2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Bi tekerlekli sandalye getirseee..
Aynı çatı altında anneyle bebeği kavuşsun.

Yanında kimse var mı ?

Çok teşekkür ederim canım amin yoğunbakıma doğum yapan herkesi alıyorlarmış, ne yapıyorlar dersen 3 saat gözetim altında tutuluyorsun serum taktılar tansiyon ölçtüler ağrı kesici yaptılar vs farklı bir durum da yoktu. Osmangazide yaptım doğumumu canım
Sevindim canım teşekkür ederim mesajın için sezaryenler için olagan demek ki. Kendi kendine nefes alamıyormuş almaya başladığı an çıkarcaklarmış küvezden. Daha çok morluklara takıldım, bende pıhtılaşma bozukluğu var morlukları görünce bebekte de olabilir mi diye tahlil yapmışlar ama sonuçları bile öğrenemedim. Hemşire arkadaşlarım gelmişti ziyarete onlara bahsettim bebek nefes alamadığı için o tarz morluklar olabiliyor hastalık değildir dediler. İnşallah öyledir

Doktorumla hemşirenin koridorda konuşmasını işittim doktorum fiziksel şiddetten şüphelenmiş sanırım hemşire biz hiç fiziksel şiddeti düşünmedik diyordu ama ben demiştim doktoruma oğlum karnıma uçan tekmeler atıyor diye o da bişey olmaz demişti işin esprisi tabi ki ama niye ondan şüphelendi anlamadım

Bi tekerlekli sandalye getirseee..
Aynı çatı altında anneyle bebeği kavuşsun.

Yanında kimse var mı ?
Annem ve eşim yanımda ama bebek yoğunbakımının içine tekerlekli sandalye almıyorlarmış yürüyebiliyorsa gelsin anne demişler. Biraz önce yine bi deneme yaptım eşim tekerlekli sandalye almaya gitti bu sefer de sonda ile içeri almıyorlar dedi hemşire yine gidemedim

hayırlı olsun bebeğin inşaallah en yakın zamanda yanında kucağında olacak tez zamanda iyileşir birlikte evinize dönersiniz çok geçmiş olsun canım

Kızlar 36+2 deyim ama hiç bir belirtim yok sancım da yok bebiş çok hareketli ve sanırım karnımda yan duruyor sadece sağ tarafimda tekmelemeler ve çok tekmeleme valla napicaz bilmiyorum böyle hiç bi kocamı korkutma şeyi yasayamiyorum hiç sancım yok

Dün geceden beri uğraşıyorum sağolsun eşim yaptı masajı falan artık acıdan gücüm kalmamıştı biraz daha iyi durumda. Bugün emzirme hemşiresine gönderdiler beyaz lahana koy çok ödem var dedi yeni süt topladığı için çok normalmiş ama bana göre hiç normal değil
Off canım benim çok geçmiş olsun. Kremi uygula mutlaka bak rahatlatıyor demişler boş bulduğun vakitler bol bol sür. İnşallah tez vakitte iyileşirsin. Bebeğine boool süt gelsin
Sürekli sürüyorum vallla arkadaşım tahin yağı süt tüm tuşlara bastım bir de dua gücü

idrar temiz kan düşük cnm takviye kullanıyor musun?
Ahhhh ahhh 6 bin verip serum taktırdım 1400 e 2 kutu özel ilaç bitirdim yok bana mısın demiyor
doğumdan sonra taktırırım düşünüyorum çünkü onu taktırınca 2 gün halsiz gibiydim sonra güçlendim üşümem azaldı falan tavsiye ederim
Doğal bi şeyler mi denesen ?
Her gün keçiboynuzu pekmezi yada daha iyisi keçiboynuzu özü bir kaşık içsen..

