2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Ama ben daha panik olurum herkes beni beklerse bu mevzuyu eşimlede konustuk. Yani 6 saat mi sürer 8 saatt mi bilmiyoruz insanların hastanede beni beklemesi beni çok kasar dogumhaneye girdiginde haber veririm ben dedi ama yine bir önden en yakınlara açıklama şart benim ailemde 16 seneden sonra bir pıtırcık geliyor çünki bana diyecekleri görmemişin bir oğlu olmus oysaki alakası yok kalabalık olunca ben rahat edemeyecegm az biraz kendime gelmek istiyorum hepsi bu her halimi niye görsün herkes ailemde dahil
Ben de canim doğuma giderken haber verdim. Kaynanamgil erken gelmek istedi ben normal doğum beklediğim için evde onlar varken rahat edemem kasilmalarini rahat yaşayamam diye istemedim. Dogumhaneye giderkenhabr verdik hem kendi aileme hem eşimin ailesine. Uzaktalar akşamına buradaydilar. Yaoacaklari hiç bir şey yok zaten bebeği girmek için ne gerek var doğum boyunca beklemeye en nihayetinde görülecek yani bu bebek. Evde bile bence çok yakın olmayanlar bir 20/40 ı beklemeli...
Günaydın. Güzel pazarlar..:KK24:
Son bir gün :rolleyes:

Ay inanmıyorum 🤩
Beklediğimiz müjde, işaret geldi. Bu ne güzel doğum hikayesi :KK36:

Nişanın hemen ertesinde gelişen sancılar ve doğum. Başlaması bitmesi belki 8-10 saat içinde. Herkese güzel bi umut. Topiğin ilk normal doğumu bi de, ayrıca tebrik ediyorum. :sampiyon::KK9:

Gözün aydın. 🧿 Rabbim evladını bağışlasın.
Güzel yazılar yazsın, iyilerle karşılaştırsın. 🤲🏼

Çok sevindim canım. İns Cihangir eve gelince tamamlanacaksınız :KK36:
Canım günaydın ❤️ tek çocuklu son pazarın ❤️ kendini nasıl hissediyorsun? Yarın kaçta gideceksiniz hastaneye? ❤️

Canım günaydın ❤️ tek çocuklu son pazarın ❤️ kendini nasıl hissediyorsun? Yarın kaçta gideceksiniz hastaneye? ❤️
Bilmem.. garip… yarın bu saatte sezaryende olacağım. Hayatım geri dönüşsüz olarak değişecek.. neler olacak?.. :KK51:

Saat 7.00de yatış ( anestezi işlemleri, tahiller vs) 9.00 gibi ilk seni alacağım dedi Dr.

Günaydın...
Son 2 gün :KK51:

R RosaLx
@vicky3461
Nerdesiniz hatunlar ?

@Susuuuu gözün aydın. 🌺
Hersey yolundadır ins.
Doğumun detaylarını merak ediyoruz :KK36:

Geçmiş olsun canım. Büyük stresi atlattın. :KK51:
Şimdi bebeğine keyifle odaklanabilirsin. 🥰
Günaydın💐

Gelen giden bitmiyor benim, giremedim hiç. Bir de 50 yaşındaki kuzenimin üçüzleri doğdu, onun telaşı vardı. 28 haftalık geldiler kuvözdeler ama doktorlar umutlu, dua edip bekliyoruz.

Bugün oturup bakacağım gruba, herkes iyidir umarım. Doğum yapanları tebirk ediyorum, sağlıkla, huzurla, analı babalı büyütsünler yavrularını.

lady peacock lady peacock 30 haziran mı minik oğlunun gelişi, kolaylık diliyorum❤️ Bizim sezaryen de şimdilik 8 Temmuz olarak ayarlandı.

Canım anneler
39+5 de doğduk biz 🥹🌸 Öğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin ❣️🙏 Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize 🥹
Ne güzel bir doğum olmuş maşallah. Allah analı babalı büyütsün ❣️

Herkese günaydınnnn musmutlu pazarlar 🌺
Ankarada deprem olmuş biz hiç hissetmedik ama hissedenlere geçmiş olsun 🌺
Bi de hava felaket soğumuş bi anda camların birbirine vurmasıyla uyandım. Diğer şehirlerde de böyledir umarım biraz serinleriz kızlar.

lady peacock lady peacock cimm resmen iki çocuklu bir anne olmadan önceki son günün 😍 ay çok heyecanlıııı. Şurda iki güne bir gebelik testi verdiğin günleri biliriz 😀😀 nerden nereye yaaa.
Eşimle kaldık. Açıkcası gaz çıkarma meselesindem ötürü en çk eşim kalsın istedim ben çünkü başkasının yanında rahat olamam. Senin bakımını hemşireler yapıyor zaten ama ilk yürüyüşler ve ayağa kalkışlarda eşde destek olabiliyor tuvalette yardımcı olabilir oturup kalkarken bişi istediğinde vs. Bebekle ilgilide bebeği bana ver şu kıyafetini ver bezini ver kremimi ver susadım vs diyince yapıyo yani herşeyi bnmki. Alt değişimi kakaysa hep ben yaptım yatırdım yanıma yada dizime çişse sadece oda yaptı. Bence ilk andan itibaren bağ kurmaları çk önemli. Evdede devamı gelmeli. Senin o acizliğinle mecbur kalıyo çünkü alışıyo. Gaz meseleside ben çok yorgun vr uykusuz değilsem kendim hallrdiyorum çnkü bebek bnm kokumu istiyor ama dayanamayacağım uykum var diyip onada veriyorum arada. Beraber yaptık beraberde bakarız 😝

Uyuma şansı pek yok gibi 😝 habire odaya birileri geliyo. Bebek hemşiresi bebek doktoru kadın doğumcu hemşire kat temizleyicisi yemek dağıtanlar gelirse eş dost akraba derken gece gündüz ayıksın 😅 uyusanda uyanıyorsun yani. Hiç olmadı ben sesleniyom bez lazım susadım falan filan 😝😝
PenceredekiKiz PenceredekiKiz kızlar maşallah eşlerinize 🌺 ben de kesin kararımı verdim eşim kalacak. Ev zaten yakın hastaneye en kötü çok zorlanırsak da annem gelir eşimle yer değiştirirler diye düşünüyorum.

