2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Umutvari Umutvari benim ilk doğumumda hem eşim hem annem kalmıştı 😬 kızım ağlayarak doğmuştu üç kişi artı hemşireler anca başa çıkmıştık 🤣🙈
Şimdi eşim kalacak kısmetse annem diğer kızıma bakacak 💕

Taranta Taranta nın dediği gibi eğer evde destek verecek biri varsa emzirmek dışında birşey yapılmamasını öneririm o çocuk gün sonunda zaten sizde kalıyor 🤣
Göbeği düşene kadar alt değiştirmedim gazı çıkarmadım sadece emzirdim gerisini eşim ve evde kim varsa destek olmuştu 🥰

Ben yatağımda yatmıştım ama odamızın kapısı açıktı sabahları annem yada kayınvalidem gidip bebeği alıyorlardı bizde dinleniyorduk

Dün 10 yufkadan börek sardık , biber/patlıcan doldurduk, mozaik pasta yaptık birkaç posta hepsini attık buzluğa
Komşum kurabiye yapmış dondurmuş lazım olur dedi
Öncesinde bir 10 yufkadan daha börek yapmıştım , sarma sarmıştık
Maydonoz dereotu doğrayıp attım buzluğa , garnatür hazırladım makarna salatası , kısır fln yapılır diye

Geçen doğumum pandemiye gelmişti çok rahattı şimdi nedense çok misafir gelecekmiş gibi hissediyorum bu beni geriyor ama fiziksel olarak hazırım sanırım 😬

Umutvari Umutvari benim ilk doğumumda hem eşim hem annem kalmıştı 😬 kızım ağlayarak doğmuştu üç kişi artı hemşireler anca başa çıkmıştık 🤣🙈
Şimdi eşim kalacak kısmetse annem diğer kızıma bakacak 💕

Taranta Taranta nın dediği gibi eğer evde destek verecek biri varsa emzirmek dışında birşey yapılmamasını öneririm o çocuk gün sonunda zaten sizde kalıyor 🤣
Göbeği düşene kadar alt değiştirmedim gazı çıkarmadım sadece emzirdim gerisini eşim ve evde kim varsa destek olmuştu 🥰

Ben yatağımda yatmıştım ama odamızın kapısı açıktı sabahları annem yada kayınvalidem gidip bebeği alıyorlardı bizde dinleniyorduk
Doktorum özel oda ayarlarım dedi. Eğer o gün boş özel oda olmazsa iki kişilik odaya alırız seni yanına hasta almayız dedi. Öyle olursa iki refakatçiye izin verirler bence 😀 o durumda hem annem kalır hem eşim iyi olur 😀 valla eve geçtikten sonra dediklerini de dikkate alacağım kuzum mantıklı. Sonrasında zaten herkes gidecek biz bize kalacağız. O aşamada ne kadar destek alırsak o kadar iyi

Kızcelerim Günaydın 🧡 çok teşekkür ederim birkaç gün bakamamıstım buraya çok, 60 70 sayfa okudum da anca geldim 😀 çok şükür çok güzel geçti. Rahatım artık ohh.
Bir sürü bebisimiz olmuş, hepinize geçmiş olsun sağlıkla büyüsün bebisler inşallah ❤️
Perşembe günü kontrolüm vardı, benim de 2 büyük sancim çıktı ben de hissettim nst çekilirken. Dr'um biraz kızdı dinlenmen gerek daha çok erken sen de başına gelebilecekleri biliyorsun filan diye.Artik haftalık çağırdı. Bakalım planım bugün bebis kıyafetlerini yıkamak ve ütülemek annemle beraber 🧡
Valla hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız
Anladım canım seninki tedirginlik, endişe ve korku bu hepimizde var ama güzel düşünelim güzel olsun Allahın izniyle..
Ben kürtaj operasyonundan dolayı doğum tercihi böyle oluyor sandım o yüzden sordum.
Çoğumuz son ayı ve son haftalarında bol bol Meryem suresi, inşirah, inşikak okuyalım hanımlar ❤️❤️

