- 24 Temmuz 2024
- 2.035
- 6.067
- 78
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.721
Benim doktorumda son haftalarda boy da kilo da doğru sonuç vermez dediYa ben yabancı bi makalede karın çevresinin son haftalarda doğru sonuç vermediğini okumuştum. Bebeğin duruş pozisyonundan ötürü. 30. Haftaya kadar normal miydi karın çevresi
Ben normal doğurucam nasipse. Temmuz sonunu bekleyinGözün aydın.
Rabbim analı babalı büyütsün.
Varsa normal doğuran yazsın. Bi umut olsun herkese
Hepimiz aynıyız. Sersem gibiyim o yüzden.
Haziran grubu yoğunlukla normal doğurdu. Bizde ne varsa artık
Güldürdün beni
Gözün aydınnnnn!
Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı güzel yazılar yazsın
HahahaKesinlikle minik yumurtam kapıya dayandıneyse halledicez bi şekilde
Anladım canım üzme kendini sıkma canını en kısa zamanda iyi olacak inşallah toparlanacak ve kucağına gelecek. Dua ediyorum sana da bebeğine de.Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün
İnşallah çok teşekkürler
Sebebini bilmiyorum canım
Çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Dün akşam 10 gibi gittik bebişin yanına morluk yoktu vücudunda hemşire detayları bilmiyorum yarın doktora sorarsınız dedi. Bebiş makine destekli solunum sağlıyor süreç nasıl ilerler net bir şey söyleyemeyiz dedi. Görene kadar iyiydim de gördükten sonra moralim bozuldu bebeği beslemiyoruz şekeri düştükçe damar yolu ile şeker veriyoruz dedi(tam ifade edememiş olabilirim). 2900 küsür kilo 51cm doğmuş sarılık yokmuş şimdilik böyle
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.
Oy kuzucuk maşallah gözün aydın annesi36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Aniden birden oldu, şu iki günde ne yaşadım anlamadim.
Herkese kolaylıkla saglikla kurtulmayı diliyorum..
Her zaman Allahin yazdığı oluyor
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım benimBende doğurdumilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla
25 haziranda istanbul medical park göztepe de spinal olacakken maalesef omuriliğime iğne girmediği için yüzlerce deliğe rağmen genel anesteziyle doğurdum. Mehmet Ahmet Canbaz doktorum sadece doğum için kendisine ulaştım ama çok memnun kaldım. Sezaryen sonrası bi kaç saate yürüdüm kendi işime bebeğe bakar oldum . İkimiz de evdeyiz iyiyiz
Darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese nasip etsin yaşamadan anlaşılamayan yüce bi duygu
İnşallah canım bastakiler bir doğurmaya baslasaydi normalBen normal doğurucam nasipse. Temmuz sonunu bekleyin
HahahahHepimizi kestiler, kesecekler…
Yok mu normal doğuran nasipli cengaver bir hatun ?
Benim ilerdeydi yine daha önceden de. Ama bu hafta nasıl oldu bilmiyorum 1 haftada 900 gr almışYa ben yabancı bi makalede karın çevresinin son haftalarda doğru sonuç vermediğini okumuştum. Bebeğin duruş pozisyonundan ötürü. 30. Haftaya kadar normal miydi karın çevresi
Gözün aydınnnnMerhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.
