2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Saol canım benim ben yine her halükarda Halime şükür ediyorum imtihan dünyasında rabbim beterinden korusun herkese dua ediyorum rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bize de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Amin canım benim. Bekliyoruz bakalım ben cumayı bekliyorum sende gününü bekle daha sırada olanlarımız var

Hadi yaa süperr Ben de 36 haftayı tamamlamak üzereyim, başlayayım yapmaya

Canım annelerin iç güdüsüne çok güveniyorum ama bebeğin geri de olması ve 42. Haftaya neredeyse girmen sebebiyle bence çok zorlama zaten kendi doktorun her zaman daha iyisini bilir

Valla başak burcu olmak beni çok yoruyor Cuma sabahtan kontrolüm var olmazsa eve gelince ben de tüm perdeleri atayım
Çok şükür iyiyiz biz kuzumm sıramızı bekliyoruz iyi olmanıza çok sevindim. Demek ki gerçekten bebişin küçük olması falan hiç önemli değilmişşşş
Bebiş biraz toparlayınca alsana takımları o zaman
Şansıma benim de 26. Haftamda robot süpürgem bozuldu ve bil bakalım kimin doktoru 26. Haftada ev bile süpürmeyeceksin dedi salak robot neyseki yaptırdık geçen hafta. Dünya varmış
Çok şükür çok pozitif bir hikaye olmuş bence

Canımın içi sen hangi şehirdesin yaaa. Aynı şehirdeysek ben gelir kalırım yanında

Amin canım benim. Bekliyoruz bakalım ben cumayı bekliyorum sende gününü bekle daha sırada olanlarımız var
Dimi ya daha durun sırada biz varız
Canım annelerin iç güdüsüne çok güveniyorum ama bebeğin geri de olması ve 42. Haftaya neredeyse girmen sebebiyle bence çok zorlama zaten kendi doktorun her zaman daha iyisini bilir
Bebek geride derken gelişim anlamında değil canim. Yani doğum kanalına inmemiş manasında geride.

Şiş göğse sıcak basınca yumuşuyor ve emzirirken sağarken akıyor boşalıp rahatlıyor.
Doğuma girmeden sıktı baktı hemşire süt varmı diye birinde var birinde yoktu doğumdan sonra emzire emzire indi süt 3.gün kocama oldular hatta sıcak kompres sağım falan çözdük çk şükür. Günde bir sağım yapıp dolaba atıyorum bebişte dolu dolu emiyor. Bebek doyduktan sonra çokta şey değil kaç ml geldiği bnm için. Artırma çabam yok.
1 aydan önce vermeyin diyolar ondan yoksa kesin verirdim valla çok yorucu oluyo saatlerce oturduğum yerden kalkamıyorum
Ben verdim dün gece (4 günlük) gaz krizi döngüsüne girdik saatlerce aç değil biliyorm uyumuyo memede kalmak istiyo verdim emzik 3 dk da uyudu çıkardım aldım. Acil durumlarda candır ya dışarda falanda iş görür. Diğerlerindede verdim bi zararını görmedim.

İnanmazsın benim de bozulmuştu ama geri geldiğinde bi daha hiç eski performansını yakalayamadı gibi geliyor bana

Bildiğin bütün doğum belirtileri benim için çok kıymetli akıntıda doğum habercisidir inşallah valla biz kadınlar doğum hikayelerimizi unutmasak bu nesil tukenirdi bacım sen sezeryanmi normal doğum mu yapacaksin

yaa kızlar ben bugün öyle bir gün yaşadım ki maşallah diyorum kendi kendime nazar edecem dün akşam arkadaşım memleketimden geldi doğumda yanımda kalmaya annemde bugün bindi yolda geliyor ilk günden bu yana hep evde beş kişiydik ben hariç herkes erkek ve bütün işler bende dğnden bu yana arkadaşım yükümü aldı sabah hastanede anaztezi onayına gittşm geldim kahvaltım hazır evde temizleniyor bir kadın çağırmıştım o kadar mükemmel ki evimi tertemiz yaptı gündüz uyumuşum bir uyandım ki iki günlük yemeğim yapılmış hastanedeyken ev ahalisi yesin diye prensesler gibi uyandım hayalde gibiyim son iki kala bunu da yaşıyorum şimdi ben salon da klima açmışım o mutfakta bulaşık yıkıyor çayımızı yapmış getirmiş önümüze ama bu rüyaa sadece 15 gün sürecek

Simdilik normal görünüyor canim afaki bir durum olmazsa .unutturan Allah'a şükürler olsunbelirtileri takip etmekte cok iyi değil yaa aslında çünkü gercekten bir anda oluveriyor herşey

Dimi ya daha durun sırada biz varız

Bebek geride derken gelişim anlamında değil canim. Yani doğum kanalına inmemiş manasında geride.
Evet canım bende o şekilde anladım daha bebek doğum kanalına bile gelmemiş demek istedim ama dediğim gibi sizin içgüdüleriniz daha güçlüdür umarım sağlıkcakla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Simdilik normal görünüyor canim afaki bir durum olmazsa .unutturan Allah'a şükürler olsunbelirtileri takip etmekte cok iyi değil yaa aslında çünkü gercekten bir anda oluveriyor herşey
Doğum yakinmi uzakmi onu bilsem yeter valla dayanacak gücüm kalmadı artık ne kadar daha dayanacagimi bilsem daha kolay olur diye düşünüyorum

Ya yerim çok tatlısın İstanbul'dayım da sana nasıl kiyayim senin durumunda ortada
Ayyy İstanbul’da olsam gelirdim valla yiyecek içecek bi şeyler getirir arkadaş olurdum en azından tüh
İnanmazsın benim de bozulmuştu ama geri geldiğinde bi daha hiç eski performansını yakalayamadı gibi geliyor bana
Bizimkinin bataryası bitmiş. Yeni batarya aldık allahtan ya

Ya ben annemi doğumdan sonra çağırıcam öncesinde temizlikle uğraşsa bana çemkirir bu evin hali ne diye o beni ben onu beğenmiyorum. Buzluk işi var bi de dimi off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…