Benim ilk doğumumda annem kaldı yanımda. Şimdi bebiş olmayınca anneme eve git dinlen dedik eşim kaldı gece. Benim tercihim annemden yana açıkçası ama eşle de halledilebilir tabi hemşireler doktorlar hiç boş bırakmıyor odayı onlar da destek oluyorlar. Bebeği emzireceğin zaman eşin alır verir sana. Bebek uyuyunca yürüyüş yaparsın falan. Eşinin becerisine bağlı biraz da😅

valla benim eşim uyumadığı zaman becerikli olabiliyor. Ama o saat dilimleri de kısa. Mesela bugün 14:30dan beri uyuyor. Hastanede ben kalıcam diye ısrar etti eğer orda da böyle yaparsa hastane çıkışı adliyeye gideriz gibi

O bakan bunları hiç sorgulamıyor işte. En Büyük KK
Daha miad dolmadan anneyi korkutmaya başlıyor Dr.
Su tüm riskleri kabul ediyorum kağıdına atılan imza bile bi psikolojik baskı. Avrupa’da dediğin gibi +15 gün bekleniyor. O da sanki 9 aylık sürece dahil bir zaman gibi. Normal ve doğal.

Dua ediyorum. İns bi zeval olmayacak. Annesine kendi gelecek bebeğin 🥰🥹
Layd dün benim doktorumda biliyorsun 38+3 teyim 3 hafta daha bekleriz merak etme gelmek istemez ise suni sancı ile dogurursun dedi

Sağol canım Allah razı olsun🌸
Durumu iyiye gidiyor böyle giderse 2 güne çıkar dedi 🙏

Ben bugün daha iyiyim çok şükür bebiş hala yoğun bakımda ama iyiye gidiyor dedi doktor umarım en kısa sürede çıkar🙏 Allah kolaylık versin vallahi sıcakta hamilelik zorluyor

Sağol canım amin benim bebiş de 37+2 de doğmuş oldu inşallah kolaylıkla sağlıkla bu süreci atlatıp bebişine kavuşursun😍
Hadi inşallah canım benim ❤️ 🥰 çabucak toparlanacak inanıyorum minik yavrun bir an önce kucağına gelecek ❤️🥰

Bugün son hazırlıkları yapıyorum 🤩
Ağdaya gittim tertemiz oldum bu beni baya götürür öncesinde lazerliyim 🤭
Kaş bıyık aldırdım
Eşimde manikür pedikür hediye etti şimdi yine kuafördeyim 😅🤭 sanırım önümüzdeki 2 yıl Birdaha gidemem diye bugün bütün yaptırabildiğimi yaptırıyorum 🤣
Oda evdeki tamirat tadilat işlerini hallediyor çocuğa bakıyor güzel bir iş bölümü yaptık 🙈
10 bin bakımı gibi :-)
Layd dün benim doktorumda biliyorsun 38+3 teyim 3 hafta daha bekleriz merak etme gelmek istemez ise suni sancı ile dogurursun dedi
Helal olsun.:KK51: O kadar toleranssız, sezaryen yanlısı Dr arasında bulunmaz bi şey gibi.
İns zamanlıca kendi gelir yavrun 🌺

Bugün kapıları sildim. Yarın koltuk örtülerini, kirli sepetinde kalan son çamaşırları yıkayacağım, hastaneye götürmek için tarif verdiğiniz çörek
otlu kurabiyeyi yapıcam, işlerim bitiyor ins. :21:
Kayısı kompostosu yapıp termosla götürsem mi yoksa şimdi mevsimi zaten, kayısı alsam yanına kompostoya gerek yok mu dersiniz ?

Ben ilk doğumda sorunsuz gaz çıkarmıştım. Ama şimdi aklıma takıldı. 🤔

Bugün kendimi halsiz hissediyorum. Sanki midem bulanıyor gibi. Arada sancı geliyor. Ama şiddetli değil ve düzensiz..

Anneme Kv ye doğumu haber vermedik. Sonra söyleyeceğiz. Bi kız kardeşime haber verdim. Ama esim kaynıma söylemiş. Sevgili eltim aradı. Gelicez falan dedi. :bicak:Görümcem de gelir şimdi. 🤦🏻‍♀️ Oysa ben kimseyi istemiyorum. Gidip doğurup geleyim.