Canım anneler
39+5 de doğduk biz 🥹🌸 Öğlen gelen nişan sonrası hiç durmadan hareket ettim.Yürüyüş haltım.Akşam kasılmalar inanılmaz arttı.Gece saat 12 de su geldi.Heöen hastaneye geçtik.Suni sancıya gerek yok 6 cm açılma var sancı geldikçe turun yere çök kakanı yapar gibi ıkın.Sen ımı dıkça bebek oturacak dedi.Velhasır 1.50 de nihayet koynumdaydı…Şimdi emikliyoruz.Allahım bu güzel duyguyu vakti gelince sağlıcakla hepinize yaşatsın…Anne olmak hem çok zormuş hem çok güzel…Ama onu kollarına alınca herşey geçiyormuş…Her sancınızda ona yaklaştığınızı hayal edin ❣️🙏 Minicik Herşeyi inanılmaz bir mucize 🥹
Yaa maşallah ilk normal doğumumuz geldi 💃 hayırlı uğurlu olsun rabbim size bağışlasın ilk doğumun mu bacım maşallah hızlı ilerlemiş süreç

Hepinize hayırlı sabahlar arkadaşlarım doğuran var ise şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah 🙏🏻 bende dünden beri çok ama çok mutluyum bebişimi emzirmeye gittim dün bugünde gidicem rabbime sonsuz şükürler olsun ki bu anı yaşadım Cihangir maşallah iyi inşallah pazartesiye bu iş biter ve evine gelir küçücüğüm 🥹🥹🤲🏻
Gelişmelere çok sevindim canım darısı başımıza, bizim bebiş de küvezde beslenmeye başlamadı daha. Doktor bugün deneme yaptık nefes almakta zorlandı ama daha iyiye gidiyor yarın taburcu edebiliriz dedi inşallah bakalım🤲🏻
Allahım şifasını versin inşallah bir an önce çökse yıl
Gelişmelere çok sevindim canım darısı başımıza, bizim bebiş de küvezde beslenmeye başlamadı daha. Doktor bugün deneme yaptık nefes almakta zorlandı ama daha iyiye gidiyor yarın taburcu edebiliriz dedi inşallah bakalım🤲🏻
allahım inşallah biran önce şifasını versin de senin kucağına kavuştursun canım iyi olucak hiç merak etme inanki kendimi okadar üzdüm ki dün dünyalar benim oldu resmen kaç haftalık doğdu kilosu iyimiydi

Bilmem.. garip… yarın bu saatte sezaryende olacağım. Hayatım geri dönüşsüz olarak değişecek.. neler olacak?.. :KK51:

Saat 7.00de yatış ( anestezi işlemleri, tahiller vs) 9.00 gibi ilk seni alacağım dedi Dr.
Allahım biran önce sağlıkla sıhhatle bi avazda kavuşmayı nasip etsin bacım bebişinede sanada sağlık sıhhat versin

allahım inşallah biran önce şifasını versin de senin kucağına kavuştursun canım iyi olucak hiç merak etme inanki kendimi okadar üzdüm ki dün dünyalar benim oldu resmen kaç haftalık doğdu kilosu iyimiydi
Amin canım tüm bekleyenler inşallah🤲🏻 çok sevindim senin ve bebişin adına🌸 Kilosu 2900 küsür 37+2 de doğdu kilosu iyi ama ciğerleri tam gelişmemiş

Canım anneler
Maşallah hayırlı olsun. Sağlıcakla mutlulukla büyütün bebeğinizi 💕

Kızlar pubis bölgesinde yürürken veya sağa sola dönerken ağrısı olan var mı bebeğim de hep bir yerde toplanıyor çok sert karnım 34 haftalık ama 36 ile uyumlu
Bennnnnn ! :KK1:
Gece yatakta sağdan sola dönüşüm canımı çok acıtıyor. Bacağımı kaldırınca oraya ağrı saplanıyor.

Canım anneler
Ayy duygulandım sen anlatırken güzel geçmesine sevindim doğumun duygusal bir topum şuanda Allah analı babalı büyütsün hepimize sağlıkla afiyetle doğurmayı nasip etsin Rabbim güzel 💞

Bennnnnn ! :KK1:
Gece yatakta sağdan sola dönüşüm canımı çok acıtıyor. Bacağımı kaldırınca oraya ağrı saplanıyor.
Bendeeee geceleri ağlayarak inleyerek dönüyorum yatakta nerdeyse :mad: sag salim kucağına almayı nasip etsin yavrunu inşallah lady bugün son kez ağrı yasayacaksin yatakta yarın inşallah bebisin kucaginda rabbim ikinizede sağlıkli acısız ağrısız güzel bı doğum nasip etsin yarın bizide haberdar et ilk fırsatta tüm dualarım seninle 🤲 ❤️

Back
X