2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    224
Sosyal Yardım

Linkten başvuru ve sorgulama ekranına ulaşabilirsin.
Sanırım 20. Haftadan itibaren başvurulabiliniyor.
23-24 haftadan itibaren başvuru yapılıyordu ladycim bende o haftada başvurdum ama az önce baktım iptal edilmiş
Hayırlısı 😀

İki gündür elimde, kolumda böyle görmesi imkansız derecede küçük açık renkli minik böcek görüyorum. Bu böcekleri daha önce hiç görmedim. Camdan pencereden gelen şeylere benzemiyor. Toz sanırsın. Dikkatli bakınca anlıyorsun ki hareket ediyor.

Neyse birkaç koli eşya var evde Kv nin. Acaba kolilerin yapısından mi böcek üredi dedim. Baktık yok. Sonra aklıma geldi. Kuş biti denen bi şey varmış. Yıllar önce bi videoda görmüştüm. Kafeste oluyormuş. Kusun kafesini incelemeye aldım. Kırkladım. Kuşu da yıkadık. Yok onda da yok. :KK64:

Sonra jeton düştü. Bizim aspiratör borusuna kuşlar yuva yapıyor 2-3 senedir. O yüzden aspiratör de kullanamıyoruz. Eşim çıktı baktı. O boruyu yerinden oynattı. Allahım böcek kaynıyor :KK57:

Evet kuş biti imiş 😓 eşim söktü oraları. İlaçladı. Durduk yere başımıza dert almışız. Doğum üstü şimdi her yeri ilaçlıyor. İns biz hastaneden dönene kadar tamamen temizlenmiş olur ev.
Oyy gecmis olsun.🥹🙏başına gelen bilir...
Farkedip kaynağı bulmuşsunuz en azından.

Bizim hiç açılmayan banyo penceresine kuş yuva yapmıştı. Kovmadım. 2. Kez yumurtlamis tekrar. Tatile gidip gelince evi sarmıştı... telefon ekranlarında fln görüyorduk.. evi kırkladik 2 kez...
Bocekciler ilaçladi. Kuslari transfer ettiler bi catiya. Evi terkettik o gun..
Sonra halı koltuk ne varsa yıkandı.. dolap içlerini temizleyip buhur/tütsü yaptım (böcekleri kaçırıyor 😉akgunkuk vs)
Dikkat edin ilaca💓
Normal bit gibi değil korkmayın.
Sık sık süpüren süpürebiter insaAllah.

Bebeğinizi sağlıkla & huzurla alın kucağınıza ins🥰🤲 gerisi hallolur :anne:

Son düzenleme:
Sabretmeyip de kapak elden bişi gelmiyor. Squat yürüyüş videolardaki hareketler sıcak oturma banyosu hurma ananas no no no. Bana mısın demiyor
Amann bunlar bı işe yaramıyor ya, bende yüklendim en üst seviyelerde hepsini denedim ama kaç haftadır öyle elim seyimde bekliyorum, dogurdugum falan yok 😂

Mide yanmasından boğazı yara olmuş biri olarak doktorumun önerisiyle sabahları aç karna Nexium hap kullanmaya başladım. Dünya varmış gerçekten, o kadar rahatım ki hapa başladığımdan beri. Eğer dayanamıyorsan kesinlikle doktoruna danış, daha güçlü bir tedavi/ilaç yöntemi olup olmadığını sor ve Nexium kullanabilir miyim diye sor. Aman dikkat et boğazı çok kötü yara yapıyor mahvediyor insanı bu mide yanması, bir an önce çözüm bulmaya bak.

Hep aynı hikaye... Bir sabah uyanıyorsun ve her yerin çatlamış oluyor maalesef ben de aynı oldum 🤣 Her gün yağlanmak bile fayda etmiyor çatlayacaksa çatlıyor anlamış oldum. En fazla kaşıntıyı hafifletiyor işte sürülen yağlar. Geçmiş olsun canım, bebişimizden kalan minik izlerle yaşamayı öğreneceğiz bundan sonra 🤣💖

