- 25 Nisan 2021
- 3.211
- 6.544
- 108
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #24.841
Ben de canim doğuma giderken haber verdim. Kaynanamgil erken gelmek istedi ben normal doğum beklediğim için evde onlar varken rahat edemem kasilmalarini rahat yaşayamam diye istemedim. Dogumhaneye giderkenhabr verdik hem kendi aileme hem eşimin ailesine. Uzaktalar akşamına buradaydilar. Yaoacaklari hiç bir şey yok zaten bebeği girmek için ne gerek var doğum boyunca beklemeye en nihayetinde görülecek yani bu bebek. Evde bile bence çok yakın olmayanlar bir 20/40 ı beklemeli...Ama ben daha panik olurum herkes beni beklerse bu mevzuyu eşimlede konustuk. Yani 6 saat mi sürer 8 saatt mi bilmiyoruz insanların hastanede beni beklemesi beni çok kasar dogumhaneye girdiginde haber veririm ben dedi ama yine bir önden en yakınlara açıklama şart benim ailemde 16 seneden sonra bir pıtırcık geliyor çünki bana diyecekleri görmemişin bir oğlu olmus oysaki alakası yok kalabalık olunca ben rahat edemeyecegm az biraz kendime gelmek istiyorum hepsi bu her halimi niye görsün herkes ailemde dahil
Canım günaydınGünaydın. Güzel pazarlar..
Son bir gün
Ay inanmıyorum
Beklediğimiz müjde, işaret geldi. Bu ne güzel doğum hikayesi
Nişanın hemen ertesinde gelişen sancılar ve doğum. Başlaması bitmesi belki 8-10 saat içinde. Herkese güzel bi umut. Topiğin ilk normal doğumu bi de, ayrıca tebrik ediyorum.
Gözün aydın.Rabbim evladını bağışlasın.
Güzel yazılar yazsın, iyilerle karşılaştırsın.
Çok sevindim canım. İns Cihangir eve gelince tamamlanacaksınız![]()