Bu insanlar da samimi olmadığım senede birkaç kez görüştüğüm insanlar zati. Hem doğum çok mahrem özel bi şey hastane odasında millet eyleyecek kafada ve fizyolojide olamam ki.. bana angarya geliyor bu şeyler.. 🤦🏻‍♀️

hastane odasında millet eyleyecek kafada ve fizyolojide olamam ki.. bana angarya geliyor bu şeyler.. 🤦🏻‍♀️
Tam bu durum şehir hastanesinde doğum yapma sebeplerimden biri... Hayatta uğraşamam, e gelemeyecek miyiz ziyarete diyorlar, hiç gerek yok....! Diyemedigim için hastane kabul etmiyor ziyaretçi eve cikinca haberlesiriz müsait olduğumda gelirsiniz diyorum

Tam bu durum şehir hastanesinde doğum yapma sebeplerimden biri... Hayatta uğraşamam, e gelemeyecek miyiz ziyarete diyorlar, hiç gerek yok....! Diyemedigim için hastane kabul etmiyor ziyaretçi eve cikinca haberlesiriz müsait olduğumda gelirsiniz diyorum
İnan varya sırf bu yüzden şehir hastanesinde dogurabilirim ama eşim olsun istiyorum yanımda sırf eşim de ilk heyecan oldugu İcin yoksa bende aynı düşüncedeym artık
Sadece eşim kalacak dogumhanedeyken haber verirsin bizimkilere sizinkilere gelip bir de hastanede bekleyip daha kasamam kendimi hic

valla benim eşim uyumadığı zaman becerikli olabiliyor. Ama o saat dilimleri de kısa. Mesela bugün 14:30dan beri uyuyor. Hastanede ben kalıcam diye ısrar etti eğer orda da böyle yaparsa hastane çıkışı adliyeye gideriz gibi
Ayyy aynısı aynısı😂

Eklentiler

• IMG_2913.webp
    IMG_2913.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar doğumdan sonra küvez süreçleri derken giremedim epeydir . Çok şükür kuzularımıza kavuştuk evimize geldiler . 3 hafta sonunda .. doğum haberlerini okudum hayırlı uğurlu olsun 🤲🤲 doğumu yaklaşan arkadaşlara da Rabbim kolaylık versin . Şimdi iki kuşumla geceler biraz zor :) ama çok şükür kokularını çekiyorum içime . Nezle oldular birinde hafif ateş oldu onlarla uğraşıyoruz . Allahım hepsine sağlık versin canlar 🤲

Kızlar kızlar dün çatı muayenesinden sonra kahverengi ama açık kahve lekelenmem oldu bugun dün gibi biraz daha leke gelmiş kan rengi degil ama kasık agrılarım arada yokluyor beni dün muayeneden sonra oldu 2 gün sürer mi ki agrı
Sürer bende lekelenme olmadı ama ağrı sürdü baya. Sonra durdu😕

Bugün kapıları sildim. Yarın koltuk örtülerini, kirli sepetinde kalan son çamaşırları yıkayacağım, hastaneye götürmek için tarif verdiğiniz çörek
otlu kurabiyeyi yapıcam, işlerim bitiyor ins. :21:
Kayısı kompostosu yapıp termosla götürsem mi yoksa şimdi mevsimi zaten, kayısı alsam yanına kompostoya gerek yok mu dersiniz ?

Ben ilk doğumda sorunsuz gaz çıkarmıştım. Ama şimdi aklıma takıldı. 🤔

Bugün kendimi halsiz hissediyorum. Sanki midem bulanıyor gibi. Arada sancı geliyor. Ama şiddetli değil ve düzensiz..

Anneme Kv ye doğumu haber vermedik. Sonra söyleyeceğiz. Bi kız kardeşime haber verdim. Ama esim kaynıma söylemiş. Sevgili eltim aradı. Gelicez falan dedi. :bicak:Görümcem de gelir şimdi. 🤦🏻‍♀️ Oysa ben kimseyi istemiyorum. Gidip doğurup geleyim.

Bu insanlar da samimi olmadığım senede birkaç kez görüştüğüm insanlar zati. Hem doğum çok mahrem özel bi şey hastane odasında millet eyleyecek kafada ve fizyolojide olamam ki.. bana angarya geliyor bu şeyler.. 🤦🏻‍♀️
bende doğuma girerken kimseyi istemiyorum başkalarının videosunu izlerken bile ağlıyorum 🥲
Oyüzden yakınlara öğleden sonra dedik ama doktor ilk seni alırız demişti 😬
Bence doğuma gidilmez doğuruncada gidilmez ama insanlar ayıp olur diye düşünüyor 😓
Benim bazı arkadaşlarımda özellikle hastaneye çağırıyor beklerim fln diyor şaşıyorum
Bunu ağrısı var enfeksiyonu var normal hastalık ameliyat gibi değil doğum
adetlerimiz azcık değişik 😬😅

Back
X