Hayırlı olsunn36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Ay hayırlı olsun gözün aydınnBende doğurdumilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla
25 haziranda istanbul medical park göztepe de spinal olacakken maalesef omuriliğime iğne girmediği için yüzlerce deliğe rağmen genel anesteziyle doğurdum. Mehmet Ahmet Canbaz doktorum sadece doğum için kendisine ulaştım ama çok memnun kaldım. Sezaryen sonrası bi kaç saate yürüdüm kendi işime bebeğe bakar oldum . İkimiz de evdeyiz iyiyiz
Darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese nasip etsin yaşamadan anlaşılamayan yüce bi duygu
Bana bi yanlışlık var gibi geldi.Benim ilerdeydi yine daha önceden de. Ama bu hafta nasıl oldu bilmiyorum 1 haftada 900 gr almış
Bence de ölçümlerde hata olabilir. Benim de baş çevresini 10 gün önceyle aynı ölçmüştü başka doktora gittim baya farklı ölçtüBenim ilerdeydi yine daha önceden de. Ama bu hafta nasıl oldu bilmiyorum 1 haftada 900 gr almış
Dr daha ne kadar bekliyelim dedi son tarih olarak acaba? Günlerimiz aynı hemen hemen.Ben de bugün benim doktorum izinde olduğu için hastanedeki başka doktora gittim bi kontrol etsin ne alemdeyiz diye bir haftayı gecmişti kendi doktoruma da anca salı randevu bulunca gittim ölçümlerde sadece baş çevresi biraz küçük geldi bana 37 haftada diğerleri haftasıyla uyumlu da ama doktor bir sey demedi suyu fln iyi bebiş iyi dedi. Nst de 60 larda 2 sancı cıktı ağrın artarsa gel , açıklığım 2.5 cm gibi başı daha tam oturmamış dedi bakalım beklemedeyizzz haberler böyle
Bakalım ne kadar bekleyeceksin annesi. Şurada kalmış 4 gün beklenen tarihe. İnşallah gelir artık da güzelce seni de daha fazla bekletmez miniğin.Ben de bugün benim doktorum izinde olduğu için hastanedeki başka doktora gittim bi kontrol etsin ne alemdeyiz diye bir haftayı gecmişti kendi doktoruma da anca salı randevu bulunca gittim ölçümlerde sadece baş çevresi biraz küçük geldi bana 37 haftada diğerleri haftasıyla uyumlu da ama doktor bir sey demedi suyu fln iyi bebiş iyi dedi. Nst de 60 larda 2 sancı cıktı ağrın artarsa gel , açıklığım 2.5 cm gibi başı daha tam oturmamış dedi bakalım beklemedeyizzz haberler böyle
Merhaba ben İngiltere’de yaşıyorum. Son kontrolüm dündü 36+5’tim. Hala karın çevresi ölçümü yapıyorlar bana da. Burada bebeğin boy kilosunu ölçmüyorlar. Karın çevresi icin haftanızın +/-2 olması normal diye biliyorum. Benim hafta ile uyumlu gidiyor şuan, yani dün 36 ölçüldü. Sizin kaç çıktı? Çok ciddi bir büyüklük yoksa sorun değildir diye düşünüyorum siz de içinizi ferah tutunBende dün ki kontrolümde bebek 3 hafta ileride karın çevresi bu hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yok şehir hastanesine git dedi perşembe gününe randevu aldım. Kendi doktorum çok pimpirikli ama devlettekiler bişey demiyo problem olarak görmüyo arada derede kaldım bende son haftalarda
Canım, baş aşağı durdukları için pozisyonundan sebep baş çevresi tam ölçülemiyor. Bunu Dr söyledi. Bende de son 3-4 haftadır hep baş çevresi 10-15 gün geride çıkıyor. Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu-yakınsa mühim değil.Ben de bugün benim doktorum izinde olduğu için hastanedeki başka doktora gittim bi kontrol etsin ne alemdeyiz diye bir haftayı gecmişti kendi doktoruma da anca salı randevu bulunca gittim ölçümlerde sadece baş çevresi biraz küçük geldi bana 37 haftada diğerleri haftasıyla uyumlu da ama doktor bir sey demedi suyu fln iyi bebiş iyi dedi. Nst de 60 larda 2 sancı cıktı ağrın artarsa gel , açıklığım 2.5 cm gibi başı daha tam oturmamış dedi bakalım beklemedeyizzz haberler böyle
Miad dolduğu halde bekleyen DrKızlar doktor ile görüştüm günüm geçti ama 3 temmuza kadar süre verdi doktor açılmam yok sancı yok ve kanala girmemiş eğer gelmezse 5 gün içinde sezaryene gireceğim
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.
Biz plan yaparken her doğum kendi şeklini seçiyor36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Bu duyguları ilk günden yaşaman ne güzelBende doğurdumilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?