- 21 Ekim 2024
- 1.995
- 4.860
- 48
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #24.981
Merhabalar herkeste nişan gelmesi zorunlu muSuni sancidan da korkuyorum. Bakalım ne olacak. Gerçekten çok zorlanıyor insan. İki saattir çok şiddetli baskı var. Canımı çok acıtıyor. Ne gelen nişan var ne su. Daha nişan gelecek de.
Başını tam kanala yerleştirmeye çalışıyor olabilir.Ya ağrı geliyor diyorum ki delecek patlatacak beni o derece aşağı baskı yapıyor pıt pıt diye sesler geliyor yani. Ama geçiyor.O da çabalıyor mu eğleniyor mu benimle anlamadım
Aynen düzene girmiyor. Olabilir yerleşmeye çalışıyordur oğluşum. Bı gelse gözümüz aydinlansaBaşını tam kanala yerleştirmeye çalışıyor olabilir.
Benim de kasılmalarım var öğleden beri kasıklardan bele vuruyor ama düzenli değil bekliyorum bi düzene girseydi diye
Aynen düzene girmiyor. Olabilir yerleşmeye çalışıyordur oğluşum. Bı gelse gözümüz aydinlansaBaşını tam kanala yerleştirmeye çalışıyor olabilir.
Benim de kasılmalarım var öğleden beri kasıklardan bele vuruyor ama düzenli değil bekliyorum bi düzene girseydi diye
Bilmem ki.Merhabalar herkeste nişan gelmesi zorunlu mu
Sancı yoksa yeterli değilse evet.41 den sonra suni sancı mı ?
Son durum ne canım daha iyimi kuzucuk ilac başladınızmıDoğum.beklerken oğlum hastalandı ya üç gündür hafifti geceden beri ateşi inatcilasti doktordayiz, hiç doğum yapacak durumda değilim şu an
Benim doktorumda sancın gelmezse suni sancı dedi dur bakalım hic gerek kalmaz bir anda suyun gelir inşSancı yoksa yeterli değilse evet.
Ayy Rabbim sesini duysun. Hepimiz kolay bir doğumla sağlıcakla alalım kucağımıza inşallahBenim doktorumda sancın gelmezse suni sancı dedi dur bakalım hic gerek kalmaz bir anda suyun gelir inş
internette kendi adına yapılan başvurusundan red alıp kocası üzerinden başvuru yapanlar old ve kabul aldıklarını okudum.23-24 haftadan itibaren başvuru yapılıyordu ladycim bende o haftada başvurdum ama az önce baktım iptal edilmiş
Hayırlısı
Bana eşekten düşeni getirin demiş Nasrettin hoca. Cevabın için teşekkür ederimOyy gecmis olsun.başına gelen bilir...
Farkedip kaynağı bulmuşsunuz en azından.
Bizim hiç açılmayan banyo penceresine kuş yuva yapmıştı. Kovmadım. 2. Kez yumurtlamis tekrar. Tatile gidip gelince evi sarmıştı... telefon ekranlarında fln görüyorduk.. evi kırkladik 2 kez...
Bocekciler ilaçladi. Kuslari transfer ettiler bi catiya. Evi terkettik o gun..
Sonra halı koltuk ne varsa yıkandı.. dolap içlerini temizleyip buhur/tütsü yaptım (böcekleri kaçırıyorakgunkuk vs)
Dikkat edin ilaca
Normal bit gibi değil korkmayın.
Sık sık süpüren süpürebiter insaAllah.
Bebeğinizi sağlıkla & huzurla alın kucağınıza insgerisi hallolur
Benim bunu Marlboro diye okumam peki ?Kiz valbora geçen hafta parislerden gelmedi..
Hayır. Kimisinde hiç gelmez.Merhabalar herkeste nişan gelmesi zorunlu mu
Stres te etkiler en hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinde sonucta o bebek bir şekilde çıkacak öyle düşünAyy Rabbim sesini duysun. Hepimiz kolay bir doğumla sağlıcakla alalım kucağımıza inşallah
Başladık canım bugün ateşi 39-40 arasında inatcilasti, ilaç verince 37-38 gidip geliyor, şimdi ilaç verip parka çıkardık 39 dan 37ye düşürdük sürekli takipteyiz işteSon durum ne canım daha iyimi kuzucuk ilac başladınızmı
Birkac güne daha iyi olur Allahın izniyleBaşladık canım bugün ateşi 39-40 arasında inatcilasti, ilaç verince 37-38 gidip geliyor, şimdi ilaç verip parka çıkardık 39 dan 37ye düşürdük sürekli takipteyiz işte
Sağolasın canım benim, İyi yaptın hava gerçekten çok iyi şu anda bizim için serin serinBirkac güne daha iyi olur Allahın izniyle
Bende çıktım biraz yürüyorum ev bunaltıyor beni
Bunu hiç duymamıştım ladycim deneyeyim eşim üzerinden de başvuru yapayım bakalım olacak mıinternette kendi adına yapılan başvurusundan red alıp kocası üzerinden başvuru yapanlar old ve kabul aldıklarını okudum.Bi denesen ya..
Ben de kabul aldığımdan emin değilim. Ararlarsa göreceğiz.
Bana eşekten düşeni getirin demiş Nasrettin hoca. Cevabın için teşekkür ederim
Eşim bi şeyler yaptı. İns ben yokken de ilaçlama kontrol işlerini hallederse selametle eve döndüğümüzde bitmiş olur.
Buraya da yazdım. Başına gelen olursa erkenden müdahale etsin.
Dualarına amin diyorum. Saol
Benim bunu Marlboro diye okumam peki ?
Hayır. Kimisinde hiç gelmez.
Nasıl olmasın ki stres.Stres te etkiler en hayırlısı ne ise o olsun hepimiz içinde sonucta o bebek bir şekilde çıkacak öyle düşün
Sıcak suyun altında mesaj yapıp rahatlatmalısın. Mastit olmasın.Kızlar. Göğüsler şişip sertleşince ne yapıyorduk? Ben fenalardayım boşaltamıyorum göğsümü sağdıkça artıyo sanki. Yardım nolur.
duşun altında yukarıdan aşağıya dogru masaj iyi geliyor diye okudum canımKızlar. Göğüsler şişip sertleşince ne yapıyorduk? Ben fenalardayım boşaltamıyorum göğsümü sağdıkça artıyo sanki. Yardım nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?