Ah saol bacım
pekmez ağzıma süremiyorum ya çok üzgünüm keşke başka bi yolu olsa

Kızlar merhaba ben 34 haftalık gebelik haftasındayım bebeğim 36 haftalık görünüyor ama haftasına göre önde ve suyum da fazla rahim ağzı uzunluğum 34 olmuş bu uzunluk şimdilik iyi ama 38 haftada kaç uzunluğu var sizlere sormak istedim iri bebek ama 36-38 arası gelmek isterse normal yapabilirim ama sonrası olurda sezeryan olur

Bende anca attım kendimi eve. Okadar sıcakki 50 dakka sürüyor hastane ev arası sözde duş alıp gittim doktorunnyanına gidene kadar yapış yapış oldumçok şükür bebişim iyi 2750 olmuş tırtılım. Abisine de gülümsedi çaktırmadan. Nstde bunalttılar biraz. Bikere nst aldı elimle tutturdu kalp atışını zor buldu ee elim yoruldu oynuyo haliyle doktor bidaha alalım demiş. Sıcaktan sola yatarken belim tutuldu su gibi oldum. Dedim şunu elimden alın bağlayın düzgün tutamıcam fenalık geldibenim büyük oğlanda o sırada elindeki su şişesini yere düşürdü yerler sukadın gidelim diye gözümüzün içine baktı bencedoktor ağustosa kalmasın doğumun bebek irileşmesin çok dedi. Temmuzun 20sinden sonra gelmesi iyi olur dedi. Tüm tuşlara basan kısçelerim tiyolar verin kulağıma küpe olsun. Uygulayayım bende. Bugun kontrolü olan arkadaşlarım da iyi habelerini yazsınlar merak ettim

Kefir içeyim dedim. Neredeyse oda ısısında, bi baktım buzdolabım resmen soğutmuyor. Eşim de kapıyı açık bırakmışsınızdır diyor. Hadi alt açık kaldı, üst niye soğutmuyor?

Derecesini 2ye düşürdüm.. Ama üst dondurucu kısmında da verimli soğutma yok. Sanırım hava aşırı sıcak diye motorda hararet oldu. Çektirdim arkasını motorunun tozunu bi aldı. Arkası havalandı aletin. Bakalım fayda edecek mi? Daha da 2 senelik cihaz.
Benim, 3 hafta önce 31 mm idi. Dr gayet iyi dedi. Bebek de o zaman 3200 gr civarıydı.

Bence daha bu haftadan, hangi hafta doğacak, normaldi sezaryendi diye düşünmek faydasız.
Canım sancın var görünüyor sancını hissediyor musun bir de rahim ağzı uzunluğuna bakıldı mı kısalmış mı
Var, evet hissediyorum da. Dr istersen bugün yarın yapalım sezaryeni dedi. Pazartesi olacak.
Probu elinle mi tutturdu sana ?
Allahım ya Rabbim…
Çocuklu kadın ilk kez gelmiyordur oraya. Psikolojik baskı altında hissetme kendini.

Kızlar ben yeni anne oldum tecrübem yok ama yine de size tavsiye vermek için yazıyorum. Doğum yapınca alt değiştirme gaz çıkarma vs refakatçinize görev verin bol bol emzirin yarım saatte saat başı. Süt insin bebek alışsın çok önemli. Diğer şeyler halledilir süt kaynağı sizsiniz ilk andan sıkı tutarsanız emzirme işi halloluyor daha hiç mama falan vermedim inat ettim çok şükür şimdiye kadar emip emip uyuyor sarılık olmadık henüz

Başım çatlıyor çok sıcak klima açtım başımı ağrıtıyor. Sağa sola dönemiyorum. Son çalışma günümdü okul seminer evrak işleri bitti şükür. Tam oh diyeceğim ağırlaştım. Gebeliğin sefasını süremeden bitecek. Hareketleri tekmeleri özleyeceğim.

Neyse gidiyim kocaya çatiyim ısı yayıyor az öte git diyim. Uyuyabiliyor geceleri sinirimi bozuyor. Kalksın bana dondurma alsın evin tozunu alsın. Bu adam rahat uzandıkça bana bişeyler oluyor Delirmeden kavuşaydık bebelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…