2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Günaydın...
Son 2 gün :KK51:

@RosaLx
@vicky3461
Nerdesiniz hatunlar ?

Susuuuu Susuuuu gözün aydın. 🌺
Hersey yolundadır ins.
Doğumun detaylarını merak ediyoruz :KK36:

Geçmiş olsun canım. Büyük stresi atlattın. :KK51:
Şimdi bebeğine keyifle odaklanabilirsin. 🥰
Hersey yolunda sezeryanda hic korktuğum gibi değilmiş tek sorun sonrasının cidden ağrılı olmasi

Merhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.
Ay maşallah sürpriz yapmış senin Minnoş sağlıkla büyüsün inşallah bu bebislerin sağı solu belli olmuyor heran gelebiliyorlar herkes hazırlıkli olsun artık her gün doğum stresi ile günü geçirir oldum herşeyin hayırlısı 🤲🥰

Bende doğurdum 🥰 ilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla 😍😍😍

25 haziranda istanbul medical park göztepe de spinal olacakken maalesef omuriliğime iğne girmediği için yüzlerce deliğe rağmen genel anesteziyle doğurdum. Mehmet Ahmet Canbaz doktorum sadece doğum için kendisine ulaştım ama çok memnun kaldım. Sezaryen sonrası bi kaç saate yürüdüm kendi işime bebeğe bakar oldum . İkimiz de evdeyiz iyiyiz 🧿🙏
Darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese nasip etsin yaşamadan anlaşılamayan yüce bi duygu 😍

Merhaba arkadaşlar size bir sürprizle de ben geldim cuma günü doktorum hareketsizlik devam edince acil aç karnına gel dedi gittim. Nst yi beğenmedi suyu da azalmıştı bebişimin. Önceki gün kontrol eden doktorla da görüşüp acil sezeryana alındım. 38+2 de doğdu kızım 3300gr 49 cm. Sağlıklı bir bebiş. İkimiz de iyiyiz. Bugün taburcu oluyoruz.

36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Aniden birden oldu, şu iki günde ne yaşadım anlamadim.
Herkese kolaylıkla saglikla kurtulmayı diliyorum..
Her zaman Allahin yazdığı oluyor 🤲😇🧿

Bende doğurdum 🥰 ilk bebeğim ve çok güzel his vs vs hep duyarım ve öyle olacağını da bilirdim ama gerçekten kendi bebeğini doğurmak inanılmaz bi süper duyguymuş.Tarifi yok asla 😍😍😍

25 haziranda istanbul medical park göztepe de spinal olacakken maalesef omuriliğime iğne girmediği için yüzlerce deliğe rağmen genel anesteziyle doğurdum. Mehmet Ahmet Canbaz doktorum sadece doğum için kendisine ulaştım ama çok memnun kaldım. Sezaryen sonrası bi kaç saate yürüdüm kendi işime bebeğe bakar oldum . İkimiz de evdeyiz iyiyiz 🧿🙏
Darısı bekleyenlerin başına ve isteyen herkese nasip etsin yaşamadan anlaşılamayan yüce bi duygu 😍
Ay n’oluyo n’oluyo 😀 3 minik bebişimiz daha katılmış aramıza 😍 maşallah hayırlı uğurlu olsun kızlar. Rabbim sağlıcakla büyümelerini nasip etsin🌺🌺

36. Haftamizda dun 18.00 de doğduk.
Aniden birden oldu, şu iki günde ne yaşadım anlamadim.
Herkese kolaylıkla saglikla kurtulmayı diliyorum..
Her zaman Allahin yazdığı oluyor 🤲😇🧿
Gözün aydın. 🥰
Rabbim analı babalı büyütsün. 🤲🏼
Ben de anlamadım yahu😀 hala doğum şekline karar verememiş gönlü sezaryenden yana cahil bir anne adayı olarak okuyorum okuyorum hiç vajinal doğurdum ben diyen yok
Varsa normal doğuran yazsın. Bi umut olsun herkese 💙
Beklemedeyiz halen. Çok sıkıldım sabah 6 da uyuyakalmisim 9 da da tekrar uyandım 6-9 arasi kaç defa uyandigimi döndüğümu hatırlamıyorum. 😤
Hepimiz aynıyız. Sersem gibiyim o yüzden. :bicak:
Evet ya kimsenin suyu sancısı gelmedi mi bu Temmuz bebişleri vakitlerini mi bekliyor hala?
Haziran grubu yoğunlukla normal doğurdu. Bizde ne varsa artık 😅
Kendime nazar değdirdim resmen, gece 2 saat memede kalmak istedi tok olmasına rağmen emmek istiyor. Sol memem artık yok arkadaşlar bundan sonrasını tek meme devam ediciim :KK14:
Güldürdün beni 😅

Gözün aydınnnnn! :KK36:
Rabbim analı babalı büyütsün. Hayırlı güzel yazılar yazsın 🤗

Herkes tek tek kavuşmaya başlamış şükürler olsun 🙏🏼🩷
Benim erken doğum riskim ortadan kalktığı için 7 temmuza sezeryan randevusu verdiler kızlar 🥹
Korkuyla karışık heyecan var tarifsiz duygulardayım.🥹
Bugün 36+6. Ama bebiş 3600 gr göbek çevresi 41 haftalık ölçülüyor. Bir sorun olur mu acaba ya çok endişelendim doğuma kadar diyet mi yapsam😕

Herkes tek tek kavuşmaya başlamış şükürler olsun 🙏🏼🩷
Benim erken doğum riskim ortadan kalktığı için 7 temmuza sezeryan randevusu verdiler kızlar 🥹
Korkuyla karışık heyecan var tarifsiz duygulardayım.🥹
Bugün 36+6. Ama bebiş 3600 gr göbek çevresi 41 haftalık ölçülüyor. Bir sorun olur mu acaba ya çok endişelendim doğuma kadar diyet mi yapsam😕
Bende dün ki kontrolümde bebek 3 hafta ileride karın çevresi bu hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yok şehir hastanesine git dedi perşembe gününe randevu aldım. Kendi doktorum çok pimpirikli ama devlettekiler bişey demiyo problem olarak görmüyo arada derede kaldım bende son haftalarda

Bende dün ki kontrolümde bebek 3 hafta ileride karın çevresi bu hastanede bebek yoğun bakım ünitesi yok şehir hastanesine git dedi perşembe gününe randevu aldım. Kendi doktorum çok pimpirikli ama devlettekiler bişey demiyo problem olarak görmüyo arada derede kaldım bende son haftalarda
Ya ben yabancı bi makalede karın çevresinin son haftalarda doğru sonuç vermediğini okumuştum. Bebeğin duruş pozisyonundan ötürü. 30. Haftaya kadar normal miydi karın çevresi

Back
X