2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Kızlar doktor ile görüştüm günüm geçti ama 3 temmuza kadar süre verdi doktor açılmam yok sancı yok ve kanala girmemiş eğer gelmezse 5 gün içinde sezaryene gireceğim
42. Haftaya kadar bekleniyor diye biliyorum. Bebekte bı sorun yoksa eğer. Her doktor aynı değil tabi ama internette de hep +2 hafta şeklinde . Neye uyacagimizi iyice şaşırdık

.
Hahaha 🤣 ❤️ dayanmasalar daha bir şey yapmazdik biz. Vaalbara Vaalbara halletti işleri şimdi yatıyor en azından ben totomun üstüne oturamiyorum 🤣🤣🤣
Yatmadım kız biber doldurdum bı tencere pişirdim biraz da attım dondurucuya, elim degmisken koyayım az daha dedim, dün evi toplamadim şimdi bı süpürüp sileceğim, günlük yap yap bitmiyor 🤦🏻‍♀️

42. Haftaya kadar bekleniyor diye biliyorum. Bebekte bı sorun yoksa eğer. Her doktor aynı değil tabi ama internette de hep +2 hafta şeklinde . Neye uyacagimizi iyice şaşırdık
Evet 41+3 gibi bir şey oluyor benimde gönül rızam var bekledim gelmedi derim en azından

Miad dolduğu halde bekleyen Dr 🌺
İns perşembeye kadar bi hareket olur. 🤲🏼
İmza karşılığında tüm riskler bana aiittir diye imza attım öyle bekliyor yoksa alacaktı dün ama ilk doğum hep 40tan sonra oluyor beklemek istedim ben sürekli hareketlerini takip edeceğim inşallah

Bu arada sezaryen yapan kızçelere bir sorum var. Hastanede yanınızda size kim refakat etti ? Benim yanımda eşim kalmak istiyor ben de onun kalmasını istiyorum. Sonuçta bebeğim dünyadaki ilk gününde anne babası yanında olsun istiyorum. Bi de annemde panik atak var her şeye aşırı panikliyor 🤣 benim yanımda gamsız sakin birinin kalması daha iyi gibi düşündük. Acaba eşim yanımda kalsa benim ve bebişin bakımı ve ihtiyaçları konusunda yeterli olur mu ?

Dr daha ne kadar bekliyelim dedi son tarih olarak acaba? Günlerimiz aynı hemen hemen.
Kendi doktoruma gitmediğim için bu dr doğumla ilgili bir şey demedi riskli bir sey görse yatış verirdi sanırım ağrın artarsa gel dedi.
Bakalım ne kadar bekleyeceksin annesi. Şurada kalmış 4 gün beklenen tarihe. İnşallah gelir artık da güzelce seni de daha fazla bekletmez miniğin. ❤️
Aynen pazartesiden ümitliyim inşallah ahhahaah 🥰🌸
Canım, baş aşağı durdukları için pozisyonundan sebep baş çevresi tam ölçülemiyor. Bunu Dr söyledi. Bende de son 3-4 haftadır hep baş çevresi 10-15 gün geride çıkıyor. Diğer ölçümler haftasıyla uyumlu-yakınsa mühim değil. 🌺

Şu doğumu başlatan egzersiz videosunu denedin mi ?
Ay inşallah ben de çok kafaya takmadım rahat doğar minik kafaysa diye 😀😀
Onu yapıyorum her günn 😀😀

Önümüzdeki perşembe 40+0 oluyorum hade bakalım o zamana doğar belki minnoş

O bakan bunları hiç sorgulamıyor işte. En Büyük KK
Daha miad dolmadan anneyi korkutmaya başlıyor Dr.
Su tüm riskleri kabul ediyorum kağıdına atılan imza bile bi psikolojik baskı. Avrupa’da dediğin gibi +15 gün bekleniyor. O da sanki 9 aylık sürece dahil bir zaman gibi. Normal ve doğal.
İmza karşılığında tüm riskler bana aiittir diye imza attım öyle bekliyor yoksa alacaktı dün ama ilk doğum hep 40tan sonra oluyor beklemek istedim ben sürekli hareketlerini takip edeceğim inşallah
Dua ediyorum. İns bi zeval olmayacak. Annesine kendi gelecek bebeğin 🥰🥹

Bu arada sezaryen yapan kızçelere bir sorum var. Hastanede yanınızda size kim refakat etti ? Benim yanımda eşim kalmak istiyor ben de onun kalmasını istiyorum. Sonuçta bebeğim dünyadaki ilk gününde anne babası yanında olsun istiyorum. Bi de annemde panik atak var her şeye aşırı panikliyor 🤣 benim yanımda gamsız sakin birinin kalması daha iyi gibi düşündük. Acaba eşim yanımda kalsa benim ve bebişin bakımı ve ihtiyaçları konusunda yeterli olur mu ?

