz. Darısı da tüm doğurmayı bekleyen annelere inşallah. Sağlıkla kavuşalım zamanında, ama lütfen bir an önce kavuşalımmm

Gözün aydın canım inşallah ikinizde toparlayacaksınız Allahın izniyle

.
Canimm bilinmezlik korkusu, beklemenin stresi, neler olacağına dair dusunceler stres, bende eşim işteyken sıkılıyorum şu ara, yalnızlık çekiyorum, çok normal, süreci biliyorum kaygım yok ama bu duygular tamamen hormonal, kontrol etmekte gucluk çekiyoruz, sen gidelim deseydin balığa keşke otururdun biraz, saatlerce durmazdiniz bir iki saat takilirdin zorlanınca dönerdiniz, sana da iyi gelirdi, evde tek kalmakta iyi gelmez şu dönemde, korku kaygı çöker tepene hepsi gayet normal, başaramadığını düşünme, bazılarımız caktirmama konusunda daha iyiyiz o kadar, bende kendimi salmak isterim mesela ama öyle bı lüksüm yok, oğlum var, destek olacak annem falan yok, arkadaşlarım kendi işinde gücünde, kimseye yük olmak istemem o yüzden bazı şeyleri es geçiyorum, bazı duyguları yokmuş gibi davranıyorum, başka nasıl tepki vereceğini de bilmiyorum açıkçası... Geçecek, bikac hafta sonra herşey değişecek, bı düzen oluşacak, rahatlayacaksn üzülme

Bu senin tercihin mi yoksa kürtaj olmayla mı alakalı normal doğum istememen.
Benimde 13 haftalık bi kayıbım var o yüzden soruyorum

Doğum yapan herkesi yoğun bakıma mı alıyorlarmış ilk kez duydum bunu sebebi nedir ?

Bu senin tercihin mi yoksa kürtaj olmayla mı alakalı normal doğum istememen.
Benimde 13 haftalık bi kayıbım var o yüzden soruyorum

Bende sormak istemiştim ama didiklemek istemedim, neden böyle gelişti durumun, bende 16haftalik kürtaj olmuştum, sağlıkla gelecekler inşallah öyle ya da böyle, sadece sebebini merak ettim neden böyle gelisti

Bende sormak istemiştim ama didiklemek istemedim, neden böyle gelişti durumun, bende 16haftalik kürtaj olmuştum, sağlıkla gelecekler inşallah öyle ya da böyle, sadece sebebini merak ettim neden böyle gelisti
Evet bende merak ettim daha doktorla da hiç doğum konuşmadık Salı soracağım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…