2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    225
Ya ağrı geliyor diyorum ki delecek patlatacak beni o derece aşağı baskı yapıyor pıt pıt diye sesler geliyor yani. Ama geçiyor. O da çabalıyor mu eğleniyor mu benimle anlamadım
Başını tam kanala yerleştirmeye çalışıyor olabilir.
Benim de kasılmalarım var öğleden beri kasıklardan bele vuruyor ama düzenli değil bekliyorum bi düzene girseydi diye

Başını tam kanala yerleştirmeye çalışıyor olabilir.
Benim de kasılmalarım var öğleden beri kasıklardan bele vuruyor ama düzenli değil bekliyorum bi düzene girseydi diye
Aynen düzene girmiyor. Olabilir yerleşmeye çalışıyordur oğluşum. Bı gelse gözümüz aydinlansa

23-24 haftadan itibaren başvuru yapılıyordu ladycim bende o haftada başvurdum ama az önce baktım iptal edilmiş
Hayırlısı
internette kendi adına yapılan başvurusundan red alıp kocası üzerinden başvuru yapanlar old ve kabul aldıklarını okudum. Bi denesen ya..

Ben de kabul aldığımdan emin değilim. Ararlarsa göreceğiz.
Bana eşekten düşeni getirin demiş Nasrettin hoca. Cevabın için teşekkür ederim
Eşim bi şeyler yaptı. İns ben yokken de ilaçlama kontrol işlerini hallederse selametle eve döndüğümüzde bitmiş olur.
Buraya da yazdım. Başına gelen olursa erkenden müdahale etsin.

Dualarına amin diyorum. Saol
Kiz valbora geçen hafta parislerden gelmedi..
Benim bunu Marlboro diye okumam peki ?
Merhabalar herkeste nişan gelmesi zorunlu mu
Hayır. Kimisinde hiç gelmez.

Başladık canım bugün ateşi 39-40 arasında inatcilasti, ilaç verince 37-38 gidip geliyor, şimdi ilaç verip parka çıkardık 39 dan 37ye düşürdük sürekli takipteyiz işte
Birkac güne daha iyi olur Allahın izniyle
Bende çıktım biraz yürüyorum ev bunaltıyor beni

Bunu hiç duymamıştım ladycim deneyeyim eşim üzerinden de başvuru yapayım bakalım olacak mı

Bu arada ArasaNillGerek bende de hala nişan gelmedi ve ben 36 da çatı muayenesi olmuştım o günden beri hiç nişan görmedim görürmüyüm bir kaç güne onu da bilemiyorum belki hiç olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…