Ben de bu konuyu bugün kahvaltıda düşündüm 😂 benim de eşim kalmak istiyor ama sadece benlen ilgilenmeyecek. Bunun bebeğin gazını çıkarması var , altını değiştirmesi var. İlk günden yapabilecek mi sonuçta hemşireler yapmaz bunu 🤨

Benim eşim kalmıştı ilk doğumumda her şeyimi yaptı bebişle ilgilendi doğuma da girdi her şeyden haberi vardı yani ama iyi oldu benim yanında en rahat hissettiğim en nazımın geçtiği kişi eşim ve doğumun tam olarak nasıl bir zorluk oldugunun mucizenin farkına vardı ilk bebiş çıkınca çok duygulandı ağladı fln çok özel anlardı ya 🥹🥹🥰 ben tavsiye ederim

Daha önce anlatmıştım kızımı doğurduğumda eşim yanımda kaldı. Ve ilk gece, erkenden uyuyakaldı. Ben defaetle kalktım bebek emzirdim alt değiştirdim. Yerine koydum vs.

Bu biraz da kişinin kendi durumuna bağlı. Ağrım oldu. Ama kalktım. Kalkabildim. Eşimi de zorla kaldırabilirdim. Ama taşıma suyuyla değirmen çevirmek benim tarzım değil. Bi de becerisinden coook şüpheliyim. Kendim yapmak içimi de rahatlattı. Bu benim tercihimdi.

Diyeceğim o ki, ben rahat etmeliyim minimum yorulmalıyım diyen, işinin ehli birini getirsin. Çocuk bakmış tecrübeli biri. Öyle genç tecrübesiz bekar bi arkadaş da değil.

Ama baba da hevesli ise, pek ala yapar. Yapabilir diye düşünüyorum. Çocuğu yerinden alıp kucağa vermesi bile bi şey. Gerekse altını getirip senin yanında değiştirir. Sen de gözlemlersin yardım edersin.

Ben bu sefer arkadaşımı çağırdım. Onun da çok hevesi var çünkü. Ahiretliğim, kandan değil candan kardeşim. Bir gece net o kalacak. İkinci gün yorulur, eve gönderirim diye düşünüyorum, o zaman da eşimle kızım kalabilir.

Aynı şekilde evdeyken de yanımda kimse istemiyorum anne Kv görümce vs. Eşim az biraz yemek işini halletse, kızım getir götürür yapar. Hallederiz evvelallah. :KK51:

Merhaba arkadaşlar
Bugün öğlen Nişan geldi…Önceki gebeliğimde suyumu beklemiştim şimdi tedirgin oldum gitmelimiyim durmalımıyım bilemedim
Bence bekle. Nişan hastaneye gidilmesi gereken bi durum değil çünkü. İzlediğim videolarda öyle diyor Dr lar.

Bekle, kendini takip et. Su gelmesi yada sancılanma durumu olursa o zaman gidersin. İnan şimdi gitsen aynı şekilde seni eve gönderecekler.

Merhaba arkadaşlar
Bugün öğlen Nişan geldi…Önceki gebeliğimde suyumu beklemiştim şimdi tedirgin oldum gitmelimiyim durmalımıyım bilemedim
Hadi hayırlı olsun. İlk belirti gelmiş. Sancılarınizi bekleyin derler. Nişan bir doğum başlangıcı için tek başına yeterli değilmiş. Ama yakınmış ne güzel. Bol bol hareket edin. Sağlıcakla gelsin

Merhaba arkadaşlar
Nişan için gidilmez doktora, kontrolünde söylersin, suyu sancıyi beklesem daha iyi, nişan için niye geldin diyebilirler, kanama falan yok dimi?

Back
X