2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Kızlar kızlar dün çatı muayenesinden sonra kahverengi ama açık kahve lekelenmem oldu bugun dün gibi biraz daha leke gelmiş kan rengi degil ama kasık agrılarım arada yokluyor beni dün muayeneden sonra oldu 2 gün sürer mi ki agrı

Doktor alttan muayenelerden sonra birkaç gün lekelenme olabilir merak etme demişti sürebilir bence , kasılma sancı gibi mi ritmik aralıklarla gelen yoksa genel mi

.

Yatmadım kız biber doldurdum bı tencere pişirdim biraz da attım dondurucuya, elim degmisken koyayım az daha dedim, dün evi toplamadim şimdi bı süpürüp sileceğim, günlük yap yap bitmiyor
Günlük iş bitmez canım ya. Büyük işleri hallettin ondan bahsediyorum bak biz temizlik falan bogusup duruyoruz maşallah eline sağlık yine boş durmuyorsun valla içinde durdurulamayan bir istek var
Hadi inşallah annesi bende sizlerden ümitliyim artık biriniz de desin suyum geldi şöyle oldu böyle oldu doğurmaya gidiyorum.diye
Merhaba arkadaşlar
Bugün öğlen Nişan geldi…Önceki gebeliğimde suyumu beklemiştim şimdi tedirgin oldum gitmelimiyim durmalımıyım bilemedim
Canım sancı önemli. Benim nişan gelmişti ilk doğumda. Hemen arkasına sancım baslamisti. Dr ile haberlestim gel bakılsın dedi. Gittim açılma varmış sancım sık değildi. Ertesi gün sıklasti acilmam biraz daha artmisti. Ve sonra geldi bebek. Sancını takip et. Özele gidiyorsan drla da haberlesebilirsin kuzum. Takip et bakalım vücudunu ne olacak

36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Aniden birden oldu, şu iki günde ne yaşadım anlamadim.
Herkese kolaylıkla saglikla kurtulmayı diliyorum..
Her zaman Allahin yazdığı oluyor

Maşallah, hepinizin gözü aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerinizi

Sürer bende lekelenme olmadı ama ağrı sürdü baya. Sonra durdu

Benim hem annem hem eşim hem ablam vardı artı yaşındaki yiğenim dahi kaldı gece yiğenimi saymazsak hepsinin yeri ayrı tabi ama bence eş her alanda konuya dahil olmalı . Tabi tecrübede gerek o yüzden annende çok faydalı olur. Ya da ben gibi hepsi olsun bana çok iyi geldiler hep bi elden baktık bebişimize

2 hafta sonra kontrole gittim ve ilk kez NST’ye girdim. Bebiş hiiç poz vermedi ama 2600 gr olmuş, karın çevresi biraz gerideydi o da haftasını yakalamış şükür NST’nin sonlarına doğru çok hareketlendi, kalp atışı da baya arttı. Stres mi oldu diye düşündüm ama normal dediler. Sonrasında tansiyonuma da bakıldı 14e 8 çıktı. 10 dk bekledikten sonra 12 7’ye düşmüştü. Çocuk stres oldu diye ben de stres oldum galiba

Taranta cığım nasıl oldun ? Patili dostlarınız bebişi nasıl karşıladılar
Canım bugün zor geçiyor biraz, patililer şaşkınlar evde anneler var valla tüm düzenimiz değişti lohusalık da tuhafmış sanki ben uyursam çocuğa mama biberon verirler diye herkese ayrı şüpheyle bakar oldum kedileri odaya almıyorum beşiğe çıkıp çocuğun üstüne yatarlar diye. Kapının önünde ağlıyorlar saatlerce... Köpüş merak edip kafasını ve bezini kokluyor sürekli.

Susuuuu ahestebirbeste dloss S serifo03 Sifonella ve diğer doğum yapan kızlar hayırlı olsun. Bebişleriniz ve sizler sağlıklısınızdır umarım. En kısa sürede ağrılarınız geçip birbirinize alışma sürecini de kolaylıkla atlatırsınız umarım

Ben de normal doğum bekleyenler arasındayım ama benim bebiş küçük biraz o yüzden sezaryen de olabilir Dün bizim de kontrol vardı sabah uyandığımda karnımın üst kısmının boş olduğunu fark ettim dra söyledim o da doğum başlamış dedi ama başı henüz kanalda değil. Bugün itibariyle 37+2 yiz. Şimdilik bekliyoruz bakalım.

Benim annem kalacak. Sonrasında kendi evime geçince annemde bizimle kalacak. Ama dün annem dediki seninle ya oturma odasında ya da salonda yatacağız. Geceleride birlikte olacağız dedi ben şok. Bebeğe bakacağım diyor. Artık ne kadar süre öyle yapacaz bilmiyorum. Bir hafta ile mi sınırlı kalacak 40 ımız çıkana kadar mı Allah Kerim.