Umudum var, hep böyle kalmayacağım doğumdan sonra ben de iyileşeceğim bebeğim kendini toplayacak ve normale geri döneceğiz diyorum kendime. Kendimce yaşama sevinci dolu planlar yapıyorum. Ağustosta ailemin köyüne gitmeye başlarım eylülde de yakın bir yere deniz tatiline gideriz diyorum üstelik eşim ve annem hallederiz bakarız gideriz diyor. İnsanlara bahsettiğimde böyle diyorlar "Ne 1 aylık bebekle köye mi gideceksin?? Nasıl yani 2 aylık bebekle tatile mi gideceksin??? Hahaha olur mu öyle şey gidemezsin hiçbir yere, çıkacaksın sanma. Öyle kolay değil bebekle çıkmak" diyorlar. Sonra umutsuzluğa kapılıyorum bir yere gidemeyeceğim eve kapanacağım galiba diyorum. Ben bebekle çıkamam beni planlarınıza dahil etmeyin diyorum insanlara. Bu sefer de şöyle demeye başlıyorlar "ay saçmalamaa neden çıkamayasın ne zararı olacak koyacaksın bebek arabasına her yere gideceksin hepimiz çocuk büyüttük hepimiz çıktık ne var bunda" diyorlar.
Zaten hormonlarlar psikolojimi alt üst ederken bir de insanların ne söylesem tam tersini savunmalarından delireceğim artık. Herkese inat bebeğim 1 aylıkken köye de gideceğim, 2 aylık olduğunda tatile de gideceğim. Yapamazsın edemezsin diyen herkese nispet yapacağım. İnşallah süreç güzel geçer, bebeğim ve ben doğumdan sonra çabuk toparlanırız inşallah. Allah hepimize önce sağlık, sonra güç kuvvet, sonra da sağlam bir psikoloji versin inşallah🤣💖🌸
Kız bebişlerimin gelmesine 7 gün var zaten 🤣🤣

Amann bunlar bı işe yaramıyor ya, bende yüklendim en üst seviyelerde hepsini denedim ama kaç haftadır öyle elim seyimde bekliyorum, dogurdugum falan yok 😂
En son bugün eşime hadi birlikte olalım dedim oooo olmaz ben yapamam korkarım bişi olacak diye red etti🤭 bende sanırım artık birşey yapmaktan vazgeçip seyrine birakacam.

Sabretmeyip de kapak elden bişi gelmiyor. Squat yürüyüş videolardaki hareketler sıcak oturma banyosu hurma ananas no no no. Bana mısın demiyor
Sabrım tükendi bacım benim yatsan yatamiyon kalksan kalkamiyon
Ahahah çok güldüm mesajina 😂 senden fazla normal doğum için uğraşan yoktur bence bu grupta
En son bugün eşime hadi birlikte olalım dedim oooo olmaz ben yapamam korkarım bişi olacak diye red etti🤭 bende sanırım artık birşey yapmaktan vazgeçip seyrine birakacam.
Kiz valbora geçen hafta parislerden gelmedi masajlar bilmem neler o da dogurmadi hala boşuna uğraşma valla enerji israfi ahahah 😂

Sabrım tükendi bacım benim yatsan yatamiyon kalksan kalkamiyon

Ahahah çok güldüm mesajina 😂 senden fazla normal doğum için uğraşan yoktur bence bu grupta

Kiz valbora geçen hafta parislerden gelmedi masajlar bilmem neler o da dogurmadi hala boşuna uğraşma valla enerji israfi ahahah 😂
Ya ağrı geliyor diyorum ki delecek patlatacak beni o derece aşağı baskı yapıyor pıt pıt diye sesler geliyor yani. Ama geçiyor. 🤭 O da çabalıyor mu eğleniyor mu benimle anlamadım 😜

Drun kaç haftaya kadar bekleyecek seni peki ilk dogummu
Evt ilk. Salıya kadar dogmazsa kontrole gel demişti geçen pazartesi. 41 e kadar bekliyelim dedi. 1/2 cm açıklık var demişti ebe. Dr ise daha tam yumuşama ve kanala tam inmemiş dedi. Çok şiddetli baskı var ağrısız kasılmalar ama devam etmiyor. Bakalım ne olacak

Evt ilk. Salıya kadar dogmazsa kontrole gel demişti geçen pazartesi. 41 e kadar bekliyelim dedi. 1/2 cm açıklık var demişti ebe. Dr ise daha tam yumuşama ve kanala tam inmemiş dedi. Çok şiddetli baskı var ağrısız kasılmalar ama devam etmiyor. Bakalım ne olacak
Benimkide 40 bitince tekrar çağırdı suni sanciyla baslatabiliriz demişti eğer suyunda vs azalma varsa nstde hareket az çıkarsa diye inşallah 40 bitiminde dogururz da gerek kalmaz suni sanciya falan

Benimkide 40 bitince tekrar çağırdı suni sanciyla baslatabiliriz demişti eğer suyunda vs azalma varsa nstde hareket az çıkarsa diye inşallah 40 bitiminde dogururz da gerek kalmaz suni sanciya falan
Suni sancidan da korkuyorum. Bakalım ne olacak. Gerçekten çok zorlanıyor insan. İki saattir çok şiddetli baskı var. Canımı çok acıtıyor. Ne gelen nişan var ne su. Daha nişan gelecek de.

41 den sonra suni sancı mı ?

Back
X