- 2 Haziran 2022
- 216
- 300
- 53
- 26
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.701
Sezeryan kuzumAaaa biri doğurmuş normal doğum mu yaptın canım hayırlı uğurlu olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezeryan kuzumAaaa biri doğurmuş normal doğum mu yaptın canım hayırlı uğurlu olsun![]()
Hersey yolunda sezeryanda hic korktuğum gibi değilmiş tek sorun sonrasının cidden ağrılı olmasiGünaydın...
Son 2 gün
@RosaLx
@vicky3461
Nerdesiniz hatunlar ?
Susuuuu gözün aydın.
Hersey yolundadır ins.
Doğumun detaylarını merak ediyoruz
Geçmiş olsun canım. Büyük stresi atlattın.
Şimdi bebeğine keyifle odaklanabilirsin.![]()
Ay maşallah sürpriz yapmış senin Minnoş sağlıkla büyüsün inşallah bu bebislerin sağı solu belli olmuyor heran gelebiliyorlar herkes hazırlıkli olsun artık her gün doğum stresi ile günü geçirir oldum herşeyin hayırlısıMerhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.
Hepimizi kestiler, kesecekler…
Yok mu normal doğuran nasipli cengaver bir hatun ?![]()
36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Aniden birden oldu, şu iki günde ne yaşadım anlamadim.
Herkese kolaylıkla saglikla kurtulmayı diliyorum..
Her zaman Allahin yazdığı oluyor![]()
Beklemedeyiz halen. Çok sıkıldım sabah 6 da uyuyakalmisim 9 da da tekrar uyandım 6-9 arasi kaç defa uyandigimi döndüğümu hatırlamıyorum.Hepimizi kestiler, kesecekler…
Evet ya kimsenin suyu sancısı gelmedi mi bu Temmuz bebişleri vakitlerini mi bekliyor hala?Hepimizi kestiler, kesecekler…
Hayırlı olsun canım Rabbim bize de evlatlarımızla kavuştursunSezeryan kuzum
Valla bekliyoruz da bebişler gelmiiiiiiHepimizi kestiler, kesecekler…
Merhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.
36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Ay n’oluyo n’oluyoBende doğurdumilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla
25 haziranda istanbul medical park göztepe de spinal olacakken maalesef omuriliğime iğne girmediği için yüzlerce deliğe rağmen genel anesteziyle doğurdum. Mehmet Ahmet Canbaz doktorum sadece doğum için kendisine ulaştım ama çok memnun kaldım. Sezaryen sonrası bi kaç saate yürüdüm kendi işime bebeğe bakar oldum . İkimiz de evdeyiz iyiyiz
Darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese nasip etsin yaşamadan anlaşılamayan yüce bi duygu![]()
Gözün aydın.36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Varsa normal doğuran yazsın. Bi umut olsun herkeseBen de anlamadım yahuhala doğum şekline karar verememiş gönlü sezaryenden yana cahil bir anne adayı olarak okuyorum okuyorum hiç vajinal doğurdum ben diyen yok
Hepimiz aynıyız. Sersem gibiyim o yüzden.Beklemedeyiz halen. Çok sıkıldım sabah 6 da uyuyakalmisim 9 da da tekrar uyandım 6-9 arasi kaç defa uyandigimi döndüğümu hatırlamıyorum.![]()
Haziran grubu yoğunlukla normal doğurdu. Bizde ne varsa artıkEvet ya kimsenin suyu sancısı gelmedi mi bu Temmuz bebişleri vakitlerini mi bekliyor hala?
Güldürdün beniKendime nazar değdirdim resmen, gece 2 saat memede kalmak istedi tok olmasına rağmen emmek istiyor. Sol memem artık yok arkadaşlar bundan sonrasını tek meme devam ediciim![]()
Gözün aydınnnnn!Bende doğurdumilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla
25 haziranda istanbul medical park göztepe de spinal olacakken maalesef omuriliğime iğne girmediği için yüzlerce deliğe rağmen genel anesteziyle doğurdum. Mehmet Ahmet Canbaz doktorum sadece doğum için kendisine ulaştım ama çok memnun kaldım. Sezaryen sonrası bi kaç saate yürüdüm kendi işime bebeğe bakar oldum . İkimiz de evdeyiz iyiyiz
Darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese nasip etsin yaşamadan anlaşılamayan yüce bi duygu![]()
Benim dr 10 temmuz a kadar bekliycez dedi 11 temmuzda suni sanciyla baslatabiliriz dedi ins gerek kalmadan kendiliğinden gelir yavrum yoksa sezeryan esigindeyimHepimizi kestiler, kesecekler…
Bende dün ki kontrolümde bebek 3 hafta ileride karın çevresi bu hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yok şehir hastanesine git dedi perşembe gününe randevu aldım. Kendi doktorum çok pimpirikli ama devlettekiler bişey demiyo problem olarak görmüyo arada derede kaldım bende son haftalardaHerkes tek tek kavuşmaya başlamış şükürler olsun
Benim erken doğum riskim ortadan kalktığı için 7 temmuza sezeryan randevusu verdiler kızlar
Korkuyla karışık heyecan var tarifsiz duygulardayım.
Bugün 36+6. Ama bebiş 3600 gr göbek çevresi 41 haftalık ölçülüyor. Bir sorun olur mu acaba ya çok endişelendim doğuma kadar diyet mi yapsam![]()
Ya ben yabancı bi makalede karın çevresinin son haftalarda doğru sonuç vermediğini okumuştum. Bebeğin duruş pozisyonundan ötürü. 30. Haftaya kadar normal miydi karın çevresiBende dün ki kontrolümde bebek 3 hafta ileride karın çevresi bu hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yok şehir hastanesine git dedi perşembe gününe randevu aldım. Kendi doktorum çok pimpirikli ama devlettekiler bişey demiyo problem olarak görmüyo arada derede kaldım bende son haftalarda