2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    226
Ben normal doğurucam nasipse. Temmuz sonunu bekleyin

Kızlar dün gece her zamanki gibi uyku öncesi benim kız yine kudururken ayağını kaburgama bir vurduuuu... Çıt diye ses geldi kaburgamdan eşimle şok içinde kaldık öyle Kaburgayı kırabiliyorlarmış öyle duyuyordum ama yine de bu kadarını beklemiyordum Kırılmadık ama bence bi morluk olmuştur içerden. Güçlü kızım benimmm ısırıcam o ayakları bir doğsun da

Kesinlikle minik yumurtam kapıya dayandı neyse halledicez bi şekilde
Hahaha dayanmasalar daha bir şey yapmazdik biz. Vaalbara halletti işleri şimdi yatıyor en azından ben totomun üstüne oturamiyorum
Anladım canım üzme kendini sıkma canını en kısa zamanda iyi olacak inşallah toparlanacak ve kucağına gelecek. Dua ediyorum sana da bebeğine de. Bakalım bugün ne diyecekler süreçten haberdar et bizi canım benim. İnşallah guzel haberler alacağın bir gün olur
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Aniden birden oldu, şu iki günde ne yaşadım anlamadim.
Herkese kolaylıkla saglikla kurtulmayı diliyorum..
Her zaman Allahin yazdığı oluyor
Oy kuzucuk maşallah gözün aydın annesi Allah analı babalı büyütsün inşallah normal mi oldu kzuum suyum geldi diyorsun da merak ettim
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benim tarifi yok bir duygu evet maşallah bebeğine de sana da

Sifonella gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün pıtır pıtır haberler geliyor sayfayı her açtığımda
lady peacock arkadaşın için çok sevindim ya ne çok bekledik ,ne uzun sürmüştü ama bak sabır ile
Susuuuu sizin de gözünüz aydın sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum sizinle birlikte
ahestebirbeste bebiş çıktı mı yoğun bakımdan, siz nasılsınız ?

Ya kesin kaçırdıklarım var ama çok geride kaldım sayfa çok aktif Ben sıcaktan bunalım geçiriyorum. Bi de sancı var 2 gündür garip garip hayır ola.
Doğum yapanlara kocaman sarılıyorum umarım herkes çokkk iyidir

Ya ben yabancı bi makalede karın çevresinin son haftalarda doğru sonuç vermediğini okumuştum. Bebeğin duruş pozisyonundan ötürü. 30. Haftaya kadar normal miydi karın çevresi
Benim ilerdeydi yine daha önceden de. Ama bu hafta nasıl oldu bilmiyorum 1 haftada 900 gr almış

Gözün aydınnnn Rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşallah canım
Hayırlı olsunn merak etme erkenci kuşlar çok hızlı toparlıyorlarr her şey çok güzel olur inşallah ikiniz içinde
Ay hayırlı olsun gözün aydınn Çok güzel bir ömrü olsun minik tatlışın inşallah

Ben de bugün benim doktorum izinde olduğu için hastanedeki başka doktora gittim bi kontrol etsin ne alemdeyiz diye bir haftayı gecmişti kendi doktoruma da anca salı randevu bulunca gittim ölçümlerde sadece baş çevresi biraz küçük geldi bana 37 haftada diğerleri haftasıyla uyumlu da ama doktor bir sey demedi suyu fln iyi bebiş iyi dedi. Nst de 60 larda 2 sancı cıktı ağrın artarsa gel , açıklığım 2.5 cm gibi başı daha tam oturmamış dedi bakalım beklemedeyizzz haberler böyle

Dr daha ne kadar bekliyelim dedi son tarih olarak acaba? Günlerimiz aynı hemen hemen.

Bakalım ne kadar bekleyeceksin annesi. Şurada kalmış 4 gün beklenen tarihe. İnşallah gelir artık da güzelce seni de daha fazla bekletmez miniğin.

Merhaba ben İngiltere’de yaşıyorum. Son kontrolüm dündü 36+5’tim. Hala karın çevresi ölçümü yapıyorlar bana da. Burada bebeğin boy kilosunu ölçmüyorlar. Karın çevresi icin haftanızın +/-2 olması normal diye biliyorum. Benim hafta ile uyumlu gidiyor şuan, yani dün 36 ölçüldü. Sizin kaç çıktı? Çok ciddi bir büyüklük yoksa sorun değildir diye düşünüyorum siz de içinizi ferah tutun

Canım, baş aşağı durdukları için pozisyonundan sebep baş çevresi tam ölçülemiyor. Bunu Dr söyledi. Bende de son 3-4 haftadır hep baş çevresi 10-15 gün geride çıkıyor. Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu-yakınsa mühim değil.

Şu doğumu başlatan egzersiz videosunu denedin mi ?

Kızlar doktor ile görüştüm günüm geçti ama 3 temmuza kadar süre verdi doktor açılmam yok sancı yok ve kanala girmemiş eğer gelmezse 5 gün içinde sezaryene gireceğim
Miad dolduğu halde bekleyen Dr
İns perşembeye kadar bi hareket olur.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Biraz ani olmuş ama beklemek daha stressli geliyor
Süprizli güzel olmuş
Biz plan yaparken her doğum kendi şeklini seçiyor
Ani doğumlar daha güzel geliyor bana oldu bittiye geliyor
Allah analı babalı sağlıcakla büyütsün
Bu duyguları ilk günden yaşaman ne güzel
Kızımda ilk zamanlar ben bu çocuğu beslemeliyim uyutmalıyım iyi bakmalıyım psikolojisi ileydim sonradan geldi cennet kokusu
Hoşgeldiniz evinize Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…