2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Ya ben annemi doğumdan sonra çağırıcam öncesinde temizlikle uğraşsa bana çemkirir bu evin hali ne diye o beni ben onu beğenmiyorum. Buzluk işi var bi de dimi off
Benimki de gelecek iki gün temizlik yapıp gidecek. Sonra doğuma tekrar gelecek bizim aramızda iki gün varmış. Gerçi benim zorunlu sezaryen olcak 15 Temmuz haftası gibi alır diye düşünüyorum ama. Bi şekilde halledeceğiz kuzucum. Bebişin yatacağı beşik falan temiz olsun diğerleri de halledilir napalım ya

Benim daha 12 temmuzda kontrol var o zaman karar verecek normal mi sezeryan mı diye ama muhtemelen sezeryan yapacak kafası iri demişti Çok az kaldı ya korku heyecan sabırsızlık duyguları hepsi bir arada

Benim daha 12 temmuzda kontrol var o zaman karar verecek normal mi sezeryan mı diye ama muhtemelen sezeryan yapacak kafası iri demişti Çok az kaldı ya korku heyecan sabırsızlık duyguları hepsi bir arada
Benimki gün vermek için erken diyor, sanırım sancım olmasını falan bekleyecek gibi. Ama sezeryan istiyorum ve sancı beklemek saçma değil mi? Mesela doğum kanalına girerse falan sezeryana dönemezsek ne yapacağız ki acaba?
Karnım 2 gündür çok aşağı indi. Aşağıda baskı var ağırlık var. Kontrolüm cumartesi. Cumartesi gittiğimde pazartesi gel alalım der mi yoksa yine gün veremem erken mi der Bilinmezlik de zormuş. Tarihlerimiz yakın, bakalım bizler için süreç nasıl ilerleyecek fenomendar Umutvari

Kız dur daha günümüze var. Acele etme rahat ol soluna yat derin nefes al doğurayım deme daha erken

Bu perine masajını nasıl yapıyoduk
Tek parmak yarım daire mi yoksa baş ve işaret parmağıyla alt yarısını mı sıvazlıyoduk tam tarifi var mı

Kız dur daha günümüze var. Acele etme rahat ol soluna yat derin nefes al doğurayım deme daha erken
Ayy aksamlari dogurcakmisim gibi hissediyorum sabah olunca geciyor ama vajinamda degisik bir sanci var ara ara gelip gidiyor .ben cozemedim bu isi dogurmanin matematigi yok bacim sende varmi birseyler

Bu perine masajını nasıl yapıyoduk
Tek parmak yarım daire mi yoksa baş ve işaret parmağıyla alt yarısını mı sıvazlıyoduk tam tarifi var mı
Canım instagrama perineamassage yaz hastagler kısmına gel ya da reels kısmına orda bir sürü video var usturuplu şekilde anlatan. Yazarak nasıl anlatabilirim pek emin diyilim

Maşallah gözün aydın harika bir doğum olmuş kılçıksız darısı başımıza inşallah.
Bebeğine ve sana sağlık diliyorum çiçeyim

Doktorun sezeryan olmak istediğini biliyor mu? Ona göre yönlendirir bence seni. Kanala girse bile sezeryana dönebilir diye biliyorum ama keyfiyete göre hareket edilmesi yasakken doktor ne düşünür bilemiyorum ya

Ayy aksamlari dogurcakmisim gibi hissediyorum sabah olunca geciyor ama vajinamda degisik bir sanci var ara ara gelip gidiyor .ben cozemedim bu isi dogurmanin matematigi yok bacim sende varmi birseyler
Bende vajinaya baskı ve alt karında adet ağrısı oluyor. Günde 8 9 kez. Ama düzenli değil. Baskı oluyor bide. Ama sanki daha var doğuma hemen doğurayım psikolojisine girmek istemediğim için sanırım kendimi inandırıyorum
Doktor sat tarihini düzenledi 5 gün ileri attı ama gelişimi herşeyi 2 hafta önde karın çevresi 1 hafta geride.
Valla akıştayım bekliyorum kadere inanıyorum insanın başına neler geleceğini kestiremiyor. Bekliyorum djdjjf

Bende vajinaya baskı ve alt karında adet ağrısı oluyor. Günde 8 9 kez. Ama düzenli değil. Baskı oluyor bide. Ama sanki daha var doğuma hemen doğurayım psikolojisine girmek istemediğim için sanırım kendimi inandırıyorum
Doktor sat tarihini düzenledi 5 gün ileri attı ama gelişimi herşeyi 2 hafta önde karın çevresi 1 hafta geride.
Valla akıştayım bekliyorum kadere inanıyorum insanın başına neler geleceğini kestiremiyor. Bekliyorum djdjjf

Canım instagrama perineamassage yaz hastagler kısmına gel ya da reels kısmına orda bir sürü video var usturuplu şekilde anlatan. Yazarak nasıl anlatabilirim pek emin diyilim
çok saol hemen bakıyorum. Harikasın

Ayağa kalkınca vajinada elektrik çarpma hissi kramp vs oluyordu. Kanala inmiş pozisyon almış dedi dr dün

Ayy aynı cümleyi akşam üzeri annemle eşime söyledim gece sabaha kadar doguruyorum sanıyorum kahvaltidan sonra hepsi geciyo bir bir ama akşam üzeri vajinada baskı kasılma adet sancisi bı başlıyor gece uykumdan uyandiriyo sonra uykusuz her geceeee

Ahaha videoya cok katiliyorum .bende yumurtlama tarihini baz aliyorum kesin biliyorum çünkü ona gore daha öndeyim 36+5 oluyor ona inanasim var .ay senelerdir hamileymişim gibi geliyor banada niyeyse .ince belli olacaktir belkide bebek takilma boşver düzelir cok ciddi seyler soylenmedikce sinirlerimizi bozmayalim.gogsumdeki damarlar artik cok belirginlesmiş bide.8-9 kez gelen agrilar hepimizde fix heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…