Sağol canım Allah razı olsun
Durumu iyiye gidiyor böyle giderse 2 güne çıkar dedi
Ben bugün daha iyiyim çok şükür bebiş hala yoğun bakımda ama iyiye gidiyor dedi doktor umarım en kısa sürede çıkar Allah kolaylık versin vallahi sıcakta hamilelik zorluyor
Sağol canım amin benim bebiş de 37+2 de doğmuş oldu inşallah kolaylıkla sağlıkla bu süreci atlatıp bebişine kavuşursun

Benim ilk doğumumda annem kaldı yanımda. Şimdi bebiş olmayınca anneme eve git dinlen dedik eşim kaldı gece. Benim tercihim annemden yana açıkçası ama eşle de halledilebilir tabi hemşireler doktorlar hiç boş bırakmıyor odayı onlar da destek oluyorlar. Bebeği emzireceğin zaman eşin alır verir sana. Bebek uyuyunca yürüyüş yaparsın falan. Eşinin becerisine bağlı biraz da

Benim ilk doğumda böyle olmuştu annemle salonda yattık sezaryen olcaksan zaten yatağa yatıp kalkması zor oluyor 1 hafta kadar böyle koltukta yattık karşılıklı. Bazen bana kıyamayıp bebeği besliyordu. Gözümü bi açıyorum bebek ağlamış annem kucağına almış bebeği uyutuyor güzeldi tadını çıkar bence

Kızlar nişan nasıl bişey?
Bugün iki kere çatı muayenesi oldum sonra iki kere idrara çıktım bişey yoktu ama 3.de pembemsi akıntı geldi bidaha bişey gelmedi nişan mıdır bu? Bir de gelince ne oluyor doktora haber vermeli mi?

Ya benim 4 ay önce kuzenim doğum yaptı. Ona ne zaman gitsek çocuğu eşime veriyor gazını çıkart diye eşim de sanki 40 yıllık çocuk bakıcısı gibi çıkartıyor. O yüzden eşime güveniyorum aslında ama tabi emin de değilim
Ben de özellikle o mucizevi ana şahit olsun istiyorum. Doğuma da girecek. Çoğu kişi gitmesin saçmalama vs dedi ama zaten sezaryen olacak ve eşim başımın yanında duracak. Çok bir şey görmeyecek o yüzden tedirgin değilim yanımda da o kalsın istiyorum sonuçta bu çocuğu annemle yapmadım eşimle yaptım
Eşim çok hevesli ladycim ya. Yani inş doğduktan sonra da böyle hevesle devam eder eksilmez artar biz ikimiz de mesleğimiz gereği uykuya malesef alışık insanlar değiliz. İş yerinde de her an hasta gelir vs bi şey olur diyerek mola saatlerimizde bile doğru düzgün uyumayız. O yüzden uykumuz ikimizin de ağır değil biraz ona da güveniyorum. Bi de çocuk doğunca sonuçta illaki altını da değiştirecek yani. Ben de henüz hiç alt değiştirmedim o yüzden ben ne kadar acemiysem o da o kadar acemi aslında aynı anda öğrenirsek iyi olur gibi düşündüm inş pişman olmam
Kuzum benim de muayeneden sonra 3 gün kanamam oldu biliyorsun. Hatta nişan sandım nişan da değilmiş. 33. Haftadaydım o zaman. Şimdi 35 deyim. Doktor plesentadan olmuştur demişti ama bence muayeneden dolayı oldu
Yaaa sanırım sadece bir refakatçiye izin var. İki tane olsa süper olur aslında ben bunu bi araştırayım
Oyyy köpüşlerde sorun yok da kedolar tehlikeli ya. Beni de bizimkiler düşündürüyor. Ben de en azından 40 ı çıkana kadar bebiş uyurken odaya almayı düşünmüyorum hiç. Ama net bizimkilerde çığlık çığlığa bağırırlar. Benim için sorun değil aslında ama acaba bebiş uyanır mı ? O uyanmasa bile şimdi net evdeki aile büyükleri kediler bağırıyor diye söylenecekler ben zaten lohusa olacağım allahım delirmelik senin tüyolarına çok ihtiyacım olacak
Tamam bebeğe baksın da niye birlikte yatıyorsunuz kız gece bebiş ağlayınca sen emzir sonra annene ver gazını çıkartsın işte uzaklaşman iyi olur mu kocadan emin olamadım
Eşim beceriklidir ya güveniyorum ona ilk günden kovuyormuşum yanımdan ben de biraz ebelere hemşirelere güveniyorum. Sonuçta eşim acemiyse ben de acemiyim. Ebe gelecek gösterecek her şeyi beraber öğreneceğiz diye umuyorum

Beni geren şey gerçekten imzaydı artık tüm zamanları doldurup olmuyorsada sezaryen alın diyeceğim zaten ama 38den beri sezaryen diyen bir doktorla çalışıyor olmak çok zor oldu

Bugün son hazırlıkları yapıyorum
Ağdaya gittim tertemiz oldum bu beni baya götürür öncesinde lazerliyim
Kaş bıyık aldırdım
Eşimde manikür pedikür hediye etti şimdi yine kuafördeyim sanırım önümüzdeki 2 yıl Birdaha gidemem diye bugün bütün yaptırabildiğimi yaptırıyorum
Oda evdeki tamirat tadilat işlerini hallediyor çocuğa bakıyor güzel bir iş bölümü yaptık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…